Servis za upoznavanje

четвртак, 15. јул 2010.

gospodarica

Marija i ja sam bio pun zamaha za oko 5 godina i doživjele su gotovo sve zamisliv u tom razdoblju. Ali nedavno smo dobili iznenađenje kada je nekoliko nas kontaktirati za neobičnu avanturu. Imali su navedeno iz naše profil na swinger stranicama da je Marija bila Bi ... Uživao svjetlo BDSM ... i bio pokoran Collard. Marija je ukupan promjene osobnosti kad joj je na ovratnik. Muški ... Jim ... je napravio kontakt s nama. Kazao je kako mu je supruga bila pokornog i on joj je dom, ali oni su bili jako novi u ovom i da želi našu pomoć. Kad je saznao da smo imali vrlo malo iskustva u i oko BDSM / sub / Dom svijetu koji je postao vrlo zainteresirani. On je rekao Njegova supruga ... Jill ... bio je slobodan činiti ništa ili će se koristiti na bilo koji način i on je samo htio gledati. On je htio da dođe u našu kuću i predati Jill nam na poklopcu motora i gledati kako ju je glumila (spanked) na naš križ i Marija ju koristiti na bilo koji način Marija htjeli. On je rekao Jill će se poučiti da ništa učiniti da joj je rekla da ne i ona bi nam pripada za večer. On je samo želio gledati i učiti. Također je istaknuo kako smo imali nekoliko seksi igracke u rasponu od remen na Sybian ... da je htio vidjeti Jill se koriste na njima. Također je kazao kako je želio gledati nas oboje zajebavati Jill. Nema problema s tim jer je poslao slike od Jill smo HOT.

Večer je stigla i kad sam rekao Jim samo povući u garažu gdje je mogao hodati svojim kapuljačom malo pod ravno u naše malo tamnicu gdje ćemo imati naš križ ... asortiman flogs i vesla ... Sybian ... i drugim igračkama dostupan. Došao je i odoše u sa Jill odjevena u vrlo seksi bijeli korzet ... crijeva ... podvezica pojas i bič gaćice preko pojasa za jednostavno uklanjanje. Ona je bila s kapuljačom i imala loptu geg u usta mjestu. Izgledala je nevjerojatno seksi i da je prekrasna tijela. Izgledala je malo zabrinuti što je razumljivo. Ona ne zna gdje je bio ili tko je ona s. Jim je rekao joj osnove o tome što će se dogoditi, ali ne i pojedinosti. Jim Uvesti Jill kaže da je davanje njoj remen za Master Glenn i gospodarica Marija. On joj je rekao da je odustajanje od njegove moći za nas i bila je to učiniti kao što smo rekli svoje. Ona je klimnuo priznanje od geg zabranjeno joj govore. Jim predao Mariju Jill's remen. Marija je nosio potpuno crna. I ona je na korzet ... čarape ... podvezica pojas ... i bič gaćice nad njom pojas. Također sam stavio Marije ovratnik na što joj podložni mene. Rekao sam Mariji da Jill je sada njena za napraviti sa što je ona zadovoljna, ali ako je Učitelj Jim imao bilo kakve posebne zahtjeve tijekom svoje posjete ovdje on bi joj i ona je poštivati taj zahtjev. Marija je priznao rekavši da gospodar. Ona je tada vodio Jill na to tablice gdje joj je stavljen joj asortimanom igračaka.

Marija je počela s odabirom kože nogu i ručni zglob orukvice. Oni su bili 2 inčni široki teške kože s isječcima za lako pričvršćivanje na križ ili jedni druge. Marija smješteni manžetne na svakoj ruci i oba gležanj. . Kao što je ona tako da nije bila ostavljajući joj prsti moždanog udara Jill je tijelo u vrlo erotičan i senzualan način. Ona je napomenuo Jill se tresao i Marija ju je nježno za ruku i tiho joj govorio da se ne boje ... da se ništa ne će se dogoditi da joj da ona ne bi neizmjerno uživati. Mary tada vodio Jill do križa, gdje je priključen nogu manžetama gornjem desnom i lijevom, a isto tako je sa gležnja manžetama na dnu. Ovo lijevo Jill proširila diljem X križa s njom ukusna dna prema Jim i I. Naš križ je jedinstven po tome što ima sjedala koja se pridaje i možete odustati u devedeset stupnjeva previše. Jim je uzeo pozornici sjedalo centar kako bi mogao uživati u sceni. Marija je počela s nježno milovati Jill sa svojim prstima i rukama. Marija neka ruke lutaju nad Jill ruke ... ramena ... leđa ... i bedra u vrlo otmjen ... ohrabrujuća ... i seksualne način. Marija odabrana crni kožni bič iz svoje zbirke igračke. To je mekani flogs kunić krzno i bio je blagi način za pokretanje Jill dolje joj cestom avanture. Marija je počeo blago šibanje Jill's stražnje strane od ramena do koljena. Kada je Marija bi bila stimulativna Jill je jako slatka čvrsto uporište da će iskoristiti malo više entuzijazma. Jill je počela reagirati i počinju meškoljiti i zabode joj dupe kao Marija joj zadirkivali. Lopta geg je stigao s bio početku prinosa na meku jauk.

Marija trguje flogs i odabrali sličnih igračku, ali ona nije imala krzno jastuk. Kao što je Marija prilazi Jill je uhvatio njezine kose na vratu i izvukao svoju glavu i šapne joj u uho. "Da li moja mala drolja sviđa? Želite li više zar ne? Da li ste bili loše malo drolja? "Uz svako pitanje Jill kimnula glavom sporazum. Marija je počeo raditi flogger nad Jill's backside opet. Taj bič nije imala jastuk i bila je lijepa emitira pop sa svakom kontaktu. Jill je stražnja strana je počela sjaj lijepo rumen i lijep kontrast ponudio da joj seksi bijelo odijelo. Marija je radila osmice uzorke od Jill ramena prema dolje joj ukusna dno, te imajući posebno u vidu da je slatka mala uporište. Prije Jill's magarca je dobio previše crvenog Marija pokupila kožna veslo. To je riječi "drolja" izrezati na kožu. Marija popped svaki od Jill's magarca provjere s njom ostavljajući lijepo crvene točke s riječi kurva reljfni u roza. Marija vratio na korištenje flogger i počeo ga dovede do između nogu Jill's ostavljajući ga udario strše klitoris. Jill je writhing i pritom joj stražnjica natrag prema Mariji i početka do orgazma. On je maca sokovi smo počinju obavljati niz unutrašnjost joj bedrima i kapali na katu. Marija je izbliza iza Jill i opet izvukao svoju kosu crtanje joj glavu natrag. Marija se koriste slut veslo na pop Jill's magarca teško slanje glasan pop u sobu. Marija uklonjen loptu geg i nasilno poljubila Jill koriste njezin jezik za istraživanje kao i ona. Marija skliznuo joj ruku između nogu i Jill je počela trljajući joj jako mokro maca. Ona je tada uze prstima te ih skliznuo u usta poljubio kao što su.

Marija sada izdao Jill s križa. Marija brzo priključen mali sjedalo na nju i sjedio vrhu pola neke. Ona je tada počeo pridavati Jill's ograničenja na križ s Jill okrenut vanjska strana zatim i sjedi na malom sjedalu. Ona je samo ruka privržen manžetama na križ salamurenje Jill ruke gore i prikazivanja njezine lijepe grudi u njihovu punom. Marija je nacrtao Jill noge gore i priložene petlje ograničenja iza koljena koje izdvajali joj noge gore i apart. Jill's koljena su sada samo centimetara od njenih leđa s njom širiti noge široki i joj maca potpuno izložen nas. Jim i ja gledali ovaj vrlo senzualna pokazati i obje su velike izbočine u hlačama. Oboje smo odlučili udobnost treba prevladati i je uzeo naš dicks van i počeli ih milovati.

Jill je proširila na križ u sve njezine slave. Marija ode u nju i počeo ju ljubiti i miluje. Ona će se povući i upresti joj bradavice i zatim učinite isto sa Jill's klitoris ... povremeno klizi prste u njoj maca i hranjenja Jill vlastite sokove off joj prste. Jill se sada trese kao jedan mali orgazam za drugom uzdrmao njeno tijelo. Marija zatim odabrali nepostavljen koža bič. Počela je poznati lik osam uzorak to rade preko Jill's grudi i donjoj Jill izložen bedrima i na dnu. Jill's orgazme počeo povećanje intenziteta i ona je počela squirting i barica počeo se razvijati na podu ispod nje. Marija zaustavio sa svojim korištenje bič ... da se na koljena i početi sisati na Jill's teče maca. Ona je isisan i pili slatka teče nektar i zaustavi i poljubila Jill koji dozvoljava njihov jezik za razmjenu sokova Jill je proizvodila u velike količine sada. Marija odstupio od Jill samo dovoljno dugo da bi odabrali novu igračku sa stola. Ona brzo priključen kožni remen koji je održao lijep sedam u remen na dildo. Marije se vratio u Jill i počela prvo s bičevati da se ponovno uspostavi svoju dominaciju. Jill počinje drhtati u odgovoru Mariji stao između Jill noge i počeli zafrkavati Jill's vagina proširila s vrhom dildo kao ona poljubi je. Marija je radila joj dupe nježno ostavljajući samo glavu dildo Pierce Jill's kaplje rupa. Jill je težak za potisak bokovima naprijed da se više od članica u nju, ali ograničenja na križu hel joj brzo i počela tresti i moliti Mariji rekao ... "Molim vas dajte ga meni. Molimo vas da me jebati. "Mary zadirkivali Jill dok je bila drhti i plače i moli da bude jebeno. Mary tada je počeo polako daje Jill cijeli sedam inča duboko u mokro joj maca. Kada je Jill je u potpunosti zabio Marija počinje raditi magarca između Jill 'otvoren noge udaranje unutarnji zidovi od Jill's zurenje rupa sa dildo. Jill je squirting i dolazi i sa svakim od izvanjskih Stoke dildo gomoljasti glavu djelovala kao pumpa i izvuče ogromne količine sokova od Jill je pička i to je bio i kaplje splattering preko obje ove prekrasne žene. Dildo baze vozio protiv Marije klitoris i Marija počeo orgazma dodavanjem dodatnih sokova u čabar u razvoju na njezinim nogama. Sa svojim orgazme ljulja joj Majke Božje Bistričke počinje jebeni Jill teško. Kao što je ona je ona je pripovijedao Jill je bila malo drolja i rekao joj da molim da se jebeno. Jill je odgovorio i bio je deranja ... "Fuck me please ljubavnica ... molimo vas jebati moju maca ... molim te. "

Sexy show žene su stavlja na ... zajedno s prilika za njega da uživaju Marije seksi telo ... zbog Jim da se njegova izvorna ideja od samo promatranje. Jim i sam preselio u svake strane križa za bolji pogled na akciju kao Marija pounded Jill's maca sa strap on. Mi smo imali naše lijevo hlače i majice na kauč i stajali pored gola Jill. Mi svaki počela stezati i twist bradavicu i stisnuti Jill's dovoljno prsa kako smo moždanog udara vlastitog cocks. Marija je jako vizualna osoba i očima Jim i ja jerking off uzeo Marije orgazma intenziteta gore zarezati. Marija posegnuo i uze kurac u svakoj ruci i počeo nas stroking i radila Jill's vagina s zdrav hip thrusts. Obje žene su njihove glave natrag kao kontinuirani orgazma potresao njihova tijela. Oni su oboje postizanju intenziteta koja će ih odvesti na vrh. Dok su oboje bili su vrištala, Jill je derao se jebeno i Marije nazivajući je kurva i Jill reći da dođe za svoju gospodaricu. Oba drmati nasilno i obje squirted s malim petrolejski izvor od nas dolaze soka splattering sve i dodao da je golem lokva na podu ispod dvije žene. Marija poljubi tvrdi Jill zagušljiv njihov vapaj i Marije održao Jill u zagrljaju zaključana sve dok podrhtavanje oslabio.

Marija je počeo za oslobađanje od Jill ograničenja i njezina uzeo dolje od postolja na križu. Ona je dovela do Jill dnevni boravak gdje je Marija još iznenađenje za Jill. Sjedeći na podu je Sybian. To je krajnji dame vibrator. Sjedalo sa velikim dildo strše i motore da voziti gore-dolje dok čineći ga osciliraju. Drugi motor čini vibriranje. Intenzitet svih radnji kontrolira daljinski koji je Marija. Marija smještena Jill preko sedla i imao ju sjesti na koljena. Jill je to učinio Marije vođena Jill's vagina se skliznuti na dildo. Jill gasp kao veliki uređaj za nju ušao i ona riješiti na sedlo. Marija okrenut na prvi motor koji dozvoljava osam inča erekcijom i dva inča penis glavu početi lagano okretati unutar Jill's rupa. Marija je sjedila direktno u od od Jill kao ona kleknula na uređaju i da je skinula gaćice kako bi se omogućilo Jill pristup joj maca. Jill je počela reagirati na prijedlog osam inča u svom Marija ju uhvati za kosu i povukao joj lice prema naprijed pritiskom Jill usta u njoj maca. Marija je počela priča Jill joj jesti i sisanje joj klitoris. Kao dobar malen pod ... Jill kao i uputama i počeo lizanje i sisanje Marije maca. Marija sad okrenut na drugi motor voziti vibrator na Sybian. Jill skočio kao prva nježna vibracija počela joj stimulirajući klitoris kao oscilacije penis unutar njezina nastavio. Marija je počela postupno povećanje intenziteta od oba motora uzrokuje Jill početi do orgazma. Kao intenzitet postupno rasla ... Jim i sam se preselio u stoje na svakoj strani stolica Marija je sjedio na. Marija prvi put počeo da udara naše dicks kao ona uživala jedan u svakoj ruci, a Jill i dalje jede i sisa joj maca. Jill je počela poskakivati gore-dolje kao što je uzeo prednost od svaki prekrasnih stimulacije u svom tijelu. I uze Marija joj je dlaka na vratu i okrenuo svoje lice na moj kurac i donio joj usne na njega. To je bio oozing precum i Marija ga lizali daleko i uzeo glavu u usta i počela sisa oduševljeno. Marija ljubi sisa kurac i kombinacija Jill's pozornost na nju maca i kurac u usta zbog Marije do orgazma intenzivno ... squirting Jill u usta. Marije zaustavljen sisa da joj malo drolja kako bi bili sigurni da je ona pila sve ili da će biti kažnjen. Jill pokušao to učiniti, ali Marija je šiklja brže od Jill mogao progutati i jastuk na stolici Mary's je postajao namočena. Marija rekla je Jill nije uspio i da će biti kažnjen kasnije. Marija je počeo povratak u sisanče moj kurac, ali sam je uzeo za kosu i njezin usmjerena na Jim's ogromne član ... koji je stajao uspravan i ponosan kako je Pomilovala kako je uživao u seriji. Jim nije do dugo, ali je imao obujam koji je bio zapanjujući. Marijina usta nategnut jer je uzeo u glavu i počela sisati i lizati ga. Počela mi je milovati dok je sisao i stroked Jim. Jill je i dalje jesti Marija kao ona uživala ekstaze Sybian je stvaranje unutar nje. Obje žene koje je pokrenuo / orgazam koji ih je potresao reagira s obje squirting njihovih sokova u masivni volumen. Jill opet pokušao popiti sve proizvode i Marija uspjeli uspjeti ovaj put. Jim je zabadanje njegov hips sada i dodao da intenzitet Marije orgazma jer je nagrađivan joj kurac sisa talenta ... s opterećenjem sperma ... Marije koja i isisan potpuno progutala. Mary's talenata na moj kurac ... u kombinaciji sa show ... mene je na rubu. JA je uzeo Jill za kosu povlačenjem lica od između Marije noge i odgurnuo moj kurac u usta i počela zabadanje moj hips ... jebeni joj lice. Jill je bio vrlo dobar u sisanče kurac i odgovorio sam brzo. Počeo sam da se sperma i pucao tereta u usta ... JA je uzeo glavu i Jill je režirao Mariji usta omogućujući dvije žene da izljubim i podijeliti dvije hrpe cum svaki je upravo snimljen. Jill pao naprijed na Marijinu krilu i samo se tresla i quivered kao Marija nagnutom prema natrag u stanje euforije. domace devojke

Jim i otišao sam dvije žene dovoljno dugo da bi ih neki tekuće osvježenje strahujući kako bi dehidrirati. Čim su oživjeli neke smo podigla Jill of Sybian koja je nastavila da joj naticati. Marija je isključen motori koji dozvoljava Jill samo da uživate joj maca puna tvrdoće. Mi uze dvije žene za krevet gdje smo priloženom Jill's gležanj manžetama joj zapešća manžetama i postavljena joj dupe na rubu kreveta. JA je uzeo baršun užad Marija i da se stalno uz naš krevet i vezao Marije zapešća joj gležnjeva. I onda se slijepo previše o Mariji i njezina pozicionirani uz Jill ... davanje Jim i ja prekrasnim pogledom na dvije prekrasne žene ... pussies širiti i razjapljenih ... i spremni da se jebeno. Jim i ja onda kleknuo na rubu kreveta i počeo jesti dva prekrasna žena pussies. S obje žene poveze uživao otajstvo ne znajući za siguran koji je preklapanje njihovih rupa ... Jill pogotovo jer joj je poveze od dolaska. Jim i ja bih promijeniti mjesto omogućujući tako i ženama da uživaju različite tehnike i talente. Mi smo ih jeli dok su počela orgazma. Jim i stajao sam i svaki odabrani maca za našu dicks. Započeli smo jebeni i žena ... polako na prvi. Mi bi oba zaustaviti svakih par minuta i prebaciti mjestima dopušta ženama da uživaju neki kurac raznolikost i nas neke različite maca. Obje žene su počeli prositi za osjećaj osjećaj kurac eksplodirati unutar njih. Jim i ja nastavio trgovati mjestima dopušta da je kratki predah produžiti naše napore i uskratiti žene svoju plaću. Jim i ja prestati prebacivanje i počeo ozbiljno jebu neke picke sa mnom pokopan u moje loptice unutar Jill i Jim's debeli penis punjenja Marije je vrlo zbijeno maca. Sam mogao pogledati dolje do moje pravo i vidjeti Jim's debeli pijetao stroking Marije maca. Bila je zabadanje naprijed uživajući Jim's kurac i njegova debljina punjenje joj u potpunosti. Svaki put Jim zabode mu kurac u Mariji ... njegova veličina izvukao Mariju vanjske usne na nju ... kao što je povukli iz ... one nabrekle usne kao da se pokušate držati njegov penis kao da je nagrada. Marija je squirting i to je bio prskanje preko joj trbuh, a gore na Jim's prsima kao on ju crpi bijesno. Žene su vrištala da se jebeno i prosio za cum load ispuniti njima i Jim i ubrzo sam ih smje ... damping opterećenja u njih da bi sedamnaest godina staru ponosni. Jim i ja i pušten žena ograničenja i izvukao ih je na koljena na podu ispred nas. Obje dame su naše sperma kaplje cocks u usta i počeo lizanje sisa i njima čistim. Oni su završile ljubakanje jedni druge i dijeljenje ukusu svih naših sokova umiješan koktel usta.

Jim je pomogao Jill na noge i njezina otišao do garaže gdje ju je stavio u putničkom sjedalu. On je sjedio i izvukao vrhu joj steznik dolje ostavljajući njezine grudi izložena. On je tada postavljena joj noge na ploči s instrumentima posve izlažu joj sada kaplje maca. On je rekao da je htio bilo kamiondžija prošao na putu kući, da biste mogli uživati u njegovom malo svježe zajebano sub. On je tada poljubila Mariju i njezina zahvalio na večer. Kao što je on to učinio je koristio priliku da ubacite svoje prste u njoj kaplje maca rekavši da će mu biti snack i podsjetnik na večer na putu kući. Marija naslonio na auto i poljubio Jill. Ona joj je podsjetio da sljedeći put ona nas posjetila da će biti kažnjen jer nije za piće sve svoje sperma. Ta izjava bila je dovoljna da uzrokuje Jill se tresli i orgazam u očekivanju ... ostavljajući mokro lijepo mjesto na sjedalu. Oni krenu s kapuljačom još uvijek na mjestu na Jill. Ona je još uvijek nisu znali za koji su koristili i jebeno joj ovaj dan.

Kad oni odoše Marija i ja krenuli za naše spavaće sobe. Mi smo na kraju uvijek igraju večer zajedno. Ona voli svoje jebeno mi je kad ona ima čudno sperma u njoj maca i volim način na koji je osjeća i reagira nakon što je uživao čudno kurac. Mi zajebano kao što smo bili opsjednuti, a završila sa mnom zakopan dubok unutar Marije ... joj nagrađivanje s drugom opterećenja ljubavi soka unutar njezina slatka zbijeno maca. Mi smo zaspali u međusobnim oružja kod mene još uvijek unutar nje.

Нема коментара:

Постави коментар