Servis za upoznavanje

недеља, 18. јул 2010.

Upoznavanje preko telefona

Bio je to prekrasan večer na Havajima. Ocean surf je valjanje tiho na plaži izvana vrata od Cabana. Unutar kutak jedinica, bilo je pet prijateljima slavi prijateljstvo i rođendane. Prijatelji sastao na Havajima prije otprilike godinu dana. Tu je Donna zrele zene u ranim 40's, vrlo pohotna i zapovjednički osoba u spavaću sobu, nešto upućen u majstorstvo. Zatim tu je Jon, ili Julie, jer ona voli da se zove, mlada osoba u svojoj 20-ih rođen je muški, ali žensko u srcu iu procesu vlasništvo promjene spola. Sljedeća je Jason, mladić u svojim kasnim 20-ih, koji ne traži ništa više od prijatelja s koristima. Na kraju još važnije, Carla je i Bob, par u ranim 30-im. Carla je žena s ciljem da ugodi mužu je seksualna fantazija i Bob je težak da proživi svoj fantazije i dobiti svoju ženu da se otvaraju i postaju spolno više udoban sa sebe. To je Bob rođendana i Carla's je samo nekoliko tjedana. Svi oni su uzimajući zajedno imati neke hrane, rođendansku tortu, nekoliko pića, i vidjeti što, ako išta, dogoditi sljedeći!

Oko 11:30, svatko je imao nekoliko pića, te počinje osjećati posljedice alkohola. Carla je njezina flirty sebe s Jason. Te mogao reći usput Jason je koketiranje leđa da želi ući Carla's sočan maca. Bob je koketiranje s oba njegova supruga i Donna, a Julie je strastveno koketiranje s Jason nad kojim ima ogroman zaljubljen. Postoji samo bio razigrani dirljiv i smacks na magarca do sada, ali ništa ne ukazuje da stvari će ići dalje. Kako je noć aktivnostima jenjavati, naći ćemo svi koketiranje i druzenje sve na jednom krevetu. Julie i Carla početi boriti na krevetu malo kao Bob, Donna, a Jason gledati. Julie Jason predlaže da se ropstvo trake. Jason ne kao što je on rekao. Carla počne smijati i hrvanjem teže pokušati zadržati from bitak taped gore. Jason dobiva joj ruke taped na taj način ona se ne može boriti leđa mnogo više. Carla je težak to držati njoj stopalo iz bude snimao i gubljenje posljednji od svoje slobode. No, Jason i Julie napokon dobiti svoju taped do koljena, a ona je sada sa zaglavi nema načina da se odupre. Carla je sada leži na trbuhu sniman u par kratkih gaćice i ular-vrh koji jedva pokriva grudi. Julia onda izbije malu veslo i počinje pljuska Carla's magarca. Donna odluči želi u na zabavu. Unutar okvira igračaka ona dohvaća hauba i stavlja ga na taj način ona Carla mogu samo zamisliti ono što dolazi.

Četiri od njih počeo Carle miluju tijelo iz njezina okruglost teladi na stražnji dio vrata i dolje opet. Jason se zaobilaznica i dijapozitive ruke gore joj majicu, nasilno poruka njezine grudi dok je Julie nastavlja udarac dlanom joj dupe i uvijek je tako lagano utrljati veslo nad nju maca usne po njoj gaćice. Carla smijeh i uzdahe uzdah i ekstaze i uzbuđenja. Donna odlazi na svoju igračku okvir opet, ovaj put preuzimanju 8 "strap-on. Bob je napeto gledajući kako njegova supruga se spanked, a njezine grudi su se igrali sa. Njegov penis je dobivanje teže i on promatra Donna stavljanju na strap- i na to lubing gore, Bob zna da je Carla je o to uzeti na remen-s leđa i ona nema pojma! Kako bi bili pravedni, Bob misli da bi trebali poletjeti ropstva trakom oko nogu, tako Donna mogu širiti njezine noge i pogon strap-on duboko u to Carla's maca i funta je teško. Donna, ne znajući što je o to dogoditi, kaže da je u redu biti sniman, pa su vučenje Carla gore na koljena, i Donna dobiva iza nje. Jason je sve erekcije iz cijeđenje Carla's tits i promatranje Donna dobiti spremna za jebanje Carle sa strap-on. Julie zaustavlja spanking Carla i počne samo protrljati joj maca usne s lopaticama. Feeling Carla pritiskom protiv veslo, Julie odluči da li Carla je mokro dovoljno za remen-na slajd u, bez previše problema. Ona slajdova joj ruku preko Carla's gaćice i diskovi joj prste u njoj maca. Carle bori da kad prsti unijeti svoje, ne znajući čije prste oni su, idući prema i iz joj maca. sastanak preko interneta

Julie djela Carla's maca brzo i teško. Između njezine grudi su stisnutu, spanking, a sada prste u njoj maca Carla nije mogao držati leđa sve više i počeo špricati maca sok dolje Julie ruku i na krevet. Carla jauk sa zadovoljstvom i acclaims, "Nisam učinio da pred drugima", kako je smijeh. Bob izvlači Carla's gaćice prema dolje na koljena, gdje se još uvijek drži traku onda zajedno. Jason slajdova ruku niz leđa i diskovi svoje prste u to joj maca samo da vidim kako je to mokro. On šapće joj da neka znaju kako lijepo i sočno je. Onda je izvlači iz prstiju i uz upozorenja iz Donna Pogoni strap-on duboko u Carla's nalijevanje mokro maca.

Carla's Pussy prihvaća cijeli strap-on s vanjska strana bilo rezervacije, i počinje rock natrag na strap-on i Donna thrusts proslijediti ga u vožnji kao duboko kao da će ići. Carla jauk s čisto zadovoljstvo, kao Bob, Jason, i Julie gledati. Donna se lupa joj brzo i teško i dobivanje Carla spremni za ponovno orgazma. Bob's penis je hard rock gledajući akciju. Jason i Julie su oba trljajući klitoris Carla's sisanče i svaki teže i teže se na jednoj od njezina tits. Donna počinje zaudarati Carla's magarca, Carla onda dozvoljava ići s krikom "O Bože, da, Im 'idući u puhati ponovno" i onda joj maca pošprica opet, ovaj put na Julie je i Jason ruke i dolje osovinu remen -on. Donna se na više od, Bob je penis izvlači van, i počne da ga udara kao Carla i dalje sperma. Bob želi imati Carla sisati njegov penis, ali ona i dalje nosi masku i ne zna tko je tko. Sve Carla zna da je netko koristi strap-on u njoj maca, a drugi su joj tits sisa i trljanje joj klitoris. Ona može reći da postoje tri osobe rade stvari za nju, ali ona ne zna koji je događaj što. Ona je u čistoj ekstazi i cumming ponovo i ponovo.

Donna pulls strap-on od Carla's mokro usisavanje maca i legne na nju trbuhu kao Bob i Jason otvoriti trake na njezine noge. Oni su ju prebaciti na leđima, ali ostavite svoje ruke i taped na hauba. Jason počne igrati oko s njom tits kao Julie i Bob smjenjivati vožnje ruke i izvan joj maca i trljanje joj klitoris. Donna uklanja strap-on, počinje trljati svoj klitoris i donosi joj sebe do orgazma. Julie to uzima kao nagovještaj, radi njezin način na to Donna, i zamoli ga da joj lizati maca. Bob i Jason rade Carla napeto. Bob je lizanje Carla's vagina i Jason je sisanče i rezak joj tits. Julie radi Donna maca napeto sa svojim jezikom, a ona vozi svoju ruku u Donna maca. Donna omogućava se i cika joj maca pošprica na Julie ruke i krevet. Jason se nape od Carle, a Bob još uvijek lizanje joj maca. Carla se počinju da se radi opet i kaže joj maca ide sperma opet kao Bob jede ju. Jason počne sisati joj tits dok je teže diše brže, uzimajući gotovs to orgazma opet. Neposredno prije orgazma ona shvaca Jason joj grlo i odnosi se samo dovoljno pritiska da spor protok krvi u mozgu, a zatim za tisak i reapplies opet i opet dok nije teže orgazme tada ona je ikada prije. Zadovoljni da su radili Carla's vagina dovoljno dobar za sada, Jasona i Bob UN-ju trake i tri prebaciti na oprez prikazati na sljedeći krevet, kao i Julie i Donna početak da biste dobili stvarno vruće i teške s nekim više igračaka iz Toy Box!

Нема коментара:

Постави коментар