Servis za upoznavanje

уторак, 20. јул 2010.

Pornici

Kako sam ja osobno ući u ovaj nered?

Tu sam bio, nagnuo na stranu njen krevet, širiti noge široki, vezan i zastirući. Jedva sam se mogla kretati, može jedva migoljiti. Bila bih staviti ropstva lisicama na moj ručni zglob i gležanj, one koje su metalne ili da se ošišan zajedno ili suzdržani na nešto drugo.

I suzdržana, ja svakako bio. Ona bi me vodio u krevet, pijan i rožnat, i to me je manevrirati u ovaj nered. Ona bi mi pružio naprijed, mi sprawled nad krevet i zaključan moj ropstva manžetama zajedno i da se nešto s druge strane. Moji gležnjevi su se proširile širok i vezan za krevet postove putem debljine žice. Bio sam potpuno bespomoćna, u potpunosti na svoje milosti.

Ona je igrao s moje dupe, to ukazivanje, to popuštanja za jebeni koje dolaze.

To jednostavno ne funkcionira kao što je ovaj, dovraga! Muškarci ne jebeni. Žene dobiti jebeno. To je način života. No, očito, nitko nije obavijestio njezin ovog univerzalnog pravila. Bila sam jako nervozna i uplašena i htjela da molim off cijelu stvar, ali nešto su mi tihi. Nešto neka magarca igrati i dalje i neka jebena da se približiti. Bio sam uspaljen. U stvari, bio sam toliko rock je to teško ozlijeđen.

Kako zajebavati učinio sam ući u ovaj nered?

* * *

Kao i mnoge epizode istraživanja, eksperimentiranja, i otkrića, ovaj je započeo u koledž. Došla sam na fakultet s dva vrlo ostvarive ciljeve u mom umu: uzimajući moj stupanj i uzimajući položi. Prvi put normalno dovoljno. Računarstvo se činilo kao dobar kao bilo koji stupanj, a ja bih imao nešto svjetla programiranje nastave u srednjoj školi. Dakle, dobili stupnjeva, dobiti posao, napraviti tona novca. Američki san, zar ne?

Pravo.

A onda tu je bio drugi gol. Nisam bio točno siguran kako da takav jedan. Nekoliko nesretnih i demoralizira incidentima tijekom srednje škole dana je napravio mene sasvim društveno pasivna. Kao što je neugodno jer je to priznati, bio sam još uvijek devica. Devetnaest i još uvijek djevica! Kako jadno.

Ali, idem to ispraviti da neadekvatnosti! . . . nekako. . .

Povratak u srednjoj školi, moj problem je bio moje osobnosti. Bio sam vrlo studiozan i na žalost vrlo introvertiran. Većina ljudi mistook ovo kao snobovski i napet, koji je bio tako nije istina!

No, ubrzo sam otkrio da na faksu tih problema nisu bili gotovo kao prevladavaju. Većina bezvrijedni pljeve u životu ili nisu to napraviti na fakultet, ili je dobio izrezati iz nje rano. Bonus! Oni koji su ostali činiti puno više nego bilo koji poput mene klike u srednjoj školi. Bio sam siguran da sam mogao naći grupe prijatelja da stane u sa, po mogućnosti u jednom s puno atraktivnih mlade dame u njoj (naravno).

Upoznala sam Teresa (njezini prijatelji nazvao ju Tessa) rano u prvom semestru. Što mogu reći, bila je vruća. Njeno tijelo je lijepo proporcija, ne baš pohotan, ali tanak i snažne. Saznao sam kasnije da bih bio i gimnastičarka i balerina odrastanja. Ona je ovaj čudan pješčani sat lik, svilena plava kosa i duboke plave oči. Ovalna crna-ivicom naočale je nosila joj prekrasni zrak sofisticiranost i razuma.

Mirna i poniženi, ona je skoro uvijek nasmijana, kao da svijet u cjelini joj drago. Bila je tako slatka i nevina stvar, skoro anđeoski, kad sam o tome razmišljao. Savršeno. Apsolutno savršena! Sad sam samo morala izgraditi hrabrosti pričati s njom (i pronaći otvaranja kada je naš profesor račun nije bio na droning).

Savršeno nevina anđela. To je bio moj prvi dojam.

Čovjek, bio sam off marku.

Bila bih izabrao da nosi joj fin kosu u konjski rep i danas, održava u mjestu s zapetljan kopča. Ona bi nosila ovaj neki prije, pravi srebra članak. . . vjerojatno strašno skupo. Kopča imala te čudne dizajne na njemu, gotovo kao valovi u oceanu, a strateški postavljena malo zelene dragulje. Pitala sam se kako je njezina obitelj bila bogata, a ako eventualno to bi joj izgledaju dolje na mene. Moja obitelj je bila prilično srednje klase.

Kako znam sve to o kopča? Jer sam proveo pedeset minuta svaki ponedjeljak, srijedu i petak bulji u stražnjem dijelu glave, tako je.

Profesor je kasno danas. Kasnije sam saznao da bih stečen ulaznicu za prebrzu vožnju. Dobra stara prometne patrole. Ako oni mogu uhvatiti ćete 30 u 25, oni će. JA je napravio mentalnu bilješku ne Roktati sljedeći put sam položio jedan od njihovih krstaša. Odlaže profesor definitivno pala u kategoriju javnih usluga.

Međutim, ja imao više važnih pitanja za razmatranje nego gdje mi je kalk prof. Moj um užurbano pokušao dočarati neku izliku da biste započeli razgovor s Tessa. Otvorih knjigu kalk, rifled kroz njega, pogledala kroz moje bilješke. Ništa stvarno je dolazio na pamet. Ja ne bi trebalo napustiti neke prakse problema poništiti. Na taj način, JA mogao imati je pitao za nju pomoći. . .

Hmmm. . . Pogledao sam dolje na zadnji problem u moju bilježnicu, zavladala na vrhu stranice, a počeo se izvući uz perforirane ruba.

Dobio sam oko pola puta preko Tessa kad se okrenuo.

"Bok!"

"Uhh..." I tako priželjkivanje JA mogao misliti na što brži na nogama.

"Imaš minutu?" upitala je slatko. Ona je ovu opojnu kez na svom licu, i nekako, samo gleda u mene, ona me osjećam kao da sam ga tamo. Ukupno tripice, naravno, ali hej, ja ću uzeti ono što mogu dobiti.

"Uhh... Da, rekao sam, kako je najbolje oporavlja sam mogao. "Što ti treba?"

Tessa prilagođen joj držanja u svoje mjesto, ljuljajući svoje gole noge preko ruba te ih križanja. Mati bilježnicu na moj stol i okrenuo ga tako da sam mogao pročitati. Wow. Njen rukopis je bio tako uredan, put bolji nego nešto napisao bilješke i pola-misli u mojoj bilježnici.

"To neki. Imam puno problema s njom."

Pogledao sam na problem. Moja prva reakcija bila je da ste s puno problema s taj neki? . . . ali nisam ništa rekao. Nisam je puno idiota.

Problem bavila proizlaze iz kinematike jednadžbi za položaj, brzinu i ubrzanje. Nije jako teško za svakoga tko je imao fizike klase. Sam je objasnio kako je najbolje sam mogao. Problem je zapravo dobra učiti, jer je tako mnogo praktičnih primjena. Svatko psihički mogli shvatiti položaja, brzine i ubrzanja, a problem je pokazao kako se ta tri jednadžbe u kojima se odnose matematički.

"Wow... Da je stvarno izbrisani stvari. Kako o te naučiti klase, umjesto Herr Langeweile? "

Što? Herr Langeweile. . ?.

Ona mora imati vidio konfuzije napisan na moje lice.

"To je njemački."

Pa, ja ljepušan velik dio shvatio da je dio od "Herr".

"Langeweile znači dosada."

"Ah! Redu. I get sad, rekao sam, onda joj ljubaznost smijeh za trud.

"Nije li se strani jezik u srednjoj školi?"

"Pa, da, rekao sam, misleći kroz svoje riječi prije nego što govore. Nisam htjela situaciju pogoršavati, pogotovo nakon što obećava početak. "Uzimao sam talijanski. Ne sjećam stvar."

Tessa slatko nasmijala. "Da, mislim da ste u pravu. Bilo je prilično nejasno."

"Siguran sam da ako sam razumio njemački, to bi bilo jako smiješno, rekao sam i da je dobio pristojan cerekati za moj trud. Sweet.

Mi je proveo ostatak razreda pričajući o tome i da, iako se uglavnom o našim razredima. Razmijenili smo imena i službeno, iako sam već znao njezine "Nice to meet you, Davida. Teresa sam, ali moji prijatelji me zovu Tessa." Ona je bila računarstva veliki, baš kao i mi, počevši od ovog semestra, kao i meni . Mislio sam da je ak nisam ju vidim u više razrede, ali onda smo oboje imali puno beskorisnih ne-računalno znanostima izaći s puta. Ona je zapravo uzimajući Ograde ovaj semestar kao jedan od njezinih Phys. Ed zahtjeve.

"Me drži u formi", kazala je. Oh, to svakako nije.

Klase koja je završila s profesorom ne prikazuje. Ja normalno uhvatio nešto pojesti nakon ove klase i hoće li ona htjela da mi se pridružite na at Hrana sud.

"Naravno!" rekla je, zvuči tako deliciously oduševljeni.

Hrana sud je McDonald's, Pizza Hut, Starbucks i. Tri osnovne skupine hrane: fast food, pizzu, i kava. Zgrabio sam osobno pizza i Sprite, a ona je dobio neki Starbucks kavu i nešto za zakucavanje sa. Upoznali smo se na stol povukli u jedan kut Suda.

JA postaviti moj ruksak dolje i pustiti uzdah olakšanja. K vragu, da je stvar mogla biti teška.

Razgovarali smo neki više, a tema je više osobni. Gdje ste? Što je dovelo vas ovdje? Zašto Computer Science? Imate li stipendiju? Koje? Gdje stanuješ?

"Oh, ja ostati s prijateljem", kazao je Tessa. "Mi smo stan na periferiji kampusu. To je samo nekoliko minuta hoda daleko. Stvarno zgodan."

Prijatelju, ha? To je bila prilično nejasna. JA koji je potreban da saznate spol na ovom jednom prije nastavka. "Pa da li vi i što ju je podijeliti troškove?"

"O, ne. Ona brine za to. Njezina obitelj je jako imućan. Mislim da oni 'multimillionaires, zapravo. "

Ona je imala stan platio u punom netko drugi? I tu sam bio zaglavio u bučnom (a ponekad i neugodnog mirisa) spavaonica? Ja ću to priznati, bio sam ljubomoran. Ako samo sam imao bogat prijatelj s kreveta na kat s, a ako to bogati prijatelj su vruća mlada dama, dobro, bonus.

Barem njezin prijatelj je žensko. Ja stvarno mrzio razgovore koje idu ovako: "Dakle, što to radiš ovaj vikend?" "Oh, ja ću se seksa s deckom. Buzz off."

Nije da sam zapravo bih imao razgovore prilično je loše, ali u neposrednoj blizini. U neposrednoj blizini.

Pa, sad ili nikad. To je ono što sam rekao. Sada ili nikada.

"Tako... Radite ništa ovaj vikend?" JA je pitao.

"Oh... Ovo i ono..." , rekla je ona. Vrlo neutralnost. Ali ona nije osmijeh na mene, stvaranje kontakta oka s tim dubokim plavim očima njezin. Ona je ovaj nestašni odsjaj u tim očima. Nimalo nevina ili anđeoske.

Jesam li spomenuo da je prvi dojam može zavarati?

Nastavio sam dalje. Ako sam bio idući dolje, to bi moglo biti i kao na slavnom loptu od požara. "Kako o večere i filma ove subote?"

"Hmmm... Hvala, ali ne hvala. Imam planove ovaj vikend. Možda neki drugi put."

Došlo je da se gnusan linije ponovno. "Možda neki drugi put." Ja tako ne prezirem tu liniju. Zašto djevojke ne mogu jednostavno reći da vam ravno? Zašto oni moraju skrivati iza tih riječi jadno igre koje string dalje i ostaviti stvari dvosmisleno?

Malo sam znati da je Tessa, slatko-nevine-lijep-i-pametna devojka mojih snova, zapravo značilo što je rekla. Što koncept.

* * *

Upoznao sam i razgovarao s Tessa puno nakon tog prvog sastanka. Mi bi se razgovarati jedni druge pred klase i sastati se na hranu sudu nakon što smo mi imali naš mozak wracked drugi nastup račun. To svakako pomoglo da je često jedna molba mene o problemima.

JA je zadržao do steady brbljiv odnos prema njoj, pokušavajući vidjeti ako to je bio pravi trenutak pitati ponovno. Ona je, rekao je možda neki drugi put. Mislim, dame na svijetu ne može sve biti lažljivci? Zar ne?gola i lepljiva

Zar ne?!?

Polako, činilo se kao moj trud je otplata. Počela je otvoriti, pustiti kosu dolje, da tako kažemo. Čak i ako ne će me pustiti u njezine hlače, barem smo bili postaju dobri prijatelji. Mislim da je utješnu nagradu od neke vrste. Prilično sisanje jedan, ali oh dobro. Beggars ne može biti Choosers.

Dakle, to je bio potpuno iznenađenje kada je rekla: "Moj prijatelj je uzimajući off za vikend, pa sam dobio apsolutno ništa raditi."

Yeah, that's right. Tessa gotovo uvijek proveli vikende vješanje ili klub hopping s prijateljicom. Njezina prijateljica Quinn. Kakvo ime za djevojčice je Quinn anyway? To zvuči kao dječak ime.

Kada sam otkrio da znaš, ja je otišao on-line i je nešto koji traži, samo da bi potvrdili Tessa nije svira neka vrsta šale na mene. Ispada da su oboje bili u pravu. Quinn je i ime dječaka i djevojčica imena s irskim i Gaelic porijekla. To znači "savjet." Barem to je ono što ThinkBabyNames.com ima za reći o tome.

Interneta. To je puno više nego samo besplatni porno. Gotta love it.

"Tako..." Počela sam oprezno. Tessa je mene koji imaju pozivnicu, a ja sigurno ne želim da ga loša izrada. "Ništa za napraviti?"

"Ne. Nije stvar."

"Pa... Kako o večera i film sa mnom?"

Ona je odmahnula glavom. "Nah, nema ništa dobrih strana."

Napravila sam nekoliko prijedloga, ali je pucao ih sve dolje.

"To su sve takve tip filmova. Ne osjećam se kao što je sjedio preko dva i pol sata bezumne eksplozija."

"Zapravo, neki od njih su prilično dobro zemljišta previše," Ja ventured, uzimajući malo očajna.

"Oh, molim", Tessa, rekao je, ali sam mogao reći je još uvijek u dobar humor. Ona je samo toying sa mnom, što je u redu dok sam datum na kraju.

JA odlučio je da bacanje lopte nazad u svoju sudu. "Dakle, ako ne i film, što onda?"

"Hmmm..." ona je dobar čin razmišljanja o tome više. Bio sam prilično siguran ona je već nešto pokupili van. "Jesi li ikada bio u Zeleni salon?"

"Ahh... Ne, ne mogu reći da imam."

"To je ples kluba. Prilično dobra. Dobru glazbu. Dobro pića. Više oni ne kartice studentima. Pa, ne previše često. "

Dancing. Velika. Samo jebeni velik.

"Ja se to ne morate lažna ID yet?"

Yet? "Ahh... ne. Ne, ja ne imati stečen jedan... još."

"Vidi! To je savršeno, onda!"

Yeah. Savršeno. Apsolutno jebeno savršeno.

Ali što drugo mogu reći nego: "Da. Zvuči kao zabavan", dok radiš moj najbolji to predstavljati interes. "Dobro onda."

Mi smo postavili vrijeme i ona mi je dala upute za klub. Imao sam dvadeset sedam sati naučiti plesati. Inače, imao sam dvadeset sedam sati (plus nekoliko minuta) dok nisam napravio apsolutnu budalu od sebe.

Stvari koje mi muškarci u nešto toplo, mokro, i uske. Kažem vam, su mi svi ludi ili nešto?

Ne odgovoriti na to.

Provela sam cijeli sljedeći dan fretting nad cijelu stvar, uzimajući tako nervozan sam morao žvakati nekoliko Tums tablete za podmirenje dolje moj želudac. Natrag na domu, pogledala sam kroz moj ormar za nešto kluba-po potrebi.

No, tu je problem. Nisam imao pojma što klub-odgovarajuće značilo za ovaj klub, i nisam pitao Tessa. Glupo, glupo Davida. Oh well, kako tvrd to može biti?

Stanovao sam na par crne hlače (sa samo jednim ružnih nabora iz moje prtljage, ali oni su crna i klub bi trebao biti tamna, zar ne?), a također pokupila od tamno zeleni gumb dolje-shirt. Ne postoji način ja mogao eventualno maknite uglađen i nonšalantan, tako da sam shvaćen bih mogao pokušati tražiti klasično dobro odjeveni.

Plus, to je da ili plave traperice i majicu. Ili rummaging kroz pranja vreća za nešto dressier. Oh yeah, bilo onih koji bi velike dojmove.

I pokazao se gotovo dvadeset minuta ranije. Ona je pokazala do petnaest minuta kasno. Ali bilo je vrijedno svake minute.

Tessa je nosila uske crvenu majicu u kojoj su joj dijafragma gola, zajedno s vrlo kratkim crnim košulja koja zagrlila bokovima oh-tako-lijepo. Njezina silueta i nazire blijedi mesa podsjetio me koliko stane i tonirana njeno tijelo. Ona bi primjenjivati malo više šminke nego inače, naglašavajući njezine oči i usne i što joj izgleda prokleto sexy.

"Jeste li dugo čekati?" upita ona apologetically, guraju neke svoje svilenkasta plava kosa leđa. Ona bi nosila ga labav danas, i to nekako napravio joj izgledaju seksi, atraktivan, i spremni.

"Nah. Zapravo sam bio trčanje malo kasno sebe. Ja samo nisam bila ovdje nekoliko minuta, rekao sam i to se činilo da bi joj sretno. Taj cijeli "Iskrenost je najbolja politika" može uzeti natrag sjedalo za "mora bi mi neki da je" bilo koji dan.

Klub je izbacivač taj pustiti u Tessa bez riječi, ali mi je zaustavio i zatražio moju iskaznicu. Sranje. Imao sam jedan, ali se pokazalo krivo starost za tu vrstu kluba.

"Oh, on je sa mnom i danas", rekao je Tessa, sva slatka i nevina.

Izbacivač dao joj pristojan glavom i pusti me unutra "Naravno. Moje isprike", dodao je kako smo ušli u klub. Bio sam malo iznenadjen cijelu epizodu, ali nije zapravo ga dati puno mislio. U stvari, s glazbom lupanje tako teško sam mogao to osjetiti u mojim grudima, tamo stvarno nije bilo mjesta za unutarnje monologa.

Tessa naručio nešto za piće i dobio sam raditi na razvoju lijepo povjerenja poboljšanje zujati. Sam bio idući u potreba večeras.

Sjedili smo u baru i čavrljao za neko vrijeme o apsolutno ništa, skrb naših pića. Tessa činilo način lakše zaspati od mene. Alkohol pomaže u čišćenju da van, ali to ne znači da je spreman za početak stvaranje budalu od sebe. Ipak, Tessa je inzistirao i na kraju mi je izvukla na plesni podij.

To stvarno nije bilo sve tako loše. Mjesto je bilo prepuno, a ljudi su bumping i brušenje međusobno konstantno, ponekad stvaranje prostora za posebno sposoban plesač ili par. Uglavnom, to su uključeni puno stvarno glasno glazbu i hrpa od pola pijani ljudi gyrating se jedni protiv drugih. To sam mogao upravljati.

Mi je uzeo malo pauze za liker gore, onda plesali neki više. Pio tada plesali. Plesali, onda pio. Imao sam solidnu pravi buzz ide, ali ja sam još uvijek uglavnom koherentna. Tessa je raskliman do lijepo i bio je početak da biste dobili vrstu giggly.

Na kraju smo lijevo, a ja sam gospodski dužnost ju prati u svoj stan. To je unutar pješačka udaljenost od Zeleni salon anyway, i morao sam metaboliziraju neke da alkohol prije nego što sam čak i pomislio dobivanje iza kotača.

Apartman ispostavilo se da je prilično visoka razmjera stvari, sudeći prema eksterijera i hodnik. Mi je uzeo lift na vrh kat, broj trideset. Ja bih doći zajedno s njom ovako daleko, a ona nije prosvjedovao. Pomislio sam da ako ona nisu bili zainteresirani, ona bi vas javite mi na prizemlju.

Postojale su samo dvije sobe na gornjem katu. Oba su morali biti ogromna da preuzme cijeli kat. Tessa je dobio joj ključ od njih (što se pokazalo keycard), otvorio vrata i pozvao me u. Sweet.

Unutrašnjost je stvarno visoka razmjera za dvije studentice, ali mislim da ako jedan od njih nije imao novaca da spali, mogli bi izgorjeti no oni htjeli. Sobe su prostrane i dobro opremljene, ali definitivno je ženski ruba na njih. Boje su, dobro, ne baš muški. Plus, što je sa svima onima hvatača snova? Sigurno ne kao moj soba, sa mojim filmske plakate ukrasni zidovi, strop, i obje strane vrata.

Ja zatvorena vrata iza mene. To je bio jedan od automatsko zaključavanje vrata možete pronaći u hotelima.

Tessa skup svojoj torbici dolje i dala mi ovaj nestašni izgled. K vragu, okrenula se vruće. Moj penis osjećao kao da je bio idući u eksplodiraju iz moje hlače.

Došla je do mene i našim toplim tijelima rožnat prešanih jedni protiv drugih. Mi poljubi i groped fondled i svaki drugi. Njezina usta su vruća i spremni su nam se jezici i prepredenog i igrao. Moj potisnute erekciju potaknulo na nju kroz moje hlače. Ne postoji način na koji je mogla pogrešno interpretirati moju interesa ili namjere sada.

Ona je prekinula s naših strastveno ljubljenje. Svoje ruke riješiti na moju stranu. "Hajde. Spavaća soba je na ovaj način."

K vragu, sam bio tako jebeno uspaljen, ali dio mene je nervozan također. Imao sam osjećaj da je Tessa je iskusan. Stvarno, stvarno iskusan. Sam sumnjao djevica bi se ovaj agresivni samo pozdraviti Gvido u njezin stan, nakon jednog dana. Sa vrlo malo prodding na moj dio, ja mogu dodati.

Toliko o mom nedužnih anđela. Oh dobro. Ja bih se rado s vrućim i rožnat Succubus kao alternativni.

Krevet ispostavilo da je velika sa tamnog drveta plakata i duboko plave saten listova. Tessa prekrižene ruke i podigla joj majicu do preko glave u jednom pokretu vješt. Njezina lijepo zaobljena, živahan grudi su suzdržani samo crni čipkasti grudnjak. Izgledalo je nevjerojatno seksi na nju blijedo dobro napregnut tijelo.

Tessa počeo gusle sa gumbe na moju košulju. Dospio sam se kao ona je radila, moje ruke priložite svoje uzak struk i klizna joj tijelo. Ona je bila tako nevjerojatno glatka i mekana, ali nije bilo nepogrešiv čvrstoću na njeno tijelo. Ona je ponos u njenom fizičkom stanju i pokazao.

Нема коментара:

Постави коментар