Servis za upoznavanje

недеља, 1. август 2010.

vlazne gacice

Jednom davno postojala je sjajan hot djevojka, ljubio po svima. Do žene i djevojke jer je tako ljubazni i uljudni prema svima i nikad izgubila temperament, od strane muškaraca jer je bila apsolutno prekrasan, s ramena tamno smeđa kosa, zelene oči nevjerojatna, fantastična tanka tijela i velikim tits, a po su dječaci zbog gore plus činjenica da je bila jako prijateljski prema točki se prilično lako. Ali najviše od svega bila je voljen od njezina baka, koja je imala mnogo bolje ideje o tome što joj je sretna od svojih roditelja, te je jedna osoba mogla djevojka zaista vjerujete. Kada je jednom dao joj malo kapicu crvenog baršuna, koji joj odgovara tako dobro da je uvijek nosio. Tako je ona pod nazivom 'Little Red-Cap'.

Jednog dana majka reče joj: "Dođi, Little Red-Cap, ovdje je komad kolača i bocu vina. Uzmite ih na svoj baka, ona je bolesna i slaba, i oni će učiniti svoje dobre. Zalazak prije nego sto se dobiva topla, a kad se ide, hoda lijepo i tiho i ne pobjeći put, ili možete pasti i razbiti bocu, a onda vaša baka neće dobiti ništa. "

"Ja ću uzeti veliku brigu", rekao je Little Red-Cap majci, i pođe u svoju sobu za promjenu. Ona je voljela nositi crvene jer nadopunjuje njezine zelene oči, pa je stavio na novi kratki crveni tartan kariran suknja koja je htjela pokazati svoje bake i kako je to bilo ljeti kratkih rukava bijela bluza, otkopčan dolje koliko je to njezina rascjepa. Stavljanje tortu i vino u njoj đačka (crveni, naravno), dodala je njezina nova visoka petu crvene sandale, otišao u svoje trenere, i posljednji ali nikako najmanje, pletene svoju kosu u dvije pletenice guste, na obje strane lica ide dolje do ramena, i staviti na nju crvenu kapicu.

Baka je živio u drvo, četiri milje od sela, a kao što Crveno-Cap ušao drva, veliki, crnomanjast čovjek s dugim, prljavih noktiju, tamni zalizaka koji naglašavaju njegov neobično velike uši da je završio u bodovima dijelom od prirode, a dijelom kao rezultat prethodne borbe, dugo nos napravljen od toga da bude nepošten slomljena broj puta, i ruka kose da zaglavi iz rukava od košulje nedirnuta je nosio vidio. Bio je začarani kazneno, samo je pobjegao iz zatvora, zna da njegova braća i tijela podjednako kao "Wolf", koliko za njegov nastup kao njegov nasilja. Crveno-Cap ne zna što opaki stvorenje je bio, i nije bio na svim ga se bojali.

"Dobar dan, Little Red-Cap", rekao je on.

"Hvala vam ljubazno, gospodine. Kao što znate moje ime, zašto ne recite mi vaše?"

"Ja sam ovdje u okolini poznat kao Wolf." Kamo dalje tako rano, Little Red-Cap? "

"Za moje bake, g. Wolf gospodine."

"Što imate u vašem đačka torba?"

"Torta i vina. Jučer je pečenje dana, tako siromašni bolesna baka je imati nešto dobro, da bi joj jači."

"Gdje je vaša baka živi, Little Red-Cap?"

"Dobar dvije milje dalje na u drvu. Njenu kuću stoji pod tri velike hrastove, orah-stabla se odmah ispod. Vi sigurno mora znati", odgovorio Little Red-Cap.

Wolf rekao u sebi, ono što natječaj mladog stvorenja. Što ukusna malo maca, joj seksi noge bijeli golom s vrha trećine bedara dolje, usne crvene, bijele gole ruke i veliki par tits u tom svjetlu široka bluza, ona će biti bolje se zajebavati nego stara žena. Moram djelovati vješto, tako da se uhvati oboje. Tako je hodio za kratko vrijeme od strane Crveno-Cap, a onda je rekao, "pogledajte Crveno-Cap, kako lijepo cvijeće oko ovdje. Zašto ne gledati okolo? Vjerujem, previše, da ćete ne čuti kako je slatko malo ptice pjevaju. Hodate ozbiljno zajedno kao da ide u školu, dok je sve ostalo ovdje u drvo je veselo. "

Mali Crveni-Cap podigao svoje oči, opazi sunčevim zrakama ples tu i tamo kroz drveće, i ljepušan cvijeće raste posvuda, ona misli, recimo da sam se baka svježi kita. To bi joj molim previše. To je tako rano u dan da sam još uvijek moraju doći na vrijeme. I tako je tekla sa staze u drvo gledati za cvijeće. I kad god je ona pokupila jedan, ona pričini, da je vidjela još ljepše jedan dalje, i ran nakon nje, i tako dobio sve dublje i dublje u drvo.

U međuvremenu Wolf ran ravno do bakine kuće i pokucao na vrata.

"Tko je tamo?"

"Little Red-Cap", odgovorila je Wolf. "Ja sam donijeti tortu i vino. Otvoriti vrata."

"Podignite zasun," povika baka, "Ja sam vrlo slabo, i ne mogu ustati."

Wolf podiže zasun, vrata otvorena potekao, i bez riječi je otišao ravno na bakine krevet, gagged i njezin vezana, nju svezali i njezin valjanog pod krevet. Potom stavite na svoju odjeću, i sam odjeven u svoju kapu i spavaćici, legao sam u krevet i nacrtao zavjese.

Mali Crveni-Cap, međutim, imao je pokrenut o branju cvjetova, dok je pronašla mjesto u prekrasnom malom pjegav hladu pokraj tinkling tok. Shvativši koliko je ona hodao, ona sjedne na mahovini za odmor. Moss je tako udobno da ona nije mogla oduprijeti iskušenju da leže natrag na njoj, i ona je ubrzo sanjarenje. Njezine misli wandered oko na dječaka je trenutno pričini, tri godine stariji od nje, ali koji je pokazao zanimanje za nju neke. Ona ih je zamislio ljubljenje, ruke istraživati njezino tijelo, a kad je to učinila rukama otišao gdje je zamislio njegov bi, četkanje joj želudac pa onda strane njezine grudi. Svoje ruke cupped njene velike tits i nježno ih stisnutu, štipanje the otvrdnjavanja bradavice kroz tkivo nje grudnjak i bluza između nje palca i kažiprsta.

Feeling prilično Randy sada, i uživaju dok ovo vani, malo povjetarac joj hlađenja i speckles sunca pada kroz ostavlja da joj zagrije, a ne u svojoj sobi ili kupaonici, ona je polako undid vrhu joj suknju. Imajući lijevom rukom na grudima, ona skliznula desnoj ruci pod pojas njezine gaćice, kroz tanke grmu od stidne dlake kako bi joj vlažne vagine. Postavljanje svoj treći i prednji prst na obje strane njen klitoris se povući hauba, ona je počela polako tapping sa svojim srednji prst, maštam o tome kako je dječak to radi sa svojim jezikom.

Uzdišući zadovoljno, Little Red-Cap ubrzati svoje kuckanje, oplakivanje sa zadovoljstvom pucanje iz njezine prepone, a onda, porinuće joj prste u njoj sada pokisao mokro rupu, a koristi joj maca sok kao što je podmazivanje počela trljati klitoris joj u nježnim krugovima. Arching leđa, Little Red-Cap stenjali glasno, potresan blizini ptica, i zaglavi lijevom rukom prema dolje joj gaćice kao dobro. Primjena dodatni pritisak da joj trljanje, ona sama uskoro doveo do vrhunca dahtanje.

Za nekoliko minuta Crveno-Cap ležala u post-orgazmičke liskun, lizanje soka s njenih prstiju, kad s početka je zapamtila svoje bake. Brzo, ona je prilagođena joj vlažne gaćice, pričvršćene joj suknju, brišući prstima osuši na njoj, ustao, tucked u svoje bluze, pokupila svoju kapu i košaru i postavite se na način da joj baka.

Prije nego što se okrenula konačnog zavoj, Zastala je da zamijene svoje trenere za sandale na visoku petu u svom đačka, žele gledati svoje najbolje za svoje bake. Bila je iznenađen pronaći na vikend-vrata stoje otvorena, a kad je otišao u sobu, ona je tako čudan osjećaj da je ona sama reče, o draga, kako se neugodno osjećam danas, a ponekad volim biti s baka toliko, a ona je rekao mene o masturbacije, tako da ni sam treba biti neugodno. Ona zove se, "Dobro jutro", ali bez odgovora dobio. Tako je otišao u krevet i uvuče zavjese. Tu leži njena baka s njom kapom izdvajali daleko iznad svoje lice, i izgleda vrlo čudno.

"Hello Baka, ovdje je neke cake i vino će vam pomoći da se osjećate bolje." Ona im je iz njezina đačka i postavi ih na stol. "A vidi moje nove cipele? Nisu oni prekrasna?" Njezina baka nije odgovor, pa je izgledala bliže. "Oh, baka", rekla je, "što velike uši imate."

"Sve bolje čujete s, dijete moje", bio je odgovor. "Sada sam iznenađenje za vas."

"Oh, što je to, još haljina?"

"To je iznenađenje, draga moja. Sada samo skinuti za vaša baka će ti?"

Bila je to učinio, ne misleći uopće čudno, jer je njena baka voljela da joj odjeću i uživali gledajući Crveno-Cap ih probati. Tako je ona neka njezina crvena suknja tartana padne na pod, otkopčan joj bluzu i ostavite ga da se pridruže joj suknju, a zatim izašao iz hrpe odjeće u svom visoke potpetice, crvenu kapicu i bijeli veš. Ona zgazi bliže krevet, peering u nju baka, pola zaslijepljeni suncu.

"Ali, baka, ono što imate velikim nosom,"

"Sve bolje da vas miris sa, dijete moje," došao odgovor. "A ja se miris da ste bili nevaljao djevojka u šumi!"

"Oh baka, to je bio samo jedan mali", kazala giggled, "to je tako lijep dan nisam mogao odoljeti."

"Da, dobro sada možete poduzeti one vlažne gaćice off, i da je grudnjak kao dobro."

Još uvijek zbunjen u nju bakine odbitka, Little Red Cap-mehanički uzeo off joj gaćice i grudnjak, njene velike grudi otresit jak kao što su bili oslobođeni, te ih bacio preko ostale odjeće s njom. Stalni gola sada, osim za svoju crvenu kapicu i crveni sandale na visoku petu, trake omotane oko nje gležanj, uzela je još jedan korak prema njoj baka.

"Ali, baka, što velike oči imate," rekla je.

"Bolje vidite s, draga moja. Sada okrenite se molim."

Zbunjen, ona nije tako, i osjećao sam baka moždanog udara leđima i stisnuti joj stražnjice.

"Ali, baka, što velikim dlanovima imate."

"Bolje zagrliti vas. Mislim da je vrijeme naučili ste što očekivati od mladića. Dođite i sjesti se ovdje na uzglavlje, moje dijete, ja sam preslab da ustati iz kreveta."

Postaje sve više i više zbunjen, kako je njezina baka imala davno je rekla o dečkima, i bio je jedini član obitelji rekla da izgubi nevinost, ali ne žele nervirati njezina baka, Little Red-Cap clambered gore na krevetu u njoj visokim petama i sama pozicioniran prema uputama. Baka valjanog na njoj prednja strana, svoju glavu između Little Red-Cap noge.

"Oh, ali, baka, što je velika usta i jezika te imati."

"Da te bolje jesti van sa." I na veliko iznenađenje djevojke, njezina baka počela lapping na nju maca kao pas tucking u obrok. Jezik preklopnih na nju stidnici, strelovit joj razrezan i onda nad njom klitoris, flicking nazad nevjerojatno brzo, nadopunjuje od strane iznenađujuće grub i plod usana. Bila je jednostavna djevojka, tako da iako u početku osjećala malo čudno oko ove vrste pažnje od svoje bake, ona to nije pitanje, kao uostalom i ona svoju ljubav i dao joj poljupcima cijelo vrijeme, zašto ne tamo dolje ? Tu se ona mogla ništa učiniti o tome, Little Red-Cap samo zatvorene oči i leant leđa uz zid uživati u njemu. Hot vlažnim dah je sve bilo gotovo i prepone joj muf, velike ruke dosežu i do stisak njezine grudi. Ni u kojem trenutku na sve, ona je bila oplakivanje i zabadanje, kao i velika glavu između nogu joj doveo do orgazma.

"Sada sići na krevet i kleknite na podu."

Mali Crveni-Cap nije tako, glavu bunovan od orgazma. Klečeći od strane kreveta je bila izvan sebe da vidi krevet pokriva bačena natrag i tijela iz tog proizlaze. Ono što ona misli je bila njezina baka izdvajali off spavaćici.

"Oh, baka, što užasno veliki penis ... imate! Hej, niste -"

"Sve bolje jebi se sa dragi!"

"Oh!" Mali Crveni-Cap je bio toliko iznenađen pronaći Wolf u svojoj bakine odjeću koja je mogla misliti na ništa drugo za reći. Nakon početnog šoka nestala, ona nije mogla uzeti joj oči pijetao - nakon svega, ona misli, što je činilo lijepo ranije, i ja volim sex, tako da ne može povrijediti, to bi moglo? Možda je prijatelj bakine ona je pozvana da joj iznenađenje. A ja sam jako rožnat od lizanja. "U redu, možete me jebati."

Wolf zareži leđa "Prvo morate ga sisanje!"

I jedva je imala Wolf je to rekao, nego što je uhvatio Crveno-Cap glavu i njezin izvukao svojim preponama. Teško može učiniti ništa drugo, ona je ogromna čudovišta u usta njezina. Bilo je puno veći nego što je bila nekad, najmanje dva inča debeli, dugo više od deset, i tamno ljubičasta lupanje na kraju. Još uvijek Wolf činilo da odgovori na isti način kad je sisao na vrhu, a zatim lizali dolje cijeloj dužini osovine, disanja u svom životinja kao što su miris, a onda natrag do sisanje na kraju opet.

Dribling dolje joj bradu, ona scooped gore neki sline u ruci i počeo masturbira penis, obje svoje ruke oko osovina sa jaz između njih i još uvijek u mogućnosti da stane usta na kraju. Stiskanje rukama čvrsto trljanje i gore i dolje dok sisa na koliko penis kako bi stati u usta, ona sama naći sasvim okrenut na ovim bizarne situacije, u potrazi gore na Wolf, više ne nosi svoje bake kapu. Međutim, Wolf nije bio u raspoloženju za senzualnost, i rekao joj za ubrzanje. Mali Crveni-Cap sisao teže, bobbing glavu i ruke gore i dolje kurac što je brže mogla dok ona osjeća pulsiranje. pornici

Wolf ju je držao u poziciji, poduka joj da ga čuvaju masturbira, vrhom njegov penis se odmaraju na njezin jezik samo unutar usta, dok je povremeno usisan i lizali na donjoj. Odjednom, sa jecajima iz Wolf, djevojka našla s zalogaj od sperma, koja pokriva njezin jezik s čudnim, gorak okus, neki dribling iz kuta usta. Kao što je ona nije mogla pomaknuti glavu, ona je pokušala progutati, ali nije mogao riješiti koliko falus joj onemogućeno zatvaranja usta, a uskoro više se nije pridružila, prepun kaskada dolje joj podbradak. Više hit joj gornje usne i dribbled u debele gnjecav potok dolje joj brada i na njoj rascjep. Wolf grabbed njegov penis od nje, ju drži u položaju njezin gajtanom s jedne strane, srušili ju kapu stranu, i poprskan ostatak svog opterećenje, tijekom njezine obraze i nos, par kapi splattering na njoj ostali pletenica, zabada u nju tamno smeđa kosa.

Mali Crveni-Cap, misleći da je ovo kad Wolf pustiti i sjeo na krevet, okrenuo i počeo puzati daleko. No, da joj iznenađenje došlo je režanje iza nje a on pounced na leđima, ruke i noge se lako formira kavez oko nje, a on zareži: "Nisam još završio, moje dijete", u svom uhu. Ona je mogla osjetiti deset-inčni pole slap protiv svoje unutrašnje bedrima, i sama priprema za ono što željno je znao da će se dogoditi. Međutim, ona je još uvijek u šoku vrisnula dijelom i ubod ga je dao, ali i čudno u zadovoljstvu, kao dva inča mesa prisiljena otvoriti svoje pička i tresak sve na putu u.

Njegova kosa grudi pritisne protiv svoje gole kože, i unatoč oči su stisnute čvrsto zatvorena, ona je mogla osjetiti njegov vruć dah u svom uhu, i njegov mišićav, dlakave noge Udario u magarca kao svoje jebeno joj jače i brže nego itko da bih ikada iskusan, čineći njen vrisak i jaukanje, na prvi napreskok, ali onda više kao što je dozvoljeno sama uživati čudovišta penis joj zbijeno twat vijak. Vuk je bio idući u njoj maca kao pneumatska bušilica, ali kao što već bih sperma je uzimajući ga dok se to učiniti opet. Mali Crveni-Cap s druge strane je nakon tri minute orgasming, joj laktovi davanje put kao ona sobbed u ekstazi, joj pletenice kose formiranje jastuku, i dosegao je natrag u njezin klitoris trljati. Tako uključen je bila, da kada Wolf ejaculated drugi put, ovaj put u njoj maca, ona je krenula opet, vapi za više.

Njoj čuđenje, vuk dužni. Vučna vratio sa svojim prljavim rukama na leđima, povlači s sisanče zvukom sredinom orgazam, on joj čmar sprayed sa sjemenom, trčanje dolje miješati sa strujom već nastajanju cum od nje još uvijek proširena vaginu po podu i na nju stidne dlake crne. Srećom, ona je bila opuštena, inače što se dogodilo sljedeći bi bilo više bolno. Wolf potisak duboko u nju magare, oko osam inča debeli penis dva inča koji se pojavljuju u kojima nema penis otišao prije, osamnaest godina stara održao dolje po Wolf's ruke na ramena vrišti u šoku. Mali Crveni-Cap nikada nije čuo za analni seks, a kamoli ga razmatra, no ubrzo je bila želeći je imala, i željela drugih dečki je ovaj izdržljivosti.

Minute kasnije i bio je jebeni vuk magarca kao što je njezinu vaginu, koristeći hrabrost iz prethodnog orgazma kao podmazivanje. Ona moaned i vikali na zadovoljstvo, trljajući joj klitoris grčevito s jedne strane i shoving prstima njene druge strane, u njoj twat u isto vrijeme. Sasvim novi orgazam bio izgradnje unutar nje, a ona se zove van na Wolf ići brže, jer je snažno tuklo ju sfinktera. Tri minute u svom prvom buggering, Little Red-Cap došao noisily, vrištanje zahvaljujući Wolf i zabadanje bokovima natrag na njega. Došao je gotovo odmah nakon toga, punjenje trećinu njezine otvore taj dan, a zatim naštrcavanje ostatak preko leđa i kosu, usko nestalo dragoga svoga kapa, kaplje dolje joj čiste pletenice koje su se vješale njenom obrazu, a potom obrisao ostatak na joj lice.

U tom trenutku, drvosječa, koji su čuli Crveno-Cap's krikovi, i koji je također događalo da se otac dječaka je imaginaran, burst in Koji on mora imati misao na viđenje osamnaest godina stara srušila leži na podu prekriven u cum s ogromnim runjav prekrivena tetovažama vise svojih penisa u lice s odjećom strewn o sobi, ne znamo. Međutim, Wolf zaključa ravno prošlosti njemu, i on je ostao da se bave djevojčice.

On je sjedio na krevetu, i uskoro naći Baka pod krevet, i Little Red-Cap shvatio da mora vidjeli i čuli sve. Crveno-Cap je opran i odjeveni, a zatim opisao što se dogodilo, izostavljajući komadići o sebi uživajući, pretvarajući se da se traumatizirana nego uzbuditi, i nadajući baka će šutjeti dok se Drvosječa je nestalo. Drvosječa prikladno je šokiran, a baka postupio slično, iako Crveno-Cap bez treptaja u njenim očima, i tako Drvosječa obećao da se vrati kući i prošetati poslije, te ih ostavio. Baka jeli tortu i zajedno su pili vino, giggling o bita Drvosječa niste znali o, Red-Cap dobivanje prilično pijan u trenutku kada Drvosječa je došao natrag. Ona je rekla zbogom joj baka i krenuti kući, još uvijek u njoj visokim petama.

Milju ili tako daleko, a ona je već umor zbog hodanja u visokim petama, i shvatio da bih ostavila svoje trenere na nju bakine. Tako su sjedili na rubu. Crveno-Cap primjetio da je Drvosječa erekciju, i tako je znao zašto je on bio hoda malo iza nje, on bi bio obličje at njezine noge i magarac. Dok su razgovarali, ona ga checked out. Nije bio loš u potrazi, smeđe kose i brade, vrlo visok i mišićav, pedesetak godina. Konačno, odlučujući dan joj nije mogao dobiti bilo koji weirder tako da nije bilo važno što drugo ona nije, ona unzipped njegove mušice i munje potez je njegov penis out i kleknula je između nogu.

"Moje, ono što veliki penis koji ste dobili, povikne ona, gleda na polu-uspravno obloženih penis da bih izvukao", to je gotovo kao veliki kao Wolf's! " Nadam se da tvoj sin uzima nakon što, dodala je ona u sebi.

"Wh-Što to radiš Crveno-Cap?" on je mucao, više zaprepašteni na sreću nego šokirana na nju spremnosti za sex tako brzo nakon, kako je mislio, što su je silovali zloglasnog kriminalca, jer mu je supruga bila dugo mrtav, a žene u selu su ili bili vjernici ili ne isplati napora u njegovu mišljenju.

"Samo moje poseban način reći hvala, odgovori ona, i isisan ukrućenje penis u usta. Kao što otvrdne ona utvrdi da je nije puno manja od one da bih uživala nekoliko sati prije. Gledajući se u Drvosječa je đumbir, bradati lice, ona swirled joj jezikom oko glave, pod plašt od prepucija, osjećaj da raste kad je to učinila. to iskakanje njezinih usta ona lizali svi put dolje svoju osovinu i isisan na njegov veliki runjave loptice, onda joj jezikom dozvoljeno da lutaju nazad do vrha i ona je prestala.

Stojeći u njoj sandale na visoku petu, ona oguljene od gaćice i zgazi izvan njih, onda straddled njegov krug, zabadanje njezine grudi u njegovo lice. On je potreban ni daljnji poticaj, a uskoro su joj bluzu flapping otvorena, njezina grudnjaka srušene ispod njezine grudi i usta svojih sisa na nju nipples. Njegova brada i brkova brushed grubo protiv ostatkom njezina boobs, slanje drhti kroz tijelo. Kako je pomaknuo svoju pažnju na drugi sjenica Crveno-Cap mogao osjetiti her bradavice uspravno, i njen klitoris je svrab za nešto pažnje, pa nakon što je prije manje od minute ona stavi svoju ruku na glavu i gurnuo dolje u isto vrijeme dok je išla prema naprijed, sve dok nije nagnutom prema natrag, glavom mu đumbira nestao pod svojim kariran suknja.

Ona neka se jaukati kao svoje dlake na licu umrežena u njoj stidne dlake i njegov veliki glatki jezik počeo lapping na nju. Postizanje gore je stegnut svoje bradavice i grudi stisnute kako je stisnuo joj guza joj pod suknju, gdje mu je brada bila sve tamnija staloženo kao što je bila natopljena sa svojim sokovima. Nakon što je u potpunosti bio uzbuditi, Little Red-Cap zgazi leđa, jednom rukom na drvosječa sa širokim ramenima i drugi drži rub njezine suknje do zabit, ona je dobila na koljena, a sa svojim ruke oko njezina struka podržavaju joj, ona je potonuo polako dolje na njega.

Sad je bio red da Drvosječa zgražavaju, oči će širok, kao Tightest maca on bih imao jer je prvi upoznao svoju suprugu svih onih godina stegnute oko njegova težina penis i skliznula niz njega, koliko bi ići. Pronašao tenderskoj malo liže jezikom oko usta, i otvorio usta da poljubim svoju newfound ljubavnika. Njihov poljubac razbio kao Red-Cap sama podiže i onda dolje opet u gladak udarac, njezine grudi odskakanje pred njegovim očima kao ona učini tako, i samo se bori da se malim i jauk kako je osjetio veliki kurac klizanje i izvan nje. Bila bih neka suknja kap sada, tako da nijedno od njih mogli vidjeti ulaz, ali bilo tko promatra sa stražnje strane vidio bi joj unutrašnje usne se izdvajali out i povučete se vratila sa svakim pokretom prema gore, ostavljajući sjajnu mokri trag soka , kao drvosječa sada je držeći joj suknju gore na leđima dok joj guza puštanja krvi.

Brže i brže ona odskočiti, mokro zvukove koji dolaze iz njihovih crotches, i on bi mogao odoljeti lijepim tits više nema. Kosi prema naprijed poče ih proždire, čineći mlada djevojka cičati od radosti. S vremenom je ona mogla vratiti bez daljnjeg, tako da sa svojim penisa još uvijek unutar nje, su se preselili dolje na laskati područje trave, gdje je mogao leći natrag očima jedna polovina završila kao ona jebeno daleko. Sada je podigao suknju joj gledati očima svog mesa poniranja u njezine crne grma, a onda pogleda u nju ispran lice, njezine velike smeđe oči gleda ga nježno, svoje pletenice potres s njezine pokrete, ali joj crvene kape još uvijek na mjestu . Ona je sada nagnutom prema naprijed, i neka čini rad s gore thrusts svoje zdjelice, unbuttoning njegova košulja poljubiti svoje velike grudi runjave kao što je to činio.

Pažljivo, prevrnuo se, uz Crveno-Cap sada ispod ogromne Hulk je Drvosječa, njegove hlače i dalje oko gležnjeva kako je rammed njegova djela i izvan petite djevojke, što joj grudi tobolac. Njena prekrasna noge počeo dizati gore, dok joj dvije crvene visoke pete su omotano oko njegova košulja i koljena su na razini s njezine grudi, formiranje špilja s dvije strane njegova crvena košulja visi dolje provjeravaju i njegova debla nalik na ruku s obje strane , a što mu omogućuje da unesete ju sve do te mjere da su mu jaja su udarali na magarca.

Sada da su obje ruke bile slobodne, Red-Cap vratio u masiranjem grudi, dahtanje i uzdisaje s oduševljenjem, a onda dopustiti jednoj ruci da se pitaju do joj maca, puzanje kroz nju muf. Jer dok je sadržaj osjetiti debeli penis uspravljen i izvan njezina klizanje između njenih prstiju, ali kao što je osjetila orgazam zgrada, počela je trljanje joj klitoris s kružnim pokretima svojih prstiju što je brže mogla. Njen plač jauk se okrenuo, i ona je završila oči, slijepi za veliki čovjek vijak nju.

Buka ona ga je potaklo na to ići brže, sada naslonjena laktovima na njegovu stvar da bi lakše, njegov blagi trbuhom za želudac lupanje na njezin. Odjednom, Red-Cap tijelo ukrućen i savijeni prema njemu i počeo ježiti se, a ona neka se piercinga krik, slijedi nekoliko bori da i drugi plaču pomiješana s njima, kao veliki vrhunac je udariti. Drvosječa mogao osjetiti zidove njoj pizda ugovornog okolo njegov penis, a on je znao da će ga krenula, pritisak u svojoj zgradi nepodnošljivo loptu.

"I'm gonna, cum, I'm gonna cum", vikao, "Ne mogu sperma u vas!"

"Sperma u usta, u usta, odgovori ona u gasps. Tako je s mokrim pop je izvukao van, i baš na vrijeme, jer dok je on preselio oko na njezino lice je ejaculated, snimanje odmah joj cijepanja i vrata. Sljedeći je bio više usmjeren kao on zdvojno je pozicioniran prema usta rukom, ali još uvijek sprayed sve do njezina lica, preko joj gornja usna nos i lijevo oko, ljepljenje gotovo je zatvoren. Mali Crveni-Cap, još uvijek bijesno masturbira, uzeo kraj u usta i isisan, kao i više sjemena eksplodirala u usta nad njom swirling jezik. Ona se proguta koliko god je mogla, ali zbog iznosa prskanje od masnoće pijetao i činjenica da je bila ne samo koncentrirati na to je značilo da nije dovoljno brzo, a ubrzo preplavila da teče dolje joj desnom obrazu .

Konačno su obje opušteno, potpuno potrošen, bulji u ranim večernjim nebom. Zatim Crveno-Cap pokupila svoje gaćice, brisanje sama čisti i njih izdvajali leđa. Lizanje Drvosječa čist kao dobro, oni su se ubrzo oba spremna i krenula kući.

Ubrzo nakon toga, Little Red-Cap oženio Drvosječa sin, koji je radio noću, i preselio se s njima. Dugo godina je živjela kao da je, jebeni joj suprug tijekom dana, a njezin otac-in-zakon tijekom noći, dok Drvosječa je prestar za to. Ali, nepoznato, čak mu se ponekad Crveno-Cap bi otići u šumu i dobiti jebeno najveći kurac u selu: Wolf. I sve četiri su bili oduševljeni.

Нема коментара:

Постави коментар