Servis za upoznavanje

субота, 3. јул 2010.

varanje

Kathy hodao niz hodnik joj da se vrati domu Jenn je psihologije bilješke. Primijetila je da Jenn vratima bio djelomično otvoren, te odvodom na njega i to otvoreno malo više.

"Jenn?" Ona zove. Kathy viriti u vrata i vidio Jenn dečko, Josh, spava na krevetu, gol. Njezina čeljust izostavljen kao ona ispitanih mu fino tijelo. Bila bih uvijek mislio Josh je sladak, ali nije imao pojma koliko je bio izgrađen. Ona je buljila u njegov prostrani grudi i zaželio joj mali prst preko njega. Njegov penis je bio opušten, ali ona je zamisliti što bi izgledati kao potpuno uspravno.

Nakon pregleda u oba smjera se hodnik, Kathy zakoračili u sobu i zatvori vrata. Ona je pala na pod bilježnicu i primijetio njegov nos trzati. Ona brzo skinula spavaćicu i donje rublje, njen dah sada dolaze brzo. Ona indeksirao gol u krevet i legne pored Josh sa svojim obraz na njegova prsa.

Njegova ruka instinktivno omotano oko nje. Kathy ljuljati nogu preko njegovog tijela, nogu tijekom četkanja njegov penis dok je sjedila na njegov trbuščić. Oči su mu otvorena i šokiran pogled prešao njegovo lice. Kathy ubrzo nagnuo prema dolje i poljubi ga.

"Što radiš Kath? Šapne. "Jenn je u tuš. Ona će se vratiti uskoro. "

"To neće potrajati dugo." Kathy ga je uvjeravanja. Ona ga poljubi strastveno, gotovo mahnito. Josh je počeo da se opustite svoje mišiće kako mu jezik u usta Kathy ušao u odgovoru na njezin napredak. Njegove ruke izdvajali joj lice za bliži dubljim poljubac. Njenim rukama milovala prsa Oh da, taj prekrasan prsima. Njegove ruke preselio dolje Kathy's leđa i zgrabio i stegnut joj dupe. Počela je jecati tiho sa zadovoljstvom.

Uzimajući u duhu stvar, Josh flips Kathy preko na leđima. Ona se kreće prema dolje rukama svojim ukrućenje alat. Njegov prst skliznuti unutar njezina maca vlaženje. Ona odmor poljubac i vuče glavu dolje do bradavice.

Ovaj zabranjeno interludij je vlasništvo uzbudljiva utjecaj na obje njihove mlada tijela. Kathy's prijedlog je protiv Josh's prsa i trbuh je davanje u njenu maleni orgazme. Njeno tijelo je tako osjetljiv da mu da je ona svjetlo na čelu. On je razumio, i isisan joj bradavice, klitoris, počeškala s povećanjem požude.

Ni Kathy ili Josh ikada osjetio takav zanos i prije.

Kathy's spreman, više nego spreman, ona mora biti jebeno je taj čovjek, ništa ne može zaustaviti ono što će se dogoditi. Ona vodiče mu lupanje glavom prema njoj vruće, mokro maca. Kao što je ona unosi svoju erekciju, a on osjeća njezin prekrasni toplom vlažnom zidova gripozan njegov penis, Josh ruke ostavlja svoju nasip, a obuhvaća njezina struka na leđima podignite gore za poluge.srpkinje

Kathy joj grize usne kao njegov član teško joj uđe duboko. Ona nagne i sisanje mu oko vrata i počinje se baci u nju. Njegov ritam počinje polagano i onda gradi u intenzitetu. Njihovi bokovi se kreću u vrijeme sa svaki ostali, poput dobro podmazan stroj.

Njegov hips Buck kako je kaputi unutrašnjost Kathy's razrez sa svojim vrućim dolaze. Kathy može osjetiti njegov intenzivan re-najam, kako je spurts opet i opet duboko unutra njoj. Na njegov treći spurt, senzacije su samo previše za Kathy, a ona squeals kao njezin orgazam grabi joj se odlično-ful mlada tijela. Sada je red da joj mužjak i podvlači pod Josh. Mladi par uhvatiti njihov dah i brzo roll apart.

Kathy je ustao i pružio kao mačji zadovoljni, jer Josh postignut na dodir njezina bedra. Kathy brushed ruku daleko i brzo odjeveni, viriti vanjska vrata i zgazi u dvoranu.

Kao što je Kathy prošlo kupaonicu, Jenn je rekao hi joj, kako je odlazila da se vrati u svoju sobu.

"Jenn," Kathy's cry. "Otišao sam svoje bilješke u vašoj sobi. Hvala. "

"Nema problema. Bilo kada trebate posuditi nešto pomoći sebi. "Okrenula se i nastavila niz hodnik.

I nasmijala. "Ja ću, hvala."

Нема коментара:

Постави коментар