Servis za upoznavanje

уторак, 26. јануар 2010.

dopisivanje i upoznavanje

Angie nikada nije bila mnogo pije, dakle šest čaša šampanjca imala na ovom noći bili su mnogo više nego što bi mogla podnijeti. Njeno ponašanje je postajao vrlo labava i koketni. Ona je bila kamen oko, giggling gotovo nekontrolirano i razgovor sa svima koji će stajati još dosta dugo.Trake na njezinu haljinu stalno bili otpadanje ramenima, iako joj se činilo da ne misli. Za to pitanje nije ni većina dečki na party. Ako to nije za nju prijateljica Debbie stalno ih vuče za nju je vjerovatno bih bio gol od tog vremena, a vjerojatno u puno problema sudeći stares nekih ljudi u sobi. Dopisivanje i upoznavanje.
Konačno Debbie odlučio da dosta je bilo dovoljno. Ona je bila da će morati doći Angie kući svoga muža, gdje je ona mogla spavati ovu off. Do sada Angie nije bio u stanju da raspravljati s njom ili da stavi na mnogo borbe. Na taj način, bez puno problema Debbie je bio u mogućnosti da joj se da joj auto i lijevati joj u. Jedno je izvjesno, da čak u državi Angie je bila u ona je još uvijek vrlo seksi žena. Dopisivanje i upoznavanje.
Angie je bio visok, tanak brineta, koji je blagoslovljen sa zadivljujućim tits i magarca prekrasan.Debbie je uvijek bio ljubomoran na njezine prirodne dobar izgled, a posebno je velika firma grudi.Debbie vlastite grudi su bili mnogo manji, samo B kup. Dok su još uvijek lijep i čvrst oni pravedan nije 'činiti se kao lijep jer joj prijatelji. Debbie je također za razliku od Angie je prilično kratka, a vrlo tanak. Ona ima dugu crvenu kosu i svijetlo zelene oči. Ne neatraktivan bilo kojim sredstvima. Samo ne kao pohotan je njezin prijatelj.
Sada vožnje kući s Angie onesvijestila pili u sjedalo pokraj nje, ona nije mogla pomoći, ali da pogled na to gdje je imao savršen pogled joj pijani prijatelji 36D grudi sada lupa gore od svog potonuća haljinu. "Damn Bill je sretan čovjek, ona pomisli u sebi. Haljina je imao i jahali do njenih nogu izlažu svoje lijepo oblikovane, štavljena noge sve do njezine gaćice. Njezin prilično malo ružičaste gaćice. Dopisivanje i upoznavanje.
"Oh moj", Debbie uzdahne za sebe. Bila je dobivanje jako vruće, i shvatio da joj disanje postaje težak. Ona je uvijek pronašao Angie biti vrlo privlačan, ali ona nikada nije bio sa ženom prije.Ona je uvijek potajno je pitao što bi bilo kao i često je fantazirati sama sebi, ali nikada prije nije ona bilo kakav stvarni poriv da joj fantazija je stvarnost. Ali, sada sa svojom seksi prijatelj u sjedištu uz nju se onesvijestila, a još uvijek izgleda tako divno pozivajući je jedva mogla kontrolirati nagon za vučenje automobila od strane ceste, a da u potpunosti iskoriste svoju prijateljicu u svom pijanom stanju.
Ona je nastavio voziti, ali ona je sada zakvačio jedna okomita do svoje kratke suknje i počela masažu joj sada natečen klitoris. Mimo vremena ona povukle u svoje prijatelje kolovoz je ona sama dati dva orgazma, ali se samo činilo da intenziviranje njezine potrebe. Ona je parkirani automobil u kolovoz i isključiti. Činilo se kao da Angie suprug Bill je već otišao u krevet za noć jer nije bilo svjetla iznutra. Ona je gledala kroz prozor pokušavajući odlučiti da li ona bi trebao otići i pokušati probuditi Billa kako bi se njegova pijana supruga u kuću, ili ako ona treba pokušati i njezin ući u svoju kuću.
Međutim, upravo tada je osjetio ruku na nogu. Gledala je tamo kod svoje prijateljice koja je sada pogleda u nju, dok je ona lagano caressed nogu. "Vaša bradavice su sve tvrde Deb, i ti izgledaju prilično zajapuren, što si bio razmišlja o?", Angie giggled. "N-ništa", Debbie mucao leđa. "Vi se ne razmišlja o meni sada ste bili? Možete me naći sexy zar ne Deb? Ti me želiš jebati don't you. "" Ne, ne, naravno, ne to je samo glup, "bila Debbie odgovor.

Samo onda Angie ruka klizila gore pod svojim prijateljima suknju. "Sada Debbie tvoj svi mokri, jako mokro, jeste li napraviti sami svršiš dok nas je vozio doma?" "Naravno da ne, ne budi smiješan," Debbie je za sada prilično zbunjen, tokarenje i dubokoj hladovini crvene. "Aw hajde sad Deb ne morate biti neugodno, vaš djelujući samo na vaše želje. Ima 'ništa izvrnut sa da je sada tamo? "Prije nego Debbie imali priliku da odgovori ona osjetila svoje prijatelje duge prste gurnite unutrašnjost vruća mokro joj maca. Ona je drhtala u nevjerici kako Angie počeo polako ukazivanje joj žele pička. Nakon nekoliko sekundi uzdah užitka joj je pobjegao dok je klizila prema dolje na svoje mjesto i počela je davati u užitke.
Angie sada seli u neposrednoj blizini dok su joj licem u lice. Zastala je pogledati u svoje prijatelje oči dovoljno dugo osjećati strast među njima gori duboko. Sa dvije joj prsti još uvijek zakopana duboko u svojim najboljim prijateljima topla pička ona završila u i pritisne joj usne od njenih prijatelja. Poljubac koja je uslijedila bila je jedna ona nikad neće zaboraviti. Dopisivanje i upoznavanje.

Osjećaj Angie's usne na vlastitu činilo da probudite Debbie iz svog transa kao države. Osjećala je želja uzavreti i više nije mogao kontrolirati svoju glad za svoju najbolju prijateljicu. Ona je omotano oko Angie rukama i počela ljubiti joj meke usne s mukom ona nikada znati prije u svom životu. Angie's usne bile pune, tako i tako jako mekana, to je divno. Ništa poput ljubljenja čovjeka, nešto što je imao vrlo mnogo. Ona nikada ne bi zamislili da ljubi žena može biti tako mnogo više. Uzbuđenje je gotovo porazan, kao što je bila želja da joj proždre cijeli prijatelj.

Ona je nastavila povući Angie što bliže sebi, kao i njihovim jezicima i usne prepliću. U isto vrijeme Angie je ukazivanje joj maca raste hitnosti. Počela je vrtjeti kukovima njoj, mogla je osjetiti climax graditi. Njeno disanje postaje vrlo teška, do točke u kojoj je jedva mogao uhvatiti dah, između moans užitka koji su sada izvan njezine kontrole. Ona je počela nekontrolisano drhtati kao što joj je tijelo bilo je pogodio sa najintenzivniji orgazam svog života. Jer ono što se činilo kao vječnost da joj opustošene, ostavljajući joj u stanje blaženstva.

Angie povukao joj kaplje prste od nje prijatelja vruća maca i polako lizali ih očistiti, savoring slatki okus joj je najbolji prijatelj. "Mmmmmm koje je tako divno, da li bi kao okus tvoj slatki sokovi beba?" Debbie još uvijek pokušava uhvatiti njen dah gledao njezin prijatelj i kimnula glavom, da. Angie postavljene jedna od njenih prstiju se za nju kao i Debbie obavijen usnice oko nje. "Oh baby, to me čini tako vruće, ti se sviđa okus vašeg maca na mom prstu?", "Oh da," Debbie uspio dahtati.

"Želim okusiti više od vas dragi. Želim jesti slatke maca dok ne eksplodiraju u mojim ustima.Would you like that? "Jecaj užitka pobjegao Debbie kao ona prošaptao:" Da, da beba jede moja pička. "Ona sebe ispreda oko u sjedištu i naslonila vrata, šireći noge kao otvoreni poziv na njezin prijatelj. Angie nagnuo naprijed i poljubi joj nježno na usnama. "Želim da sisanje na svoj mali tits prva beba." Debbie pustiti uzdah zadovoljstva, ali je bio previše naljut to joj govoriti glasno odobravanje.

Angie povukao Debbie's košulja van i brzo undid joj crne saten grudnjak izlažu mala, ali vrlo živahan skup tits. Nagnut prema naprijed je počela sisati na male grudi, pauziranje dati pažnju na svakom uspravne bradavice. Debbie writhed i moaned ispod njoj kao strast joj osvaja. Angie polako počeo ljubiti putu prema dolje joj zbijeno malo trbuh, pauziranje za trenutak da joj poljubac slatka mala pupak. Ona uze vrijeme ljubljenja i lizanja odmah iznad linije joj gaćice, dok je osjećala da je njezin prijatelj mogao stajati produžavanja više nema. Ona nježno uklanja joj gaćice i počela ljubiti dolje unutar svojih butina dok je ona dosegla slatki mali brežuljak.

Debbie je bio čist i obrijan Angie nije mogao pomoći, ali se dive kako slatko joj malo razrez pogledala. Ona je samo mala voljela koliko i nježan sve o njoj je bio prijatelj. Ona je u slatko aromom njezini prijatelji vlažnost i polako širiti usnice apart. Ona je počela ljubiti i lizati joj maca, isprva polako uživajući okusa i meke osjetiti protiv njene usne i jezik. Uskoro bi došla joj malo sa svojim jezikom klitoris i počeo ga masaža polako.

Kao Debbie's moans porasla intenziteta tako da nije joj prijatelji pozornost na njoj maca i klitoris. Angie se činilo da znam točno što učiniti i kada. To je kao da je savršeno u skladu s njom. Svijet oko nje je bio privremeno zaboraviti ", jedina stvar na njen um u ovom trenutku je bio prekrasan osjećaj ona je kroz cijelo svoje tijelo, i čudesnih stvari joj seksi prijatelj je događaj joj između nogu. Njezin orgazam kuhana gore u njezinoj gotovo joj uzimanje po iznenađenje. Ona je bila drmanje i pisanje, njeno tijelo je na vatru. Angie pokopan joj jezik duboko u njoj maca u ovom trenutku nije osjetila da joj se početi vrhunac, ona nije htjela propustiti kap svog prijatelja vruća, slatka sperma.

"Oh Debbie dragi, da je okusio tako divno. Angie cooed joj sada iscrpi prijatelj. "Oh Angie, ja nikada ne bih mogao zamisliti orgazam like that." Debbie odgovorio na slab glas. "Drago mi je što vam se svidjelo baby, nadam se da možemo to učiniti opet vrlo brzo."

"Oh da, želim da je loše. Želim biti u mogućnosti to zadovoljstvo da kao što ste učinili za mene kao dobro. "

"Da dijete Htio bih da se, u stvari, imam ideju ... Nešto se mislim da bih naći vrlo vruće.", Rekla je sa paklen cerenje.

"Mmm I'm intrigued," Debbie odgovori

"Dobro si rekao mi je da ste uvijek postaviti moj suprug Bill atraktivna pravo?"

"Da ... ja sam", rekao je Debbie s malo nevoljnost. Samo početku shvatiti što joj prijatelj može biti predlaganjem.

Нема коментара:

Постави коментар