Servis za upoznavanje

четвртак, 28. јануар 2010.

dopisivanje i upoznavanje

Sophie lice blijedi u zime siva svjetlost dnevnom boravku. Ona dozed u fotelji taj Joe je kupio za nju na četrdeset godišnjice. Soba je bila topla i mirna. Vani je snijeg lagano.
Dopisivanje i upoznavanje.
Na jedan i petnaest poštar okrenut Allen na uglu ulice. On je bio iza na svoj put, ne zbog snijega, ali zato što je Valentinovo i bilo je više nego obično pošte. On je prošao Sophie's kući bez gledanja prema gore. Dvadeset minuta kasnije, popeli nazad u svoj kamion i odvezli off.

Sophie promeškolji kad je čula mail kamion vučenje daleko, a zatim skinula svoje naočale i brisanje joj usta i oči s maramicu ona je uvijek nosio u svom rukavu. Ona sama gura gore koristeći ruka stolice za podršku, ravnanje polako i izglađen krilu joj tamno zeleni housedress.

Njezina papuče su mekani, miješanje zvuka na golom podu dok je otišao do kuhinje. Ona se zaustavio na sudoper za wah dva jela je otišao na šalter nakon ručka. Dopisivanje i upoznavanje.Zatim je ispunjen plastična čaša do pola s vodom i uzela joj tablete. To je bio jedan četrdeset pet.

Tu je stolica za ljuljanje u dnevnom boravku je ispred prozora. Sophie sama smanjila u nju. U pola sata djeca bi se prolazi na putu kući iz škole. Sophie čekala, ljulja i gledanje snijega.
Dječaka je najprije, kao i uvijek, runnng i pozivajući se stvari Sophie nije mogao čuti. Danas su stvaranje gruda snijega kao oni otišli, bacajući ih u jednom drugom. Jedna grudva snijega propustili i smackd teško u Sofijin prozor. Ona je u grču unatrag, a rocker iščašenje od ruba njezina ovalnog krpe sag.

Girl dilly-dallied nakon dječaka, u paru i trojkama, cupping mittened svoje ruke preko usta i giggling. Sophie je čudnovato ako oni su govorili jedni drugima o Valentines su dobili u školi.Jedna lijepa djevojka s dugom smeđom kosom zaustavio i ukazao joj lice iza zavjese, iznenada self-consious. Kad je gledao opet, dječaci i djevojčice su nestali. Bilo je hladno po prozoru, ali je tamo ostao gledajući snijeg razgovor dječja footprints
Dopisivanje i upoznavanje

Cvjećar's kamion skrenuli Allen ulici. Sophie je slijedila svojim očima. Bilo je pomični polako.Dvaput je prestala i počela opet. Tada vozač vučenje gore ispred gospođe Masona kuću pokraj vrata i parked.Who bi se šalje gospođa Mason cvijeće? Sophie čudio. Njezina kći u Wisconsinu? Ili njezin brat? No, njezin brat bio je jako bolestan. Vjerojatno je njezina kćer.Kako lijepo od nje.

Нема коментара:

Постави коментар