Servis za upoznavanje

петак, 29. јануар 2010.

dopisivanje i upoznavanje

Odjeća je bila pun o svojoj spavaćoj sobi u nered. Obično organizirani nakita okvir je zaplet naušnica i ogrlice, pranje tkanina koje je uzeo joj make-up je bio off tossed na sudoper, smeared crvene pruge i budući da je rumenilo bilo ponoviti. Njezina iščašenje stopala naprijed-nazad između plina i kočnice. To ne bi se izdvajali više. Ona bih čuti policajaca u ovom području bili su analni za zakon. Pedeset i pet ... što je to bilo? Šezdeset i pet je bio prihvatljiv, kad je bila u lošem raspoloženju. Prijatelji su je zadirkivali o što prednja noga. Njezin auto je imao borbeni ožiljci u njoj, što ona bi se zabavljalo u mnogim pismima ona bih napisao. Neki su to prijatelji, a neki su bili u obitelji, ali nije bilo ni Drew. Ona bi ga upoznao preko pen-pal metilj usluga, dva Amerikanca čiji staze slučajno prešao.
Dopisivanje i upoznavanje
"Ne mogu vjerovati da sam radiš to", ona misli u sebi kako je izvukao na parkiralištu. To nije bila kiša, ali je dan bio pomalo oblačan i Zaudaralo je na proljeće i novosti. "To je nešto što bih vikati na druge ljude za to. Ima još vremena da se iz ovoga." Ona zgazi iz automobila i krenuli prema aerodromu. Tada je čula glas Michaela, od davno. Njegov podugačak udvaranje kulminirala s njim dolje na jednoj koljena s otvoriti prsten okvir i slatke riječi ljubavi. Napokon je došao dan, a bili su u crkvi spremni reći svijetu i Bog da su muž i žena. Bilo je to kao nešto snovi bili su napravljeni od. Ona bi pobježe onaj dan, iako, rekao je ona nije mogla proći s njim. Ona nije mogla zaustaviti one loše formirana slogove od izlazi iz usta. "Ne mogu biti tvoj supruga", kazala je jednostavno, a to je bio kraj nje. To je na kraju ih je razbijena, njegovo strpljenje napokon istekli. On je htio više od života, više od afera. Ona zaslužuje bolje nego da i on to znao. "Vi ne može stati na stranu života i držati tvoj nožni prst u ... bilo preći u pojasa ili ne ići na sve-to je stvarno tvoj izbor."

To činiti se poput godina. Sada, mehanički glas preko zvučnika od gužve terminala najavljujući dolazak leta 218, non-stop iz New Orleansa. Laurie sjede na objave, čeka na izlazu. Ona je bacio praznu čašu stiropora u smeće i njezina obrisa vlažne dlanove na noge njene traperice."Opustite se, Laurie", ona mi je sama rekla, "There's nothing biti nervozan oko." Ali ona je bila više nego nervozan. Ona je bio prestravljen.

Ranije toga jutra, bila bih proveo vrijeme za pranje i četkanje joj duge kose, boju i sjaj koji je to njezina najistaknutija osobina.Dopisivanje i upoznavanje. Ona je htjela izgledati staviti zajedno, ali ne pretjeran. Njen crni sjajni griva je povučen u konjski rep na vratu joj vrat i održava u mjestu s pahuljasto bijelog luk.Ona nije mogla činiti se to odvijati ... tijelo joj je bio gladak smotan poput proljeća. Jedan mogao odskočiti četvrtine off joj živce.

Drew je bio njezin prijatelj i suradnik, tamo joj smijeh i suze. Možda bi bilo bolje da ona nije stečen toliko osobno s njim, ali ona je u potrazi za prazninu ispuniti. To je dugo vremena od Michaela. Bilo je malo preplanulost linija na njenom prstu i dalje, pruga od svjetla sunca tetoviranje joj ruku kako je i ostavio svoj pečat na njenom srcu. "Drew nije Michael; on me neće povrijediti", podsjetio je sama. "Nisam mogao spriječiti ono što se dogodilo. Što ako on ne voli onako kako sam izgled? Nisam mogla stajati da. Što ako je to mijenja stvari? Ako sam prekratko? Previše visok? Nije njegov tip?" Dopisivanje i upoznavanje

Ona je pokušala da šutnja nonchalantly ali skoro iskočio preko strappy sandale ona bih kupiti u nastojanju da izgledaju slatko. "Ne bi trebali imati nošen tim", ona sama chided, kopča za rezanje na njoj gležanj. Ona ne zna kako ona će ga pokupiti iz gomile. On joj je rekla da bih očekivati neočekivano. Ona nije bio siguran što je on mislio.

Laurie je bio gotovo clutching željeznicom bila toliko nervozna. Ona je gledala Manson-tip rocker s ne-biorazgradivi plavuša na ruci. Iza njega je krupne građe drvosječa vrsta, mirisa slabo viskija i planine. Ona se pitali kakav posao je imao u New Orleansu. On nije 'činiti se tipa kako sjedi na trijemu vlažan pije java i kao grad nevoljko je došao da se probudite. Stjuardese ponudio da kotač sljedećeg klijenta izvan ravnine, ali nasmijala se ugodno i to odbio. Bio je zgodan, s jakim čeljustima i mišićav tren oka. Bilo je previše loše o stolicu.

Ona je išao na to stjuardese i pitanje da li je ona mogla ukazati Drew Jacobs joj. Ona kimne glavom prema čovjeku u invalidskim kolicima i kad je glanced natrag na njega, on se nasmijao.Ona je htjela pokrenuti. On nije bio njezin princ Charming. Ona ne misli stolica bi stati na leđima konja. "Umm ... izvuče?" Zašto ne imao on joj je rekao u svim tim slovima?

"Hey baby, žele boriti?" on jested, oči smijeha. On je poljubi joj ruku i rekao joj hed 'bio obličje naprijed to sastanak njoj po prvi put. I odjednom, ona nije bila nervozna oko njezina izgleda više.

Нема коментара:

Постави коментар