Servis za upoznavanje

понедељак, 14. јун 2010.

internet sastanak

Bio sam oženjen čovjek. Moja supruga je bilo vruće, a mi je imao seksualne odnose, ali to nikada nije bio dovoljno za mene. Odlučio sam isprobati jednu od tih odraslih dating web stranice. Mislio sam, ono što je, dovraga. Ja posted profil sa neke slike. Počela sam u potrazi za članove. Odgovorio sam na desetke žena. Dobio sam neke odgovore, ali dečki su u nepovoljnom položaju na ovim stranicama. Žene se hammered s porukama i ima samo toliko da mogu odgovoriti previše. Konačno, sam počeo govoriti s jednim na redovnoj osnovi. Njeno ime je Janie. Počela mi im i mi trguje slike. Ona je bila 43, oko 12 godina stariji od mene.

Ona je bila single, a 5'2 oko 140 funti. Ona je imala lijepe grudi 36 C, obrijana maca, velika seksi i proboli klitoris. Mi smo za imed mjeseci na i to je uvijek seksualno. Ništa drugo. Ja mogu reći stvarno mi je ona željela i htjela sam joj. Jedno kasno noću, ona mi je dala njezin broj mobitela, a sam je pozvao, blokiranje moj broj, naravno, jer sam u potrazi za biti diskretan. Imali smo telefonski sex. Bilo je prilično vruće, a ona je stvarno uživala. Nastavili smo im za neko vrijeme. Onda konačno, jednog dana rano ujutro oko 7:00 je bila na i bila sam na. To je bio tjedan dana. Sam bio kao, omogućuje susresti danas. Ona nije kao da želite. Sam je uznemiravao za oko 10 minuta o tome. Konačno, okrenuo sam se na mom web kameru i ona prihvatila. Ja izdvajali iz moje velike, debele, hard penis. Nakon što je vidjela ove, ona je pristala ispuniti. Dogovorili smo se za susret na pola puta (bili smo oko 35 mintues jedni od drugih) Mi smo se odlučili sastati u parkiralištu trgovačkog centra.

To je bilo tijekom tjedna, tako da je moj priču je da sam bio idući na posao i moj posao, ja nisam uvijek u uredu, tako da mogu otići sa stvari kao što je ovaj. Sam stigao na lokaciji oko 10 minuta ranije. Bio sam super nervious. Čak sam smatrao ostavljajući. JA zaglavi van i ostao. Konačno, vrijeme stići. Bilo je 9:30. Tada je bilo 9:35, 9:40. Ona wasnt ima još. Sam vozio oko cijelog centar nekoliko puta samo da bi potvrdili ona nije dobiti zbunjeni gdje su nas sastanak. Ništa. 10:00 role okolo, a ja okrenuti automobil natrag na odlazak. Odlučio sam čekati još 2 minute. Konačno, ona role i. Tipine ženu prikazuju kasno, a u posljednjem trenutku.

JA je dobio vanjska strana od moj auto i šetao s njom prozor. Sam razgovarao s njom nekoliko minuta, a ona je pozvala moje u njezin automobil. JA je otišao. Ona je nosio dugu suknju i bluzu. Ništa za seksi, ali je izgledao dobro. Mi chatted za malo više, napokon nagnuo i dao mi poljubac. Dugačka, duboka poljubac. Dok smo bili ljubljenje, ja stavim svoju ruku na unutrašnjost nogu i polako se preselio do njezina bedra. Ona je mjesto ruku na moj penis i osjetio da raste unutar moje hlače. Janie je rekao, "Wow, to se osjećati kao slike lagao, vaš penis je hard rock i ogroman!" Samo sam se nasmijao. Ona mi reče: "Želim da se osjećaju moju maca" Tako sam ganut moj predati joj gaćice. Joj gaćice već su namočena! Ona je bila jedna napaljena zena. Odlučio sam povući off joj gaćice i ona nije me zaustaviti. Sam se preselio u sredini sjedište automobila i klizila prstima u njoj maca. Janie je wettiest maca koje sam ikad klizanje prstima u. Počela sam se zajebavati joj prst, prvi sa 1 prstom, onda 2, 3 i na kraju.

Bila je stvarno oplakivanje. Ona je uistinu uživao je u. Ona je imala puno bocama do seksualnih frustracija joj treba pustiti van. Nakon što je ukazivanje joj maca, ja otkopčan joj bluzu. Dospio sam u njezin grudnjak i povukao jedan od njezinih tits out. Oni su bili tako lijepo kao njoj slike. Počeo sam na njoj sisa bradavice, upravo u svom automobilu i usred bijela dana. Sam držao moje prste u njoj maca. Nakon nekoliko minuta, stao sam i preselio natrag u sjedalo. Ona je odlučila ona je htjela vidjeti moj penis i pitati mene pokazati ga na svoje. Ja undid moje hlače, njih slajd dolje malo i pokazao joj moj penis. Ruke su odmah sve preko njega. Bila je zaljubljena u njega. Počela je mršav dolje na sisanje na moj penis. Zaustavio sam joj. Bilo je dana i ljudi su okolo. "Mi licemjerje na ovaj ovdje", rekao sam joj. Ona je rekla: "Da li želite da se vrati na moje mjesto?" Rekao sam joj da je ni sam nije želim ići tako daleko. Izgledala je uzrujan, pa sam rekao "možemo nastaviti ovaj u motelu. Tu je jedan od autoceste" Tako smo dogovorili susret u motelu.

JA je otišao natrag u svoj automobil, a za njom u motel. Dok sam bio iza nje, počeo sam osjećaj malo kriv i ponovno mislio o njoj rova. Moj penis je imao druge ideje. To je bio hard rock i htio igrati. Mi smo skrenuli steet u motelu, a ja još uvijek razmatra samo ostavljajući. Njegova ne kao što je znala gdje sam živio ili moje pravo ime ili bilo što. Ja za njom na parkiralište. Ona je izašao iz automobila i rekao bih ići iznajmiti sobu. Dok sam čekala, vrijeme da se činilo zauvijek, ipak sam promatrao samo čupanje parkiralište. Nešto me čuva tamo. Nakon otprilike 10 minuta, ona iziđe s sobi ključ. Oboje smo odvezli na za sobu i parkiranih našim automobilima. A ja za njom u sobu.


Soba na 2 kreveta kraljica veličine. Slijedio sam Janie na to najudaljenije ležaj od vrata. Ona je srušena plahte i promply gol. Ona je stajala ispred mene, potpuno goli. Počela je ribanje na moj penis opet, ne da joj je potrebna, jer je još uvijek bio hard rock. Zgrabio sam glavu i počeo ljubiti nju. JA je uzeo sve skinem i stajala s njom, oboje goli. Odlučio sam da je vrijeme za mene da se naplate. Zgrabio sam Janie i njezin bacio na krevet. Dobio sam na vrhu joj i staviti moj penis između joj tits. Počela mi je titty jebeni. Ja nagnutom prema natrag dok to radite i počeo igrati s njom maca opet. Upravo sam mogao vjerovati koliko je bila mokra. JA pravedan je to njezin okus.

Sam legao dolje na krevet i rekao joj ja sam htjela jesti joj maca. Ustala je na krevet i stajala iznad mene. Sam je zgrabio i povukao joj joj maca i dolje na moje lice. Ja klizanje moj jezik u njezinu, iznimno vruće i sočan maca. Ona je okusio slatko. Volim moj jezik u njoj maca i ona je jednako zadovoljna. Ona je počeo voziti moj jezik. Gore i dolje. Gore i dolje ..... Počela je vrištati glasnije i glasnije. Ona exploaded opterećenje od maca sok po cijelom licu. Osjetio i okusio VELIKA. "Nikad nisam došao kao da je u mom životu, to je divno" JA wasnt učinio s njom još. Ja sam ustala i tučeno moje lice off s ručnikom iz kupaonice. Vratio sam se u krevet i rekao joj da se na sve četiri. Počela sam šopanje joj dupe. Ona je ljubio ga. Očeličiti JA spanked joj punilac ona moaned u zadovoljstvo. Ja širiti otvoriti joj dupe guzovi i uzeo neke od njenih sokova maca i počela podmazivanje joj joj dupe. Ona nije me zaustaviti. Činilo se kao da ga uživati. Nakon što joj dupe je lijepo i lubed, sam počeo slajd na moj jezik u njezinu guzicu. Ja dont znati što je došao iznad mene. Ja nikada nije dao obruč posao prije. I nije um na sve! Voljela je moj jezik u njezinu guzicu! Počeo sam joj maca lizanje od svi put preko magarca provjere. Ovo je vozio svojim ludim! Ona ga je ljubio! "Želim da je penis u moje dupe! Ja nikada nisam imao da je velika penis u moje dupe, želim da me jebati hard", ona viknu na mene.

Dobio sam natrag na krevet s njom, njoj još na četiri noge, sam slide moj penis u magarca. Počela sam gurnite ga u lijepo i sporo da bi ju koristiti za njega. U početku, vikala na pomalo bolno način, ali sam smanjila in Jednom je bio u, rekla je, "Hard i brzo", počela sam se zajebavati joj dupe tvrdo i brzo. Jače i brže nego što sam ikada imala jebati zenu u guzicu. Teže mi zabili louded ona moaned. Nakon 5 minuta ramming joj dupe, dao sam joj još jednu ovna. Uz sve što sam stavio sve što sam izvukao vrha moj penis i zabili i to tako teško kao što sam mogao u njezinu ass.And se to dogodilo. Napravila sam joj mlaz vode vanjska strana od njoj maca.ljubavnica

Njezin orgazam je bio tako jak da je ona squirted! Bila je trese kao što je bila squirting. Brzo sam se preselio joj joj maca i neka ju špricati na mene. Bila je trese za oko 30 sekundi i reče: "Želim da mi posljednji orgazam. Želim sjediti na tvoj penis i voziti ga dok ne svršiš u meni" sam ustao i pokušao da biste dobili kondoma koji su bili u moje hlače džep, ali ona mi je gurnula natrag na krevet i mene održana dolje, stavljajući moj penis u njoj maca. Ona ceste moj penis još 5 minuta. Tvrdi i brzo. Došla je još 3 puta .... A opet, mogao sam osjetiti njen početi špricati tako da s jednom pumpom sam zadnji slammed moj penis u njoj i sam došao unutar nje. Došao sam tvrdi, a ona squirted kao moj penis je bio unutar nje. To je bio jedan od najvažnijih intesne orgazama koje sam ikad imao. Sam legao tamo sa mojim penis u njezinu za nekoliko minuta i onda sam joj rekao da trebam tušem i otići. Sam ustao i otišao na za tuš ... ja sam htjela da se brzo tuš .... ali ona je uslijedila.

Нема коментара:

Постави коментар