Servis za upoznavanje

четвртак, 3. јун 2010.

upoznavanje preko interneta

Napaljen i spolno ikad gladan AMISHI uživali biseksualka gangbang na party.It Business Swinger je njezin posao da zabavljaju klijenata.

Horney AMISHI i sam radi u Putnička agencija u Baroda, gdje Horney AMISHI je moj nadređeni. Mi smo uvijek bili otvoren s našim seksualni odnos.Nikad nisam znala da sam u oba spola do prošlog vikenda. Klijent prijatelj Horney AMISHI nas je pozvao u privatnu kuću stranke od kojih smo došli saznati zapravo swingers party. Vikend party je došao i bili smo obučeni za tu priliku stigli oko ponoći.Morali smo ići jer će biti poticaj da naše turističke agencije toliko bogati dečki iz Baroda će prisustvovati istom. Horney AMISHI nosio vrlo niska suknja s crvenim laced gaćice ispod i bež top bez grudnjak.Bilo je dosta alkohola, tako da nam je napravio nešto za piće i družila sa svima nekoliko minuta nakon dolaska. Nakon otprilike sat vremena otišao sam u kupatilo i kada sam se vratio sam pronašao Horney AMISHI sjedanje u razgovoru s dvojicom na kauč.

Ona ih je uveden kao Kuntal i Imraan, jedan od naših klijenata zaštitnika, a naš Gazda prijatelje, te su se pokazali kao vrlo zanimljiv momci. Bili su oboje zgodni i u jako dobroj formi. "Mi to love ovdje, budući da je Al ste prvi put su idući u pokazivanje te momački i dobar provod nećete nikada zaboraviti", rekao je Kuntal. Horney AMISHI je zapravo u privatnoj sobi pravo zatim s još nekoliko dodao je. "Bili su biseksualni, rekao je Imraan, imali smo više threesomes zajedno. Ako dečki su otvoren Vjerujem možemo imati blast zajedno. "Ja sam do ništa" odgovorio sam, što da li vi momci mislite o Horney AMISHI? Ona je dosta Hottie ha? Oh je vrlo sexy, rekao je Imraan, bi li um ako mi ju je odveo u jednu od tih privatnih soba? "Naravno, rekao sam, zabavite se samo da ne zaboravite o meni. "O, mi navika, i obećavamo da ćemo to napraviti vrijedno Vašeg vremena, rekao je Kuntal. U stvari, zašto ne provjeriti u nas oko 10 minuta i možete gledati ". Pogledao sam na Horney AMISHI koji je nasmijala i kimnula pa sam pristao.

Nekoliko minuta kasnije ja više ne mogu čekati pa sam odlučio provjeriti na njima i vidjeti kako to dolazi zajedno. Ja napuknut OpenBSD vrata i gledala kako tri od njih stajao u slabom lit soba istražujući svaki drugi tijelo. Horney AMISHI je ljubljenje jezik Imraan dok Kuntal lizali i isisan sve nad njom tits Dupli veličine 44D. Imraan onda je otišao oko na leđima i poljubio leđa joj vrat i leđa dok je održao Kuntals glavu na prsima. Svoje ruke onda lutanje dolje Kuntals grudima na njegove hlače, a ona je gumiran njegov penis kroz njegove traperice. Sve dok se drugi tip je bio idući dolje joj leđa dok nije došao do magarca tada počeo je odgajala suknje i ljubio joj dupe. Joj gaćice bile odbačene na podu u jednom teško povući i ona moaned kao što ju je jeo s leđa. On ju savijena prema naprijed do mjesta gdje joj je glava bila sada preko Kuntals penis. Gledao sam kako je povukao svoju zatvarač dolje i uzeo njegov penis u usta njezina.

Moj kurac je hard rock i bio sam ga trljanjem kao što sam gledao Horney AMISHI bi joj dupe jeo dok je ona isisan kurac. Minuta kasnije Imraan je jebeni joj psić stilu, a ona je nastavila sisa Kuntals sočan penis.Oni su ostali u tom položaju nekoliko minuta a zatim Horney AMISHI zamolio ih da i zajebavati joj u isto vrijeme. Kuntal sjede na malom ljubav sjedalo i Horney AMISHI ga straddled i počeo ga dok jahanje Imraan lubed se njegov penis. On je tada skliznuo njegov penis u njoj i jebeno joj lijepo i glatko gore joj zbijeno šupak. Moj penis bolan throbbed kao ona skliznula njezin jezik i izvan Kuntals usta dok je se napuni penis.

Nakon nekoliko minuta se njeno tijelo trza, a bila je oplakivanje jer je klimaks iznova i iznova. Ona je pala na bok i pogledao u mom smjeru upravo na vrijeme da vidi mene ja osobno trljanja. Ona je za mene signalizirao da doći i dečki rekao "Dođite i pridružite nam se".
"Ja sam pobijedio", rekao je Horney AMISHI uzimajući gore i ići ležala na kauču koji je bio u sobi. "Izgleda kao njegova samo tri od nas", rekao je kako je Kuntal Pomilovala njegov hard penis. "Želite staviti na show za svoju ženu?" Upitao Imraan, i sam inching bliže meni. Pogledao sam na Horney AMISHI koji je klimnuo sa smiješkom kao ona činila jednako uzbuđeni da gledaju. Odjednom Imraan je uzimajući off moje košulje, dok Kuntal srušena moje hlače.

U roku od sekunde su me je dolje u moje gaćice, a imali su svoje ruke na mene divljenja moje tijelo.Upravo tada Imraan stavite svoje ruke oko mog struka i stisnuo moj magarac poput mene izvukao blizu.Počeo je ljubljenje na mojim prsima i vratu kao on iscijeđen moj magarac. Tada sam osjetio Kuntal došao gore od iza da me bliski između njih. On je završio svoje ruke oko mog struka niže i počeo masirati moj penis kroz gaćice .. Voljela sam način na rukama milovala moj kurac dok je njegov prijatelj stisnuo moj magarac tako dobro. Vruće strasti porastao i bila sam sada jeziku ljubljenje Imraan i stroking njegov hard penis dok je Kuntal igrao s mina. Imraan gura moju glavu prema dolje i rekao mi da ga sisati i odmah sam otišao dolje blagdan na njegovu sokova.

Počela sam njegov penis sisanče i ja postavljen na četiri noge. Njegov veliki kurac okusio tako dobro u mom topla usta i ja progutala sve svoje tekućine. U međuvremenu njegov partner je počeo masirati moje dupe i klizna mu srednji prst i iz moje rupe. I dok sam moaned jacked off Imraan je masivni penis i lizali sa mojim divlje jezik. Odjednom Horney AMISHI skliznuo ispod mene u 69 polozaj i počela sisa moj penis. Do sada smo oboje potpuno goli, a ja jeo joj vagina dok Imraan skliznula njegov penis iz mojih usta i na mokro joj rupu. Tada sam osjetio pritisak Kuntals penis klizna u moj šupak dok je razbio moju barijeru i jebeno mi je lijepo i glatko. Imraan uzeo zavrtač jebeni Horney AMISHI i usta dok sam dobio Udario iz pozadine i Horney AMISHI duboko grlo moj kurac. Nakon dugo smo odlučili prebaciti pozicije i ponuditi Imraan priliku da me napuniti. Mi svi manevrirati u nove pozicije Kuntal sada leži na leđima i okrenuo sam se 69 s njim.

Dok smo isisan svaki drugi sočne, ukusne cocks Horney AMISHI dobio jebeno Imraan lijepo i spor. On je bio jebeni joj misionarski stil, jezik joj ljubljenje dok je širiti njezine noge i moaned, šaputanje "yes baby, fuck me lijepo i dobro, jebi me kao ti ljubav moja maca". Sa toliko vruće strasti, Horney AMISHI počeo da se sperma opet i ona moaned glasnija i glasnija. Imraan onda je dobio od nje i ostavio joj leže tamo i režirao svoj pažnju na moj magarac. Osjećao sam ga stavio usta na mene i počeo mi jede magarca uzimajući mi blizu Cumming. On je tada skliznuo njegov penis u meni i jebeno mi je teško. Njegove lopte ošamario protiv moje dupe kao što je pounded moje dupe dok sam sisanje kurac. "Ohhh yeah, fuck me dobro ste mother fucker" Ja moaned kao što sam jebeno teže i teže. "Ja sam o to sperma, šapnuo Kuntal". Zašto ne ne svršiš u Horney AMISHI's maca, sam predložio. On je skliznuo iz pod mene dok Imraan čuva klizna i izlaziti iz mene dok sam imao moj magarac obraze otvorena za njega.

Kuntal onda pozicionirani Horney AMISHI u doggy style položaju i počeo jebeni joj teško dok on izdvajali joj kosu. Bila mi je okrenuta i počeli smo ljubljenje jezikom kao što smo oboje održani su u ovom položaju psić uzimajući zalupila naš mozak van. Odjednom kao porno film na šlagvort, oboje su bili cumming unutar nas. Osjećao sam se toplim i vlažnim osjećaj Imraan's spermija snimanja gore moj šupak dok Kuntal pucao njegova opterećenja unutar Horney AMISHI. Oba su dečki proveli, ali još nisam došao i bio sam spreman pucati moj opterećenja kao dobro. Horney AMISHI onda legao na leđa i otvorila svoje noge, dok sam išao jesti u njoj maca. Kuntals cum oozed iz nje i sam ga lizali enImraanying okus njegove sperme slano.

Ovaj uzbuđeni Kuntal, tako da je on rekao "su idući u vam dati liječiti budući da je bilo tako dobro". Oba dečki mi izdvajali od krevet i to me je naguziti se nad podnožju kreveta. Imraan dobio na koljena i crouched do sisati moj hard penis. U isto vrijeme Rob lubed njegov penis gore i skliznula je mekan penis lakše u moje otvorene magarac. Sperma je oozing van i držati moj magarac podmazuje kao što sam nastavila da se snažno tuklo. Upravo u tom trenutku moj penis je bio spreman da eksplodiraju i Imraan održana moj penis u usta. Cum pucao od moj hard penis i napuni usta, da kapacitet koji je proliven malo van, ali je zadržao sisa. Horney AMISHI je odjednom tamo dolje s njim dijele moja sperma sa svojim jezicima, a Ja sam ustala i pao na krevet, proveo.erotske price keva

Kuntals penis je teško stečen na moje dupe i on je spreman za više pa je pozvao Horney AMISHI na krevet s nama i bili smo sve četiri natrag u krevet ponovno. Sam legao druzenje na mojoj strani i gledati kako Kuntal rekao "I fuck gledati kako se vaša supruga da lijep njezin magarca". On joj položi pored mene na trbuhu, a ona se okrenuli pogled na mene. Onda je skliznula njegov penis unutar joj mokro, zbijeno magarca i počeo jebeni joj dobro. Ona je bitna njezina dna usne i moaned kao što je pounded joj slatki analnog otvora. Pravo prije Cumming je izvukao van i doveo njegov penis spreman na našim licima i nas squirted. Mi smo lizali mu penis i progutala ostatak svoga cum zajedno. Cijelu noć je noć za pamćenje, ja daha, ostavljajući za nedugo potom, ostavljajući Horney AMISHI da se seksualno banda zalupila i seksualno servisirati cijelu noć po različitim dečki, koji bi mogli postati našim klijentima.


Нема коментара:

Постави коментар