Servis za upoznavanje

среда, 08. септембар 2010.

blowjob

Moj posao zahtijeva da putujem puno. A ja sam daleko od moje supruge i obitelji za 6-8 tjedna u isto vrijeme. Jedan izlet u perticular je vrlo zanimljiv jedan. Bio sam u baru s 2 od mojih co radnika uživajući bend i osjećaj ne boli. Stariji par u svojim kasnim 50's su bili tamo i počeo razgovor s nama. Žena je bila prilično pretežak i definitivno nije moj tip. Ali ona je bila vrlo "prijateljski" sa sva tri od nas dečki. Desno ispred svoga muža ona će početi trljati moju kosu i dodir moje bedro. Ona će ići između nas trojice i da komentari o nama su daleko od kuće i pitao nas koliko je vremena prošlo otkako smo bili "zadovoljni" Mi smo svi iako je bila šala.

U međuvremenu sam razgovarao sa svojom ženom na telefon i rekao joj o ženi i njezin suprug. Moja supruga je stvarno uzimajući uključen i rekao mi je da ide naprijed i natrag koketirati s njom. Sada moja supruga uopće nije pretežak i vrlo atraktivna. I ja sam joj rekla je ta žena bila samo nije moj tip. Izgledala je jako star i sam nije pobudila na svim svojim. Ali, moja žena mi je rekla da igrati zajedno anyway. Nakon nekoliko pića više par nas je pitao da ide svojoj kući za još jedno piće jer bar je zatvaranje. Zvao sam moja žena i rekla da ide naprijed.

Kada smo svi dobili svoje kuće žena počela da zgrabite sve tri naše cocks. Bio sam vrlo neugodno, ali su dečki sam bio s počeo joj zgrabite previše. Njen suprug ih samo gledao. Te mogao reći je doista bio okrenut na ovim i to je bio ništa novo za njih. Ona nas ponovo upitani koliko dugo je to bilo jer smo imali blowjob. Mi svi su se smijali, a ona grabed jedna od dečki bio sam sa i izvadio svoj penis i počela ga sisati. Drugi tip počeo da skinu odjeću Womans. On je dobio prema dolje iza nje i počeo jesti joj maca. Ja sam ispričao kada je moja supruga nazvala i rekla da ide zabaviti, ali ona je htjela slušati. Na taj način JA je zadržao moj mobitel otvoren i ode natrag u sobu. Nisam neka znaju da je on. Žena mi se zove mali dječak, jer sam bio najmlađi (40) ima. Pitala me da izvadi moj penis pa neka ga sisati. Rekla sam joj možda kasnije nisam mogao dobiti uključen po to zbog riječi žene koja je dobi i težini. Tako sam sjedio u razgovoru s mužem i gledajući što se događa ..napaljena matorka

Kada njih troje jebeno i isisan za neko vrijeme i svi su došli. Ona je došao na to me i uzeo moju ruku i natjerao me je prati u drugu sobu. Ona je počela da poništi moje hlače i rekao mi je da se samo opustiti i reći joj sisati moj penis. Znala sam da moja supruga je bila na telefonu, a ona je htjela mene da biste dobili neki. Pa ja samo neka joj sisati na moj penis. Sam bio uzimajući hard rock, a ja uhvatio ženska glavu i počela zajebavati joj lice. Rekla sam joj da sisati ga dublje. Bila je oplakivanje i reći mene to držati dolje joj grlo. Koji sam sretno dogovoreno. Pitao sam je li ona htjela doći i moja je bila deranja, da, daj mi svoju dolaze. Rekla sam joj da otvori joj usta i odgurnuo moj penis dolje joj throad i eksplodirao. To je bio neko vrijeme otkad sam dobio bilo i mislim da sam došao pošteda. Žena je zadržao swollowing i moaned cijelo vrijeme. Nakon što sam učinio sam stvarno osjećao loše. Gotovo bolesna na moj želudac. Kad sam otišao u kupaonicu sam dobio na telefon sa svojom ženom i ona je bila oplakivanje. Ona je rekla da je došao nekoliko puta samo slušati mene. A ona odgovori: kad sam doma sam stvarno bio idući u dobiti. Mi smo otišli natrag u hotel littlie dok kasnije i sam razgovarao sa svojom ženom i rekao joj detaljno što se dogodilo dok je moja žena sama zajebano sa dildo i dođe ponovno. U međuvremenu sam bio jacking off sluša moju ženu.

Par dana kasnije par se vratio u bar i bez oklijevanja pitao nas natrag u njihove kuće i rekao ženi da sam priznao sve da moja žena i rekla da je dobio jako vruće. Ona je pitao mene ako sam htjela drugi blowjob. Zgrabio sam žena i njezina je u drugu sobu, birali telefonski rekao želim da neka moja žena čuti te sisanje moj penis. Rekla sam joj da se na koljena u aukciji! Žena je dobio stvarno uzbuđen i rekao mi da je htjela svoju snagu. Sam je uhvatio za kosu i rekao sići i uzeti moj penis out. Ona je pala na pod i počeo da zgrabite moj penis. Ja održao telefona u jednu ruku i zgrabio glavu i odgurnuo moj penis u usta njezina. Sam pokupila telefon i rekla mi žena. Ona je sisanče moj penis sada. Sam mogao čuti moje žene dahću u pozadini. Rekao sam ženi da otvori usta šire. i da to sve jezera način. Rekao sam sada povući sve izlaz. I to pokazali u dubljim. Sam mogao vidjeti ženu igrajući s njom maca pa sam je pitao da li joj maca bila mokra. Ona je rekla da. Ona dolazi samo sisa moj penis. Rekla sam joj da bi trljanjem joj maca dok ja jebeno joj lice. Sam rekao: "come on baby Želim vas da dođete opet." "Don't stop sisanče na moj penis. "Pitao sam voljela dobiti jebeno u lice. I rekao sam da ću doći. Rekao sam joj je bolje i ne zaustaviti sisanče i progutati svaku kap dolaze. Dok sam držao glavu na moj penis. Bila je gagging na moj penis, jer to je bio dolje joj grlo. Kada sam počeo da se osjećam da sam mogao klizne dolje joj grlo. Sljedeća stvar sam znao da moja dva prijatelja i njen suprug je došao u sobu i izvukao njihove cocks i počeo liječiti ju na isti način sam učinio. Ona je rekla da mora imati je došao 5 puta te noći. Kada sam govorio da moja žena rekla "sljedeći put želim da zajebavati joj" Rekao sam dečki o moja supruga i oni stvarno nije vjerujte mi. Oni su svi bili u braku i nikada neće reći svojim ženama što im je činiti na cesti. Valjda sam sretan jedan.

Нема коментара:

Постави коментар