Servis za upoznavanje

уторак, 14. септембар 2010.

seksi scene

Naša gola tela nalaze isprepleteni, miluje, pritiskom jedni protiv drugih. Naša disanja raste jače i oboje smo početi stenjati nježno. Možete udarac moje kose. Ja četka moj vlažne usne protiv tvoje. Ja lizati moj put u ustima, a zatim sisanje na svoj jezik, uzimajući njegov savjet između mojih usana. Ja sisati moj put prema dolje, onda natrag. Našim jezicima igrati sa svaki ostali. Moji poljupci putovanja niz vrat prema prsima. Ja zafrkavati svoje bradavice dok ne postanu kruti i zatim ih nježno ugriz sa mojim zubima. Osjećam ti cijelo tijelo zgusnuti s uzbuđenjem i smiješim se na vas. Tada sam te lizati do pupka, milovanje svoje bokove sa mojim rukama i nježno škakljanje sa mojim labav kosa. Ja podignite noge ispod koljena i trčanje mi jezik gore i dolje unutar vašeg bedrima. Tada sam lizati oko prepona. Ja disati na već kaljenje penis i gledati ga raste sa svakom pulsa. Ja puhati na savjet i vaše erekcije raste dok ne stoji čvrsto pred mojim očima. Masirati bedra i bokovi sam nastavite sa miluje mi dah, stvaranjem blagi povjetarac koji puše preko lopte, na podnožje vašeg penis, do duljine od vas savjet i natrag u vaš lopta ponovno.

"Hoćete li mi sisanje, ili što?" Vi režati.

"Strpljenja, dušo," Ja opominju.

Moje ruke moždanog udara prema gore svoje genitalije i masažom oko baze vaš penis. Divim način on nastavlja rasti bez moje potrebe da ga se dotakne. Sam početi nježno masirati skrotum dok s druge strane sam povuci moje prstiju svoj penis, tiho te škakljanje. Ja zagolicati vaš vene na strani, onda na donjoj strani kacige. Moja druga ruka spaja u. Vi ste znojenje sada. Ne mogu vam reći toliko uključen po mom dosadan i sam osmijeh na vas ništavno. Sam pažljivo povucite prepucij i početi masažu kacigu. S mojim thumbs sam utrljati donjoj i gristi moje usne u koncentraciji. Rječit precum je pukotina iz razrezan i sam bris to sve oko glave. Sa svih mojih prstiju sam mijesiti pulsiranje ljubičasta krunu. Tada sa mojim noktima sam ispočetka li ikada toliko nježno, što vam uzdiše sa zadovoljstvom. JA umetnuti jedan nokte, moj pinky je, u dijafragma, samo malo. Mogu osjetiti lupanje postaju jače i uporan. JA premjestiti gore i dolje noktiju proreza dok je prekriven svoje svijetle blistavim sperma. Ja podignite prst na moje usne i sisanje na Internet sa mojim zatvorenim očima. Ja sisanje moje pinky duboko u moja usta, na njegovo povlačenje, onda opet sisanje, rapturously preuzela slani okus vas.

I onda nastaviti masiranjem vaše loptice. JA premjestiti na široku bazu svoj penis, moje ruke rade oko vas, vi cijeđenje, ostavljajući mu više protok krvi do vrha. Studiram svojim reakcijama usko, uživam potpunu moć nad vama. Uz stan dlanu moje ruke sam uglačati donjoj svoj penis, preko glavića, a sve oko glave. Ja sam počeo milovati te gore i dolje sa jedne strane, dok s druge, sam energično trljati svoj glavić. Onda sam premjestiti obje ruke gore i dolje. Sa usta širom otvorena 'O' oblik koji očito voli ono što radim za vas. Moj mekana, ali čvrsta ruke su svuda oko vas, posjeduju u potpunosti.

I onda moje glave niže, a vi poljubac samo jednom na vrhu. Ja masaža vaše loptice opet i te moždanog udara gore i dolje. Kad moje usne te dodir opet sam listiću kraju svog fuck kobasica u usta i sisati lagano samo na vrhu. Te uzdiše. Ja miluju kacigu preko mojih mekih usana, ali samo za trenutak. Nakon više energetski trljanjem mogu zamijeniti moje ruke u svoje loptice sa mojim jezikom. Ja lizati svoje skrotum i nježno otkinuti kožu sa mojim zubima. Tada sam uzeti svoje kugle u usta. Ja ih prebaciti na moj jezik dok je moje ruke i dalje masirajte probadanja. Tada sam biljka soft leptir poljupci svoje osovine dok ne dostignem savjet. Pauzirati i pogled na vaše lice. To je slika od uzbuđenja i anticipacija. I osmijeh i protrljati ponovno.

"Ah, ono fuck!" Vi protesta.

Ja smijati, ljubiti svoje frustracije. Na kraju sam nagnuti naprijed opet da vas u usta, nego stanka za grickanje svoj glavić. I bite vam sve oko glave dok sam čuditi ako svoje jecaje su zadovoljstva ili boli. Ja sam vam luda vožnja sa mojim dosadan i da ste writhing ispod mene kao zmija, ali znam da ste ga ljubiti, a može potrajati čak i više. Nakon još jedne stanke, a ja opet ispočetka kacigu, napokon sam vam omogućiti da još jednom skliznuti u moja usta. Moja topla slina mora osjećati kao umirujuće melem svoje siromašne, upaljeno penis kraj. JA premjestiti moje usne sve do baze i zatim nazad do vrha. Ja duboko grlo te opet i sisanje teško ovaj put. Mog obraza stisak protiv obujam. Kacigu je protiv leđa mog grla. Ja Hum i vibracije čini vas izdisaju. Počnem li sisanče gore i dolje, vodeći vas u duboko svaki put. Kad sam se početi osjećati vaše lupanje ubrzati sam odmah povući i stanka za dah.

"Bog je prokleto!" Te rasplakati.napaljena teta

Smijem se i pričekajte nekoliko trenutaka za vaše hoćeš da smiri, a zatim se početi you sisa opet, ali ne tako duboko kao ogromne veličine je što moje oči vodom. Kad sam stanku za dah vidim svoju donju usnicu je spona raspor na vaš penis je sjajno cjedilu tekućine. Sam pogled na vas lustfully uplakan sa očima.

"Ja mogu samo iz cum gleda na vas," kažete kroz čupav bori.

"Nemojte se usuđuješ!"

Osjetivši da ste blizu ruba opet, ja Vas da li lizati gore-dolje pred uspravljen usta natrag na vas. Li koristiti svoj zube nježno ogrebotina. Kad se vratim do kacigu sam izdržati na moj jezik to trljati natrag i naprijed preko glavića. JA sisanje te malo više puta, ali nježno. Tada sam sjesti i vi raskrečiti sa mojim natrag na vaše lice.

"Idem da se sperma u kojem trenutku, baby," vas upozoriti.

"Hm," Ja prede, "vidjet ćemo."

Moja maca je mokro usisavanje sada. Ja sam se trljati protiv svoje genitalije. Moja maca i ispucati od moje dupe postaje obložen s moje sline, Vaše precum i moja girlcum, a ja bris smjesu natrag u vaš prepone. Ja zasjesti da leže na vas i dati vam dugo, odugovlačeći poljubac. Mi mljevenje naše bokove jedni protiv drugih, ali ja još uvijek se suzdrže od iznajmljivanja li mi ući. Ja sjedim gore, držite vaše ruke čvrsto na moj hips i nastaviti za mljevenje moj maca protiv svoje loptice i moj magarac protiv svoje penis.

"Hajde, hajde!" Baš inzistirate, ruglo s frustracijom između zuba.

Ja osvrnuti na vas preko mog ramena. Možete se dive obliku leđa i stražnjice, oči široko i intenzivno želje. Vaš izgled potpuno neobuzdane požude i trljanje vašeg penis protiv mene su vozeći mene ispucan previše. Ti si grčevito brušenje kukova i to je više nego što mogu poduzeti. U tebi zadirkivanje na rub Sama sam prešao ima previše. Ja lift moj hips i moje kaplje maca lebdi iznad penisa na trenutak, plačući suze girlcum na svoj glavić.

"Ahh!" Ja zgražavaju kako sam napokon te staviti u kor u mom maca. "Fuck!" I Scream. Ti si tako velik i tako vruće!

Ja objaviti vaše ruke i nagnuti se naprijed. Ja lift moj magarac i početi vas jebeni. Tvoj dugi penis ispunjava me sve i volim vas osjećaj punjenja svaki zadnji malo palac od mene. Moja stražnjica slap protiv vas. Ja mogu podizati maca do vrha, a zatim slam natrag dolje. Moja pička je lako ste prihvatili, ali ja sam još uvijek vrlo uske oko vas. Vaša široke kurac me proteže, posebice u blizini usne. Baš kad sam se osjećate o da sperma, sam usporiti i lift off vas na trenutak. Vaše lice je crven od bijesa.

"Ah tu, tu, baby," Ja zafrkavati i tut.

Sjedim na vas za neko vrijeme, ja sam za brušenje protiv vas sve dok puls usporava vaš penis fractionally. Ja zasjesti i leže na vas. Mi poljubac kao mi jebati. Ja moje noge i podignite ih držite zajedno iznad mene. Sve što mogu osjetiti je li, baby, prsa od mojih leđa, vaše usne na mom vratu, vaše dragocjeno penis u mom maca. Vi držite moje malo tijelo za vas i vaše hips tijesto od moje dupe dok moje noge tresti u zraku iznad moje lice. I cika kao djevojčica s oduševljenjem, voli svoju snagu i moć. Zatim pustite moje noge i ja sjediti gore opet. Ja čučanj i omogućiti vam da zabode se na mene dok sam utrljati na moj clitty.

Vatra gradi u meni. Plamenu lizati prema van da se spali moje cijelo tijelo. I vrištati u ekstazi. Nekoliko trenutaka kasnije, ti izbit kao vulkan i špricati svoje sperma duboko u utrobi. Ja sam odlučan u namjeri da vam mlijeko za sve si vrijedan pa sam vam i dalje uporno jebeni. Ja vas stisnuti na uzlazno kretanje, a zatim otpustite lagano kada dođem dolje. Pritom sam produžiti ejaculations tako da lupanje i puls u meni dovoljno dugo da bi mi drugi orgazam, nakon tvrdog na petama od prve. Ja stisak mojih bedara teško protiv svoje bokove i neka se dugo jaukanje ekstaze.

Kao što je vaše prick omekšava sam nek izmaknu iz mene i naše kombinaciji sokova od mene pljusak na vaše loptice. Sam kliziti oko na vas za neko vrijeme, pokrivajući svoj dijafragma i moje dupe guzovi s našim viskozna ljubavlju vrhnje. Tada sam okrenuti i leći uz vas. Mi pant u međusobnim lica i milovanja međusobnim znoj slicked tijela. Mi smijeh i pogled s ljubavlju jedno u drugo u oči. Mi poljubac, pritisnite naše škrinje zajedno, spojiti naše noge okolo međusobnim i brzo osjećati sami postaju pobudila opet.

Tu je nestašna sjaj u tvojim očima kad osmijeh. Vi me gurati na leđa i milovati grudi. Si ih masaža, iscijediti ih zajedno i prstohvat bradavice. Vi me lizati u sredini grudi, a zatim se jedna bradavica, kružeći ga najprije prije nego flicking. Vi se bradavicu u usta i početi sisati, a štipanje drugih. Tada ćete stisak moje tits opet i prijenos usta do druge bradavice. Obje su sada čvrsto i vrlo uspravno.

Vaša druge strane putuje dolje moj trbuh lagano udara my prepone. JA uzeti ruku i pritisnite je protiv mene. Vi se početi čvrsto mi masaže postoji dok usne, jezik i zube i dalje dosadan moje bradavice. Sam proširila moje noge širok i dojam prst dio mojih maca usne. Ja zgražavaju kada pronaći svoj clitty. To je već kao krute bradavice kao moj. Dohvat ruke igrati preko njega znalački. Kada se uđe prstom mi ja uzdiše i instinktivno lift moj hips. I bite my lip tvrdi, zatvoriti oči i gurati glavu natrag. Ti me jebati prstom dok trljanje moja ljubav gumb i sisa moje bradavice. Sa čuđenjem sam osjećaj da sam već sam blizu orgazma, ali, baš kao što sam ja osjećam svoje tijelo tensing, svoju ruku napušta moju maca i vraća se moje dojke. Ja stisnuti noge zajedno, nadajući tlaka može olakšati orgazam da ne si mi dao, ali osjećaj gubi i sam uzdah s razočaranjem.

Vaše lice žičara iz moje tits i ti osmijeh na mene cheekily. Mi kiss opet. Vi ponuda mene prst na sisanje. Ja ga vući na moja usta i miris kremast okus od sebe. Tvoj prst slajdove i izlaziti i zatvorim oči, zamišljao je vaš penis. You Kiss Me opet. Ja cup svoje lijepo lice u mojim rukama i pritisnite usnama teško protiv tvoje. Mi pauzirati i teško disanje za dah. Moj grudima heaves sa željom. Usne mi pasu dolje na moj trbuh, dolje na glatku kožu oko mojih maca. Moje noge su razmaknute za vas i te biljke poljubac pravo na moje usne. Vrškom jezika sondi između moje ružičaste, lupanje zavjesa pronaći svoju rupu. Tvoj jezik pikado brzo i izvan mene. I bite my lip tako teško sam vaditi krv i ja previjati sa zadovoljstvom. Opet prste igrati s hard bradavice mojih clitty. Vi se moje noge i podignite ih tako da možete lizati maca od mojih dolje to moj anus. Možete lizati oko nježno i moje rupe, zadirkivanje otvorite ih, što mi je uzdah sa čežnjom.

"Ooh," Ja jaukanje, "ti si tako dobro, dušo."

Tada ćete ponovno stavite prst u moju maca i lizanje i dalje moj anus. I zagrljaj moj noge protiv moje grudi, tako da mogu ponuditi moje rupe, a čine ga više udoban za vas to igra sa mnom. Vi me dovesti do orgazma slatki ovaj način. To je spor, mekani uranjanje u umirujuće, topla kupka koja napada svaki dio moga bića. Ja puštanje moje noge i moje mišiće bedara zategnite. Moja peta obosti leđa kao što sam i roll previjati, ali vaš jezik i dalje raditi na meni do mog konačnog grč je potrčala preko mene.

"O ljubavi, slatka, slatka ljubav," Ja tiho pjevati.

Sam otvoriti oči za vidjeti kako kleči preda mnom sa svojim ogromnim pijetao stoji kao neke egzotične divlje iznad cvijet 'v' od mojih bedara rastali. Vi moždanog udara nogama, a ja kuku moje ankles zajedno iza vas, ja sam povlačenjem bliže vama do koljena su protiv moj spol. Ja podići mojim rukama, a vi spadaju u njih.

Ja wrap moje noge oko vas i posegnite za vaš penis, ali vi se držite moje podlaktice te ih pin iznad moje glave. Vaša zgrabiti je jaka, kao i Vice, a ja uzaludno bore za sebe besplatno. Želim svoj penis u meni sada, ali ste making me čekati. Ti si mi dosadan kao što sam vam zadirkivali. Tvoj znoj kiše na svoje tijelo i, gdje je vruće kapljice zemlja, moj napeti mišići grčiti slanje uzbudljiv senzacije dolje na moj maca. Vi pasti moje lice, vrat i prsa sa svojim jezikom dok vaš hard rock montaža goniča i pokes na moj trbuh i moj prepone, vođenje više precum na moj već namakanje kože. Li lizati moje usne, moje grlo, moje obraze, oči. Ja drhtim s toliko frustracije i napetosti, a ja vas molim svojim širokim otvorenim očima mi jebati. A vi samo lizati moje uho. Zatim pustite moje ruke pa sam odmah pokušati napraviti hvataljka za Vaš penis. Možete brzo stisak mojih bedara zajedno s Vama, stezanja vrata da moj spol čvrsto zatvorena. Ja milovati vaš lijep penis protiv mog pupka i početi plakati s frustracijom. Ti me nježno poljubi, ali to je vaš penis u sebi želim, ne više poljubaca. Moji bokovi neprestano mužjak i tukli protiv vas, očajan za početak jebeni. Ja spaziti u prolazu osmijeh na usnama kad su dio od mina, a ja uletjeti bijes.

"Nemojte se smijati na mene, ti kopile!" I Scream na vas očajno. "Jebi me! Put koji fucking stvar u meni! "Ja udarac impotently na tvrdom prsima s mojim malim šakama. "Ja ga želim u meni sada, fuck!"

Moja ljubav za vas je trenutno prevladati mržnja za vaše zadirkivanje. Vi smijati i tresti glavu. Sam pljunuo u lice i nekontrolirano sob. Vi smješkati na mene, a ja vas podsjećati na taj način tvrdo sam vaditi krv iz usne. Ja punch i premlatiti vas sve bez uspjeha. Ti si pun ljubavi svoje dominacije mene. Vi pravila cijeli moj svijet. Ja mogu učiniti ništa drugo nego podnijeti. Moje ruke rasti umorna i te me zamotajte u tvoje, pritiskom na sebi čvrsto protiv mene sa mojim rukama opušten zarobljen protiv svoje grudi. Plačem na ramena i masažom mali mojih leđa. Ti me nježno poput rock baby ja sam. Osjećam sram od sebe. Kad sam pogled na vas opet mi oči su toliko ispunjena suzama svoje slatko lice je malo više od pomutiti.

"Molim vas," Ja cviljenje.

"Molim vas što?" Pitati.

Ja odvratiti oči, ne ispunjavaju svoju prodornu, ispituje stare. "Znate, ja šapat.

"No"

JA pokušati progutati, ali moj je grlo suho. "Put your penis u meni, baby."

Okrenete uho k meni i pitati mene to ponoviti. Ja i ti kažeš, "Koliko si to želiš?" Sa suzama struji niz moje lice i bore se govoriti, ali moje grlo je preuzak. Ti pitaj me podrugljivo: "Koliko si ga želite? Speak up! "

Uz moj ego poraženi i osjeća potpuno ponižen sam uspio šaptati, "Više od moj život." Sam uspio okrenuti i pogledati te. "Želim to više od mog života." Sam tegljača na vas s obje ruke. "Ja sam vas prosio, baby, ja sam vam prosjačenje."

U tom trenutku, tvoj bedro oslobađanje od mina i I feel you skliznuti u mene, ravno do mojih vrata maternice. I Scream u šoku. Nagli osjećaj da me prodire tako duboko čini mi se gotovo odmah. Ja stisak ruke i noge oko sebe tako čvrsto i ja protiv vas zgroziti nasilno. Za nekoliko trenutaka sam zaustaviti disanje i skoro sam pass out. Ja sam staložen na vrhu planine užitka, suspendirane tu dob prije nego što sam potresti i protresti moj put prema dolje s druge strane. Glavu vašeg penisa prekrasne pritiskom protiv moje utrobe šalje oštro senzacije iskre gore i dolje moje tijelo. Tada ćete početi polako voditi ljubav za mene. Osjećam svako malo bora i grebena vašeg penisa klizne natrag i naprijed u meni. Moj orgazma gubi i sam otvoriti oči da pogleda na licu. Vi ste tako teško koncentriraju na tempo sebi i daje mi sve što imate. Ja sada imam strpljenja da odgovara ritmu vaše karanje, iako je nevjerojatno spor. Moji bokovi mljevenje i krug s blagim prosuđivanje, odgovarajući na prijedlog svoje slatke jebena. Ja milovati prsa i trbuh, precrtavanje grebena i brda od vaš hard mišića.

Vi lift sebe i držite noge u zrak dok vi stalno povećava tempo svoje thrusts. I stisnuti i milovati my tits. Onda vam donijeti moje noge i zagrlila zajedno protiv svoje grudi. Ovo zateže moju maca, povećavaju naše zadovoljstvo. Li poljubac tabanima moje noge i lizati moje ankles. Vi sami snagu na mene jače i dublje. Vi lean forward protiv moje noge do koljena su gotovo bumping moje lice sa svakom od svoje thrusts. Vi prestati za nekoliko trenutaka, a mi pogled jedni na druge.

"Ooh baby," Ja izdisaj, "ako se osjećate tako slatko u meni."

Vi sami lift off moje noge i nastaviti kao i prije. Moje noge slip od svog ramena i ostatak potplatom protiv svoje grudi. Onda sam polako prijeći moje noge dok mi lijevo stopalo može osjetiti tvoj hard lijevoj bradavici pribiti jedini i isti sa moje pravo. Dodatni pritisak od mojih maca oko tebe čini nas oboje vikati u ekstazi. Na kraju ostavite moje noge padne na jednu stranu. Vi prianjanje kuka i zabode brže, lupa moje tijelo, kucaju dah iz mene. Ja stisak moje noge zajedno i zategnite moje maca koliko god mogu. Uz sve svoje snage te se na silu u mene, ali niste u mogućnosti održavati isti sportski brzinu.

Možete leći pored mene, sebe pritisnite protiv leđa, hug me pomno i početi me žlicom. Te zgrabiti moj hips i mene opet izvući na vas. Ja mljevenje moj magarac obraze protiv vašeg trbuha, onda započeti divno brzo thrusts. Osjećam tvoj dah vruće u moje uho i šalje drhtavice dolje moj kralježnice. Možete doći do dolje između mojih nogu i naći moj clitty iznenađujuće lako. Vi to energično trljati dok vaš penis slams u moju vaginu. Moj orgazam nenadano eruptira kao nasilne eksplozije. I vrištati i kukati, Zbog snažnog podrhtavanja i convulsing dok jedva propustili pobijediti. Osjećam se moja maca spasming gore i dolje vaš tvrdi duljine, brzo ste gripozan, te objavljivanju, onda ste čvrsto stezanje opet.

Vi se duge pauze da mi pomogne da ponovno neki od moj dah. I uživati osjećaj cijelo tijelo i pritisne na moje. Vi lupanje strasno duboko u meni. I masira nogu mi je noga. Okrećem glavu, a mi poljubi strastveno. Mi razmjenu krvi iz naše slomljena usana. Moja noga postaje upleten u tvoje.

Sa još uvijek zakopan duboko u meni, ti me na moj prednji roll. Ja sam podignite i vi mene zagrliti odozgo. Možete lizati moje uho i vaše thrusts početi ispočetka kao vlak polako okupljanje brzinu. Vi se dizati blago milovati moje boobs, a zatim ih ostavite da ljuljaju i ljuljati kao te same kleknu i prianjanje moj magarac. Vi mijesiti moje obraze i stavljajte ih na silu razdvojiti. I šum sa zadovoljstvom osjećam kao kaplja vašeg ražnju zemljišta na moj anus. Možete utrljati na rupu i masaža kože oko nje. Tada se osjećam vrh prsta unutar sonde. Kratka oštra bol slijedi slatko stimulirajući osjećaj da predivno pohvale poking vašeg probadanja u mom maca. Ja gledati preko mog ramena na lijepom tijelu uzgoja iznad mene, ponosna i snažna. Ti si banging daleko na mene sada tako žestoko i tako brzo mi je ukazivanje i teško da sam gotovo osjećam budem silovana, ali volim vas za to i želim bismo mogli biti takav zauvijek.

Još jedan orgazam gradi u meni, sporije nego prošle, ali to me hitove sa većom snagom. Sam izgubio potpunu kontrolu nad sebe i, ovaj put, ja zapravo onesvijestiti se na trenutak. Koljena kopčom i sam pronaći sebe kako leži na moje prednje opet s vama na vrhu mene, cijeđenje moj dah iz mene. Jebi me još jače i brže sa životinjskim snagom i mahnito je očaj. Udarac te daleko na moj magarac, screwing mi dublje nego ikad prije. Ja kunem gležnjeva i napeta bedra. Vaš penis masaže my G Spot sa svakim potiskom, ali gura na jače i dalje dok ne kuca na vrata moje maternice. Kacigu izboji unutra i ja sam počeo plakati. Možete povući nešto, onda zabode duboko u mene opet, nad mojim g spot i na svom krilu, battering stranu vrata svog vrata maternice. Suze tok iz moje oči i ja sob kao dijete. Kada osjetite svoj orgazam izgraditi vas gurnuti svi put u sebe i držite se tamo do glave vašeg penis rafala otvoren i poplave moj iznutricama s potoci toplog boycum. Ti si grunting i uzdisaje poput bika. Svako lupanje ejakulacija je kao nasilna udarac moja utroba. Ja ridati i naricati kao da sam povrijeđena protiv moje volje. Nikad nisam si htio više, ni volio više od toga, moja slatka ljubav. Moja maca ejakulira i pošprica girlcum na vaše loptice. Svaka špricati prate moje krikove. Te kolapsa na mene i poljubi moju potiljak. Vi ste sasvim potrošen, iscrpljen Tvoja ljubav za mene. Moje tijelo drhti ispod kotača od moje prste u moje glave i nikad nisam osjećao tako dobro, tako sretna, tako ljubio.

Kad lift off mi smo pogled na svaki drugi, poljubac i držite se međusobno nježno.

"Tko je moja lijepa lutka?" Pitati.

"Ja sam, uvijek," odgovaram, a ja savijati prema dolje to lizanje cum from tvoj lijep penis.

Onda te lizati krema iz moje picke. Ona ne mogu čekati da se osjećate iznutra je opet. Kao što smo još jednom zajebavati se čini kao to je sve što sam ikada znati, ili će znati. Naša tijela su jedno i ecstasy stvara svoju povezanost sve što postoji, ili će ikada biti.

Нема коментара:

Постави коментар