Servis za upoznavanje

понедељак, 20. септембар 2010.

seksi scene

Naša gola tela laž isprepletene, milovanje, pritiskom jedni protiv drugih. Naša disanja raste teže, a mi oboje počinju stenjati nježno. Možete udarac moju kosu. Ja četka moj vlažne usne protiv tvoje. Ja lizati moj put u ustima, onda sisati na svoj jezik, uzimajući njegov savjet između mojih usana. Ja sisati moj put prema dolje, a zatim natrag. Naši jezici igrati jedni s drugima. Moji poljupci putovanja niz tvoj vrat prema prsima. Ja zafrkavati vaše bradavice dok ne postanu krut, a zatim ih lagano gutljaj s mojim zubima. Osjećam se cijelo vaše tijelo ukrutiti seksualno uzbuđenje i ja osmijeh se na vas. Onda sam ti lizati dole do pupka, milovanje vaše bokove sa mojim rukama i nježno škakljanje sa mojim labav kosa. Ja podignite noge ispod koljena i trčanje moj jezik gore i dolje unutar bedara. Onda sam lizati oko prepona. Disem na svoje već kaljenje penis i gledati ga rasti sa svakim puls. Sam udarac na vrhu i vaše montaža raste dok on stoji čvrsto pred mojim očima. Masirati bedra i bokovi ja i dalje ti miluje svojim dahom, stvarajući blagi povjetarac koji puše preko lopte, na podnožje vašeg penis, do dužine od vas do vrha i nazad na svoj loptice opet.

"Jesi li ti ide na sisati mene, ili šta?" Vi režati.

"Strpljenja, dušo," Ja opomenuti.

Moje ruke moždanog udara prema gore svoje genitalije i masaža oko baze vaš penis. Divim način na koji on nastavlja rasti bez moje potrebe da ga se dotakne. Ja nježno početi masirati skrotum dok s druge strane sam povući svojih prstiju svoj penis, tiho ti škakljanje. Ja nadražiti vaše vene na strani, a zatim na donjoj strani kacige. Moj druge strane ulazi u. Vi ste znojenje sada. Mogu vam reći da se okrenuo na moj dosadan i ja osmijeh na vas ništavno. Pažljivo sam povući prepucij i početi masažu kacigu. S mojim thumbs Ja utrljati donjoj i gristi moje usne u koncentraciji. Obilan precum je procurila iz razrez i ja premazati sve to oko glave. Uz sve moje prstiju sam mijesiti pulsiranje ljubičasta krunu. Tada sa mojim noktima sam ispočetka ste ikada tako nježno, što vam jecaj sa zadovoljstvom. Ja umetnuti jedan čavao, moj pinky-a, u prorez, samo malo. Ja mogu osjetiti lupanje postaju jače i uporan. JA premjestiti noktiju gore i dolje razrez dok je pokriven u svom svijetle blistavim sperma. Ja lift prst na moje usne i sisanje na to s moje oči zatvorene. Sam sisati moje pinky duboko u moja usta, povući ga, onda opet sisanje, rapturously preuzela slani okus od vas.

I onda nastaviti masiranjem vaše loptice. Sam premjestiti na široku bazu vaš penis, radi moje ruke oko vas, cijeđenje, što više krvi do vrha. Sam studija vaše reakcije usko, uživajući moj čitavi moć nad vama. Uz stan mom dlanu sam uglačati donjoj vaš penis, preko glansa i sve oko glave. Ja počnete povlačiti gore-dolje s jedne strane, dok s druge strane, ja snažno trljati glavić. Tada sam premjestiti obje ruke gore i dolje vas. Uz vašu usta širom otvorena 'o' oblik koji očito voli ono što radim za vas. Moj mekana, ali firma ruke su sve oko vas, posjeduje potpuno.

I onda niže glavu i poljubiti samo jednom na vrhu. Ja masaža vaše loptice opet i te moždanog udara gore i dolje. Kad moje usne ti opet sam dodir skliznuti kraj svog jebati kobasica u usta i sisati lagano samo na vrhu. Vi uzdiše. Milujem kacigu preko moje meke usne, ali samo za trenutak. Nakon više energetski trljanje sam zamijeniti svoju ruku na vaše loptice sa svojim jezikom. Ja lizati vaše skrotuma i nježno gutljaj kožu s mojim zubima. Tada sam uzeti vaše loptice u moja usta. Ja ih prevrnuti moj jezik dok je moje ruke i dalje masirajte ubod. Tada sam biljka soft leptir ljubi svoj vratilo dok sam doći do vrha. Ja pauzirati i pogled na vaše lice. To je slika od uzbuđenja i anticipacija. I osmijeh i trljati opet.

"Ah, što je jebati!" Vas protest.

Ja smijati, ljubiti svoje frustracije. Na kraju sam nagnuti se naprijed ponovno uzmete u usta, ali pauzu za grickati your glavić. Ja vas ugristi sve oko glave dok sam čudo ako vaš su jecaje užitka ili boli. Ja sam vam luda vožnja s mojim dosadan i da ste writhing ispod mene kao zmija, ali ja znam da ste ga zavoljeli, a može potrajati čak i više. Nakon još pauze, dok sam ispočetka kacigu opet, konačno sam vam omogućiti da još jednom skliznuti u moja usta. Moja topla slina mora osjećati poput melema na svoj siromašni, ogorčena penis kraja. Ja premjestiti moje usne sve do baze i onda natrag gore do vrha. Ja duboko grlo vam opet i sisanje teško ovaj put. Moji obrazi iscijediti protiv obujam. Kacigu je protiv leđa moje grlo. I pjevušiti i vibracije čini se izdisaj. Ja počnete sisanče gore i dolje, vodeći vas u duboko svaki put. Kad sam osjetiti tvoj lupanje početi ubrzati sam odmah povući i pauzu za disanje.

"Bog osuditi ga!" Plačeš.

Smijem i pričekajte nekoliko trenutaka za vaše willy da se smiri, onda počnete sisa opet, ali ne tako duboko kao glomaznosti je stvaranje oči vodom. Kad sam pauzu za dah vidim moje donje usne je spona prorez svog kurac po sja cjedilu tekućine. Sam pogled na vas lustfully s tužan oči.

"Mogao bih samo sperma iz gleda na vas," kažete kroz poderan gasps.

"Ne usuđuješ!"

Osjetivši da ste blizu ruba opet, JA uzeti trenutak da vas lizati gore i dolje prije gurajući usta natrag na vas. Ja koristiti moje zube, nježno vas ispočetka. Kad sam došao nazad do kacigu sam stick out moj jezik da ga trljati natrag i naprijed preko glansa. Ja ti sisati još nekoliko puta, ali više nježno. Tada sam sjesti i raskrečiti s leđa na vašem licu.

"Idem da se sperma u kojem trenutku, beba", te upozoriti.

"Hm," Ja presti, "mi ćemo vidjeti."

Moja maca je mokro usisavanje sada. Ja sam trljaju svoje genitalije. Moja maca i prasak za moje dupe postati obložen moje sline, tvoj i moj precum girlcum, a ja premazati smjesu natrag u vaš prepone. Ja zasjesti ležati na vas i dati vam dugo, odugovlačeći poljubac. Mi samljeti našim bokovima jedni protiv drugih, ali ja još uvijek se suzdržati od iznajmljivanja li mi ući. Ja sjedim gore, držite vaše ruke čvrsto na moj hips i dalje za mljevenje moja maca protiv svoje loptice i moje dupe protiv svoje penis.

"Hajde, hajde!" Baš inzistirate, siktanje s frustracijom između zubi.

Sam izgled natrag na vas preko mog ramena. Možete se diviti oblik mojih leđa i stražnjica, oči široke snažnu želju. Tvoj pogled potpuno razuzdane požude i trljanje vaših kurac protiv mene su vozeći mene ispucan previše. Ti si grčevito brušenje kukove i to je više nego što mogu poduzeti. U tebi dosadan na rubu sam ja prešao tamo previše. Ja lift moj hips i moje kaplje maca lebdi iznad svog penisa za trenutak, plače suze girlcum na vaše glavić.

"Ahh!" Ja izdisaj kao što sam napokon u korice moja maca. "Fuck!" Sam vrištati. Ti si tako velik i tako vruće!

Ja puštanje ruke i nagnuti se naprijed. Ja lift moje dupe i počnete jebeni. Svoj dugo kurac me ispunjava sve način i volim osjećaj vas punjenje svaki zadnji malo palac od mene. Moja stražnjica šamar protiv vas. Crtam moja maca do vrha, a zatim slam natrag dolje. Moja pička je prihvatio lako, ali ja sam još uvijek vrlo široka oko vas. Proširenog kurac me proteže, posebice u blizini usne. Taman kad sam se mislite o da sperma, ja sam usporiti i podignite vas za trenutak. Vaše lice je crveno od bijesa.

"Ah, tamo, baby," Ja zafrkavati i tut.

Sjedim na vas za neko vrijeme, ja sam brušenje protiv vas sve dok puls vašeg kurac usporava frakcijski. Ja zasjesti i laži o vama. Mi poljubac kao i mi jebati. Ja lift moje noge, a vi ih držati zajedno iznad mene. Sve što mogu osjetiti vam je, baby, prsa od mojih leđa, tvoje usne na mom vratu, svoje dragocjeno penis u mom maca. Vi držite moje malo tijelo za vas i vaše hips tijesto protiv moje dupe, a moje noge tresti u zraku iznad moje lice. Ja vriska kao djevojčica s oduševljenjem, ljubiti svoju snagu i moć. Tada otpustite moje noge i ja sjesti gore opet. Ja čučanj i omogućiti vam da zabode se u mene dok sam utrljati na moj clitty.

Vatra gradi u meni. Plamenu lizati van da se spali moje cijelo tijelo. Ja vrištati u ekstazi. Nekoliko trenutaka kasnije, izbit kao vulkan i špricati vaše sperma duboko u utrobi. Ja sam određena da vam mlijeko za sve što si vrijedan pa sam i dalje vi jebeni uporno. Ja vas stisnuti na uzlazno kretanje, a zatim pustite malo kad dođem dolje. Na taj način sam produžiti your ejakulacije, tako da ćete lupati i puls u meni dovoljno dugo da bi mi drugi orgazam, nakon teško na petama od prve. Sam stisnuti mojih bedara teško protiv kukove i pustiti dugu stenjati ekstaze.

Kao što je vaše prick omekšava sam neka izmigoljiti od mene i naše kombinaciji sokova od mene zaliti na vaše loptice. Sam kliziti oko na vas za neko vrijeme, pokrivanje tvoj dijafragma i moje dupe guzovi s viskoznim ljubavi vrhnje. Tada sam skrenuti i leći kraj tebe. Mi smo dahtati u međusobno lica i miluju međusobno znojem slicked tijela. Mi smijeh i pogled s ljubavlju u međusobnim oči. Mi poljubac, pritisnite prsima zajedno, spojiti naše noge oko jedni druge i brzo osjetiti sebe postaje uzbuđena opet.

Tu je nestašnog odsjaj u vašim očima kada osmijeh. Ti me gurnuti na moj povratak i milovati moje grudi. Možete ih masaža ih stisnuti zajedno i patiti bradavice. Ti me lizati u sredini moje grudi, a zatim se jedna bradavica, kružeći ga prije nego ga flicking. Možete uzeti bradavicu u ustima i početi sisati dok štipanje drugih. Tada ćete stisak moje tits opet i prijenos usta na bradavici druge. Obje su sada čvrsto i vrlo uspravno.

Drugom rukom putuje dolje moj trbuh lagano udara moje prepone. Ja uzeti za ruku i pritisnite ga protiv mene. Možete početi čvrsto me masirali tamo dok tvoje usne, jezik i zubi i dalje dosadan moje bradavice. Sam proširila moje noge i širok osjetiti prst dio mojih maca usnama. Ja zgražavaju kada se pronaći moje clitty. Već je kao ukočen kao moje bradavice. Dohvat ruke igrati preko njega stručno. Kad prstom mi ulazi sam jecaj i nagonski lift moj hips. Ja gristi moje usne tvrdo, zatvorite oči i gurati glavu natrag. Ti me zajebavati s prstom, a trljanje moja ljubav gumb i sisanje moje bradavice. Sa čuđenjem sam osjećaj da sam već sam blizu orgazma, ali, baš kao što osjećam moje tijelo tensing, tvoje ruke ostavlja moja maca i vraća se na moje grudi. Sam stisnuti noge zajedno, nadajući se tlak može olakšati orgazam da niste mi dao, ali osjećaj gubi i sam uzdah s razočarenjem.

Vaše lice žičara iz moje tits i ti osmijeh na mene bezobraznog. Mi opet ljubim. Možete ponuditi mi prst na sisanje. Ja ga nacrtati na usta i miris kremast okus od sebe. Prst slajdova i izlaziti, a ja zatvorim oči, zamišljajući da je vaš penis. Ti si me opet ljubim. Ja šalice vaše lijepo lice u mojim rukama, a zatim pritisnite usnama teško protiv tvoje. Mi pauzirati i izdisaj na dah. Moje grudi heaves sa željom. Tvoje usne mi pasu dolje na moj trbuh, dolje na glatku kožu oko moje maca. Moje noge su razmaknute za vas i biljka poljubac pravo na moje usne. Vrškom jezika sondi između moje roza, lupanje zavjese pronaći moju rupu. Jezik pikado brzo i iz mene. Ja gristi moje usne tako teško sam vaditi krv i ja previjati sa zadovoljstvom. Opet prste igrati s hard sisača moje clitty. Vi se moje noge i podignite ih tako da možete lizati od mojih maca dolje na moj anus. Možete lizati nježno oko oba moja rupa, zadirkivanje otvorite ih, što mi je uzdah sa sjetom.

"Ooh," Ja moan, "Ti si tako dobar, med."

Tada ćete ponovno umetnite svoj prst u moju maca i dalje lizanje moj anus. Grlim moje noge protiv moje grudi, tako da mogu ponuditi svoje rupe i čine ga više udoban za vas igrati sa mnom. Ti me dovesti do orgazma sladak ovaj način. To je spor, soft uranjanje u umirujuće, topla kupka da napadne svaki dio moga bića. Ja puštanje moje noge i moje bedro mišiće zategnuti. Moj pete kopaju u leđa kao što sam role i previjati, ali vaš jezik nastavlja s radom na mene dok moji posljednji grč je požurio kroz mene.

"O ljubavi, slatka, slatka ljubav," Ja tiho pjevati.

Sam otvoriti oči da vide vas kleči preda mnom sa svojim ogromnim penis stoji kao i neke egzotične divlje cvijet iznad 'v' moga bedra rastali. Možete udarac moje noge i ja kuka moje ankles zajedno iza vas, vuče sebi bliže sve dok koljena su protiv moje seks. Ja podići svoje ruke i padne u njih.

Ja zamotati moje noge oko vas i posegnite za penis, ali se držite moje podlaktice i da ih pin iznad moje glave. Vaše držanje je jaka, kao potpredsjednik, a ja sam uzalud se bore za sebe besplatno. Želim svoj penis u meni sada, ali si što me čeka. Ti si mi dosadan kao što sam ti zadirkivali. Your znoja kiša na mom tijelu, a kad je vruće kapljice zemlju, moja napete mišiće vučna slanje uzbudljivom senzacija dolje do moje maca. Vi pasu moje lice, vrat i prsa sa svojim jezikom dok vaš hard rock montaža prods i ismijava na moj trbuh i moj prepone, dribling više precum na moj već namakanje kože. Možete lizati moje usne, moje grlo, moje obraze, moje oči. Ja sam drhtanje s toliko frustracija i neizvjesnosti, a ja vas moliti s mojim otvorenim očima da me jebati. Ipak, ti samo lizati moje uho. Tada otpustite svoje ruke pa sam odmah pokušati napraviti hvataljka za vaš penis. Možete brzo stisak mojih bedara, zajedno s Vama, stezanja vrata na moj seksualni čvrsto zatvorena. Ja milovati tvoj lijep penis protiv moje pupka i početi plakati s frustracija. Vi poljubi me nježno, ali to je tvoj penis u meni ja želim, a ne više poljubaca. Moji bokovi neprestano mužjak i tukli protiv vas, očajan za početak jebeni. Ja spaziti u prolazu osmijeh na tvojim usnama, kada su dio od mina i letim u bijes.

"Nemojte se smijati na mene, gade!" Ja sam vrištati na vas očajno. "Jebi me! Put koji jebeni stvar u meni sada! "Sam tup udarac impotently na tvrdom prsa sa svojim malim šakama. "Želim to u meni sad, jebi ga!"

Moja ljubav za tebe trenutno je prevladana s mržnjom za vaše dosadan. Možete se smijati i tresti glavu. Sam pljunuo u lice i jecaj nekontrolirano. Vi smješkati se na mene i ja ti cmok tako teško sam vaditi krv iz usne. Sam udarac i mlatiti sve bez uspjeha. Ti si ljubav your dominacija od mene. Vi pravilo moj cijeli svijet. Ja mogu učiniti ništa, ali podnijeti. Moje ruke rasti umorna i ti mene zamotajte u tvoj, sebe pritiskom čvrsto protiv mene sa mojim opušten ruke zarobljen protiv svoje grudi. Plačem na ramena i masaža mali od mojih leđa. Vi Rock me nježno kao dijete sam. Osjećam se stidjeti sebe. Kad sam pogled na vas opet moje oči tako da su pune suza vaše slatko lice je malo više nego zamućenje.

"Molim vas," Ja cviljenje.

"Molim vas što?" Vas pitati.

Ja odvratiti oči, ne može da zadovolji vaše prodoran, ispitivali bulje. "Znaš," Ja sam šapat.

"Ne!"

JA pokušati progutati, ali moj je grlo suho. "Stavite svoj penis u meni, baby."

Možete pretvoriti vaše uho k meni i tražiti da ga ponoviti. Ja i ti reći: "Koliko ti to želiš?" Sa suzama struji niz moje lice Borim govoriti, ali moje grlo je preuzak. Ti pitaj me podrugljivo: "Koliko vi to želite? Govori se! "

Uz moj ego poraženi i osjećaj potpuno ponižen sam uspio šaputati, "Više od moj život." Sam uspio okrenuti i gledati na vas. "Želim to više od mog života." Ja tegljača na vas s obje ruke. "Ja sam te molim, beba, ja sam te molim."

U tom trenutku, bedrima oslobađanje od mina i osjećam da skliznuti u mene, ravno do mojih vrata maternice. Ja kriknuti u šoku. Nagli osjećaj me od vas ne prodire tako duboko čini mi se gotovo odmah. Sam stisnuti moje ruke i noge oko vas tako čvrsto i ja protiv vas jeza nasilno. Za nekoliko trenutaka sam zaustaviti disanje i skoro sam pass out. Ja sam staložen na vrhu planine užitka, suspendiran je za dob prije nego što sam trzati i tresti moje putu prema dolje na drugu stranu. Glavu vašeg penisa prekrasne pritiskom protiv moje utrobe šalje oštro senzacije iskrenja gore i dolje moje tijelo. Tada ćete se početi polako voditi ljubav za mene. Osjećam se svako malo bora i nabora vašeg penisa klizna naprijed i natrag unutar mene. Moj orgazam gubi i ja otvoriti oči da pogled na vaše lice. Vi ste tako teško koncentriraju na sebe i tempo mi daje sve što imate. Ja sada imam strpljenja da utakmicu ritam vašeg jebote, iako je nevjerojatno spor. Moji bokovi samljeti i krug s nježnim razmatranja, odgovor na slatko gibanje vaše jebote. Ja milovati prsa i trbuh, praćenje grebena i brda tvrdog mišića.

Vi se dizati i držati noge u zraku dok se stalno povećava tempo svoje thrusts. Sam stisnuti i milovati moje tits. Tada ćete donijeti moje noge zajedno i zagrliti ih protiv svoje grudi. Ovo napinje moja maca, sve naše zadovoljstvo. Vi poljubac na nogama mojim nogama i lizati moje ankles. Vi se silom u mene teže i dublje. Ste nagnuti prema naprijed protiv moje noge do koljena su gotovo bumping moje lice sa svakom od vaših thrusts. Možete prestati za nekoliko trenutaka, a mi pogled jedni na druge.

"Ooh baby," Ja zgražavaju, "da se osjećate tako slatko u meni."

Vi se lift off moje noge i nastaviti kao prije. Moje noge slip od ramena i nogama ostatak protiv svoje grudi. Onda sam polako prijeći moje noge do moje lijevo stopalo može osjetiti vaš hard lijeve bradavice pritisnite prema jedini i isti sa moje desne. Dodatni pritisak od mojih maca oko tebe čini nas oboje plakati u ekstazi. Na kraju vam omogućuju moje noge padne na jednu stranu. Vi prianjanje kuka i zabode brže, lupa moje tijelo, srušili dah iz mene. Sam stisnuti noge zajedno i zategnite moja maca koliko ja mogu. Uz sve svoje snage sami snagu u mene, ali niste u mogućnosti održavati isti atletski brzinom.napaljena teta

Možete leći pored mene, sebe pritisnite protiv mojih leđa, zagrli me usko i početi me žlicom. Vi držanje moj hips i opet mi izvaditi na vas. Ja samljeti moje dupe guzovi protiv trbuh, a zatim pokrenete prekrasan brzo thrusts. Osjećam svoje vruće dah u moje uho i šalje drhtavice dolje moje kralježnice. Možete doći do dolje između mojih nogu i naći moj clitty iznenađujuće lako. Možete utrljati ga energično, dok vaš penis slama u moju vaginu. Moj orgazam odjednom eruptira kao nasilne eksplozije. I vrištati i kukati, Zbog snažnog podrhtavanja i convulsing dok jedva propustite tuku. Osjećam se moja maca spasming gore i dolje tvrdog dužine, brzo ćete gripozan, te otpustite, onda ste čvrsto gripozan opet.

Vi se duge pauze da mi pomogne da povrate neke od mojih dah. Uživam osjećaj cijelo tijelo utisnuto u moje. Vi lupati žarko duboko u meni. Ja moždanog udara noge sa mojom nogom. Ja okrecem glavu i mi poljubac strastveno. Mi razmjenu krvi iz naše slomljena usana. Moja noga postaje upleten u tvoje.

S tobom uvijek zakopani duboko u meni, ti me roll na moje prednje. Ja lift i zagrli me odozgo. Možete lizati moje uho i vaše thrusts početi opet kao vlak polako okupljanje brzinu. Vi se dizati lagano milovati moje boobs, a zatim ostavite ih da se ljuljaju i ljuljati po sebi kao što klečati i držanje moj magarac. Možete masirati moje obraze i prisiliti ih razdvojiti. Ja zviždati sa zadovoljstvom što osjećam mala kap svoje pljunuti zemljišta na moj anus. Možete ga utrljajte na rupu i masaža kože oko nje. Onda sam osjetiti prsta sonde iznutra. Kratak oštra bol slijedi slatko stimulirajući osjećaj da predivno pozdravi poking svoje probadanja u moja maca. Ja gledati preko mog ramena na vaše lijepe tijelo uzgoj iznad mene, tako ponosna i jaka. Lupaš daleko na mene sada tako žestoko i ukazivanje me tako brzo i teško da sam gotovo osjećam ja sam bila silovana, ali ja te volim za njega i želim bismo mogli biti ovako zauvijek.

Još jedan orgazam gradi u meni, sporije nego prošle, ali to me hitove s većom snagom. Ja izgubiti potpunu kontrolu sebe i, ovaj put, zapravo sam pass out za trenutak. Koljena i kopča ću pronaći sebe kako leži na moje prednje opet s vama na vrhu mene, cijeđenje moj dah iz mene. Ti me jebati čak i teže i brže sa životinjskim snagu i pomahnitalo očaja. Možete udarac daleko na moj magarac, mi vijak dublje nego ikad prije. Ja križ moje ankles i napeta mojih bedara. Vaš penis masaže moje G točke s svaki potisak, ali gura na teže i dalje dok se ne kuca na vrata moje maternice. Kacigu bursts unutra i ja sam počeo plakati. Možete povući lagano, a zatim zabode duboko u mene opet, iznad moje G točke i u utrobi, battering stranu vrata svog vrata maternice. Suze tok od mojih očiju, a ja jecaj kao dijete. Kada osjetite da vam orgazam graditi gurnuti vas sve na putu i držati se sve do glave vašeg penis bursts otvoren i poplave moj iznutricama s potocima vrućih boycum. Ti si grunting i uzdisaje poput bika. Svako lupanje ejakulacija je kao nasilna udarac moja utroba. Ja ridanje i kukati kao da sam povrijeđena protiv moje volje. Nikad nisam si htio više, niti vas je volio više od toga, moja slatka ljubav. Moja maca ejakulata i pošprica girlcum u vaše loptice. Svaki špricati je u pratnji moje krikove. Vi kolaps na mene i poljubi moju potiljak. Vi ste sasvim potrošen, iscrpljen Tvoja ljubav za mene. Moje tijelo je drhti ispod vas iz mojih prstiju na mojoj glavi i nikad nisam osjećao tako dobro, tako sretan, tako volio.

Kada podignite pogled mi smo jedni na druge, poljubac i držite jedni druge nježno.

"Tko je moj prekrasnu lutku?" Pitati.

"Ja sam, uvijek," Ja odgovor, a ja savijati prema dolje lizati sperma iz svog lijep penis.

Tada ćete lizati krema od mojih maca. Ona ne mogu čekati da vi osjećate u nju opet. Kao što smo još jednom zajebavati se čini da je to sve što sam ikada poznata, ili će znati. Naša tijela su jedno te zanos stvorio njihov sindikat je sve što postoji, ili će ikada biti.
Изговор
Читај фонетски

Нема коментара:

Постави коментар