Servis za upoznavanje

четвртак, 15. април 2010.

Bliznakinje

Tamo smo bili, bulji bodezi jedni na druge. Oni su bili prijateljski bodezi, ali ipak daggers.

Čudne puno, četiri od nas. Mi smo bili prijatelji iz djetinjstva, nakon što su svi odrasli zajedno. Kao odrasli smo živjeli odvojeno, odvojeno četristo kilometara obale Kalifornije. Angie i ja živio u San Franciscu, a Julie i Matta živio u LA

Jer dokle god bilo tko mogao sjetiti, Angie i Julie su hiper-konkurentna sa svaki ostali. Naravno, voljeli jedni druge, i oni su kao bliski kao dvije sestre mogao biti, ali oni jednostavno mrzio da izgubite na drugu.

Možda dio je činjenica da su ukupni suprotnosti.

Unatoč tomu što se punokrvan braće i sestara iz sicilijanskog porijekla, Julie je sajam kože, sa dugom, kovrčavom, plava kosa i plave oči, u kombinaciji s njom trim, atletskim tijelom i prekrasnom, B-cup grudi, ona je izgledao prototip California Golden Girl . Ona je odjevena kao da je, također, svoje uobičajeno ruho sastoji od casual traperice ili kratke hlače, tenisice ili flip flops, a t-shirt.

Angie je klasik talijanske Bombshell, s njom tamnije puti maslina, svijetao, gavran kosa i pune, teška, D-cup grudi. Ona je imala puno curvier pješčani sat lik, i da li smo bili u kući ili vani u javnosti je gotovo uvijek nosio seksi odjeću.

Njihova osobnost nije mogao biti mnogo više bilo suprotno.

Julie je bio raspoložen i fun-loving, ali vrlo oprezan. Spolno, ona je uvijek malo sramežljiva i rezervirani, preferirajući svjetla-off maženje na divlje, impulzivno romps. Vrlo mnogo ljudi osobu, ona je živjela smijati, i imala je puno prijatelja.

Opet belying njihov bratski status, Angie je bila vrlo ozbiljna i intenzivno. Iako joj je pametnije i više obrazovani od njezina starija sestra od dvije godine, ona je mnogo tiši u javnosti. Bila je puno agresivnije, u smislu tvrdeći i natječu. Ona je samo voljela na raspravu, a ona je morala pobijediti. Spolno, bila je vrlo sigurni i pustolovan, malo je izvan blijede za nju.

Pored svoje djevojačko prezime, o jedina stvar one sestre dijele zajedničko im je bila opsesivno konkurentnosti sa svaki ostali.

U slučaju Angie, koji se širio i na konkurentnost Matt, Julie suprug. Dok su se sestre visoko konkurentnom jedni s drugima, osjećaj stalnog natjecanja bio još jači između Matt i Angie. U stvari, ja bih okladi da je Angie bi ste radije izgubio od Julie nego Matt, i da stvarno je rekavši nešto.

Govoreći o wagering, to je bio glup kladiti da je pokrenuo sve.

~ ~ ~

"Hej, mala sestra!" Je došao Julie's sretan glas kroz naš govornik telefon. "Kako želite da se vaše sestra i njezin mužić dolaze posjetiti vas dečki za tjedan dana?"

"To bi bilo odlično!" Angie usklikne. "Što je povodom?"

"Matt je dobio jednotjedni seminar u business Marin, a mi smo mislili da bi bilo zabavno da mi dolaze zajedno, znate, rod kao mini-odmora. Mi ćemo slici zgrabite hotel negdje tamo gore, ali mi ne može se ići u San Franciscu, a ne provesti neko vrijeme s vama dečki, zar ne? "

"Definitivno ne. Ne budi smiješan, iako. Te momački jesu idući u boravak ovdje s nama. Imamo gost soba prazna, a mi volio bih da te imati."

Dva tjedna kasnije četiri od nas su sjedili zajedno na dobrom lukom-pogled stol u prozračni, dahom blagovaonici Scoma je na Pier 47, uživajući izvrsnu večeru i predivan zalazak sunca na vodi. Nakon uobičajenog pleasantries je lijek sa i vina počela podmazivanje svi jezici, prijateljski bantering počela ozbiljno.

Tema je bila Trivial Pursuit, koji su potaknuli Angie je dosadan izreci da su ona i ja kao ekipa nikada nije izgubio.

Matt derisively smijali. "Da, tako? Ti si samo zajedno za vožnju! Pogledaj se, uzimajući kredit za to, kada smo svi znamo on je taj koji odgovara gotovo svako pitanje! Samo one koje su uvijek odgovor pitanja i film 'Sport Slobodno vrijeme i 'one o alkoholna pića! "

"Oh, gristi mene", rekao je Angie. "Mogu vam tukao ravno gore."

"Velika, i što su Dan i ja trebala raditi dok vas dvoje idioti tuku na svaki ostali?" Julie je pitao.

"Fino", rekao je Angie. "Djevojke od dječaka. Te momački gore za to?" ona namršti, stavljajući joj ruku oko Julie.

"Fino kod mene, rekao sam.

"Fine po meni previše", rekao je Matt. "Ti shvatiš da nemaju šanse protiv nas dvoje, zar ne? Julie, što o vama? Što kažeš?"

"Fine by me. Šta me briga? To je samo glup igre. To nije kao da smo igrajući za ništa važno."

"Ahh, izgrađen-in izgovor," Ja zadirkivali. "'Nismo bili ni težak,' cause igre nije važno! '"

Čovjek, Angie se mrzili zadirkivali zbog gubitka. Njezina tamne oči spalio volio žeravice. "Pa što su onda kolje, pametni magarac?" upita ona, kiseline u njen glas.

"Što bi ih željeli biti, draga?" Matt je odgovorio visine.

"Oh, tako da je to" dragi "sada, to je? Ti si taj cocky o tome, sada kada ste dobili Mister kvizovi Monstrum na vašoj strani? Naziv udjela. We're in"

Julia ukrućen i pogledala Angie. "Hej, na čekanju. Im 'ne pristajete na ništa samo ovdje, ne bez znajući što je to prvi. Želim neki ulaz u ovo previše."

"Pošteno", rekao sam. "Dobro, kako se ovaj zvuk: Svi smo pokupiti udjele."

"Oh, i kako se to radi točno? Znam kako vi mislite. Ti si na nešto, a vi bistar, to je nešto perverzno!" Angie namršti.

"Nemoj srati", rekao je Julie, smiješi mi se. "Što se vrti kroz svoj opaki malo mozga ovo doba? Nisam trčanje preko gola autopraonica, you freak".

Bacila kruton na mene da ju punktirati točku.

"Ne, ne, vjerujte mi, vi i malo vjere!" Sam pucao nazad. "Ti si tako zabrinuta za mene i što ću izabrati za udjele? Kao i obično, ja sam put ispred vas. Imam sve to podoba vanjska strana tako da nitko ne može ljutiti i jadikovati o tome. Kao što sam rekao, mi si sve ide na pick udjela, a evo kako ćemo to učiniti: Mi smo svaki idući u napisati naredbu za gubljenje momčadi. "

"Naredbu?" upitao Angie.

"Da, naredbe. Ili skup uputa. Ili usudio. Štogod. Što god želite učiniti momčad gubi, to zapisati. Ćemo svaki napiši tri stvari na odvojenih papirica. Ćemo izbaciti sve dvanaest stvari u šešir, te gubi tim mora odabrati jedan svaki dan. Samo pazite da ne idu previše luda s tim što ste napiši kad si idući u morati pokupiti slijepo iz šešir, a vi svibanj kraj do potrebe za napraviti vlastiti naredbu. See? Mi svi pokupiti udjela, uključujući i tebe, Julie. "

"Što ako ne želim učiniti naredbu?" upita ona, uvijek oprezna jedan. "Kao što sam rekao, nisam trčanje okolo gola kroz centar samo zato što sam izgubio glupa igra."

"Da," dodao je Angie. "Tu je biti 'out' vladavine, ili nešto. Nisam tako siguran da ću biti spreman učiniti što god to je možda dolazi do oba."

"Ohhhh, Lookie ovdje, uzbuna medijima! Moćni Angelina se prepala! Bwaaahahahaaa!" Matt vrijeđali.

"Ja se ne bojim, ti bedak, ja sam pametan. Tko zna kakvu glupo sranje možda se s? Osim toga, Julie je ovdje previše. Znaš, Julie, tvoja žena? Julie, oprezan, konzervativan? "

"Misliš 'Julie izvještačena," zar ne? Dovoljno je reći. Znam da je ono što ti dečki svi misle ", rekao je Julie, morosely.

"Dobro, izgleda, rekao sam, pokušavajući ih držati na uzdi u prije nego je sve raspalo. "Evo 'out' pravilo: U gubitnici može odlučiti da odbije naredbu, ali ako su onda oni moraju izabrati još dvije, i oni moraju učiniti ih jednog za drugim, bez pitanja pitao. Nema govoreći ne na drugi probati. To će učiniti rizično odbiti naredbu, jer postoji potreba da se neka vrsta kazne za jednu okreće prema dolje. Pravedan sjećati se, pola pijucima u taj šešir će se stvari svoj tim napisao, tako da imamo jako dobre šanse za branje nije nešto loše. Osim toga, nikad se ne zna, možda ćemo ići lako na vas s našim naredbama. "

"O, fuck off," Angie namršti, onda je okrenuo Julie. "Prestani brinuti. Matt neće nas učiniti ništa previše luda, jer on zna morat ćete to učiniti previše. Moj mužić će ići lako na vas ... jer on zna što je dobro za njega." Smirking, ona se okrenuo i dao mi zlo leer.

"Znaš što? Screw to", rekao je Julie. "Ja sam umoran od bitak coddled. Ja sam svoje starije sestre, poradi Krista. Mi ne treba zaštita, a ja nisam izvještačena." Ona se okrenuo Matt i mene. "Let's do it. I'm in Učinite svoj najgori, te uboda. Im 'obličje naprijed to promatrajući vas dvije platiti."

"Hell Yeah! 'Atta djevojka!" Angie smijali, a ona je njena sestra veliki zagrljaj.

Julie je vedar. Uživala je biti u središtu pažnje, pogotovo sa sestrom daje joj pohvale.

"Dakle, mi smo na? Radimo ovo za prave?" Matt je pitao.

"Da, mi smo," Julie nasmijala se, "i kao što je rekao ide, samo budite oprezni što želite za ...."

'Oh, ja ću. Ja doista 'idući u okus ove,' Matt rekao u sebi, bulji napeto na Angie.

Angie je uhvaćen njegov pogled, a ona ga vratio s još većim intenzitetom.

~ ~ ~

"Ok, ovdje su tri gaćice od papira za svakog od nas. Napišite svoje naredbe, poklopac 'em up, i staviti ih u šešir, rekao sam, što ukazuje na Cleveland Indians kapu bih smješteni u centru stolu blagovaonice.

"Bilo pravila o tim naredbama?" Matt je pitao.

"Good point, rekao sam. "Dobro, mislim da svi možemo složiti da ne boli, fizičke opasnosti i javno poniženje neće biti dozvoljeno. Ništa protuzakonito, bilo. Mi ne pokušava biti upisan jedni druge, OK? Mi smo samo zabavu."

Pogledao sam oko stola, i svatko klimnula glavom.

"Zar ćemo razgovarati o tome što sve zapisao, što znate, prije nego što mi zapravo moramo izvući iz šešira, ili smo imajući sve tajne?" Upita Julie.

"Sve mora ostati tajna, rekao sam grupu." Mi ne idući u pričati o 'em. Osim za vlastite pijucima, nitko neće znati što je unutra taj kapu. Opet, međutim, ne idu previše luda sa svojim idejama. Zapamtite, ako ste napisati da je gubitnik mora dobiti gol i ići u kupovinu namirnica, to je tvoj dinja koji bi mogao završiti na zaslonu. "

"Ako smijem", rekao je Angie, "predlažem da mi zabraniti nijedne javne golotinje naredbi. Niko od nas želite staviti u taj položaj, i siguran sam da možemo bolje ionako. Htio bih da možemo se s manje maloljetnika i glup ideja. ne znam o ostatku od vas, ali ja sam planiranje za nešto više luta gubitnik ... nešto malo više osobni, "dodala je, dajući Matt zlokoban izgled.

Ona i Matt uvijek bili kao brat i sestra. Oni su dobili uz veliku, i oni stvarno svidjela jedni druge, nije bilo loše osjećaje između njih. Oni su samo običan mrzio gubi na svaki ostali.

"Slažem se. Nema javnog golotinja naredbi. Još nešto?" JA je pitao.

"Da li gubimo tima morate odabrati zadatke jedan po jedan, tako da svaka osoba pijucima nešto drugo za napraviti, ili oboje ljudi na gubitničkoj momčadi moraju napraviti isti zadatak?" upitao Julie.

"Hmmm. Dobro pitanje, rekao sam.

"Obje su ljudi da učine isto zadatak", Angie, rekao je. "Na taj način ne postoji rizik od jednog od gubitnika uzimajući nešto jednostavno, a druga dobiva nešto loše. Osim toga, s dvije naredbe na dan - ako mi je jedan za svaki gubitnik - i samo dvanaest gaćice, mi bismo pokrenuti iz gaćice prije tjedan dana bio gore. "

Svatko dogovoreno, a ja dao nam deset minuta kako bi se otpisao naša tri naredbe. Zatim, nakon što je li gaćice dobro je sklopljena prije nego su bili smješteni u kapu, imao sam Julie tresti sve gore. Nakon što smo bili zadovoljni da su svi gaćice dobro promiješati zajedno, Angie širi se igra na stolu.

"Let's Get Ready to RUMMMMMMBLLLLLLE!" Ja intonirane, radiš jebani posao imitirajući Michaela međuspremnika.

~ Nekoliko sati kasnije, ekipa Testis je pobijedio tim Talijanski Titties ~

"Dva od tri! Dva od tri!" Angie se izjasnili.

"Zašto bi mi? Što je u njemu za nas? Mi smo već pobijedili. Magarce Vaši su naša već rekao sam.

"Što želite?" Julie je pitao, strah u njenom glasu.

"Pa", počela sam, "jer mi smo sada u timu koji je riskirati nešto ovdje, kažem smo stajati mogućnost stjecanja nešto previše, kako bi za to da imaju smisla za nas. Da se ne slažeš, Matt? "

"Apsolutno. Mi smo već pobijedili. Zašto bi mi dati ono što smo već osvojili, besplatno? Dakle, da, ono što ste mislili?"

"Ja sam mišljenja da se malo udjela. Vidi, ja već znam što sam napisao. Možda ćete reći da sam održao leđa malo."

"Nisam", Matt je rekao, gleda desno na Angie opet, ona kuhana pod njegovim posvojna buljenje.

"Fino", rekao je Angie. "Mi smo gotovo vas tući, tako da Vaše ime otrova. We're idući u pobijediti ovaj vrijeme bilo kako."

"Dobro", rekoh, "što će se dogoditi ovaj put je da Matt i ja smo idući u dodati još tri listića po komadu, samo ovaj put naše naredbe su idući u biti, neka mi reći malo više ugodan za nas trebali bismo pobijediti. Mi i dalje ćete morati učiniti sami ako mi izgubiti, tako da znam neću da izaberete što previše luda, ali ja definitivno idem se u predsoblje na te tri listića. Matt, jesu li dobro s to? "

"Ja sam dobro. Imam neke ideje."

"I ne zaboravite, dude," sam dodao, "ne šiziti sa bilo 'vruće sestre lesbo-akciju' naredbe, 'uzrok, ako izgubimo morat ću vas ubiti."

"Yeah, baby!" Angie se smijali. "Volio bih vidjeti vas dvoje i dolje na koljena, lajanje kao psi i puše jedni druge!"

"Ne će dogoditi", Matt smirked. "Bog, koji je znao si takav freak?"

Julia namršti, "Ti si samo sada figuring out kako, Matt? Jeez, gdje si bio?"

"Da, da, nasmiješi se Angie. "U redu, tako smo sve dogovorili? Dva od tri?"

Svatko dogovoreno, pa Matt i ja dodao naših šest Extra Spicy recepata za mix.

~ ~ Dva sata kasnije

"Fuck", Julie je rekao, gledajući kako sam ispunjena u naš konačni kriška kolača to pobijediti igra.

Hvala Bogu za "Sport" dio "Sport i slobodno vrijeme" kategorija, jer to je bio moj asa u rupi. JA pravedan pounded daleko na one stvari, dajući nam više šanse na kriške kolača teže, dok konačno je gotovo.

"Mislim da ću uživati u tome, rekao sam.

"Oh, sigurno ćete", Matt je dodao, izgleda zloslutno na Angie.

"Dobra igra, sis," Angie je rekao, ostavke u njenim očima.

"Ja sam spreman," rekao je s Julie određuje izgled. "Ja se ne bojim. Gledati. Vi svi mislite da sam preplašena, ali ja sam u redu. U stvari, hej, ja sam na odmoru, tako da bi on!"
Nismo mogli reći je li ona samo pokušava sama psihu gore ili ako ona stvarno to značilo. Bilo kako bilo, morali smo joj daju kredit za bitak dobar sport.

"Hajde onda, Julie, rekao sam. "Draw jedne od kapa."

Julie izvukao klizanja i to predati Angie, onda je pogledala preko svoje sestre rame kao Angie čitanje poruke naglas ...

Gubi tim poslužuje doručak u krevetu na pobjednički tim za cijeli tjedan ... međusobnim supružnika!

Svi su se smijali, a ja gledao Matt. On je slegnuo ramenima, i sam je napravio lice, kao da želi reći: "Nije mene bilo."

Angie je gleda na nas, a zatim u Julie, pokušava shvatiti istu stvar.

"Dobro, dobro, napisao sam da je jedan!" giggled Julie. "Mislio sam da bi bilo jako lijepo, i rod neodgojen previše, tako da me tužiti."

Bila je grinning, očito vrlo zadovoljan sa sebe i svoju sreću zbog crtanja svoju naredbu.

Kao što bih biti prilično kasno, sam predložio da ga zovu noć, rekavši zabava će početi sljedećeg jutra. Svatko je pristao, a nakon Angie postaviti ih za noć u naš gost sobe, svi smo odgođena za večer.

~ ~ ~

Probudio sam se klopotanje jela i pritiskom na nešto teškog na mom krevetu. Moje oči otvorene žmirkalo kao što sam sjeo da vidi što se događa, to je još uvijek nešto tamno u sobi, pa nisam mogao vidjeti puno. Svjetlo na moj noćni ormarić iznenada je uključen, a tu je Julie sjedi kraj mene na krevetu.

Angie je nestalo.

"Dobro jutro, trzati lice", rekla je sa smiješkom quirky. "Kao što je obećao, sam došao platiti moj dug prema društvu."

Bila bih stavio Učitava TV pladanj na moj noćni ormarić, a ona je sjedio pored mene kao što sam sjedio uza uzglavljem. Ona je nosio malo proklizavanje spavaćica, bilo je jako lijepo, iako to nije ništa otvoreno seksi ili prozirne. To je jednostavna pamuk spavaćica, bijele sa čipkom oštrenje, izrezati na prilično niska dekoltea. U donjem hemline je oko sredine bedra.

"Sleep dobro?" upita ona, malo previše pristojno, mislio sam, a ja sam primijetio je bila dijeli svoju pažnju između moje lice i gola prsa.

Angie i ja spavali u gol, i iako Julie je vidio mene, više puta tijekom godina bez košulja, tog jutra bila najbliža ona je ikada bio u mene kad je ona znala da sam gola.

Moja lista je usnopljen do blizu moje pupak, a ja sam slijedio svoje oči niz moje grudi, na trbuhu, to moj ... izuzetno teško jutarnje erekcije, što je odluka vrlo očite šator u mom listu!

'Oh zajebavati. Nije dobro, "mislio sam.

"Izgleda kao da ste bili jako dobro spava. Da li sam došao prerano?" upita ona, sva šećera i začina nevinost.

'Wow! Je li moja nevina sestra-in-zakon zapravo koketiranje sa mnom? ' Mislio sam, grinning na sebe.

Bez čekanja na odgovor, ona je stajala i stavi dolje pokupiti TV ladicu. Njezina spavaćici popeo do njenih nogu tamo gdje sam dobio stvarno lijepo gledati na leđa svojih bedara, sve do početka joj dupe. Sve sam mogao vidjeti je bio samo početak joj dupe guzovi, i to samo za trenutak, ne bih mogao reći da li je ona nosi gaćice.

Okrenula leđa sa ladicu za položiti je na mom krilu, otkriva vrhove njezine gole grudi.

'Nice', mislio sam. Nisam mogao vidjeti puno, ali ono što sam vidio jako dobro izgledao.

Kada je pokušao smanjiti pladanj na moje krilo, ona je nabasao na moj hard-on, jostling sve na pladanj.

"Ooops!" ona giggled. "Žao mi je o tome. Trčao sam na mali problem tamo", kazala je, dajući mi nestašne smiješiti. "Pa, više stvarno velik problem, rekao bih."

'Ona je koketiranje sa mnom! Ok, u redu. Dva mogu igrati na ovoj igri, 'odlučio sam. "Ovdje, održavati se na Internet sec, rekao sam, scooting se malo viši. Gledala je u mene sa širokim oči i ja se namršti," The pladanj, Smarty hlače. "

"Oh", rekla je, dajući mi slatka durenje. Jednom sam bila smještena opet, upitala je, "Sve bolje sada?"

"Da, neka je jesti, rekao sam.

Površno, ona je malo joj usne i zurio.

Dok ja repozicije, ja bih napravio siguran da ostatak hrane preko vrhova mojih bedara, i ispod moje erekciju. Moj hard-on još uvijek pokriva list, ali je stajao istaknut iznad ladicu. Kao što sam dosegla za svoje ploče, sam namjerno zadržao bumping moj penis s moje podlaktice, što je naglo skretanje i klimati za nju.

Ona jednostavno je tamo sjedio, grickajući joj tost i ogling moju veliku erekciju.

Ja neusiljeno rekao: "Mislim drago mi smo pobijedili."

"Ja sam definitivno htjela pobijediti, ali mislim da su kazne ići, to nije tako loše", rekla je sa smiješkom wry. "Da smo pobijedili, to će vjerojatno bio dosadan za vas."

"Oh? Kako to?"

"Za razliku od tebe, očito, nosim odjeću u krevet", rekla je, grinning kako je buljila u moj penis.

"Pa, kao što si rekao, vi ste na odmoru. Znate, kada je u Rimu ...."

"Hmmm, možda ste nešto tamo. Ipak, sumnjam da bih se tako očito sa mnom, način na koji je s vama." Grickanje na njoj tost opet, ona mi je dala još jedan iskrivljen osmijeh. "Da, mislim da je vjerojatno bolje je da ti osvojio. To je puno više zanimljiv. "Poslije duge pauze, dodala je," Pa mogu li očekivati sličan pozdravom svakog jutra? "

"Ako ste došli k meni kad sam samo buđenja, kao da je upravo sada? Da, vjerojatno," Ja namršti.

Kada smo završili jedući, podigla pladanj daleko, mene već i za otkrivanje tankog lima. Dok bulji u moj kurac, ona oslanjao na i stavio joj ruku na moje bedro. "Onda mislim da ću morati napraviti točke Angie dizanje iz kreveta prije nego što se probudite. Ako me pozdravim ovako svako jutro, doručak u krevetu ne može biti sve što sam ti služiti."

Ona mi se nasmiješio dok je polako klizne joj ruku do moje bedro. Moj penis vidno throbbed ispod lima, a ona ga je uzeo u ruku, a još uvijek nasmijana u mene, ona stroked ga nekoliko puta i dao mu čvrsto stisnuti prije objavljivanja.

Giggling, ona je stajala i uzeo ladicu van u kuhinju.

Kao što sam gledao ju šetati daleko, mislio sam, "Holy fuck! Što je sve što radi? '

Nakon ustajanja da se neugodne ljutiti, ja je bacio na neke sweatpants i zaputio se u kuhinju, gdje sam pronašao sestara šapće uzbuđeno u sudoper. Julie je provjera dojam Angie's svila spavaćica podizanjem porub i trčanje materijala preko njenih prstiju, kada sam ušao u kuhinju, prestali su što su radili i počeo giggling.

"Oh moj, med!", Rekao je Angie, vedar dok je išla na to meni. "Mislim da morate imati stvarno uživao moje lijepe sestre doručak u krevet!" ona namršti, dopiru dolje da iskoriste upadljiva trbuha od moj penis, koji je još uvijek na pola puta teško, čak i nakon uzimajući moj pišati. Dok miluje moju oporavlja erekciju, ona se nasmiješi Julie, koja je stajala crvenjenje kao ona je gledala svoje sestre putovanja ruku gore i dolje moj dužine.

Primijetio sam Angie ruho dosegao sredinom njezina bedra, što je značilo da nosi više konzervativni od dvoje svile nighties. Čak i tako, širok jaz između lapels izloženi velikim prostorima njezine gole grudi očito, a njezina duga, gusta bradavice su se prikazuje uspravno kroz tanke folijom.

Kad je stala ispred mene i počela izazovno pritiskom na magarca od moj hard-on, Julie je otišao k njoj i zaigrano otvoreno i zatvoreno joj svilene haljine, žmurke stil, čineći Angie smijati i slap kod svoje sestre ruke.

Angie's štavljena noge izgledao velik u tom haljinu, a haljine nije bilo vidjeti-kroz, području rascjepa njezine gole magarca usisan u materijal za živo definirati njezine glatke konture.

Sveukupni učinak je jednostavno spektakularna.

Sjeo sam i sheepishly pogleda u njih.

"Tako? Je li to lijep doručak?" Upita Angie, blijesak Julie veliki osmijeh.

Prije nego što sam mogao odgovoriti, Matt je došao ambling u kuhinju, noseći casual odjeću i poslovnih smeten smiješiti. Pogledao Angie, koji mu je dao ono što se činilo da se malo samozadovoljan osmjeh.

Julie se nasmijao kad je vidjela Angie's pogledajte pobjede. "Dakle, draga", rekla giggled da Matt, "Da li si uživati bitak servira doručak u krevetu od moje raskošnih beba sestra?"

"Da, Matt," Angie smirked ", bio je doručak do vašeg zadovoljstva?"

"Dude", rekao je, dajući mi glup, lopsided smiješiti. On je glavom, a zatim uzdahne, "I'm Outta Here. Moram se ide na moj seminar, tako da ću vas vidjeti sve večeras. Later!"

Kao što je napustio kuću, sestre su se smijali i visoke fived.

Nakon što je Matt otišao, Julie nije mogao zaustaviti smijeh. "Angie, on nikada ne može jesti moj kuhanje opet! Pogledaj se, te mala drolja! Ja nikad ne bi mogao nositi tako nešto okolo tvoj mužić!"

"Bolje naviknuti na to, Jules, rekao sam. "To je otprilike kao" PTA mama 'kao Angie dobiva sa svojim haljinama. Ona je lako na njemu. "

"Bog, Matt's Never Gonna žele napustiti. Kako am JA podrška da se natječu s ... s ... da!" rekla je, ukazujući na Angie's bujne krivulje. "Vas dvojica neće ni znati da sam tu, ne dok ona hoda po kući."

Angie nagnuo na uho joj šapnuo nešto i, što je Julie vriskati i donijeti joj ruke na sluznici usta. "Oh My God! Ti si loš!" ona giggled.

"Ja sam pravo, ipak. Znaš ja sam", rekao je Angie s ogromnim smiješiti.

"Da, vjerojatno su" Julie nasmijala.

"Osim toga", rekao je Angie, gleda preko na mene, "sudeći prema uvjet je bio u nakon što ste ga poslužuju doručak, rekao bih da je definitivno li primijetili."

"Ona služi prekrasan doručak. Ja stvarno uživali," Ja namršti, gledajući Julie.

"See?" Angie se nasmijao.

Julie mi dali skroman osmijeh. "Moram priznati, te siguran izgledao kao da su mi doručak uživate." Zatim je okrenuo igri prstohvat Angie's magarca. "Čak i ako nisam bio polugola, kao i moja beba sestra."

Julie mi je dala seksi smiješiti, i bio je da čak i malo izazova u njezinim očima?

~ ~ ~

Angie i sam je uzeo tjedan dana off od posla kako bismo mogli držati ih kompanija dok su bili u posjetu. Naime, Angie nam željeli biti u mogućnosti to držati Julie kompanije, dok je Matt daleko. Mi smo samo visio tijekom dana, lov na naše živote. Mi na to je Julie Sausalito za ručak, gdje smo uživali lijep pogled na zaljev kao smo sjedili vani i gledao ljude ići.

Matt se vratio kasno popodne, a on nije bio prosipati bilo koje vrijeme. On je izvukao Julie na za stol s punim kapa naredbi i imala je zgrabite klizanja papira.

Julie je otvorena i čitati naglas ...

Gubitnici obavljaju sexy car-wash za pobjednike, onda je vrijeme za neke čak i seksi masaža!

Svatko pogledao pravo na Matt, koji je namršti sheepishly. Bio bih bio gunđanje o tome kako je teško svoj automobil je dobio odminirane mimo greške na disku se iz LA, i Angie i uvijek je to poznato da je bila dojilja za dobru masaža cijelog tijela.
"Yep, to je bio moj," kazao je, očito vrlo ponosan na sebe.

"Nikad ne bi ste pogađate, dušo!" zadirkivali Julie. "Mi znamo kako ste oduvijek željeli dati Angie joj masažu, ali što je ovaj o Sexy car-wash? Što očekujete nas učiniti?"

"Mislim da mogu odgovoriti na to," Angie namršti. "On želi da bude poput djevojke u tim David Lee Roth videa. Želi nas sve mokro i sapunici, hosing jedni druge prema dolje kako smo odskočiti okolo u bikinijima štedljiv. Right, Matt?"

"Radovi za mene", kazao je nasmijala.

"Fino kod mene", rekao je Julie. "S obzirom na to sam sebe 'od dečki, to je još uvijek prilično pitome, ja bih rekao."

"Ovisi", rekao je Angie.

"Na što?"

"The masaže, uglavnom, i bikinis također. Mužić's masaže može dobiti prilično intenzivno."

"Oh! Misliš da smo idući u biti masiranjem jedni druge supružnike, a ne vlastitu?" Julie je pitao, crvenjenje.

"Oni su par rožnat malo perverznjaci. Tko da li vi misliti oni će izabrati? Oni vjerojatno idući u ištanje to nam masaža,bliznakinje iako možda ćete želite dobiti masažu sebe, nadajući se da ćemo dati im 'sretan završetak. "Bilo kako bilo, c'mon, znate oni su idući u ištanje to da bude s drugom ženom."

"Da!" I veselo dodan.

"Bingo!" , rekao je Matt. "Daj, cure,najnovije erotske price mi samo imamo par sati sunca lijevo, tako da bi one lijepe pušaka u odijelo!"

"Čekaj", rekao je Julie. "Ja ne planira na idući kupanje ovom putovanju. Nisam dovesti svoju bikini."

"Možete posuditi jedan od Angie's", rekao je Matt.

"Yeah, right! Ummm, u slučaju da nije primijetio?" Ona cupped njezine grudi po njoj t-shirt, onda ona cupped i bobbled Angie je puno veće grudi, njih odskakanje urnebesno. "Ne mislim da bilo koji od njezina odijela će mi stati, doofus."

"Bolje shvatiti nešto, dame, rekao sam. "Samo će nam drago da smo omogućujući vam da nosite ništa, jer sve što smo dogovorili bilo javnog golotinje. Nitko nije rekao ništa o stvari oko kuće,prevara tako da ste sretni da ne čini to učiniti gol."

"Fino, fino," Angie, rekao je. "Daj Julie, mi ćemo shvatiti nešto. Let's go." Djevojke nestali u našu spavaću sobu.

Deset minuta kasnije Matt i ja bili smo se u kolovoz sjede na stolice travnjak, nakon okupljanja do kante, spužve, sapun i ručnike. Imali smo crijevo sve postaviti i gotovs to ići.

"Fuck me trčanje", izjavio je Matt, gledajući unatrag prema zvuk djevojke dolaze kroz garažu. "Možete li to vjerovati?"

Ne, ja stvarno ne mogu.

"Just shut up, vas dvojica. Ništa sam joj bi stati, pa smo morali improvizirati," Angie namršti, uživajući njezina starija sestra je nevolja. "Daj, Julie, dozvoljava 'popuštanje njima njihovu nedotupavan pokazati."

Držala je ruke iznad svoje glave Julie,zenski oglasi kao što su Vanna White prikazujući vokal. Uzimajući u duhu stvari, Julie je puni okret na prstima za nas, s Angie koriste obje ruke za 'prikaz' Julie.

"Nikad pomislio bih vidjeti dan", rekao je Matt, odmahujući glavom.

"To čini nas dvoje", rekao je Julie sa širokim cerenje.

Ona je zapravo prilično dobro pokriveno, barem kao swimsuits ići. Stvar je, nije bilo kupaći kostim. Nope, to je par vrlo fin plave gaćice i cut-off starog supruga gonič majicu da je samo otišao dolje koliko joj pupak.

"See? To pokriva koliko god moj kupaći kostimi," Julie je rekao, smiješeći se vedro. "Također pokriva put više nego što joj bikini", dodala je, gestikulacija se s Angie znajući smiješiti.

Da indeedy, to sigurno nije.

Angie je nosio jednostavan, bijeli bikini zone, pusenje kurca je bio samo tri sićušne trokuta. To zvuči dosta pitoma, ali uz njeno tijelo i njezin kolorit, to je bio intenzivan. Njezino srebro dolara areolas bile pokrivene, jedva, ali da je o tome, i njezin malen, vidjeti-kroz dno jasno pokazala da joj obrija maca joj, iako je dozvoljeno malo joj mali slijetanja trake viriti iznad vrha bikini dna.

Od iza, Julie je zbijeno, zlatni magarac polovica bila pokrivena, dok je Angie's specijalista, u obliku srca, maslinovo boji magarca bila je potpuno gola, osim malog trokuta na vrhu njezine pukotine.

"Sve spremno za nas?" Angie smirked, pozira sexily za Matta.

Kao rožnat kip, on je samo buljila u nju. "Uhhh, da, ovdje te ići," rekao je, predaje joj crijeva.

Julie otvorena pipa, i prvu stvar koju je Angie me bušilice i Matt s dvije dobre eksplozijama u hladnoj vodi.

"Služi vas dvoje u pravu!" Julie smijali. "Mi ne bi trebao biti samo oni koji su mokri!"

Angie namršti na nju i deadpanned "Govori za sebe, babe."

"Huh ... oh! Ne, nije tako! "Julie je rekao, crvenjenje i giggling.

Pranje automobila konačno je počeo, a Matt je imao svijetle ideju okreće na stereo u garaži, postavljanje Internet to 80-Hair Metal stanice. "Cherry Pie" po nalog je došao iz blaring na nas, pa čak i Julie smijali apsurdnost to sve, onda djevojke pravedan je otišao za to! Počeli su raditi 80-ih Hair Metal video pilence shtick: erotske perverzne price soaping jedni druge s spužvama ... Pocinje se tits protiv staklo ... lewdly brušenje njihova tijela zajedno ... cijeli devet metara.Gladna kite.

Da, svi smo se smijali, ali da ne bude zabune, oni su jebeni hot! Jednom mokro, sve što su nosili postali različitih stupnjeva vidjeti-kroz, s Angie je bijelo, nepostavljen bikini uzimajući nagradu za bitak preko revealingly transparentan. Sa svojim svijetlo smeđe bradavice i tamno slijetanje trake prikazuju kroz jasne kao dan, kao i ona svibanj biti gol.

Julie je mala, plava, roza trokut Bush i areolas je zorno pokazao previše, ali je barem još uvijek čini se da pomalo će obučen, za razliku od Angie, koji je izgledao potpuno gola.

Oni su oboje stvarno dobio u nju, s Angie puštanja krvi njezine grudi sapunici za naše zadovoljstvo i Julie savijanje preko hauba automobila, pozivajući Angie igrati. Angie održan crijeva kao da je pijetao i humped Julie's magarca s njom, kao da joj jebote sa strap-on. Njihov praviti-jebeni nanijeti dvije djevojke vriska i smijeh histerično, a zatim u jednom pokretu brzo doći dolje i Angie pantsed njezina sestra! Julie vrisnula, Angie pala cijev i ran na drugu stranu automobila.

Julie odmah poletio za petama, iako njene sposobnosti za rad je nešto otežan zbog njezine napore da izvadi joj gaćice back up!

Isuse, što su bili prizor. Ona nije mogla ništa bolje, osim ako nije uhvaćen Julie Angie, što je učinio, nakon što je Angie poskliznuo na mokroj travi i ode leti! Ona je sletio na leđima, s nogama u zraku, a Julie pounced. "Gotcha, ti sine!" ona crowed, onda ona pantsed Angie pravo leđa! Ona je imala bikini dna one sve do koljena pred nogama Angie daleko i valjane do nje, sprečavajući Julie od završetka posla. Angie's evasive manevarski ju je dobio od svoje sestre, a ona također pruža nam jasan metak joj pune, pouting labia.

"Dobro! Dobro! Vi zaraditi! Sam odustati!" ona povika, i smijući se srušila sestre zajedno na travnjaku, ruke i noge rukama na kukovima.

Angie's Bikini je bio dolje oko nje potkolenice, pa je skliznuo jednom nogom van i samo leže natrag na travi, koljena savijena, širiti noge, bikini dna s njom vise od desnog gležnja.

Primjećujući da je Angie je ostavljajući ići sama bez dna, Julie oslanjao na to da joj nešto šaputati. Razmijenili su ceri, zatim Julie klimnuo glavom, i Angie željno izvukao svoje sestre gaćice prema dolje, Julie je pustiti da ih se svi put off, ostavljajući obje djevojke potpuno gole ispod struka. Kao što su ležala giggling u travi i škakljanje jedni druge, Julie tugged Angie's Bikini top daleko, baring svoje sestre grudi dok je smijeha, "Kakve to napraviti? Vaš bikini ne krije ništa bilo kako!"

Djevojke squealed i pustiti s peals seksi giggling; kada Julie cupped i igrao sa Angie je prekrasna, gola tits, njih bobbling i štipanje bradavice, ona je poslala svoju sestru u prekrasnom malom paroksizma od ispucan smijeha.

"Dude ..." Matt je rekao tiho mi.

"Nema sumnje. Holy Fuck. Velik ideja, čovjek."

"Ne mogu vjerovati Julie!" uzviknuo je. "Vidiš li to? Možemo vidjeti sve! I Angie je ostavljajući nas vide joj tits nevjerojatno ... čak joj amazing pussy!"

Shvativši što bih rekao, on je backpedaled. "Oh sranje, sorry. Nisam tako mislio ..."

"Nema problema. Oni su oboje to rade. Mislili da nikad ne biste vidjeli Angie's maca, pa sam siguran kao pakao nikada mislio JA će vidjeti Julie's. To nije samo vas, dude."

"Ovo je nevjerojatna," rekao je. "Nikada u milijun godina da sam vjerovao da će pustiti te Julie je vide ovako."

"Kao što sam joj rekao, 'Kada je u Rimu ...'" što sam rekao.

"Kad je to bilo?"

"Ovo jutro, kad mi je dala doručak u krevetu. Bila je govoriti o tome kako je ona uvijek nosi odjeću u krevet."

"Da, ona radi. Ja ga se Angie ne", kazao je sa smiješkom znajući.

"Nope, ne vez. Ona je zapravo dressed konzervativno za vas jutros."

"To moraš biti dio onoga što se događa tada", rekao je Matt. "Zbog Angie, Julie je labavljenju up. Znaš ona ne može podnijeti da mu se pokaže se njezin 'baby sestra." Ona pokušava držati korak, tako Angie neće dobiti sve pozornost. "

"Yep, i Angie je očito guranje Julie. Ponekad sam uhvatiti ih pričaju tiho zajedno, giggling, i znam da si spletkama. Vidio sam Angie šaputati nešto Julie je jutros da je šokiran Julie, iako je očito šokirao ju na dobar način. "

"Što mislite da je o?" Matt je pitao, sjedio u svojoj stolici.

"Imam prilično dobru ideju o čemu se radi, iako ne znam točno što je rekla. Julie je dosadan Angie o načinu Angie je trčanje okolo 'praktički gola' ispred vas za vrijeme vašeg doručak u krevetu - to je kako Julie stavi - pa kako je ona trebala natjecati s tim? Znači, Angie tijelo. Angie šapnuo nešto za nju, i što god rekla, ona šokirana Julie. Angie očito rekao nešto o tome što je učinio s vama za doručak, ili možda ono što Julie treba učiniti da se natječu. Što god to bilo, oni ne žele me čuti, i obje su otišli u giggling stane o tome. "

"Wow. Mislim da sam ovu želja 'sestre natjecanje' stvar oni 'je dobio ići."

"Mi znamo kako to nije samo sestre," Ja namršti. "Angie je težak da biste dobili svoju kozicu."

"Da, ona je. Uz ta dva natječu jedni protiv drugih da vidim tko će prvi trepnuti, a uz Angie želi da biste dobili više na mene tako loše, mislim da smo u neko pravi vatromet."

"Jeste li u redu sa svim ovim?" JA je pitao. "Ja sam naučena na Angie se koketirati i sve, ali ona nikada zapravo ne košta oko. Ona samo voli da pokaže svoje tijelo. To nije kao ona fucks dečki u klubove, ili išta. To je sve samo uzbuđenja za nas. To je bezopasna zabava. Julie, ipak, kako ste s njom događaj ovaj? Znate, s Julie iznenada pokušavajući držati korak s Angie? "

"Ozbiljno? I love it. It's about fucking time. Uvijek sam želio da bude zabavnije, kao što je Angie. Julie je prekrasna žena, ona ne mora biti takva izvještačena. Ona mrzi biti misao od taj način, ali za veći dio, da, ona je ljepušan velik dio je izvještačena. Možda pokušava natjecati s Angie za naše pažnje je upravo ono što joj treba. To je kao da je ona pokušava dokazati ona poželjno previše. "

"Kao i Julie nije poželjno. Isusu, ona može biti tako glup. Ta djevojka je uvijek bio totalno vruće, a nema razloga za nju biti izvještačena. Ona bi trebala sama uživati, isto kao i Angie. Jeste li sigurni bi dobili korist od toga. "

Dok gledate cure nasmijati i svitak okolo zajedno u travi, on je klimnuo glavom. "Nemoj srati! Ti si mi govori? Pogled na nju. To je najseksi je ikada bio, a ona je potpuno sretna. Volim ga, a ja samo želim uvijek bih biti kao što je ovaj. Glavna stvar je sada moram lik van način da provjerite da ona ne ide natrag u svoje ljuske. "

"Želite li prijedlog?"

"Naravno. Požara daleko."

"Let's zadržati svog radnog. Let's zadržati odluka da se osjeća ne samo lijepe, nego vruća. Također, imajte koketiranje s Angie, i neka joj držati koketiranje s vama. Ju Pritisni; joj izazov. Napravite ju vratiti na vas sa svojom stvari. Koristite svoje konkurentnosti s vama na svoju prednost. Make Julie ljubomorna. To je kad je ona stepenica gore i pokušava osvojiti natrag svoju pozornost. Najviše od svega, djelovati kao da je sve savršeno u redu. Napravite ju ostvari ona je jedina koja je se čudno o svemu, da svatko drukčije je zabavu, a ona je više nego dobrodošli da se zabavite previše. pokazati joj da kao da gura ovu igru, a vi kao viđenje joj igrati previše. "

"Da, zvuči kao dobar savjet. Volio bih vidjeti ovaj nastavak. Pakao, samo na razini sebični, vi ne morate okretati sam ruku da me želi nastaviti dosadan i igranje s Angie. Mislim, ako ti si cool s njom, ja sam siguran da uživate! "

"Dobro sam s njom, i očito Angie je previše, inače ona ne bi bila guranje naprijed s obje vas i Julie. Govoreći o kojima ...."

Djevojke su stajali pred nama, sa svojim rukama presavijeni protiv njihove škrinje. Oni bi stavili svoje mokre stvari leđa, i Angie očito čekala da završi razgovor.

"Ok, ti udari, Jesi li sretan sada? Je da je pravilno sexy car-wash?" ona namršti.

"Vi otišao gore i šire Call of Duty. Vi ste, koji moraju biti pohvaljeni, rekao sam, joj saluting.

"Veliki", kazala je, smirking. "Mi stvarno poštovati glasovanje o povjerenju. Takav diskriminirajući publiku i sve, previše ... tako teško da se molim."

Ona je stvarno to polaganje na debelim.

I stroked joj bedra i dali joj Big Grin. "Da, dame i pokazati našu zahvalnost za vaše fine napore da nas se sada nastaviti na svoj umirujuće masaže. Ja vjerujem da ste ih zaradili."

"Damn right, mi ih zaradio", giggled Julie. "Nakon toga pokazati mi samo staviti na za vas, ove masaže bolje je biti dobar!"

~ ~ ~

"Ovdje su, počasni gosti! Sve spremno za svoju masaže?" Ja namršti, gestikulacija u dvije tablice, ja bih postaviti u dnevnom boravku.

Postojao je samo jedan pravi stol za masažu, s druge se uski blagovaona stol. U pokušaju da daju mjeru full-body padding za taj stol bih dodao vreća za spavanje slabljenja, hrpa debelih ručnika i jastuk. Ja bih isto tako zatamnjena svjetla, zapalio neke svijeće i okrenut na neke umirujuće New Age glazbe s blagim, opuštajuće zvukove oceana.

"Dame, rekao sam, gestikulacija za Julie se popeti na moj stol, a Matt je isto sa Angie.

Obje djevojke su promjene u suhi gaćice i majice.

"Na prvi želuce, rekao sam.

Stavio sam ručnik preko Julie's magarca, a Matt je isto tako s Angie. Nakon ulijevanja neki citrus-mirisnim uljem za masažu u moje ruke, ja počeškala dlanove zajedno da toplo ulje prije nego nježno zaglađivanje mojim rukama preko Julie's ramenima.

Matt je jednak s Angie, jer sam imao dozvolu masaža terapija, on je idući u ogledalo moje postupke.

Očito problem odmah se predstavio, koji Angie primijetio kad je osjetila stanka u sobi. Ona je pogledala gore i vidjela mene lebdi iznad moje ruke Julie leđa, ne želeći joj dodir jer mi ruke bile masne i Julie je nosio majicu. Gledajući na Matt se, vidjela ga je radi iste lebdeći pokreta rukama.

"Julie, rekao sam vam da bih vjerojatno morati poletjeti naše vrhova", rekla je ona. "Oni su radili švedska masaža. Oni su uljem, pa se ne mogu nositi ništa."

"Dobro," rekao je Julie, sondiranje vrlo opušteno.

Angie dosegao dolje i shimmied od svoga vrha, flinging na podu dok pokušava zadržati svoje grudi pritisne na stol.

Julie je isti, nakon samo malo oklijevanja. "Ne mogu vjerovati da sam događaj ovaj", kazala je, smijući se Angie.

"Mjesto vaše ruke dolje je sa strane," Ja namršti, a ja jednostavno postavljen rukama, gdje sam ih želio.

Angie je to učinio na svoju.

"Dobro", rekoh, "mi ćemo početi sa svjetlom effleurage udaraca, gdje samo mi glatke dolje tvoj leđa, stroking u krugovima da se opustite svoje tijelo."

JA ganut moj kazaljka polako dolje središtu Julie leđima, širi ruke na dnu prije nego povlačenjem natrag gore u istom obrascu. Nakon što par izleta krug, počeo sam raditi krugove po cijelom leđima, lagano i glatko, nakon očite uzorak po svojoj kralježnice.

Njeno tijelo softened, a ja mogu reći da je stvarno počinju da se opustite, iako je napeti se malo kad sam počeo da joj gornji oružje, jer sam bio približavaju njezine grudi.

"Opustite se, rekao sam tiho. "Pustiti mene znati ako bilo što radim čini vas neugodno, a ja ću premjestiti na, ali inače se samo opustiti."

"Dobro", kazala je opet, i njeno tijelo omekšala.

JA ganut moj ruku u unutrašnjost svoje nadlaktice, a ona neka mi mijese mekog mesa tamo. Kad sam se preselila u leđima i počela milovati joj strana, kao da je preskočila bih tickled nju.

"Shhhhh. Soft ... opustite se," Ja u njezino uho šapnuo. Zatim, pritiskom na nju i davanje njoj dosljedno tlaka, tako da bih se naviknuti na moje ruke, počeo sam kruži prema gore i dolje joj strane.

Pogledao sam tamo kod Angie, koja je glavu okrenuo gdje se mogla gledati moje masaža svojoj sestri. Ona pogleda u mene i nasmijala se.

Matt joj stroked strane previše, tako Angie podigao ruke do visine ramena, njezine velike grudi pojavila joj strana, pritiskom se ispod nje. Matt nastavio se njeno tijelo, dok mu ruke bile pritiskom na strane njezine grudi.

Znao sam koliko je uživao Angie što joj grudi dotaknu, naravno, ona mi je dala sretan osmijeh prije nego zatvorite oči.

Julie pustiti jedan svjetla jaukati kada se moje ruke dotaknuo njezine strane manjih grudi.

Ročište njezina sestra jaukanje, Angie otvorila svoje oči i duhati me poljubiti.

Slijedom moj olova, Matt promijenila smjer kad sam okrenut prema Julie noge. Počeo sam glatke dolje joj donji dio leđa, sve do vrha joj dupe, gdje sam naletio na pojas njezine gaćice, a ja sam svjetlo krugovima, trčanje moj prste ispod ruba gaćica.

Julie softened dalje, topi u tablici, dok je Angie wriggled invitingly side-to-side.

Sele u Julie's hip, ja presavijeni ručnik u središte joj dupe, otkrivajući njezine lijeve magarca u obraz joj gaćice i počela sam raditi velike pokrete gore i dolje joj kuku i bočni, dopiru do vrha joj bedra. Ja gurnuo joj gaćice na ispucati od magarca, dajući joj malo bič, onda sam uzeo tvrtka uhvati rukom obrazu.

Preplaši, ona je podigla glavu, ali Angie dosegla preko i uzeo njezine ruke. Julie osvrnuo se na mene, onda je ona spušta glavu na stol, okrenuta Angie.

"U redu je. Vaš suprug je mene događaj, previše," rekao je Angie, gestikulacija u svoju magarca i Matt ruke rade joj tamo.

Nakon nekoliko minuta dubokog gnječenja omekšati Julie's delicious magarca, sam je prekriven ručnikom. Ostavljanje moje ruke na svojim toplim dnu zadržati kontakt, sam hodao oko stola i počeo raditi na drugoj strani, opet sklopivi leđa ručnikom prije gnječenja i stroking joj zbijeno obrazu.

Primijetio sam Matt je učinio istu stvar, samo on nije pokrivena Angie's lijevom obrazu prije premještanja oko stola za napraviti druge. Također sam primjetio da Angie je započeo stalnu strana-to-side wriggling gibanje joj dupe, definitivno je i sama uživa.

Sam se preselio u središte Julie's magarca, gdje sam pokušao to napraviti full-masaža dlana, vučenje, prešanje i odvajanje, ali sam zadržao trčanje u gaćice.

Angie pogledao tamo kod nas, onda bi došla nazad i izvukao svoje gaćice prema dolje. Podizni bokovima podići joj dupe, ona je Matt zavodljiv osmijeh i šapnuo: "Uzmi moje gaćice off."

Gulping, Matt povukao gaćice prema dolje joj bedra. Angie podigao svaki koljena, a Matt jasan koljena, napokon wriggling joj gaćice off joj noge.

Julie je gledate, i ona pogledala preko ramena natrag na mene. "Ne moj magarac", rekla je u mirnom naredbu. Ona je podigao joj dno, i sam izvukao off joj gaćice.

Nakon izlijevanje nafte više u moje ruke, ja ponovo počela masažu. Stavljanje obje ruke čvrsto na obraze i korištenje natječu kružne pokrete ruku, ja širiti njezine otvorene. Ja bih pokrila magarca na drugoj strani, ali na moje strane ja bih se preselio preko ručnika samo dovoljno dati sebi slavno pogled na njezine duboke podjele.

Gledajući na at Matt, on je samo gestured očima mi je pogledati dolje na vlastiti ručni rad, onda je on glasan, "Holy shit!"

Vidio sam Angie je raskošan split, i sa svakim povucite prema tijelu magarca raširila da je mnogo više, dok nismo vidjeli joj sladak, crinkled šupak, a njezina je mala zvijezda je gotovo isti bogati, maslinovo-tan boje kao i ostatak magarca , samo malo Pinker. To je otvaranja i zatvaranja od kružne pokrete njegovih ruku, a Matt je grinning u mene je on samo bih osvojio lutriju.

Ja podigao moje obrve na njega, dajući mu čestitajući glup. On samo nasmijala i glavom u čudu preko njegova nevjerojatna sreća.

Gledajući dolje na Julie opet, primijetio sam joj puno lakši-obojanih i mesa. Joj dupe je više zlatnih med, s prstenom od tamnije ružičaste okolnih joj šokantna ružičasta šupak. Preselio sam joj obraze naprijed i natrag, što joj maleni usta mig na mene, onda sam izglađen više ulja sve nad njom besprijekorna dna, uključujući i dolje u nju ispucati. Strane prstima klizio nad njom tiny zvjezdicu, ona napeti, tada ona opuštena i neka mi i dalje.

Odugovlačeći lagano joj moždanog udara tamo, ja lagano pritiskanje mog prsta unutar njezina Tightest mala rupa.

Došlo je malo, ali zamjetan podizanje joj dupe, uz vrlo određen stenjati. "More" je prošaptala.

JA prisutan u više čvrsto, potapanje više mojih prst u njezinu vrućem dna. Ona je gurnula natrag, sve dok prst je sve unutra, onda je podigao joj bokove i počeo se kreće u magarca undulations potrebitima. Kao što sam nježno joj jebeno, njezin dah dolazi u kratkim bori, i to nije dugo prije nego što joj je mala, slatka orgazma, s njom magarca doslovno vibrira na ruci.

Gledajući na at Angie, primijetio sam Matt je trčanje prstima kroz nju dubok procjep, i bila je za podizanje joj dupe u njegove ruke, potičući je miluje, ali on nikada nije prestao zadržavaju na bilo kojem mjestu način na koji sam imao s Julie.

Angie oči su kapuljačom i lagano leprša kao ona nasmijala sneno u mene.

Pokrivanje Julie's magarca s ručnikom, sam klizila dolje joj glatke noge do stopala, a Matt nije isto da Angie. Julie je skočio kad sam dodirnuo joj stopala, a Angie samo savijena koljena, nudeći svoje prste to prilično Matt ruke.

"Opustite se, draga ... opustite se," rekla je jednom, cijeđenje Julie ruke.

Julie je pokušao da se opustite, ali je zadržao flinching svaki put kad sam dotaknuo dno nogu, pa sam skliznula na nju gležanj i tele svilenkasta.

Matt je ista, iako Angie je još uvijek za koljena savijena, s njom tele podigli visoko.

Julie je zadržala svoju koljena ravna, sa svojom nogom pritisne stan na stol, ona glasno moaned kad sam prisutan u stražnji dio koljena, ali ona nije kloniti.

Angie opušteno s glavom u naručju, dok ju Matt Pomilovala tele.

Sam se preselio do Julie bedreni, počevši s dugim pokretima izvana. Kad sam se preselila u mekše meso iznutra, ona je whimpered samo malo, ali ona nije kloniti. Kao što sam počeo klizanja do njezina bedra, Angie ponovno stisnuo ruku.

Primijetio sam Angie je zadržala svoju stopala podignuta u zrak, a ona je malo radiš krugova s njim, a Matt Pomilovala i prešanjem u njezine unutarnje strane bedara. Preselila nogu se samo skosh, sama otvor koji malo više.

Ja zaokružena moj put do vrha Julie's bedra, lagano miluje dnu svoje obraz, a ona širiti njezine noge. Ja bih uspio da podigne joj ručnik na kojem sam mogao vidjeti njeno lijepo maca; trljajući ruke u tandemu krugovima, osjetio sam njezine toplinske protiv strane moje dlanove. Pokreta mojih ruku širilo usnice otvorene i zatvorene, otvorene i zatvorene, a ja pila njoj svijetli roza vlagu. Kao što joj mokre usne su gurnula zajedno i izdvajali apart sa svakom rotacije, joj maca počeo da vlažne smacking zvukove. Njezina je postala jauk glasnije, i njezin magarca preselio u više očitih zabadanje gibanja; kad je podigao bokovima opet, vidjela sam joj natečen klitoris.

Ja lagano ran prst dolje kroz nju centar, polako i nježno prodire joj mokro šlic dok sam bio duboko jebeni joj. Njena topla, svilenkasta zidovi čvrsto stisnute okolo moj prst, a ona se brzo vrati, joj maca squirting mala rijeka sperma u moj dlan, još uvijek se držala savijanja joj dupe i kreće bokovima, žele više.

Angie je primanje sličan tretman, iako ona nije došla. Kasnije mi je rekao da nikad nije ni dotaknuo Matt joj maca ili šupak. On je samo preselio joj dupe i bedra oko toga gdje bi mogao pogledati joj maca, ali on zapravo nikad dodirnuo joj gdje je većina željela da se dotaknu. Ona je rekla da je on prisutan u njezin šupak, ili je on navučen svoj prst unutra joj maca, ona bi sigurno ste došli. Umjesto toga, ona je ostavio osjećaj mokri, i vrlo uzbudljivom žele.

Povrat moju pozornost na Julie, sam lagano stisnuo joj bedra. "Spremni za napraviti tvoj prednje?" Pitao sam u vrlo suhoparan, casual glasa.

Julie je trenutak uhvatiti dah, i Angie namršti, "Baby, Mislim da je dovoljno za nju prvi put."

Julie panted, "Wooo, koji je amaaaaaazing. Soooo To osjećao dobro. Angie, jeste li sigurni smo izgubili? Sigurno se osjeća kao da mi smo pobijedili." Slavna miris mokre pussies ispunjena sobu, a ona sretno wriggled joj dupe ispod moje ruke. "Mmmm-hmmmmm, mi definitivno pobijedio", rekla purred.

"Baby, možete li nam ići dobiti nekoliko mojih haljinama, molim te?" Angie je pitao, smiješi nježno me miluje, a Julie je golim leđima.

JA je otišao i popravljanje par odjeću za njih, s Julie uzimajući Angie's 'duge' haljinu od tog jutra i Angie uzimajući joj kraće haljine, koja je samo satena zataškavanje obaviti to set donjeg rublja. Ja položio haljine vrhu svaka djevojka je dno, a Angie je rekao, "Hvala ti, baby. Molim Vas, dajte nam na trenutak sam zajedno oblačiti."

Matt i sam otišao u dnevni boravak i otišao u kuhinju, gdje smo zgrabio nešto za piće i sjeli za stol.

Silence. Silence, onda sporo ceri.

~ ~ ~

"Pa, kako vam se svidio vaš prvi švedska masaža?" Angie je pitao, dajući Julie topli osmijeh Dok su sjedili gore i izdvajali svoje haljine oko njihovih nagih tijela.

Julie je preko mjesec uz uzbuđenja. "Angie, jeste li vidjeli? Sam došao! Dvaput! Drugi put sam squirted pravo na svoju ruku! Oh my god, Angie! To je bio strašan!"

"Da, i samo zamislite, oni nisu ni uraditi sve fronte. Oni još uvijek duguju nam druga polovica naših masaža!" Angie ju zagrlio, i oni zajedno smijali. "Ozbiljno, ipak, jesu li dobro?"

"Dobro? Ja sam put bolji nego u redu! Da mi je netko prije dva dana da bih se valjanje okolo u svom prednjem dvorištu, povlačenjem svoje dna off pred mojim mužem - a još manje da li uzeti moje gaćice off ispred vašeg muža - Ja nikad ne bih sam to vjerovao. Da netko mi je rekao da bih se ostavljajući moj muž ulja utrljati u svoj pussy fingered dok vaš suprug mina i natjerao me sperma, ja stvarno ne bi to vjerovao ... ali sam potpuno ga je ljubio! "

Angie namršti. "Pa, da bude fer, vaš mužić nikad ne dotaknu mojih maca. Sve što je je utrljati ulje u moje dupe. Ne poput tebe, ti velika drolja, ostavljajući moj muž fuck your pussy ... i vaše malo zbijeno šupak!"

"Vidjeli ste da je?" squealed Julie, crvenjenje još uzbuđeni.

"Da, lijepa djevojka, i ja isto vidio te špricati sperma na ruci. A ti me zvati show off! Put si sablazan naše ljude, ja bi trebao uzeti lekcije od vas!"

Julie zablistao na nju. "'Mu pokaže svoje lijepo, plavuša pussy! On će paziti na vas sigurno!' Pravo na početku tvoj mužić jutros, to je ono što mi izgleda da podsjetiti moje dijete sestra mi govori to učiniti. "

Julie je prilično drago da se ide na ofenzivu za jednom.

"Da, pa," Angie smirked, "ja ne mislim zaista bih to učiniti, barem ne kao što je to bilo kako. Nisam mislio da ćemo se radiš sve ove stvari, i ti bi se takva jednostavan izgovor da to učiniti! Kako sam mogao znati? Ja samo govori o njima možda treperi malo oko kuće, kao i kada smo u kuhinji, ili kad idete služiti Dan mu doručak u krevet. Samo stvari kao što su kako. Nisam znao što bih se rodi-assed gol zajedno sa svojim ruke sve više nas! "

"Sigurno se nije, dušo, da nisi. Dakle, kada se servira doručak Matt mu je jutros, da li si mu pokaže svoje odredišne strip mala maca? Izgledao je strašno drago kad je došao u kuhinju, i to robe od tvoje ostavlja gotovo ništa za maštu, pogotovo kad ga nosite! "

"Nope, ja sam nevin, nasmiješi se Angie." Nikad nisam pokazao mu ništa. "

Julie smirked na nju.

"Dobro, u redu, ali nisam mu se prikazati sve. Zadirkivali sam ga puno s nekim dobrim metak dolje ispred moje haljine, a ja možda malo pognut sa mojim natrag na njemu, ali nikada nisam neka ga jahati do dovoljno visoke prikazati moje maca. Nope. Moji bradavice sigurno dobio tvrdi, ipak, što je definitivno primijetio, pogotovo jer da haljinu ne čini ništa, ali ih istaknuti.

"A što je s tobom? Što se dogodilo jutros s vama da je dobio dvije Dan tako uzbuđen?"

Julie namršti sretno kod svoje sestre. "Oh, ništa. Kao što ste vidjeli, moja spavaćica bila ni izdaleka tako otkriva kao i tvoja. O većina je vidio mene je možda zaviriti dolje moj prednji, koji ne pokazuju mnogo. Možda je on također dobio zavirite li se moj spavaćici od iza, samo malo, ali ja ne mislim da je vidio previše. Bilo je više ono što sam vidio, zapravo. "

Ona se nasmiješi joj malo objave. Smiren, konzervativna Julie je stvarno počinju uživati u seksi igri.

Angie je uživati previše. Ona je voljela vidjeti svoje sestre otvaraju i zabavite se, a ona Julie stisnute ruke. "Oh? A što bi to bio, te malo drska djevojka?"

"Oh, ali ništa projekt izgradnje ujutro, ja bih rekao."

Angie smijao se glasno. "On nije! Pokazao vam je ujutro teško na? Ozbiljno?"

"Svakako Ne, nije točno. To je bio iskakanje gore krevetu plahta, ipak, i on je napravio siguran sam mogao vidjeti, lijepo i čisto. Mislim da je on mislio sam koketiranje s njim - i ja sam - tako da mislim da on misli da 'd flirt pravo nazad. Bilo je stvarno zabavno. "

"Vi uživao, zar ne?" Angie nasmijala, i to je bio pravi osmijeh sreće za svoju sestru.

"Yeah! Nikada nisam učinio ništa slično prije nego, i to je tako cool vidjeti ga pokušava šunjati peeks na mene, kao što su Matt uvijek se s vama. To je bio strašan, gledajući svojim velikim tvrdi on tako! Znajući ostavljajući mene je to vidjeti, da je zgodnih dio svih. Čak sam posegnuo i protisnuti lista, neposredno prije nego što sam skinula!

"Angie, moraš ga pustiti mene probuditi ponovno sutra."

"Naravno da možete, dragi. Mislim da je odlično. Ćemo ustati u isto vrijeme sutra, ali kad idete da ga morate obući nešto seksi nego da pamuk spavaćica."

"Misliš nešto ovako saten haljinu, bez gaćica, tako da ga mogu pokazati moj lijepi, plava maca?" ona giggled.

Angie namršti i klimnula glavom. "Definitivno. Njim napraviti balaviti. WOOOO, pazi, svijet! Trčanje za svoj život! Julie je otkrio zabavu i flert su seksi, a igranje s velikim, hard cocks! Gospodin nam pomogne! Sada kada ste izvan svog kaveza , što ćemo učiniti s tobom? "

"Me? A ti? Znam Matt mora imati je imao ukupno hard-on cijelo vrijeme ste bili s njim jutros. Osim toga, to je više kao ono što će oni učiniti s nama? Izgubili smo, sjećate?"

~ ~ ~

"Spremni za sutra, cure?" namršti Matt.

Cure nas je pozvao natrag u dnevni boravak, gdje smo našli ih zajedno sjedi na mom stolu za masažu.

"Spreman, voljan i sposoban! Jest, jest, gospodine!" Julie je rekao, saluting mu na isti način ja bih pozdravi Angie ranije, i svi smo se smijali zajedno.

'Julie postaje život stranke! Kako svjež je da? ' Mislio sam, nasmijana na sebe.

"Samo zapamtite, dečki, ne dobijete previše luda ovdje," rekao je Angie, pokušavajući donijeti sve nas natrag u stvarnost malo. "Mi vam se malo odnese tamo. Omogućavamo vam se neka sloboda, a to je u redu, jer mi je jasno uživali sve što se dogodilo. Zasigurno nitko nije žalio. Ja samo želim te momački imati na umu da je Julie i ja smo sestre, i mi smo također svoje žene. Mi nismo nekoliko slučajnih Hooters djevojke ste proslavljanje na neki brod. Kada je ova igra je više smiješno, trebamo li se sjetiti tko smo mi, u redu? "

Gledala je Matt, a zatim na mene, a ja kimnula za oba od nas.

"Možda je još važnije, trebamo li se sjetiti tko smo tijekom igre", kazala je, onda se okrenuo Matt. "Te posebno. Im 'idući u pokušati' pustiti te konkurentne stvar koju i sam dobiti najbolje od mene. Nadam se da vam je stalo dovoljno o meni, o svima nama, da učine isto. I dalje ću pustiti te imati zabavu sa nama, ni ne brinite o tome. ćemo čast naš dug i biti luda kao želite da bude. Pravedan sjećati se tko smo, i uvijek nas poštivati. To je sve što tražim. "

Zapanjio svojim izravnim ulazak njihove konkurencije i opasnih područja u koji bi mogao uzeti njima, Matt je bio zaustavljen hladno. Umjesto da kažu ništa glib, on je samo klimnuo glavom na obje djevojke. "You got it, Angie. I vi, med. Ništa previše luda."

Angie se nasmiješi mu se toplo, onda je zagrlila svoju sestru u neposrednoj blizini. Kad su bili učinili grljenje, Julie pogleda u nas. "Nemojte misliti da nekako, na neki način, mi smo još uvijek se ne idući u pokušati pobijediti u ovu stvar. OBECAVAM Vam da Angie i ne će biti samo oni imaju neugodne trenutke ovaj tjedan."

Angie nasmijala prokleto u Mat. "Oh, svakako je dobio to pravo, slatko Julia. Vjerujte mi, ja ću naći načina. Come Hell Or High Water, vaš mužić se magarac je idući u biti moja."

"Tako smo još uvijek na našim doručka u krevetu sutra, zar ne?" Pitao sam, osjećaj da večer je navijanje prema svojim zaključak.

"Yep, ulog je ulog," rekao je Julie, grinning vragolasto na mene. "Bit ću vam servirati svako jutro ovaj tjedan."

"Veseli se, rekao sam, vraćajući joj smiješiti.

"On je ne samo jedan," Julie je rekao svojoj sestri. Ona je rekla da joj pod dah, ali još uvijek dovoljno glasno da sam mogao čuti kako su se okrenuli napustiti dnevni boravak.

"Idi lako na njega, tigar," Angie šapnuo, dosegnuvši ispod Julie ruho za prstohvat joj dupe.

Julie stegnut Angie je rodila donjem desnom leđa i prošaptao, "Jeez, Angelina! Koji je to? Najprije je bila" Bljesak mu svoje plavuša pussy! " Sada je 'Go lako na njemu.' Djevojka, mi treba da imaju solidnu igru plan ovdje, tako da bi se vaše srce! "

Oni su gledali natrag preko ramena, daje nam seksi ceri, i sa rukama oko zakačen drugih struka koje catwalked daleko zajedno. Julie dosegao do lift Angie's haljinu, a zatim Angie nije isto Julie, svaka lijepa, giggling sestra baring druge strane magarca kao oni strutted prema spavaće sobe ....

Нема коментара:

Постави коментар