Servis za upoznavanje

уторак, 13. април 2010.

seks preko telefona

U mračnoj sobi, glazba šutirali u. pažnje zasjala dolje ispred Jackie, naglašavajući hladno kamen podne pred njom. Glasno, moćan bas tuče u pratnji simbola i elektroničkih ritmova pulsirajuće,porno slike cijeloj sobi da šalje vibracije ravno joj natečene maca.
Soba mirisala na cimet i ljubičica. Jackie je znao u ovom klubu da bi mogao stvoriti vrhova puna scenu sa svojim dnom kroz korištenje tamjana, a mješavina svijeća. Očito, netko je bio događaj njihova zadaća jer bih fokusirana na dva od njenih omiljenih mirisa.

Jackie ležala na trbuhu na drveni stol, širi eagled i ispunjen glatke, veliki penis da zakrivljeni bokovima gore, dajući savršenu pristup za sve one koje dolaze iza nje i zajebavati joj dupe. Njezina brada odmarao, na podlozi od kože naslon za glavu.
Ona je shvatio drva Splitu na bokovima.Volim haltere Njene noge su vezani za zajednice koje bi mogle okretati na zahtjev vrha, čime im je pristup kojim god otvora su htjeli zajebati. "Ugh." Bila je tako ne analnog seksa osobi ukoliko je nosila remen na.
Njezine grudi ljuljati slobodno između dvije podstavljene daske. Odbora posebno je dizajniran kako bi netko mogao priložiti bradavicu težine ili stezaljke za grudi pokorne. Ili su mogli pritisnite baršun pokrivene ploče prema gore, tako da je ukazao bradavice brushed protiv materijal izazvati dodatni užitak.

Jackie borili protiv obveznica, ali koža izrezati na svoje tijelo. Bila je gola, osim za kosu vezati u kojima se nalaze duboko tamnocrvena kose u pletenice ravno dolje joj leđa.
Znoj izbio je na njezino čelo. Ona zatvorene oči i pokušala sjetiti što ju spustili ovdje na prvom mjestu.
Sjećanje na borbe Collin da se izbjegne ovo je još uvijek svježe u svom umu. "Vi ćete mi dostaviti tako dobar i podložni dominantni u odijelu bih." Jarki na nju kroz tanke proreze za oči, on je praktički zareži riječi kada je stigao za njenu kosu i tugged ju na koljena.

Jackie ga je zamrzio za to da joj je tijelo sigurno odgovorio. Joj maca bila mokra kada je ušao u sobu, uvijek je bio kad ona lice čovjeka njegove građe i dobila priliku da ga stavi na noge a njegov je mjesto koje joj pripada.
Collin je bio posebno ak pokorni. On nikada nije došao preko kao što one tendencije u boardroom, gdje je kontrolirao susret s karizmi najvještije govornik.
Naravno, kada ga je tu vidio prošli tjedan s tom ljepuškast riđokos, a on je na drugom kraju remen nego što bih u iščekivanju, ona je imala smisla. Snažni čovjek treba puštanje.
Bila bih pristao mu u susret i igrati s njim oko sat vremena. Vidjevši ga dolje na koljena, ona je zadržala svoju sabranost o Collin dok je stajao.
Uzeo joj dah.

Njegov punu visinu towered nad njom po dobru hranu. Bos, bio je solidan zid mišića, odjevena samo u crne kožne hlače i veliki plašt koji teče preko širokih ramena. U fluorescentno svjetlo, ulje je dao svojoj koži sjaj koji je naglasio svaki mišić, gluho i pukotina preko njegova kvalitetno izgrađena okvira.
Dark trepavice zapljusnuo savršen srebrne oči da održati bez straha. Njegova usta bila tanka linija premda mu usne bile pune, spremno kissable ako ona tako željenu.
Ona je uvijek imao želju da okus joj submissives.

Njegov Svojom veličinom samo je nepravednu prednost. No, Jackie je njezin udio muškaraca njegova veličina i doveo ih na kolena, moleći za njezin dodir.
Večeras ipak je bilo drugačije.

Trenutno je naredio mu da klekne u svom dominantnom glasom, ignorirao njezina.
Ona je stala bliže, dostizanje za ramena. Iskra iz povezivanje je trenutak kada ga je dotakla.
Požuda se kretale u trbuh joj kao ništa ona je ikada osjetio prije.
Ali ona je negirao svoju želju kad je pokušao da ga gurnuti dolje na koljena.
Umjesto toga, ona je nailazila na otpor.
Ona je povukao njezin dodir. "Ja bi mogao napustiti."
"Nećete." On je govorio kao da su izjave činjenica.


Ona huffed. Okretanje na nju petama, ona je okrenuo oko sebe i krenuo od vrata do sobe.
Jedne strane prema dolje stegnute na ramenima, pritiskom palca i kažiprsta na vrata. "Vi ste ovdje da bi saznali da podnesu svoje istinske prirode, Jackie. Ne smije se ljuštiti. "
Pritisak na vrata prisilno bolesti u trbuhu. Njezina vizija nejasna. Onda joj svijet otišao prazan.
Otvaranje oči široki za prvi put, Jackie je otkrila da je u mogućnosti to premjestiti glavu okolo dovoljno vidjeti da bi se preselili u drugu sobu u klub.
Svjetlo iziđe.

Začudilo, Jackie usisan u dahu. Njezina bradavice brushed protiv nešto što uzrujano napeta vrhova u hard bodova i poslao valove zadovoljstva kroz nju.
Ljulja bokovima na falus, ona je stisnuo svoje mišiće zajedno u pokušaju da se smanji pritisak u njoj maca.
To nije 'pomoć. Falus je imao produžetak neke vrste koje brušenog preko joj klitoris i svaki pokret je napravio.
Ona je podigao joj glavu u frustracija. "Kvragu!"

Vrata iza nje otvorila, nazivajući je pažnju od svoje nezadovoljstvo. Njezina glava preden okolo tek toliko da vidim lik cloaked ući u sobu, golim nogama padding od kamene pločice.
"Dobra večer." Njegov glas je cool poput vode začinjena ekstazi. Samo te dvije riječi govore imala svoju kožu svrbež sa željom da mu glas je jedina druga stvar u sobi koja vibrira protiv zidova i njezino tijelo.
Njegov ton rezonira duboko u njeno tijelo.
Ona povika. "Pusti me da idem. Ja sam gospodarica. To nije ispravno za mene! "
Ruka milovala svoje tele.

Skakanje, ona je napeti ali nije potez. Ljubavnica je imao kontrolu nad njeno tijelo.
Prst gmizati dalje do duljina joj tele. "Jako lijepo, Jackie. Ti si vrlo prekrasna žena. Pogotovo kad ste rešetkast se ovako. "
Ona je teže napete protiv nje ograničenja u namjeri da ga se s nje, ali je ne koristiti,gospodarice i robovi.
On ju je dužan, tako čvrsto da je koža izrezati na svoje tijelo. Osjetila je toplinu oko bazena pogođenim područjima. Ako ona više borili, da bih rasjeći tijelo i krvariti.
Ili sperma.Upoznavanje sa kuckama.

Glupo Falus joj razdražen s svaki pokušaj da se presele.
"Iako manje žena bi kompliment, ja sam zahtjevna si me puštanje. To je pravilo-"
Sletio na ruku joj dupe, ponavljajući cijeloj sobi i njezina utišaju.
Grču glavom gore. Ona se zakleo dim fumed od nje nos i oči imala plamenu ples u njima.
Ruka milovala joj stražnjicu. "Nisam vam reći da ste mogli govoriti."

Njeno tijelo i njezin dah grču pričvršćen u svom grlu. Ire izgrađena unutar nje, prikupljanje nisko joj trbuh i miješanje sa željom. "Ne reci mi ništa."
SWAT! Još pet spankings sletio na magarca.
Bacanje joj glavu natrag, ona vapi žalac. Toplina zrači s magarca i napravio topline kovitlati oko joj trbuh. Njezina vagina stisnuta oko falusa u očekivanju spankings više.
Čovjek uzdahnu teško. On je stajao pred njom, mašući prstom naprijed i natrag. "Nema više ove gluposti, Jackie. Vi niste više ljubavnica. Vi nikada nisu. "
Teške tući glazbe slaganje u skladu sa svojim srce tući, ali nije trom graditi od agresije tijekom uzgoja nju. "Nikad nisam identificiran kao ništa manje nego dominantan."
"Vidi". Zastao.

Нема коментара:

Постави коментар