Servis za upoznavanje

среда, 28. април 2010.

jebanje moja sestra

Pozdrav, ovo je Ali. Ja sam 32 godina stari oženjen čovjek. Ja sam oženjen i moja žena Niha je 28 i ona je domaćica. Ona je lijepa dama. Gdje god ona ide, momci oko navika se oči daleko od nje. Ja sam vrlo sretan da je nema. Svoju veličinu je 36-28-40.
Ona je lijepa i čvrsta prsa i okrugli magarca šampanjac koji ljuljačke dok je šetnjama, a mnogi su širom ulici čeka gledati trenutak joj dupe dok je za šetnje obližnjim tržištu. Ona je uvijek nositi Sari, a ponekad u kući, kao da nose spavaćica. Mi smo imali dobar sex lifeor tri godine. Mi nemamo djece. Radim u privatnoj tvrtki u Hyderabad
Volim ići u jutro u ured na 8 i povratak u 7 sati. U ovom trenutku ona se koristi za odlazak na moja sestra Rizwana kuću koja je u blizini naše kuće ili Rizwana će doći u našu kuću. Moja sestra Rizwana (30 godina. Izgleda kao glumica Charmi) je oženjen, a njezin suprug je u Singapuru. Njezina majka-in-zakon je živjela s njom i da je stara dama provodi većinu svog vremena u spavajući i gledajući TV-serije.
Dakle situacija je Rizwana i Niha boravak u okruženju i uvijek smo živjeli mirnim životom. Jednog dana sam sreo starog prijatelja (rashmin 31 godina) od mina i odvede u svoj dom Kad sam bio događaj moj PG studirao UG u kojoj se on pitati neke sumnje u meni i ja ću to jasan za njega, tako da smo postali bliski prijatelje i sad sam ga susret nakon 5 godina.
Sam ga upoznao Niha i on je večera s nama he cant uzeti oči daleko od moje žene. On nikada me mišljenja oko tamo on jednostavno lutanje oči kroz iz Niha. Ne mogu reći ništa i oko 21:00 je otišao. Dva dana kasnije me nazvao i dao mi stranci. Razgovarali smo mnoge stvari iskreno. Rekao sam sretan da imaju tako lijepe žene.
Sam rekao: "Da, stvarno sretan". Nakon nekog vremena je opet rekao: "Želim svoga". Ja sam šokirana da sam uspjela pitati, "o kojemu govoriš?" "Vaša supruga" osjećao sam se poput njega puše, ali neki osjećaj me ostati prilično "Vi kopile, kako možete me pitati takve stvari?" "Hej to nije jako velika stvar za mene. Dok sam u Arabiji, toliko su jebeno moja supruga i ja smo jebeno svojim ženama "
"Nema šanse, ne možete učiniti s nama." "Mogu vam ponuditi sve što želite" "Nema šanse samo ga zaboraviti i nikad naići na moj način." "Hej potrajati neko vrijeme. Razmislite o ovome "" Ne želim ništa svoje, a ja nikad ne idem da vam ponuditi ono što želite. Ona je obiteljska žena, a ne kao što je vaša kuja ženu. "" Ok pitati svoju ženu i došao do zaključka "
"Nema šanse ona će umrijeti ako ona zna još uvijek sam u razgovoru s profircan koji ju je pitao za zabavu" "Ali ..." "Nema više pričaju Odlazim" Pokušao je govoriti i staviti nešto u mojoj glavi. Ali sam ga izbjegavati i nikada ne žele ga ponovno sastati. Nakon 2 tjedna jedan dan sam osjećala vrlo umorna tako da sam uzeo dan ostavite i vratio se kući. Ja ne mogu voziti svoj bicikl tako da sam došao u autobus.
Kad sam približavao svojoj kući vidio sam Rashmin hoda preko ulice. Kao što sam odbio njegov poziv da dođe u susret meni u kući. Ne želim mu u susret. Tako sam čekala njega da ide i ja ostao u skrovitom mjestu. On je otišao do moje kuće i zvoni zvono. Niha ga je pozvao. Čekala sam 15 minuta i on nije došao vanjska strana tako da sam odlučio otići i gledati što se događa.
Otišao sam u blizini prozora dvorane i proviri i. Tu Niha i Rashmin sjedili su svaki na suprotnim kauču i pričaju. "Hoću li ga zvati i pitati za slanje automobil?" "Nema problema. Ne treba ga zvati. Ja ću u svoj ured, ali prije toga sam raditi "" Čekaj ne ići neka mi se te neke stvari za piti "Ona je otišla u kuhinju, a dobio ga grickalice jesti i ode u kuhinju ponovno.
Rashmin počeo jesti grickalice. Niha vratio uz čašu svježeg soka. Ona je nosio nebo plavo boje sa sivim Sari dizajnu uz granicu i bluza i baba iste boje. Ona je došla kod njega i zavoja da stavite čašu na stolić. Kao što je ona savija svoje Falu skliznuo i pokazao mu neke vrlo dobre dekolte izgledao je uzbudljivo na njezine grudi.
Ona je iznenada shvatio i uređen joj Palu u pravo mjesto i sjela na kauč pored njega i stavi svoju glavu dolje jer ne može gledati u njega, nakon što je upravo dogodilo. Želim da profircan povući iz kuće te ga bušiti sve dok on umire, ali čekao je znati što on planira učiniti.
Sve dok je gledao na nju i sa out uzimanje očima, on je uzeo sok i lijevao neke soka na moj supruga 'noge. Ona brzo moaned "ouch" i pogleda na njega. On je rekao: "O Bože Žao mi je. Upravo sam izgubio ravnotežu na čekanju od stakla "" It's ok. Nema problema. Ja ću ga očistiti, te dolazi "" Nemoj ići.
Sokovi će se širiti sve više mjesta što hoda i mravi će doći odmah. Možete ostati tamo ću dobiti ručnik i čisto te "On je otišao u kuhinju i uzeo ručnik i došla blizu nje i sjela na pod i držite lijevu nogu i tučeno joj noge čisto s ručnikom. Onda je gumiran joj noge golim rukama ona je samo pogledala daleko od njega i ne reče ništa.
Stavio her očistiti lijevom nogom na njegovu krilu, tako da joj noge je na njegov pognuti kao i nekad je osjetila njegov penis dodiruje noge joj je iznenada povukao svoje noge, ali daleko je on rekao. "Niha podu je puna soka, tako da ne pale sramežljivi držati noge na mom krilu" Nasmiješila se i stavio joj noge na njegovu krilu. On je uzeo njezine druge noge i očistiti ručnikom.
Tada je počeo ga trljati rukom. Ona je rekla ništa, umjesto toga zatvorene oči i pogleda u strop. Ovo je gledao i gledao u nju reakcije i povećana brzina trljanja. On drži svoje pravo na obje noge ruke i pogledao u nju lice s očima koje se daleko je spustio glavu i poljubio joj noge. Ona moaned malo.
Otvorio je brektati zip i izvadio njegov crni penis out i stavio je između svoje lijeve noge je pete i drugog prsta i držeći joj desnu nogu je počeo ljubiti po cijelom joj noge mu lizati njoj stopalo čistim. Nije uma prljavštine u njoj stopalo. Onda uze oba stopala i stavio je na njegov penis.
Sada je njegov penis između oba nogu počeo kretati her foots duž njegov penis. Njegov penis postaju sve više i više mjesta na hard .. Ostavio joj noge na njegov penis je napravio dva poteza na svome s istom brzinom se održava onda odjednom shvatio ono što je radio i ustao i izvoditi unutar spavaću sobu i zatvorio vrata.
On je gledao na njegov penis hard rock tako da ga drži i vidio neke prljavštine na njemu pomiješana sa svojim pre-cum koje zapravo došao iz svoje nečiste noge. On ga očistiti prstima i to okusio. On je pokušao staviti njegov penis unutar njegove hlače, ali on ne može. I on ode kod vrata spavaće sobe i njezina naziva. Ona ne odgovori ništa. He gurnuo vrata i otvorio.
Shvatio sam da ga ona želi previše. "Kako je ovo profircan, napravio joj je pala za njega upravo dodirivanjem joj noge?" Ja sam se u pitanje. Otišao sam u blizini prozora spavaće sobe je zaključan. JA traženje za neke rupe i postaviti male rupe na uglu drvenih prozora. Sam mogao vidjeti kompletnu sobu jasno. Vidio sam ga ulazi u sobu.
Ona je u kupaonicu unutar kupaonice. He gurnuo vrata kupaonice i otvorio. On izvlači je van ona je bila jako sramežljiva. Ona je rekla "Molim Vas, ostavite, molim" vrlo sramežljivo nikad nije bio u mogućnosti to pogled na njegovo lice. On ju je izvukao, a zagrlila her i ona zagrlila ga stavljajući joj lice u njegova prsa, tako da će izbjeći gleda na njega.
Ali on pokušao poljubiti obraz her, ali ona nije bila ostavljanja prostora za njega pa on poljubi poljubi ramena i ruke počeo trljati i stisnuti mastan her ass. On je stisnuo je dugo vremena kao ona je još uvijek ga zagrljen. Pitao ju je za kretanje, ali ona ne želi da mu lice. On se zalaže za neko vrijeme, ali ona nije potez pa je dao joj teško šamaranje na magarca.
Ona je vrisnula u boli i drži joj dupe ostavljajući zagrljaj i počeo trljati joj dupe s rukom zbog bolova. Odmah drži obraze i usne prema preselio usne. Ona je shvatio ono što dolazi i odjednom ga je zagrlila čvrsto opet. On je izgledao razočaran i glavom i dade joj magarca drugi tvrdi slapa.
Ona opet skočio u boli i gumiran joj dupe. Ali ovaj put ga je gledao oči u oči po prvi put i sa lijevom rukom trljajući joj dupe odmah ga je ošamario teško na njegovo lice. On ju je gledao u šoku, ali ona polako nasmijala. I on je nasmijala se i dala šamar tvrdi da je lijevo magarca. Ona je skočio i rekao "aaaaaaaaah" te ga Slapped dva puta jedva desnom obrazu.
Njezina otisaka prstiju je sada na njegove obraze. Odmah ju je zagrlio čvrsto je uhvati svoju glavu u ruke i počela sisati njene usne i usta stavite jezik svoj u usta i igrao Ona se odazvali i počeo trljati prstima sve oko leđima. Zatim je skinula Sari. Ali ona mu nije dopustila da uklonite her bluzu.
Ona umjesto toga zatražio od njega da se prvi gol. Pitao ju je da ga skinuti. Ona digne majicu i onda raskliman njegov remen od klečeći dolje. To je vrijeme kada je vidjela njegov penis i šokiran vidjeti tako dugo i debeli penis. To je gotovo 10 centimetara. Ona je otvorila usta u šoku i ukloniti svoje donje rublje uz hlače. On je potpuno gola sada.
On je svoj štand i skinula bluzu i bijeli grudnjak vidio. On je poljubi i maknuti kuka i svojim ustima izvukao grudnjak i svuče. On je iznenađen da je vidio prsima koja nije skakanje na skidanje grudnjaka, jer do sada tko je ikada mu je oduzeta nikada nije vidio dojke stoji tvrdo sa vanjska skakanje gore i dolje.
Ali Niha's grudi su vrlo firma kojoj je mirisala i dade poljubac mekana na obje njezine grudi. Onda je počela sisati i lizati bradavice meso prsima. He počupala groficu bradavice koristeći svoje zube. Ona moaned u boli, ali nije ga zaustaviti. Zatim je došao k njoj i poljubio pupka trbuhu, počeškala po cijelom trbuhu joj se licem i rukama.
Izljubi zatim i lizali her pupka za dugo vremena. Dok je lizali her pupka seksi zvuk je bio proizveden. I ona počela jecati. Otišao je u njeno lice još jednom i francuski poljubio opet i poljubi i lizali her obrazu, nos čelo, glavu, njen vilice, vrata i naposljetku je poljubila i jezik svoj, trzanje cijelog njezina ušna školjka i rekao nešto za nju.
Potom je poljubi grudima i isisan na njemu. Onda je otišao raditi na njoj pupka. Tada je poljubila pravo na nju pupka i isisan i lizali opet. Koristeći usnama je izvukao i ogrtač joj baba i otpušten čvor. Podsuknja raskliman i pao dolje. Sada ona je samo sa svojim svijetlo plava Gaće. "Hej, ti si kuja sve plavo. Što je razlog za to? "
Dobio sam šokiran gore na njega nazivajući je "kučka". Ali ne izgleda da umu i odgovorila: "Ja uvijek nosio poput" On je poljubio joj maca na preko panty i snored i uze dubok dah i reče: "Ok kurva okrenuti. Neka ti vidim drugu stranu "On je poljubio na magarca i dobio gornjem kraju joj panty svojim ustima i srušena dok ne dosegne koljenu, a lijevo je ostati tamo.
On je uzeo duboko na miris i dao joj dupe tvrdo poljubac na magarca. Onda je stavio jednu ruku na svaki od magarca obrazi i počeo ih stisnuti. He odvojeni joj dupe ispucati i uzeo lijepo izgleda na nju maca i magarca rupice. On je poljubi joj maca lizali i uz prasak i postignut magarca rupice. Izljubi zatim i lizali šupak her čist.
Stajao se i njezin zagrlila s leđa i počeo ljubeći njene obraze i vrat. Njegov penis je u njoj magarca ispucati ga je gurnuo u prasak i počeo jebati uzduž joj dupe ispucati ona zatvorene oči i uživao je zadovoljstvo davanja. On je isisan Her režnjeva i radi njegov penis dolinom joj dupe ispucati. Njegov vrh penis dodiruje joj maca svaki put kad potisak prema dolje.
Odjednom se otvore vrata i stoji Rizwana (moja sestra). Rashmin i Niha raskliman ima grip, a neki vijak udario u Niha glavu. Došla je vidjeti moju ženu drži dijete i opazi u krivu poziciju i dobio šokiran. Ona se ne može govoriti kako je ona počela hodati van.
Niha i Rashmin stajali u šoku i odjednom Niha trčali Rizwana i reče: "Molim Rizwana Nemoj reći nikome, Plezzzzzz", rekao je Niha rizwana sve što ona zna o Rashmin i mene ne govore da svako tijelo.
"Rashmin" On je nosio ručnik i došao blizu njih. Niha maknuti njegov ručnik i Rizwana oči i usta otvorio izbočen nakon gledajući njegov penis.
U tom trenutku on zna da Rizwana previše pao za svoje čudovište. Sa out govoreći ništa Rizwana pokušao otići, ali Rashmin her zagrlila iz pozadine i iscijeđen njezine grudi. Ona mu je rekla, "Hej ostavite mi ne dirajte mi Udata sam i ja sam majka djeteta. Ostanite daleko od mene "Kao dijete je u ruci ona ne može ga odgurnuti.
On je uzeo da je to prednost i poljubi je obraze i usne. Niha reče: "Molim vas da joj ostavite Rashmin ona ne će reći da svako tijelo da nam uživaju" "Želim ovo kuja kao i" Nema rashmin napustiti. "Zadovoljan Niha. Ona ga je pokušao povući daleko od Rizwana ali on drži Rizwana s rukom i pljusnuo Niha. Obje dame stajao u šoku.
rashmin je rekao: "O Bože, žao rizwana žao i gumiran Niha's obraze. Rizwana žbice, "Ok ja ću imati seks s vama zajedno sa svojim anni. Ali ako smo uhvatili onoga što ćete učiniti? Što će biti naš situacijama? "" O, ne brinite o onima dragi ja sam velik Multi-Business magneta. Na taj način Ja mogu držati te i kao moja žena za vrijeme života zajedno sa svojim drugim suprugom. "
"Ne budi smiješan. Obećajem vam "," Mi ne vjerujete "" ok onda ću dokazati da je i tada ćemo imati seks ". "Ok" "Ok" Rashmin napravio neki telefon poziva na. On je stavio svoje ćelije na stol i zagrlila i moja sestra i žena te ih sjedi na njegovu krilu i razgovarali za dugo vremena. Odjednom rashmin iziđe i oni razgovarali o rashmin i njihove značajke.
"Nice penis" "Da, ali ono što je on idući u obaviti? "Ne mogu živjeti bez da se više penis" "Čak i ja ne mogu. Ali kako bismo mogli vjerovati da on neće nikome reći? "Rashmin došao i predao neki papiri. On je registrirano mnogo imovine u svoje ime za njihovu zaštitu. "Jesi li sretan dragi?" "Volimo vas Rashmin"
"Volim sve što od vas Niha. Rizwana neka mi vidimo što imate. "On je svoj štand i francuskom poljubi je dok Niha skinula Sari. Potom je skinula bluzu i vidio crni grudnjak. On je poljubi i ukloniti kuka i svojim ustima izvukao grudnjak i to oduzeto iz njezina tijela. On je rado vidio grudima što je vrlo seksi.
Rizwana's grudi su vrlo firma kojoj je mirisala i dade poljubac mekana na obje njezine grudi. Onda je počela sisati i lizati bradavice meso prsima. On je počupala groficu bradavice koristeći zube. Ona moaned u boli, ali nije ga zaustaviti. Zatim je došao k njoj i poljubio pupka trbuhu, počeškala po cijelom trbuhu joj se licem i rukama.
Izljubi zatim i lizali njoj pupka za dugo vremena. Dok je on her lizali pupka seksi zvuk je bio proizveden. I ona počela jecati. Otišao je u njeno lice još jednom i francuski poljubio opet i poljubi i lizali her obrazu, nos čelo, glavu, čeljusti joj, joj vrat i naposljetku je poljubila i jezik svoj, trzanje cijelog njezina ušna školjka i rekao nešto za nju.
Potom je poljubi grudima i isisan na njemu. Tada se preselio k njoj pupka. Tada je poljubila pravo na nju pupka i isisan i lizali opet. Koristeći usnama je izvukao i ogrtač joj baba i otpušten čvor. Podsuknja raskliman i pao dolje. Sada ona je samo sa svojim crvenim Gaće. On je poljubi joj maca na preko panty i snored i uze dubok dah i reče:
"Ok kurva okrenuti. Neka ti vidim drugu stranu. "On je poljubio i na njoj magarca. On je uzeo duboko na miris i dao joj dupe tvrdo poljubac na magarca. Onda je stavio jednu ruku na svaki od magarca obrazi i počeo ih stisnuti. On je počupala groficu Gaće dolje i poljubila na magarca ispucati.
Moja žena je gledajući kako ih držeći Rizwana's baby i dojenja. Rashmin ustao i gurnuo penis u ispucati od Rizwana's magarca i gurnuo između dva humci. Njezina meka magarac stisnuo mu hard penis. Njegov penis je u njoj magarca ispucati ga je gurnuo u prasak i počeo jebati uzduž joj dupe ispucati ona zatvorene oči i uživao zadovoljstvo mu je davanje.
On je sisao joj uho režnjeva i radi njegov penis dolinom joj dupe ispucati. Njegov vrh penis dodiruje joj maca svaki put kad potisak prema dolje. Potom je skinula panty i napravio joj leže na krevetu. Zamolio je moja supruga također ležao na krevetu. On ih je zamolio da legne na želudac.
Otišao je na vrhu moje žene odvojene joj dupe guzovi i umetnuli njegov penis unutar razmak od obraza i počeo jebavati joj dupe ispucati. Nakon nekog je vrijeme krenuti dalje moja sestra i poljubi joj dupe i odvojeni joj dupe guzovi i lizali ispucati i staviti njegov penis unutar pukotine i potiska gore i dolje za neko vrijeme. Njegov penis je između dva gorja moje sestre.
Tada od obje leže na krevetu tako da moje žene magarac dira moje sestre magarac. Onda je umetnut njegov penis između praznine njihove magarce. Oni su prešani i stisnutu njegov penis između njihove magarce. On je nebo osjeća dva seta slavne magaraca cijeđenje i jebeni njegov penis. Došao je teško između njihove magarce. Njegova sperma je sve do moje žene i sestre magarca obraze.
Nastavio je jebeno oba njihova magarca dok on ne postane nosače mlak. On ih tražiti ići na toalet i očistiti ih slijede i moje žene magarca maca i bedra, a zatim moje sestre magarac obraza i maca. Oni su došli iz. Moja žena bi ih neki sok. On je pio sok i otišao iz sobe noseći ručnikom. Gledam moja sestra i supruga giggling s bebom.
Odjednom sam dobio udarac u glavu, a ja pao. To je Rashmin on me tukao i mene povukla u kuću u kojoj moja supruga i sestra. Oni su šokirani i molio rashmin mi ostaviti. Ali on odgovori: "ženke je on šupak. A od danas sam muž vas oboje i te bi trebao biti mi poslušni. "On mi je vezan na prozoru roštilj. Natjerao me da gol.
On me ošamario tvrdo i reče: "Pogledajte kako ću jebati svoju ženu i sestru ispred sebe" "Molim, nemoj" "Nemojte upropastiti svoj život nam ostavite" "Ok neka kuja odluče ovo. Rizwana, recite mi tko je pravi čovjek? I reci razlog da se ostale "Rizwana je rekao," Rashmin si čovjek. Budući da imate kurac Double veličine moj muž, a vi radite lijepe i dobrog seksa "
"Reci mu da ga i kazniti za ne prikazuje ono što je pravi užitak je" Rizwana dođe kod mene, i rekao svoj penis je dvostruko veći nego moj muž moj muž je imao samo 7 "visine" od 3 inča "Niha me ošamario teško na moje lice i nastavio.
Sjedila je na stolici pored mene i stavite nogu na moje prepone s kapelom i počeo ga stisnuti. Zatim je uzeo moj penis između oba stopala s kapelom i počeo jebati moj penis. Iako je to bolovanje osjećaj da moja vlastita sestra je noga karanje mi je napravio moj penis uspravno.
Ona je skinula kapela i ošamario moj penis za nekoliko puta i onda moja sestra ošamario na moje lice uz kapelicu. Zatim je baca u kapeli na mom licu i uze Rashmin's penis u između njene dvije noge i počeo foots jebeni. Zatim je upitao Niha, "Rizwana, recite mi tko je pravi čovjek? I reci razlog da se ostale "moj bog ni moje samo sam nazvao svoju ženu kao što je to ..
"Naravno rashmin nema sumnje da si čovjek. Ali je zadovoljan mene neki puta sa svojim pijetao. Ali on je upola manji od vas. Zato sam radije da se moj čovjek ja želim pravi penis, a ne ove igračke. "Niha je došao kod mene i ošamario moj penis. A ona me ošamario na moje lice i rekao: "Vi me ne može više bez dodira Rashmin dozvole.
Možete samo uživati u svom tijelu ako molim rashmin. Od sada ja sam mu mater. "Rashmin Niha izdvajali daleko od mene i zagrlila ju i on poljubio na usta. Sada Rizwana im se pridružio i rashmin poljubio na usta. On je poljubio njih oboje i stisnutu golu guzicu obraza sa rukama. Rizwana je u lijevoj ruci i Niha je na desnoj ruci.
On ih je leći na krevet i nasmijala na oba i klečala ispred moje žene stopala i otvorila svoje noge i buljila poljubiti stopala, noge, bedra i on je putovao prema njoj bijela maca. Ona je bila obrijana lijepo. On je poljubi joj maca montiranje i odvojio usne i imao lizati. Tada od lizanja brzinu brže.
Potom je umetnuta njegova jezika unutar joj maca i jezik her jebeno za neko vrijeme. Potom je poljubi joj maca i pomaknuo svoju pažnju prema mojoj sestri. On lizali stopala do pete i na kraju došao u njoj maca. Ona nije potpuno obrijana, ali ona je obrijana prije tjedan dana. Vrlo kratka kosa je narasla.
On joj maca lizali za neko vrijeme i usta jebeno joj maca he sisao joj maca i stavio mu jezik u njezinu ljubav rupu. On je zatim pita Niha se drži svoje desne noge prema gore i Rizwana držati lijeve noge prema gore. Sada obje moje sestre maca i moja žena je maca su jako blizu. On je dao svakom maca lizanje i pokušao utvrditi koje je ukusnije?
Naizmjence he sisao obje pussies za oko 20 minuta i rekli su njihove noge su bolovanje. Tako je prekinut i oni su test za neko vrijeme. Oni su me odriješen i naložio donijeti grickalice i sokove. Nakon što su završili. Niha rekla da treba piškiti. Rashmin me zamolio da leže i signalizirale Niha piškiti. Ona sjede na usta i ljut.
Tada sestra želi previše mi je probati kao njezin WC. Došla je i sjela pozicioniranje za mokriti. Ja sam luda za jebanje moja sestra. Tako sam stisnuo moje sestre i lizali dupe joj maca. Ona je šokiran i skočio i ustao. Ona me šutirali na mom licu i otišao dolje i upitao Niha na niže moj prepucija i ljut na moj penis. Onda je on sjedio na krevetu i zamolio ih da ga sisati.
Oba Niha i Rizwana gledao svaki drugi lice. Niha nikada uzeti moj penis unutar njezina usta. Pa ja sam siguran da će prosvjed i na moje iznenađenje, ali i Niha Arthi i nasmijala se međusobno i okrenuo se i rekao Rashmin u isti glas, "Naravno" Oni klečala dolje na obje njegove strane Niha na lijevoj i na desnoj Rizwana .
Rizwana počeo stisnuti i počeo raditi neke ruke posla. Niha rastvorila svoje ralje i lizali nad svojim pijetao. Rizwana je pijetao i spustio svoju prepucija i dao joj poljubac i pokazao da Niha i ona je dao poljubac. Rizwana ga uzeo u usta i dati mu nekoliko udaraca. A ona je vođena u moje žene usta i ona je previše dao par poteza i dao natrag u Rizwana.
Rizwana uzeo mnogo penis što je više moguće unutar njezina usta polako, ali Niha u jednom trenutku gurnuo Rizwana glavu prema dolje koje je napravio Rashmin's penis udari na Rizwanas grlo i ona je odmah počeo kašalj i spitted puno sline nad svojim pijetao i loptice. To je napravio Rashmin je pijetao sjaji kao sjajan željezne šipke.
Rizwana dobio bol u grlu i sjediti jednostavno i naredio mi da se neki sok za njih. Rashmin rekla moja supruga mu sisati. Ona ga je zadržao na sisanje za oko 5 minuta sa uzimajući out njegov penis iz njezinih usta zaborava nju.
Rizwana koji je bio spreman za igru gurnuo Niha glavu i teško ju je držao prema dolje na njegov penis zbog toga Rashmin's penis isisan teško na joj grlo i zbog bolova je pokušao da biste dobili gore, ali Rizwana neće ostaviti joj kosu. Tako Niha gristi teško na Rashmin's penis i počeo plakati glasnije, tako da su susjedi mogli čuti.
On je gurnuo Niha glavi i Rizwana her poljskog čim Niha ustao držeći joj grla i kašlja Rashmin se naljutio i ošamario Niha teže. Ona spitted natrag na Rashmin i on uhvatio njezinu glavu i francuski poljubio. On je tada pitao mene da ustanu i napravio Niha zavoja dolje na krevet i upitao me da vodi njegov penis unutar joj maca.
Rekla sam da to ne može učiniti. Rizwana je došao i ja ošamario i rekao Učinite ono što on kaže "ja uzeo njegov penis u ruci, a oko je pozicioniran u njoj maca. He thrusts i njegov penis nije bio na rupu i to boli moja žena. Ona me nogama i rekao je to dobro. Opet sam pokušao i nije uspio. Ovaj put je dobio bijes i dobio i ošamario me na moje lice i rekao: "Otvori mi obraze magarca i vodič njegov penis u mojoj pussy"
Ona ode na to doggy položaja. Ali on pita joj stajati na nogu i savijanje. Ona učini kako je on rekao i zapovjedio mi da raditi svoj posao. Niha je rekao: "Hajde Ali ja ne mogu čekati staviti Rashmin's penis u mojoj gori maca." I razdijeliše moje žene magarac obraza i staviti njegov penis na ulazu u njoj maca. On zabode polako kao ona prilagođena njegovoj veličini.
Bila je griženje zubima kao on thrusts u. To izgleda kao veliki željezne šipke je thrusted unutar mekog voća. Kad mu je glava u to je izvukao iz do vrha njegove glave samo ostaje u. Kad je Izvlači joj vaginalnih mišića prostire cijelom njegov penis i njezin mišić je izvukao van zajedno sa svojim pijetao na maksimum.
Polako je povećao brzinu i ubrzo čitav njegov penis je u njoj i oboje su počeli da se znoj. On ju je na rukama držeći joj bedra sa vanjska strana vučenje njegov penis out. On je sjedio na krevetu i njezin stavljen na njegovu krilu i zamolio je da se vozimo njegov penis. Ona je počeo voziti i moja sestra ležala pored njih i dojiti svoju bebu. Niha počeo ga voziti brže.
Ona je stavio obje njezine noge na boku, a njezine ruke na prsa i počne ga jahanje. Sada her kompletna težina je na njemu. A ona je sve na njemu. Dok ona jaše he spanks i cijedi joj dupe. Uskoro joj dupe postaje crveno. Njen veliki magarac je jak na Rashmin je trbuh kao vožnje ga je i to je vrlo lijep prizor za gledati. On ju je ošamario kao ona bounces na njega.
Ubrzo je sperma još jedan put, sat još uvijek ne čine ništa Rashmin izdvajali bok gore i ona je odskočiti na njegov penis za dva ili tri poteza i opet mirno sub na njegov trbuh. Rashmin ju naziva, "Hajde Niha vožnja mi dolaze na brži Ja sam vam blizu" "Žao mi Rashmin ja ne mogu" "Što nije u redu Niha? Ne žali za Ali bismo mogli brinuti o njemu.
Hajde mi došli "," O Bože ja sam ne osjeća za Ali. Ali ja sam potpuno zadovoljna ja ne mogu više podnijeti. Molimo vas da me ostavite za neko vrijeme. Sada ja ne mogu uzeti ni jednu žariti. Nikada nisam bio ovako sjeban i prije. "" O svojoj ok dragi uzeti neki ostatak legla "Niha ne može ni ustati ona polako slajdova iz njegove hard rock pijetao i legao na krevet i zatvorene oči.
Rashmin okrenuo pozornost na Rizwana tko je dojenje djeteta. Bila je polaganje na bok, a dijete je na krevetu mlijeko za piće. On polako utrljati her ass i ošamario teško. Ona je skočio u boli i bradavicu u usta djeteta izlazi i mliječni sprayed diljem bebe tijelo. Ona je opet pozicioniran dojiti i beba počinje sisati.
Ovaj put on je stalno joj spanked i napravio joj magarca desnom obrazu crveno. Dijete plače za mlijeko i on je navika uma. Ona ne može medicinska sestra dijete zbog boli. On je napravio njoj ležati na trbuhu i spanked lijevom obrazu magarca beba i dalje plače, a on je nastavio batine.
Uskoro lijeve magarca također postaju crveni, a on ju je zamolio da nahrani bebu, a ona hrani je otvorio joj dupe obraz i pokušao umetnuti njegov penis u njoj maca. On nije uspio. On me poziva i zamolio da ubacite njegov penis u moje sestre maca. Otvorio sam joj dupe guzovi i umetnuli njegov penis. On je otišao u krivu područja i ona je skočio u boli i mene i zamolio da ošamario vodič ispravno.
Ona počinje hraniti bebu i šireći moje sestre desnom obrazu magarca sam pozicioniran njegov penis na ulazu u njoj maca. Ušao je u sam i još uvijek drži joj dupe i promatranje penis ulazi joj maca. To je vrlo zbijeno joj maca je potpuno rastegnut mišić i da se osjeća vrlo seksi kao njezin mišić je izvukao svoj maksimum kako bi zajedno sa njegov penis.
Njezina vaginalnih mišića drži njegov penis vrlo čvrsto. Nakon 10 minuta počela je uživati jebati kao svi bol splasne, a ona dosegla svoj prvi orgazam. Tijekom cijele jebi sam držeći joj magarca obrazu i to kad je počela širiti orgazma sam počeo cijeđenje joj dupe.
Ona zastenje glasno i nakon orgazma splasne ona okrenuo i ošamario me i upozorio me da ne njezin dodir više. Osim njih moja supruga je čvrsto spavati, a moja sestra i Rashmin promijenio položaj kao beba spava. Ležala je na leđima i on joj fucks na vrhu nje. After15 minuta moja žena se probudila i sama osvježena.
Kad je izišla iz kupaonice moja sestra gurnula Rashmin nakon što ju je orgazam i plakala. "Ostavite mi ostavite me Ja ne mogu sam cummed pet ili šest puta, a ja sam jako umorna", "I treba da sperma" "ja ne mogu uzeti bilo koji više u mom maca. Ja ću vas sisanje "" Ok "On izdvajali iz moje sestre i okrenuo i vidio svoju ženu stoji tamo i on je uhvaćen i napravio joj leže na leđima
i ušao joj maca rammed i teško za 7 minuta i ona je već dva puta cummed. On je zadržao na njoj jebote još 8 minuta i ona je cummed za 4. vrijeme i on cummed unutar nje prvi put. Ona ne mogu uzeti njegov opterećenje od sperma je došao ne-zaustavljanje za oko dva minuta, a on je zadržao njegov penis unutar nje i ostao još uvijek i Niha započeo razgovor "Naši muževi nam ne može zadovoljiti na bilo koji drugi."
"Ali vi jednog handedly zadovoljavaju dva dame i vi ste spremni za više" "Hoćemo li ostati s vama zauvijek?" Sigurno sam uređen za brak i već ćete imati još jedan muž, kao i da je moj sishyan kojima sam trenirao. U mojoj odsutnosti on će vas zadovoljiti. Važno je, Njegov penis je 7,5? dugo i on je samo 14 godina "
"Što god stara 14 venkat će nam udati?" "Da, ali mu alat nije od 14 god stare" Pogledajmo najprije "" Ne trebate mi vjerovati te bi trebao udati za njega i onda možete vidjeti svoje ljubavi alat "" Ok "On je napravio telefonski poziv i ode do vrata i put proroka,
Pet žene i četvorica muškaraca On je rekao je došao in žene i muškarci su dokazi za brak. On je pitao mene to maknuti mangalasutra od moje supruge 'vrat. Ja se usprotivio i oni hit me pa sam otišao kod mog supruga spustio glavu i maknuti mangalasutra iz vrata. U isto vrijeme prorok uklanjaju mangalasutra od moje sestre vrat.
Prorok uručio mangalasutra za venkat i Rashmin i zamolio ih da idu kod svoje nevjeste. Venkat je došao kraj moja supruga i Rashmin otišao kod moje sestre. Prorok je pitao venkat vremenske on voli da se udaju Niha? On je rekao da. Tada prorok upitao Vrijeme Niha želi udati venkat rekla je "Sa zadovoljstvom".
Ja ne mogu uzeti one riječi Tada prorok reče venkat vezati mangalasutra oko moje supruge 'vrat. Sam pitao da venkat dobi, ali oni imaju dvostruke pripreme certifikate. Prorok još jednom zamolio venkat vezati mangalasutra oko Niha 'vrat.
Prorok dao mi mangalasutra i zamolio ga dati zaručnik (Da venkat). Nemam drugog izbora pa sam ga dao venkat. Moja supruga je bio potpuno gol i venkat je odjevena. Ona spušta vrata i ona venkat zavoja. Njezina dojke je u usta i venkat stavi svoju ruku oko vrata i počeo vezati konopom dok je njeno pravo sranje bradavicu.
Nakon što je prvi čvor je vezana uz venkat drugih ljudi došli u pomoć, ali je pitao proroka venkat da se i on vezao kravatu drugi i treći čvor sebe. Zlato i neki dio žute konop je nad njom lijeve dojke i zlato sadrži (Venkat). Onda su pitali moju suprugu da je pala na venkat nogama kao ona je njegova žena.
Ona nije kao što je bila ona naplatom dotaknuo venkat u stopalima i venkat ju uhvati za ramena i ona je ustala. Oni zamolio ih da ljube.

Нема коментара:

Постави коментар