Servis za upoznavanje

четвртак, 29. април 2010.

zadovoljstvo muškaraca

Uvijek sam imao opsjednutost grudnjaka i naravno grudi i bradavice.

Nema ništa ljepše nego posjetiti dućan koji prodaje donje rublje i šetnjama kroz grudnjak i Gaće dijelove priče i gleda na sve stilove i seksi šalice veličinama. Često sam prošetati i pogledati da se vidi što su kao pomoćnici, oni su obično mlade žene s jako lijepo čvrsta prsa, ako ja mogu, sam pogled na svoje ime oznake, tako da ako sam poziv trgovine mogu pitati za njih po imenu. Ja sam često poziva tih trgovina i razgovarati s asistentom koji odgovore na poziv. Ja uvijek pitati za 36C šalicu ispred pričvrsnog grudnjak. Prednji učvršćivanje grudnjaci nisu veoma popularni u ovom trenutku, ali mislim da su prekrasan način za poboljšanje i izlagati velikim par grudi. Tako molba za pričvršćenje prednje grudnjak znači da mlada dama ima da ide i pogled na grudnjak dionica i vidjeti ako oni imati takvu veličinu i stil na raspolaganju. Također daje mi vremena da biste dobili moj penis krut dok masturbira tako da mogu doći kada ona dođe natrag na telefon.

Za pomoć mene sa ovaj grudnjak opsesijom sam dobio dobar odnos ide sa Claire. Claire je prostitutka, ali je vrlo lijepo tijelo i stvarno zna kako se nositi grudnjak i raspaljivati moj penis, ona je prekrasna žena koja jako dobro zna kako se zajebavati i pružaju zadovoljstvo muškaraca.

Prvi put sam upoznao Claire kad sam odgovorio sex oglasa u radu, koji glasi "Mature Elegantna dama i onda samo telefon" kao oglas bio u Escort i masaža dio rada nije bilo sumnje o tome što je ona nudi i što Očekivao sam, da je spol i seksualne stimulacije, naravno.

Sa prvog poziva koji sam napravio to Claire ona mi je rekla da je grudnjak veličine 34C. Pozvao sam s njom i stigli u 10.30 u subotu ujutro. Imala je dvije sluškinje čišćenje stana kad sam stigla na taj način ona je uzeo me ravno u sobu za masažu, u stvarnosti sobe, gdje je king size bračni krevet i stol za masažu.

Srećom spavaća soba i wc i kupaonica su odvojeni od ostatka stana zatvorena vrata. Kao što sam rekla preko telefona da sam volio grudnjaka i grudi tako da ona zna samo ono što sam htjela. Ja Uzeli off moje odjeće, osim za moj džokej gaćice i ode u wc i imao jako pijan. Moj penis je već djelomično uspravan od obličje at Claire's grudi kućištem od grudnjaka pod njezinu vrhu, i naravno vidim obris joj grudnjak.

U punoj erekcij na moj penis je samo na šest i pol inča, koji je samo prije nego sam došao. U to vrijeme sam još uvijek imao moj džokej gaćice, ali na prednjoj gaćice bile vlažne od moje pre sperma. Imao sam naravno igrao sa mojim penis dok je u WC-om, zapravo sam bio masturbira, a moj kurac pa je bilo gotovo potpuno ukočen i uspravno na oko 6 inča dugo. Moj je na pola prepucija natrag preko glave mog penisa i savjet od moj penis je bio mokar i penisa sok.

Kad sam se vratio u spavaću sobu Claire je off joj vrh i reče mi "Da li kao moj grudnjak?" Bio je to crni čipkasti grudnjak koji podržava svoje dvoje zrelih 34C dojke lijepo. To je bio stražnji pričvrsnog grudnjak sa tankim remeni koji su bili pričvršćeni na ekstremnim rubovima pojedinih dojke čaše. Sada Volim grudnjaka i ja odmah ju je pitao ako sam mogao kupiti joj novi grudnjak. Ona je rekla da naravno možete. Claire onda skinula joj hlače i gaćice i tada skinula grudnjak. Njezine grudi imaju bradavice prilično malen i oni su stvarno svijetlo ružičaste boje, baš kao i mlade djevojke djevice bradavice i aureoles. Njezine grudi su vrlo čvrste i stand up jako dobro, ona jednostavno ne može nositi grudnjak, ali kada sam posjetila svoju uvijek ne nosi jedan za mene. Njezina bradavice su djelomično uspravan pa je ne uživati u seksualne stimulacije i svi mi radimo.

Sam skinula moje gaćice i moj gotovo ukočen penis izniknu za neke voli pozornost. Sam legla na stol za masažu i Claire koji je bio gol, naravno, staviti neke baby ulje na leđa i počeo mi masažu. Naravno da je prije podigao moju stražnjicu tako da je mogla dodir moje sada bolno uspravan penis. Ali ona samo masira leđa i tada je započela u nogama kod gležnja. Sam otvorio moj noge koliko god sam mogao i polako ali sigurno Claire ruke počeo kretati gore moj unutarnji noge prema mom penisu i testisima. Podigoh opet i tada Claire nauljeno moj penis s uljem i počeo da me masturbirati. Nakon nekoliko udaraca rukama na moj penis htjela sam okrenuti, tako da sam mogao vidjeti i osjeća njezine grudi i nadamo se kontaktu njoj pizda. Htio sam staviti moj prst na njoj pizda i igrati s njom klitoris.

Ona neka mi okrenuti, a zatim podigao vratiti dio masažu stol tako da mi je gornji dio tijela pod kutem i lagano gore. Moj penis je sada potpuno uspravne i ja polako izdvajali moje prepucija prema dolje i Claire staviti usne na moj penis glavu. Ona je skliznuo moj penis desno u usta i gotovo sam došao u navalu vruće sperme, ali Claire se kao dobri sa seksom i penisa igrati kao ona je, neka moj penis iz njezinih usta samo prije nego što sam mogao doći. Ona je tada održao moje testise čvrsto tako da se spriječi moj spermu od snimanja iz mog penisa.

Claire zatim počeo masirati moje testise, a sam je pitao ako sam mogao sisati na njezine grudi, ona je odmah dogovoreno postavljanjem lijeve dojke bradavicu u usta. Ja usisan svoje lijeve dojke i onda joj isisan desne dojke. Ali sam shvatio da sam još uvijek potrebna da se osjećaju njoj pizda. Ja iščašenje jedan prst na njoj pizda, a zatim dva prsta. Htjela sam osjetiti njen klitoris i napraviti joj želim jebati sa mnom, ako sam mogao. Claire je stvarno trljanje moj penis jako stručno i shvatio sam da sam bio idući u dogoditi vrlo brzo. Došao sam kao ona nagne mene da bi se dozvolilo moje sisanja njezine desne dojke, a prste su se u njoj pizda u ovom trenutku da mi sperma pucao van. To blatobran na njoj trbuh i izgledao kao biser ogrlica sperme na njenu kožu. Neki spermija dripped off my penis i na njoj ruka koja još uvijek drži moj penis. Claire mi reče: "Joj imate puno sperme", pa sam rekao da sam bio spas za nekoga poput nje. I onda je tušem i ostavio Claire nakon pola sata velikih seksualnih olakšanje.

Sljedeći tjedan sam opet napravio sastanak s Claire, ali je u međuvremenu kupio za nju 34C Wonder Bra, grudnjaka prednje pričvršćivanje u crno. Grudnjak je pod-ožičen i pomaže push grudi zajedno za maksimalnu cijepanja grudi. JA baciti moj uspravne i mokre penisa u svakoj grudnjak čašu prije nego što sam ga dati Claire. To obično znači da neke prethodno sperma ako ne opterećenje sperme stavi u svaku čašu prije nego što se nosi, to je vrlo dobar za masturbacija penisa i olakšanje. Uvijek sam to učiniti na bilo koji grudnjak da mogu dobiti, to mi pomaže i ako masturbira, znam ženu čiji je grudnjak je toliko bolje. Ja uvijek mogu zamisliti joj bradavice guraju protiv moj pre sperma sperme ili teret koji sam ostavio u grudnjak.

Kad sam stigao na vrata Claire ona neka mi u. Bila je nosio samo grudnjak i G-string. Dao sam joj grudnjak koji sam kupio za nju, i zamolio je da ga stavite na za mene. Claire mi je rekao da ide i imaju tuš i ona će staviti na grudnjak. Nakon moje tuš sam se vratio se u spavaću sobu i tamo je Claire, goli, osim za grudnjak 34C Wonder. Njezina dekoltea je nevjerojatno; njezine grudi su bile toliko zrela i privlačan da je moj penis je bio uzimajući krut potpuno pravedan obličje at njoj. Rekao sam da sam imao Claire â € ~ napet grudnjak 'kao što sam opisao gore. Claire je tad pokazao mi neke od njenih drugih grudnjaka je da je ona imala. Jedan od najboljih bio je polica ili platforme grudnjak. To podržava i žičara grudi, ali ostavlja bradavice potpuno izloženi, to su prekrasni grudnjaka za muškarce koji vole sisati na izdancima.

Claire je do nošenja grudnjaka čudo i ona je tada ležala leđima na krevetu i reče mi: "Dođi na Martin stavite penis u usta", kao što možete zamisliti nisam oklijevao. Claire isisan moj penis i tada moje loptice dok sam bio gotovo spreman da dođe u usta njezina. Srećom Claire, kao iskusni prostitutka je bio svjestan kako blizu ejakulacije sam bio. Prestala sisanče moj penis i baci se na stol za masažu s njom vagine na rubu stola. Ona je tada otvorila svoje noge i pozvao me da se moja sada u potpunosti krut penis u njezinu vaginu. Zidovi su pokriveni s ogledala i Claire mi je rekao "Gledajte ga da ide u moju maca". Ja sam već gurnula kruti penis polagano u nju jako skliske pička i kao što sam otišao u osjećao sam se mojih prepucija guranje nazad, tako da glava moj penis je bio potpuno otvoren za njezin klitoris i dalje dubine vagine. Nakon nekoliko spor stokes Claire predao mi cijev od KY žele. Ona mi reče: "Stavite neke Kentaki u moja pička i onda jebati mene" Ovo je divno KY žele stvari za masturbaciju i za jebanje. Ako stavite dobre opterećenje KY u rodnicu to je divno osjetiti svoj penis u vaginu gurnite tako glatko. To je polirati osjećaj da možete imati. Jedan dobar savjet je povući svoje prepucija, a zatim staviti velikodušni opterećenje KY iza glave vašeg penisa. Ako ste masturbira Lijepo je osjetiti skliskim KY mazivo penisa glavu. Ako ćete da unesete ženske vagine to klizi tako lako da se gotovo odmah

JA je pitao ako sam mogao Claire ići u njezinu vaginu u â € ~ doggy style ', rekla je i da i da je ona isto tako volio da je položaj za seks. Psić je prekrasan seksa stil, možete ići vrlo, vrlo duboko u njezinu vaginu i držati na svoje grudi dok se ona može milovati svoje testise. Te dobiti vrlo najdublju penetraciju u njezinu vaginu u doggy stilu. Vozite se protiv nje Bum obraze i može na čupanje samo malo stavite prst u anus njoj. KY je vrlo dobar za pomaganje ovaj analni penetracija. Stavio sam voditelj moj penis na ulazu joj anus, ali bojao sam se da bih došao prerano ako sam otišao pravo u. Pa sam povukla moj penis iz usta njezina anusa i Claire neka mi ponovno unijeti svoje KY laden vagine. I onda je došao gotovo ali je uspio izvući moj uspravan penis iz vagine u vremenu. Zatim sam pitao Claire staviti moj sada gotovo dolazak penisa natrag u usta njezina. Ona je cijelom dužinom od mojih skoro snimanja penis u usta i održava bazu moj penis počela sisati na mene.

Naravno da sam vrlo brzo došao u usta u velikom opterećenju sperme. JA je uzeo moj dolazak podigli penis iz njezina usta i staviti neke sperme na svakoj dojci bradavica. Još uvijek uspravan sam uspio gurnuti moj penis u njezinu vaginu KY natopljenom kao konačni špricati sperma je pumped iz mog penisa. Zatim sam stavio na moj jezik u Claire's sperme i soka vaginu laden usta i poljubio dok se trljanje moje sperme nad tim velikim grudima. Ona i ja smo bili jako razmjenu sperme i poljubaca. Moj penis je bio samo u mogućnosti da ostane uspravan dovoljno da se u njezinu vaginu u isto vrijeme.

Nakon što smo imali tuš Claire primijeti opet na iznos od sperme da sam pucao u nju. Sam je upitala može li osjetiti moju spermu snimanja u njezinu vaginu i rekla da je mogla osjetiti porast moj penis u njoj kao što sam došao, ali nije mogla osjetiti stvarni ispumpavanje sperme u njezinu vaginu.

Bio sam iznenađen kada je tadašnji Claire došao do mene kleknuo pred mene i uzeo moj penis u usta njezina opet. Ona je jednostavno podbacio moje buđenje penis malo i onda gurnuo mi prepucij leđa sa svojim usnama i isisan osjetljivi glava moj penis i držao moje loptice kao ona isisan. Uspio sam doći opet, u usta Claire, a ona je svaka kap preostalog sperme u usta. I onda ju je gurnuo na leđima i lizali i isisan na mokro joj pička skliske. JA uprava da biste dobili moj jezik dovoljno duboko u njoj pizda, tako da sam mogao lizati njen klitoris. Nakon kratkog vremena Ljubio sam je i mogu kušati i moja sperma joj maca sokovi pomiješana zajedno, to je izvanredan ukus imati.

To je drugi posjet Claire, jedan od najboljih prostitutki okolo.

Sada kad trebam masturbiraju i ne mogu si priuštiti da posjetite Claire sam je nazvati i pričati o jebeni joj vaginu i sisa njezine grudi. Ona je vrlo dobar u telefonski seks i ne zna što da kaže da se vaš penis hard i spreman da dođe. Volim razgovarati s njom o njezine grudi i grudnjaka. Idem i zajebavati joj tako često kao što sam ja ona ima fantastičan vagine i veličanstvenim grudima što volim sisati i pokriti s spermija.

Нема коментара:

Постави коментар