Servis za upoznavanje

понедељак, 19. април 2010.

Seks na javnom mestu

Naslonjena protiv nje stol, Raven visio natrag u gužvi na nju glupo uredu stranke.
Ona mrzi koliko o tome što se događa će završiti u katastrofi uredskih ogovaranja i gluposti sljedeći dan, a ona je šutjela i nezapaženo. Čudan onaj koji je dobio posao obavlja, Raven izvodi svoje dužnosti tajnika bolje nego itko drugi mogli zamisliti.

Ipak, ovdje je bila samo zali dolje piti, joj normalno ljutnje na sustav, i jebani platiti ček pokazati sve da je teško raditi.

Oh, a ne zaboravimo da je živjela sama.

Petar joj prilazi s budalast smijeh na licu.

Raven stenjali.

Njegova tanka crta blijedi i vrećice ispod one sive oči dao daleko njegove godine. Činjenica da je nosio bijele ju iritira previše. Ali ipak je morala igrati lijepo. On je bio njen šef. "Bilo koji Chanel da ste slobodni i žele smanjiti ove stranke kratka?"
Ona je zadržala svoju ton neutralna. "Afraid ne. Nakon što je previše zabavno ovdje. "

On uzdahnu i dade joj da čežnjom gledati većina muškaraca svoje dobi učinio kad su vidjeli nju.

Ona je prilagođen plavoj sportska jakna koju je nosila za pokrivanje davan bijela košulja. Ona mrzi kako je ona u skladu ovdje. Čak i do plave suknje koju je nosila, butina uspone i šest inčni peta, ona je izgledao kao i ostali. To je ušteda milost koja je bila u stanju da se nosi joj podvezica pojas s čarapa i čipkasti grudnjak je nosila da joj se osećati seksi. Tanki bilješku čipke koje jedva da pokriva joj maca završio osjećaj.

Ona slegne i udarcem povratak svoje zali dolje scotch sa izdisaju. Alkohola okusio kao govno zbog činjenice da je to bio jeftini viski, ali to je bio alkohol. Bilo bi joj dovoljno sjeban tako da je mogla zaboraviti ide kući na praznu kuću.

Petar joj je ponudila jedan zadnji vrsta osmijeh, ali je napravio njegov put leđa to poglavit područje gdje je većina njezine suradnike konvergirane.

Trčanje ruku kroz nju ponoći plava kosa, mati cup dolje i napravio joj put ka bartender. "Hit me opet, Jack." Držala je iz njezine ruke.

Bartender joj cockeyed smiješiti i izli još jedno piće za nju.

Suženje očiju, ona je naslonila bliže. Ona nije 'gnjaviti držati njezin jezik.

"Neka bude dupli. Odlazim nakon ovog. I ne jebu ga vode prema dolje. "

On je klimnuo i uručio joj piti.

Ona je išla ruku kroz nju labav linija i neka ga ventilatora preko ramena.
Ona ne bi trebao biti ovdje. Gledajući oko na nju suradnicima joj annoyed. Tina, koji je vodio pijani računovodstvene prolazi kroz ružan razvod i da ga je do njezina eyeballs in Scotch ranije, sada ples na vrhu tablice sa nekoliko odjela na njoj navijački.

Njezin izraz je izgledao mrtav, Gavran je odlučio.

I Mike, dobra stara irska katolička Miško, je stajala u kutu neke siromašne žene predavanje o zala prava queer organizacija. Odjevena u ratty majicu i crne hlače koje su bile pretijesne za njegov masti magarca, on je vodio kroz svoje ruke zvijezdom i nastavlja 'pričati' siromasima SAP malo mucio kako bi ga slušalo.

Svaki put kad otvori usta dokazao je da je idiot.

Kad je otišao na njegov gay bashing tirades, želja da se sjeban magarca povećana.

Raven snorted. "Fat kopile." Ona je pio svoje piće, skenirao patetičan gužvi je i sama prisiljena vidjeti svaki dan, a zatim odlučio na odlazak. Lupanje joj brazgotina, ona coughed od opekline jeftinog napitka prije postavljanja svoje staklo dolje. "Ja sam se." Ona vitlaju i lagana ženska cipela mimo nekoliko pultova u dvoranu gdje je nabasao na kruto zid.

Sa oomph, ona se okrenula da vidi da je zid zida, ali nije bio zid mišića.

Romyn stajao s tamnim očima i da se opasan osmijeh je uvijek nosio. Osmijeh joj je jeza, ali ona je na svom terenu. Bilo je onih koji je uhvaćen usnama svaka žena u roku od stotinu metara off straže.

Čak Raven.

Ona se zakleo nitko ne bi dobiti bolje od nje.

"Hello", kazao je na svom ramena čvrsto u jakim rukama.

Duga tamna kosa je zavezana i visi dolje na vješt odijelo kaput koji je naglasio vitko tijelo još izgrađen. Duge hlače visio s kukovima je osjetio određeni su izrađeni od čelika.

Ona je ostala paralizirana predatorske buljiti u svojim ledenim plave oči.

On je raked njegov pogled na njoj i obrazi isprani s topline.

Joj gaćice rastao vlage. Osuditi ga! "Romyn." Ona mu kratkim klimanje glave i pokušali manevar oko njega.

Ipak, Svojom veličinom njegova tijela veoma visok preko nje je napravio Internet činiti nemoguće.

Njegov izvijene usnice prema gore u opaki smiješiti. "Idete negdje? To nije kao te ostaviti tvrtku stranke rano. "

Taj duboki glas huktav Stvari se nisu joj utroba koji ju žele prolio jebani ograničenja korporativnog da bih i sama prisiljena na svakodnevno i puzati po cijelom tijelu sve dok ona bi se oženio ispuniti njegov penis, a zatim neke.

Muškarci su poput njega opasnost ne samo svoju libida, ali njezino srce kao dobro. "Vidim da ste se s Alex."

"Ne", Romyn uzdahnu: "Morao sam napraviti nastup na ovom šaliti šarada i onda sam off u susret mu centra grada. Trebali bi nam se pridružiti. "On zgazi leđa i održao svoju ruku.

Vi znate da želite. Ta misao prošapta njezin um kao po svili preko svoje bujne tijela tijekom noći i njezin podsjetio na svoje igračke, samo naughtier.

Ona coughed. "Ne mogu. Uplašen sam dobio tonu posla za napraviti i ", ona coughed opet," mislim da sam silazi s nešto. "

"To nešto", on klimnuo glavom, "je uredu dosade. Ovdje osoblje je toliko nekompetentna
Jedva sam ne mogu vjerovati da ste dozvoljeno da rade za Alex. Ali, "uzdahne je slijeganje ramenima i njegove raked oči nad njom tijelo još jednom", tako da bude. Ja ne mogu kontrolirati koliko on traje njegova tvrtka. Međutim, "usta visio otvoreno, pozivajući kreštav ponuda za poljubac Raven znala da je bolje ne uzeti", ima 'ništa izvrnut sa vama da noćne provode ne mogu popraviti. "

Ona blushed. Koji djeluju samo joj je podsjetio zašto je mrzio biti u blizini Romyn ili njegov prijatelj Alex jednako lijepa. Dvojica nisu bili samo oku bombon.

Oni su bili utjelovljene Lust.

Njezina vagina stisnuta u očekivanju slika koja puni njezina uma. Ona se okrenu od Romyn, uvijek je tako malo. Kašalj opet, ona je pokušala lažne kihati, ali ništa ne iziđe.

Dubina njegova glasa dodan u zgradu niska pobuđenost već u svome tijelu. On nagnutom prema naprijed, usta lagano četkanje nad njom uho, "Mislim da je bolje kvalitete brazgotina bi pomoglo da je hladno, Miss Raven".

Odjednom se našla sama pratnjom niz hodnik prema garaže. Ne mogu sama prestati, ona je neka svoje duge prste miluju joj zglob. Pad njegove thumb radio preko šaka i šalje signale utrke prema njoj lupanje klitoris

Raven je uvijek sama ponosio kao usamljenog vuka u svim pitanjima, sposoban za donošenje vlastitih odluka i trčanje njezin život dok je izabrao.

Ali Romyn napravio taj vrlo težak kao i uvijek.

Ona žmirkalo i trenutnih rezultata sama klize prema sjedalu njegova BMW ponoć plava. Auto vikala luksuz i sirove snage, zajedno s crnim kožna sjedala koja su kao mekan kao maslac.Svježi mirisi ružmarina, bora visio u zraku, ali Gavran pokupila na slatki miris duhan za lulu i sandalovine.

Ona joj zaglađene tamne suknje preko svoje bedro i prešanih njoj noge zajedno u pokušaju da razriješi pritisak zujanja o njoj maca.

Vidjela Romyn lakoćom u vozačevo sjedalo, čuvanje njezin pogled usmjeren na one suhe, duge noge da bih vidio nekoliko puta u gaćice. On je prilagođen pojasom preko njegove velike okvir i okrenuli joj u susret. Požara izgorjelo u tim očima.

Ona tvrdi proguta. U mirnom glas, ona je govorila: "Zašto ne mogu reći ne za vas?"

Romyn započeo u auto i odustao prostora s lakoćom. Okrenuta prema naprijed, on je izvukao na magistralu i ubrzala prema centru grada, ostavljajući joj pitanje visi u zraku.

Frustriran, Gavran je zadržala svoju ruku na sebe cijele vožnje sve dok ne bi izdvajali u parkiralište upakiran sa raznim automobilima. "Ovo mjesto", rekla glasan.

"To nije ono što biste očekivali od mene, je to?"

Okretanje mu lice, ona blinked. "No"

"Dobro. Mrzim ponoviti rutina i ispuniti očekivanja bez iznenađuje ljude. "To je stalni kantor njegova glasa joj je shvatiti da je mogao čitati telefonski imenik i dovede do orgazma više puta.

On je bio muškarac verzija Oceanije, slavan audio božica seksa.

Ona je željela da bih nosila gaćice deblji. Deep blue bič jedva nosila pokrila sex i samo se činilo da joj još više iritirati.

Njezina podudaranja grudnjak nije pomoć, čipka gumiran preko svoje naborano bradavice i ako to nije za nju crno odijelo kaput, da bih biti prikazano Romyn i svijetu koliko je ona pobudila.

Ona je skliznuo iz auta i spun oko pronaći parkirališta puna ljudi u ratu tvorili linija prema klubu.Bas prešao glazba pounded od ulaza, a na desetke djece i mlađih odraslih osoba odjevena u odjeću Goth čekao da bude primljen.

Znala je to mjesto, to često redovito, ali nikada nije vidio Romyn ovdje.

Ostavio auto, pogodak gumb i zaključana.

Njezina vrata uvijek otvorena obješen.

On je došao za njom u šapat, postavljanje ruku na nju, tako tiho da je gotovo iskočio iz svoje kože.

Blještavim na njega, ona pursed joj usne zajedno u tanka linija.

Gledao leđa, ali žar požude nikad nije ostavio te raskošnih oči. "Vi ćete želite promijeniti iz te jakna i na ovaj." Održana je dugu tamnu plašt koji je vjerojatno dubokoj šumi, zelene boje. On se pojavio na utakmici s kosom i ostatak njezine haljine. "Ili sam nešto drugo, ako biste radije da ide malo više na strani štedljiv. "

Frka, ona je postignut za ogrtač. "Ti nikada nisu odgovorili na moje ranije pitanje."

On je napet glavu kratko, onda je sreo s tim očima i da je senzualna usta.

"O, da, o tome kako ne možete činiti se to ništa me zatajiti. Siguran sam da ćemo naći odgovor na to negdje ovu večer. Sada dolaze. Alex nas čeka. "

Raven poskliznuo na ogrtač nakon što je odbacivanje joj jaknu i bacanje preko sjedalo u autu. S blago guranje, ona zatvori vrata putnika. Njezina visoke pete crunched po makadamu, ali je zadržao gore sa Romyn je podugačak, uvjeren zamahu sve dok nisu prošli gužva. Nekoliko plač i prigovore odjek u pozadini, ali gavran nije mogao biti gnjaviti s njima. Glasno darkwave glazbe blared iznutra da ju žele zavodljivo njišu se na spore nadmašiti često imitirao seksa.

Ali ona će čekati. Romyn je nešto u rukavu, ona to znala.

Nitko kao snažan kao Romyn učinio ništa bez misli.

Pogled na njega protiv streetlight naglasio smanjiti svoje odijelo. Ona je bez dlaka mu je bila zavezana s vrpcom u boji, a ne repom nositelja kao normalni.

Ono što je bila njegova igra večeras?

Nije bilo važno.

Njegova ruka klizila lako u njezin. Razlika u ruci veličinama ju opet osjećaju mala, ranjiva.

Ona je mrzio taj, još ga je želio više od svega sada.

Jednom unutra, dojam Romyn je ruku na njezina leđa male dodan u neodoljiv osjećaj mraka koji je počeo da joj omotnicu. Raven neka ju dovesti do bara, kao da ga mogao zaustaviti.

Okrenuo se, pogledao ju je s grijanom pogleda i spaljene nosnice. "Što bi prilično dama željeli piti?"

Wriggling joj obrve na njega nije ništa učinila da se odvratiti intenzitet njegov pogled i na činjenicu da je opečen kroz nju i napravio joj uvijek tako svjesni sada namočen tanki bilješku čipke između nogu. "Niste li reći da je potrebno bolje brazgotina, ona coughed," da razriješi moj hladno? "

On chuckled. Vraćajući se barmen, on je ošamario dolje veliki račun, šapnuo nešto u uho i tip je klimnuo glavom.

Bartender namršti i dužan.

Raven osjećao prste prolazi kroz kosu.

Ona je opušteno na press tih prstiju u podnožju svoje lubanje. Počeli su joj masiranje napetosti, ublažavanje napetosti iz nje dok ona skoro pala bih leđa protiv Romyn tijelo.

Ona je Scotch predao njoj i doveo ga na usne. Već, karamele i hrasta nanijet gore prije nego što bih uzeti prvi gutljaj.

Tada se miris cigara, debelih i teških okružena nju.

Gavran je uzeo da je gutljaj brazgotina i neka toplina mirno joj živce. Ona je znala koji je stajao iza nje puffing na taj cigaru. Alex.

"Dobar vidjeti te," Raven Romyn pretvorio u ruci u lice Alex.

I u mraku, vidjela je da je plavuša čovjeka za ono što je bio. Njegov gotovo snijeg obojena kosa pala zadnjih ramenima u labave pletenice. Oči su teško vidjeti, ali ona se zakleo mu lizali debeo usta na oči njenih.

Njegov pogled raked nad njom kao da je on studira nju. "Hello Raven. Na taj način drago što ste mogli da nam se pridružite. "Njegova ruka posegnula za njezina ramena, guranje nazad ogrtač otkriti bijelu košulju njezine bradavice trenutno naborano protiv.

Ona je podigao svoju čašu. "Posljednje mjesto Htio očekujem da vidim vlasnik tvrtke."
Ona ga je pogledala gore i dolje, postavši zavidni na majicu da zagrlila svojim tankim još mišićne obliku. Alex je sva vlast u malom paketu.

Njezine oči nastavio putovanje prema dolje, pokraj velikog pojasna kopča koji je pomogao održati svoje kože suknja gore. Crno butina visoke čizme izrađen izgled i dao mu je gotovo
Viking biker izgled koji je dodao da njegov osvajački pogled.

Toplina spaljene između nje bedra i tekući udruženu brže.

Bogovi, ona je bila namočena.

Stoji između dvoje ljudi koji towered nad njom nekako činilo da blokirati ostatak kluba pridobiva."Što bi čovjek kao što je netko od vas biti radiš ovdje?"

Obojica ju uhvati za ramena i wordlessly otpratili svoje prošlosti nekoliko tablica i veliki križ pozornici, gdje je u stalnom postavu, kompletan sa razapeli Isusa. Ljudi se njiho pulsiranje bas da joj je podsjetila na malo lupanje pupoljak koji si tražio pozornost od ova dva čovjeka.

Ipak, ona nije mogla sama uključivati u bilo koju od njih. Jedan od njih, ona je radila za njih oboje. Dva, samo ... ne!

Raven se bojao što će ona učiniti bilo koji od njih ako dobiju šansu. Ona je imala prošlost narušili muškaraca te ih šalje trčanje uplašeni za svoje živote.
Ona nije bila nasilna, samo jako puno lopov. Raven shvaća da nikad neće biti posve zadovoljni s jednog čovjeka, jer on nije mogao dati joj dovoljno onoga što je tražila.

Bez naziva, taj osjećaj je jednostavno iscijedi većine ljudi u nekoliko tjedana.
Setting dolje u kabini protiv kutu pozornice, dva muškarca njezina flankiran.

Ona je još jedan gutljaj joj zarezati i pustiti da ju smiruje živce utrke. Što bi se eventualno žele s njom?

Romyn sjede na svoje lijevo, Alex na desnom. Obojica su držali oči okrenuti prema vani plese, ali svojim rukama ostao na njoj.

Ona osjeća zarobljen. Zatočene. "Moram ..."

Alex ju je gledao s buljiti dovoljno vruće da bi se tekućina između njenih bedara creamier. "Te bi trebao opustiti. Vi rade tako teško za moju tvrtku, a mi samo želimo pokazati našu zahvalnost. "

Njegov glas nisko šumi u svom uhu i napravio joj koža svrbi.

Ona je morala izaći iz tih odjeće. Zaglađivanje plašt iza nje, ona je zadržao jednu ruku na nju piti i drugi puta na rub njezine suknje. Znojenje točkasta čela.

Oči okrenut prema naprijed, ona je gledala razne ljude odjevene u polu obična na gotovo vide kroz odjeću, dijelove tijela visi s očitim izuzecima za muškarce. Nekoliko su žene nosile majice koje vam pokazuju svoje grudi način previše lako.

Neke žene su plesale s drugim ženama kao da su u capivated požude ispunjena ljubavlju, ostali su plesali sa potpunim prepustimo pjesmu koji je govorio o ljubavi do smrti.

Ona lizali joj usne. Gavran je kao ženski lik. Ali da je to, ljubav je
za budale. Ova lekcija je dobro poznavao.

Muškaraca bočnog joj se činilo više zainteresirani za njeno tijelo, što je dobra stvar. Ona nije imala srca da ih daju.

Romyn 'prst klizila prema dolje svoju ruku sve dok mu palac dosegla pulsa u svom zapešću.

Alex ruke je nekako pronašao svoj put na njoj čarape odjeven bedra.

Ona squirmed i pritisne joj noge zajedno. Uvijek si mogao reći ne.

Ona odbija na ideju. Raven nikada odbio dobar zajeb, pogotovo ako se dvoje ljudi bili kao snažan i sposoban kao Romyn i Alex. Dio njezina shvatio ona je potrebna za feed off požuda, neka se graditi unutar svoje i sadrže sve dok je mogla dobiti još jedan škripac. Ako joj je doista ljudsko, što je bila ona da je, budući da samo čovjek radio poslove sisati magarca i gnjaviti s materijalnim stvarima, a ona će oponašati svoje omiljene demona je Succubus.

Alex questioningly gledao na nju. "Nešto nije u redu, gavran?"

Njegov glas joj izvukao iz njene misli. Ona je još jedan gutljaj svoje brazgotina i odmahnula glavom. "Ništa ne mogu popraviti."

Ipak je sjedila između ova dva čovjeka kao da je onaj gore na križu za grijehe biti ogled je tek počiniti.

Romyn 'prst i dalje kruže joj kožu na način da šalje drhtavice utrke po njoj.

Ona ga je pucao odsjaj.

On nije potez iz njegova poza, ostavljajući njegov profil za njom dok je rukom izrađen nad njom tijelo na takav jednostavan čin koji ne bi pobuditi normalne žene.

Gavran je bio daleko od normalnog, je zapamtila.

Bila je tako nije normalno da je sjedio u gotičko plesni klub sa svojim šefom i njegov partner, ostavljajući ih je oboje svoje šape kao ljubimac.

Morala je priznati, to nije loš položaj. Možda je mogla imati neki zabava na njihovu štetu.

Postavljanje svoje staklo dolje na stol, uzela je Alex ruku i to više klizila joj bedra.

"Vi ste igranje s vatrom", glas mu je bio grub prema njoj uho.

Njegove ruke su se grubim i surovim protiv nje unutarnje strane bedara. Oni prstiju skrenuo malo krugova oko unutar njezina bedra, a polako inching joj suknju.

Ona namršti. "Ti si jedan igranje sa stvarima koje spali, Mr. Wolfe."

"Onda mi spali." Njegov jezik trzanje po svojoj vanjskog uha dok mu je glas poslao drugi val ekstaze kroz nju već zagrijava kožu.

Ugriz strasti na stražnjoj strani njezine suknje popped. Ona grču protiv ruke koji je ostao na malom njezina leđa i čuo smijeh muški će uvijek prepoznati kao Romyn's.

Duboko, mužjak, debeli sa željom, njegov smijeh utječe sve one oko njega, ali upravo sada je uspio utopiti teške tući od glazbe.

Romyn 'jezik swirled oko vrata. Zubi potonuo na tijelu.
Ona writhed protiv njega, zatvarajući svoje oči i um za sve, ali dojam
Alex rukama puzi joj bedra i usne Romyn pritisnut vrata.
"Da li ga dobiti hiked one prekrasne bedrima, gavran? Ili vam stoje i pustiti da padne na pod? "

Cigara dima uvijen gore od nedovršene cigaru sjedi u pepeljara.
Svjetla bljeskale na plesnom podiju i pokroviteljima prilagođen njihovim lepršav na mekše ritmu glazbe.

Nakon što je čula nepogrešivi pop njezine suknje, Raven usta suha iznenada otišao na izglede da bude oduzeta za svijet da vidi.

Njezina golotinja s partnerima je jedna stvar, ali ovo je javno mjesto. Naravno, to je posljednje mjesto ona očekuje da se svira sa svojim šefom i njegov partner, ali hej, ona je imala samo jedan život za život.

Alex oslanjao u uskoj, Romyn bliže.

Snaga joj okružena uz taj predmet koji je bio čista, sirova muškost nepokvaren. "Mi jednostavno pronaći vrlo atraktivna, draga moja. Koji je to? Ili će vas spustiti izazov nakon pada na dvoboj? "

Нема коментара:

Постави коментар