Servis za upoznavanje

среда, 10. фебруар 2010.

upoznavanje sa kuckama

Maggie na njoj pio čaj i glanced putem novina, dok je sjedila u salonu Grandma Helen's place on Wisteria Lane. Ona je bila dom iz koledž i da je, navodno, dolaze ovdje za dan mira i tišine, kako je priprema za svoje nadolazeće ispite. Helen bili izašli shopping s prijateljima, dečkom Rob je bio na poslu i tako joj je cijelu kuću za sebe i namjeru da što je najviše, busenje ispit revizija! Stvari nisu sišli na odličan početak ipak, kako bi ona bila s probuđenim luksuzan potopiti u kadu te netko uporno kucaju na prednja vrata; To bih bio krvav ugljen-čovjek i dok on bi jasno uživao očima joj, okretan atletska tijela, damply parading oko u samo ogrtača,kuckama ona bi mu dao kratki oproštaj, a nakon curtly reći mu koliko vrećice i gdje ih je mogao staviti (da bih bio u iskušenju da bi se ova više biološki smjeru!) ona bi ga platio, tresak vrata i krenuli natrag u svoju kupku.


To je više od sat i stvari su poboljšani od. Maggie je završio svoju kadu bez daljnjih poremećaja, brijanje nogu, ruku, pa čak i podrezivanje joj slatko crvenkasto maca, možda ona bih dao Rob liječiti kad ju je izvukao ovu večer? Ona je svakako osjećaj rožnat dovoljno, "Kao Bitch u Vrućini" kao Roba Često joj je opisano. Nakon što je dobio od požara ide, to je bio lijep i topao, tako da ona još uvijek nosi tek mali par gaćica i njezina ogrtača zelene brisanje ručnikom dok je promatrala li gledati jedan video ona bi bila ušteda gore, ili boja joj toenails? Ta odluka je bila zaustavljena Maggie je uznemiren još jednom, ovaj put je zvuk lupanje i zakucavanje koje, čini se, dolazi od leđa vrtu? Pitate se što se dovraga događa sada, kurvice ona je otišla do prozora te je razriješen vidjeti da zaista buka je dolazila od vrata do vrata, ona je znala novi par su se preselili u i dok se ona ne bi ih upoznao, njezina baka imala prijavljen da "oni činiti se vrlo lijepo". Ona je također zapamćen Gran govoreći da su one odlazile zamijeniti pohaban ogradu između njihovih kuća they'da kao pas i koji je potreban da to čepljenje lutaju. Oni su uvjereni Helen bih da to nije opasno, ali to se prilično velik i razigran, oni su potrebni da bi ga napisao u, Maggie nije vidio ni pas i od veličine ograde koja je sada ide gore, ona čudio ako bi ona ikad? To je riješen, ona je odlučila na video najprije-palac nokat ona bih ostaviti za kasnije i to unatoč još uvijek prilično rano, ona je i sama tretirana na nezakonite bocu joj Gran je vino da ide s njom. Ona je nacrtao zavjese, u dijelu kako bi TV-jasniju sliku, ali još važnije, ona prigušen zvuk iz ograde konstrukcije previše.


Film pokazao veliko razočaranje (dosadno) i da, u suradnji s vrlo lijepo bocu Rioja i urliče od požara ubrzo ostavila drowsing na divan. Neko vrijeme kasnije, ona se probudi s start! Što je poremećena joj riskirati? To ne može biti ograde banda kao i svi sad otišli tiho izvana pogled na sat -12:45 sugerirali da su oni vjerojatno bih otišao off za ručak? Sjedeći sama uspravno na divan, ona je sada definitivno čula buka izvan prozora i trenutak kasnije, zvuk otvaranja vrata leđa..prostakuse Prokletstvo! Ona ne mora imati ispravno kada je zatvorena ugljen-čovjek je bio, njezin bijes na ovoj realizaciji, bilo tinged je malo strah previše, kao što je sada mogla čuti pokret u kuhinji.Tko je to, oni su do ne-dobro, kao što je jasno iz svjetlosti stopama, da su tip-toeing okolo i pokušavaju zadržati buke dolje; Maggie bila samo podizanje hrabrosti otići i istražiti ili na samom najmanje shout-out u nadi da će scaring off Čiji je bio tamo, kada je kvrga pravo izvan salon vrata. Ona je bila na pola puta na noge kada je polako počeo da zamah otvoren i kada s drugom kvrga je zamahnuo potpuno otvoren, lupanje u njoj Nan omiljeni stolac, ona je pala natrag na kauč sa cika straha.


Za nekoliko trenutaka ništa drugo dogodilo, nema zvuka, nitko nije pojavio i Maggie's mladenačkim mašte early nemiri, kao što joj srce ruža u grlo joj je pitali ... Mogao bi biti ugljen-čovjek, koji možda bih se vratiti joj oteti? On je sigurno bih joj dao nekih leering izgleda ranije, čak i pokušao to ugurati-up protiv nje, a nakon što je način na koji ona bi ga poslao pakiranje, on možda bih pomislio "slinav kuja - ja ću vidjeti da je"? Još jedna misao zaobljena u razuma; imao Ograde Men joj vidio kroz prozor i sad je puzav u bandu-silovati? Lizanje Kao što je ovim i drugim jednako zastrašujući i prijeteći scenariji vozio kroz njezin um, bilo je još jedan krasti od pokreta i miran kašlja od samo s onu stranu vrata, prije nego zvuk više tajni i nogu ...

Najveća irska Wolf-pas je ikada vidio peered širom otvorena vrata u njoj i dao prijateljski Vau!


U drugim okolnostima, ovaj masivan pas bi se vjerojatno joj prestrašena, ali s obzirom na strah da je njegov tajni pristup bijaše uskrisio u njoj, Maggie jednostavno prsnuti u smijeh iz reljef više ne biti suočeni s "sudbina gora od smrti". Smijala se na to mislio previše, očito je ona bila bih usnuo polovine polovina, a možda i previše ljut, da joj je omogučila umu da divljati kao što je imala. Vuk-pas u međuvremenu, tipped glavu na jednu stranu i dao joj zbunjen pogled, od kojih je samo vrsta pasa i mala djeca mogu činiti kako bi se postigla. Kao Maggie počeo smirivati, ona laughingly pljeskao rukama i tiho zajedno nazivaju "hello boy, tko si ti?" Već s pretpostavkom da je od vrata do vrata i pobjegli kroz napola izgrađena ograda. Pas, prilično preskakivati preko maloj sobi i kako je skittered za zaustavljanje ispred nje, Maggie je shvatio da, ako ništa, on je čak veći nego što je prvi bih mislila, sjedi tamo na kauču, oni su bili oči u oči , sa svojim mokrim, crni, nos samo šest centimetara od njezine vlastite suha, roza jedan.Kao što je njegov jezik darted se lizali i na njoj obraz, ona je pala natrag u kauč i gura ga dalje, jer iako je još uvijek bio nasmijan, u isto vrijeme, mrzila da se lizali po psima, čak i one lijepo ovako. Ona je uvijek bila nasmijana dok je sjedila naprijed opet i da se izbjegne daljnje neželjene predujmovi iz njegova živo jezik, ona stroked a izgreben vrh njegove glave i iza ušiju, ona također su imali priliku provjeriti srebra diskove zveckanje u grlu, prije laughingly govoreći: "Finn je to, mislim da se zove za druge irski Giant, Finn McCool? To sigurno vam najviše odgovara "


Maggie se bave razigran jasno grubo i prevrtati sa Finn nekoliko minuta, grebanje, škakljanje, potezanje na njegov kaput i grubo ga guranje daleko kad god mu oštar jezik dobio previše bliski za utjehu, Finn uživao je previše pozornosti, dajući tako dobro kao on je dobio , dok se Maggie pao natrag grijao i zajapuren od napora i dalje smijeha, postignut za svoje vino stakla. Finn lunged naprijed još jednom i uplašen taj hed 'prosuti svoje vino, Maggie pod nazivom "Ne Finn, dolje", i bez oklijevanja, veliki pas pala na njegov haunches i sjede mirno joj promatranje. Ona je isprva iznenadio ovim savršenu poslušnost, ali kao što je to promatrala i pio vino u njoj, ona je shvatila da se ne bi moglo voditi psa Finci veličine, ako on nije bio dobro uvježban, i to na umu, ona sjedio uspravno još jednom mirno i rekao: "Evo Finn, lagano", a velik eskimski pas, stajao još jednom, zgazi naprijed, odmarali u bradu na koljena i pogleda gore expectantly. Zadovoljan u svom pokornost, Maggie počeo grebanje na glavi i ušima još jednom, dok uživate u njoj vino i prijateljski toplinu njegova tijela prisutan prema njoj gola bedra. Ona je bila previše zabavljeni je realizacija da je ona još uvijek odjeven samo u hlače i njezin ogrtač, pa čak i one imala je dobio nešto disarrayed tijekom scuffles, to je dobar posao koji joj je bio neočekivani posjetitelj pas nego homo sapien muški!


Kao Maggie sjedio tiho, uživanje u trenutku, Finci aktivnog jezika započela je istraga još jednom i iako ona bi ga gurnula daleko ranije, to je zapravo samo joj lice koje je mrzio pse na lizati, ti dugo vlažnih poteza uz vrhova joj bedro je prilično drago, u stvari, ona razmišlja, opuštajuće dalje u njoj tužan, a možda i nije malo pripit države, ne bi čak bio prilično erotski je to bio Rob, nego protiv Finn četkanjem i nježno lizanje joj je sada trnci bedrima. To je povećalo drugi iskrivljen osmijeh, kako je ona prisjeća se o mnogo puta oni bi igrali igre mašte, gdje se istovremeno vodi ljubav s njom, Rob preden seksi priče o njoj biti jebeno veliki pas; sada stvari su došli puni krug, kao i ovdje je bila, da uzbuđuju pas, dok razmišljam o izradi Rob ljubavi prema njoj. Dok se ona ne bi nikad vidjela takva djela za pravi, znala je da joj je fantazije bilo je moguće kao što su bili na snazi, povremeno u visoko ilegalnih videa, iako je uvijek bih pretpostaviti youd 'trebate naći jako dobro uvježban, da ne spominjem dobro obdaren pas, kako ga postići ... Baš kao i Finn možda?


Maggie reclined natrag na kauč još jednom i kako joj snovi nanijet od Rob i prema više neposredne fizičke prisutnosti Finn kraj nje, ona se nasmiješi sama sebi, otvorio joj haljinu i opušteno joj bedro, dok se pitate "što je on mogao učiniti ako sam samo mirno ležati ovdje? "


Položen još i polugo u dnevni boravak, njeno tijelo je osjetila kao da se na, možda čak i izvan njihove vrh? Maggie je bila neobično svjesna malih zvukova kao što je on napravio Finn laptali vodu u njoj bedro i osjećaja četka njegova gruba dlaka protiv topla koža joj noge, brišući naprijed-natrag kao što je pritiskanje naprijed uz svaki udarac. Osjećaj vlastite grudi nježno njišući dok je premještena nešto kao odgovor na svaki dodir, joj bradavice već uspravne i upaljene; joj maca usne počinju navlažiti, a zatim joj oči otvorene pojavili na nagle osjetiti šapa raking protiv strani joj noga, pandže grebanje (ali ne i ranjavanje), a ona je izrekao nešto mewling izdisaj kao Finn's cool vlažan nos sada pritisne jače protiv nje bedrima. Ona nije mogla govoriti, suha usta, i njezino tijelo osjećaj jako vruće, BRADAVICE počela boljeti i ona je čak u stanju miris svoje uzbuđenje kao njena maca preselio od vlage na mokro. Pokušala je sjediti uspravno, ali je bio hipnotiziran po očima, kroz napola zatvorene oči, od Finn's head sada pritiskom između nogu, oči mu svijetle naizgled usmjerena prema njoj sićušne bijele hlače.


On je gurnuo naprijed, njegov nos kao on trzanje sniffed u samom središtu Maggie's seksualnosti, nos i usta su nastavili sa svojom spor, mokro, preklapanje njenog mirisa, sve više joj bedra i do njezina kukova, nakloni glavu i gurnula na snagu joj noge apart at mid-bedra, otkrivajući joj skoro posve-gole posezanje za oči i usta. Joj glavu uklonio jer je osjetila vrući dah iz njegova njuška sanitarne joj prepone. On je sada laptali vodu u unutrašnjost joj bedra, gore i dolje dok ona mogla osjetiti ga guraju duboko prema njoj maca sa svojim jezikom, on je sada mogao probati ono što bih mirisala a ona je znala. Njegovi zubi tražbina snosi i on je nježno uhvatio na trokutić tkanina pokriva joj maca u svojim zubima i tresući glavom naprijed-nazad, suzenje na mekom krpom. Maggie pogledala dolje, njeno tijelo sada nježno drmanje, gledajući kako Finn tugged joj hlače sa svojim zubima, ona je osjećala njegova oštrim zubima zgrnuti kroz nju pubis i blagi trunke nelagode kada je nekoliko stidne dlake došao daleko s tkanina, ali ona strast osjetio kako je ripped off bikini dnu je bio nepogrešiv, joj cijelo tijelo sad je zapaljeno i požude. Tkanina poderati, osjećala se izvrsno ravno dolje i nad njom klitoris, osjetio cvrčanje od tkanina vibracijskog protiv nje vruće ugrabiti kao ona je gledala njega otkinuti. Svjetlo pamučne gaćice poderati potpuno u dva, kao i tkanina dao način i pao je otvoren za potpuno izložiti joj vruća maca mu je gledali breathlessly; Finn pritisne prema naprijed još jednom, njegova njuška gladno nuzzling na nju sad gol maca; zubi lagano štipa na njoj usnama, svojim jezikom tople sanitarne joj klitoris, a pritiskom na njegov nos duboko u njezine crvene stidne dlake.

Нема коментара:

Постави коментар