Servis za upoznavanje

среда, 3. фебруар 2010.

druzenje sa matorkama

Sophie lice blijedi u zime siva svjetlost dnevnom boravku. Ona dozed u fotelji taj Joe je kupio za nju na četrdeset godišnjice. Soba je bila topla i mirna. Vani je snijeg lagano. Druzenje sa matorkama.
Na jedan i petnaest poštar okrenut Allen na uglu ulice. On je bio iza na svoj put, ne zbog snijega, ali zato što je Valentinovo i bilo je više nego obično pošte. On je prošao Sophie's kući bez gledanja prema gore. Dvadeset minuta kasnije, popeli nazad u svoj kamion i odvezli off.
Sophie promeškolji kad je čula mail kamion vučenje daleko, a zatim skinula svoje naočale i brisanje joj usta i oči s maramicu ona je uvijek nosio u svom rukavu. Ona sama gura gore koristeći ruka stolice za podršku, ravnanje polako i izglađen krilu joj tamno zeleni housedress.
Njezina papuče su mekani, miješanje zvuka na golom podu dok je otišao do kuhinje. Ona se zaustavio na sudoper za wah dva jela je otišao na šalter nakon ručka. Zatim je ispunjen plastična čaša do pola s vodom i uzela joj tablete. To je bio jedan četrdeset pet. Upoznavanje sa starijim damama.
Tu je stolica za ljuljanje u dnevnom boravku je ispred prozora. Sophie sama smanjila u nju. U pola sata djeca bi se prolazi na putu kući iz škole. Sophie čekala, ljulja i gledanje snijega.
Dječaka je najprije, kao i uvijek, runnng i pozivajući se stvari Sophie nije mogao čuti. Danas su stvaranje gruda snijega kao oni otišli, bacajući ih u jednom drugom. Jedna grudva snijega propustili i smackd teško u Sofijin prozor. Ona je u grču unatrag, a rocker iščašenje od ruba njezina ovalnog krpe sag.
Girl dilly-dallied nakon dječaka, u paru i trojkama, cupping mittened svoje ruke preko usta i giggling. Sophie je čudnovato ako oni su govorili jedni drugima o Valentines su dobili u školi. Jedna lijepa djevojka s dugom smeđom kosom zaustavio i ukazao joj lice iza zavjese, iznenada self-consious. Kad je gledao opet, dječaci i djevojčice su nestali. Bilo je hladno po prozoru, ali je tamo ostao gledajući snijeg razgovor dječja footprints
Cvjećar's kamion skrenuli Allen ulici. Sophie je slijedila svojim očima. Bilo je pomični polako. Dvaput je prestala i počela opet. Tada vozač vučenje gore ispred gospođe Masona kuću pokraj vrata i parked.Who bi se šalje gospođa Mason cvijeće? Sophie čudio. Njezina kći u Wisconsinu? Ili njezin brat? No, njezin brat bio je jako bolestan. Vjerojatno je njezina kćer. Kako lijepo od nje.
Cvijeće je Sophie misliti Joe i, za trenutak, ona neka bolan memorije joj ispuniti. Sutra je bio petnaesti. Osam mjeseci od njegove smrti.
Cvijet Mans je kucati kod gospođe Masona prednja vrata. On je nosio dugi bijeli i zeleni okvir i međuspremnika. Nitko kao da se odgovara. Naravno! To je bio petak - gospođa Mason postavljena na crkvi u petak popodne. isporuka čovjek okrenuo oko sebe, onda je pokrenuo prema Sophie's House. Seks sa matorkama.
Sophie sama shoved iz šenuo i stajala blizu drapes. Muškarac pokucao. Rukama zadrhta kao ona ravnanje kose. Ona je dosegla je ispred dvorane na trećem kucati.
"Da?" rekla je, peering oko malo otvorena vrata. "Dobar dan, gospođo," čovjek, rekao je glasno. "Biste li se dostava za bližnjega svoga?"
"Da," odgovori Sophie, potezanje vrata širom otvorena. "Gdje bi me kao da ih?" čovjek uljudno pitao kako je Strode i.
"U kuhinji, molim te. Na stolu." Čovjek izgledao velik za Sophie. Ona je jedva mogao vidjeti lica njegova između njegove zelene kapu i bradu. Sophie je bilo drago brzo je napustio, a ona je zaključao vrata za sobom.
Kutija je bila kao čeznuti kao kuhinjski stol. Sophie približi ona i pognut za čitanje slova: "NATALIE'S Cvijeće za svaku prigodu." Bogat miris ruže je progutao. Ona zatvorene oči i uze sporije diše, zamišljajući žutih ruža. Joe uvijek je odabrala žuto. "Za moje sunce", on bi se reći, predstavlja neobičan buket. On bi smijati oduševljeno, joj poljubac na čelo, onda uzmi je u svoje ruke i pjevati joj: "You Are My Sunshine".
To je bilo pet kad gospođa Mason pokuca na Sophie's prednja vrata. Sophie je još uvijek na kuhinjski stol. Okvir cvijeća sada je bio otvoren iako, i ona je održan ruže na svom krilu, lepršavo i lagano povlačiti nježan žute latice. Gđa Mason pokucali opet, ali Sofizam nije ju čujete, a nakon nekoliko minuta susjed slijeva.
Sophie ruža malo kasnije, polaganjem cvijeća na kuhinjski stol. Njezini obrazi su bili zacrvenio. Ona je vukao stepstool preko kuhinjskog poda i podiže bijeli porculan vaza gornjem kutu kabineta. Koristeći staklene čaše za piće, ona je ispunjen vaze s vodom, a zatim nježno uređenim ruže i zelje, te ih je nosio u dnevnom boravku. Za upoznavanje matorke.
Bila je nasmijana kao ona dosegla sredini sobe. Okrenula se i počela se lagano umočiti i kovitlanje u malim sporim krugovima. Ona zgazi lagano, elegantno, oko dnevnom boravku, u kuhinji, niz hodnik, ponovo. Ona je plesala do koljena rasli slaba, a potom je pao u fotelju i spavao.
Na šest i petnaest, Sophie probudio s početka. Netko je kucanje na stražnja vrata ovaj put. To je gospođa Mason.
"Hello, Sophie," gospođa Mason, rekao je. "Kako ste? Sam pokucao je na pet godina i bio je malo zabrinuta kada nije došao. Drijemajući Jeste li bili?" Ona chattered kao ona izbrisala svoje snježne čizme na dobrodošli na prostirci i stao unutra. "Ja samo mrzim snijeg, zar ne? Radio kaže smo mogli imati šest inča po ponoći, ali ih nikada ne možete vjerovati, znaš. Sjećate li se prošle zime, kada su predviđene četiri inča, a mi ruku dvadeset jedan? Twenty-one! I rekoše mi bismo imati blage zime ove godine. Ha! ne mislim da je bilo više od nula u tjednima. Znaš li moje ulje zakon je 263 dolara prošli mjesec? Jer mala moja kuća! "
Sophie je bila samo pola-slušanje. Ona je zapamćen ruže i iznenada je okretanje vruće s sram. Prazan okvir cvijet je iza sebe na kuhinjski stol. Što će reći da je gospođa Mason?
"Ne znam koliko više mogu držati plaćati račune. Ako se samo Alfred, Bog ga blagoslovio, bili su pažljivi s novcem kao Josip. Joseph! O, za ime boga! Skoro sam zaboravio o ruže."
Sophie's obraze spalio. Ona je počeo mucati isprike, koračni u stranu da bi se otkrilo prazan okvir.
"Oh, dobro," gospođa Mason prekine. "Ti stavi ruže u vodu. Onda si vidio karticu. Nadam se da to nije uplašiti da biste vidjeli svoju Josipa rukopis. Josip me je zamolio da donosimo vam ruže prve godine, tako da sam mogao objasniti za njega. On Zar ' t ištanje to vas alarm. Njegov 'Rose Trust', mislim da je on to nazvao. On je to dogovoreno s cvjećar zadnje Apirl. Takav dobar čovjek, vaš Joseph ... "
Ali, Sophie je prestao slušati. Njeno srce je kucalo kao ona pokupila malu bijelu omotnicu koju je ranije propustili. To je bio kraj leži cvijet okvir sve ovo vrijeme. Sa drhtavim rukama, ona je uklonjena kartice.
"Za moje sunce", kazao je on. "Volim te svim srcem. Pokušajte biti sretan kad mislite na mene. Ljubavi, Joe."

Нема коментара:

Постави коментар