Servis za upoznavanje

четвртак, 11. фебруар 2010.

druzenje sa pohotnom

Bio sam šesnaest godina visoka škola student u proljeće 1964. Kao i mnogi dečki moje dobi, imao sam veliki slučaju nesigurnosti, osobito oko djevojke. Sam čuo sve guysâ € ™ ormar-soba govoriti o onome što su učinili sa svojim djevojkama. Sve što sam ikada imao ostvaren sa djevojkom je bio dobiti brz poljubac u grmlje kad mi je bilo oko jedanaest godina-star. Valjda sam bio kasno greška.

Oko mjesec dana prije škole neka se za ljeto, sam dobio svoju prvu driverâ € ™ s licencom.Kupio sam stari automobil i uživao moj prvi okus slobode. Više nije bio sam ovisna o tatu za transport.

Auto je bio 1951, dva-tonirana zelena, Chevy Deluxe, i to sve od mene trošak $ 50.00. To je bila stara, ali je izgledao pristojno i dobro ran. Ona koristi samo pošteda od ulja tjedan dana, a šest cilindarski motor je dobio prilično dobar plin kilometraža, a ne da je plin kilometraža je bila glavna u obzir 1964. Plin je 25-30 centi jedan galon.

Bio sam jedini tip u moju grupu da imaju svoj auto. To me je prilično popularan među mojim vršnjacima. Četiri ili pet dečki bi svaki žeton u 50 centi za plin, i da bismo mogli krstariti cijelu noć.

Kroz gotovo završio školske godine, sam bio zaljubljen i mlađa sestra razreda. Ann i čavrljao sam imao mnogo puta na igre s loptom ili u školi hodnicima. Imala cerekati u njezinom glasu koji sam voljela sluh. Izgledala je sladak, ali budući da nisam imao auto, nije bilo onako kako sam ju mogao uzeti bilo gdje na datum.

Ubrzo nakon uzimajući moj auto, Sam bio u mogućnosti da skupim hrabrost da pitao Ann van.Sam joj, ako ona bih ići za hamburger na lokalnoj & W. Počela sam opet disanje samo kada je rekla Shea € ™ d ići sa mnom.

Ann je slatka i mala. U petnaest godina je stajala 5a € ™ 5 "i možda težio je 100 £. Oči su joj bile duboke smeđe. Nosila je svoju kosu u tipičnom stilove 60-ih godina. To je bilo visoko nagomilan u košnici ili zrcaljeno gore na ramenima, i održan je u mjesto mimo težak premaz za kosu.

Ann, i njezini prijatelji, mora imati je zadržao industriji za kosu u poslovanju. Mnogi dečki našalio o nepušenju oko svoje kose djevojke iz straha od eksplozije.

Kada sam otišao u svom domu u petak navečer da odaberete Ann

gore, umjesto da čeka u njoj kolovoz, sam pokucao na njezina vrata. Ona me je pozvao u susret roditeljima. Bio sam prestrašen do smrti, ali je stajao i hodao ravno u. Njezina majka mi je dao izgled koji bi mogao imati smrznuti tropskom raju. Njezin otac, međutim, ponudio mi pivo.Nadajući se da će napraviti dobar dojam, rekao sam mu da sam couldnâ € ™ t piće u to vrijeme. Ja bi se vožnja sa Ann u & W, a ja didnâ € ™ t ištanje da biste dobili u bilo koje nevolje. Zatim sam mu rekao Iâ € ™ d biti sretni da imaju pivo s njim kad smo se vratili kasnije, ako je on još uvijek mene htjela. On mi se nasmiješio, ali nije rekao ništa.

Anna € ™ s majkom je pitao mene milijun pitanja. Njezin otac samo nastavio se nasmiješio Ann i I. On winked kao što smo krenuli za vrata, pa nam je rekla da se dobro provesti.

Ann joj je nosio tipično odjeće, šarene bluzu i traperice. Joj bluzu činilo malo da male. Anna € ™ s grudi su bili mali, oko veličine naranče. Međutim, joj zbijeno bluzu obično im show off.

Tijekom 10 kilometar vožnje do grada i & W, Ann sjedio u blizini putnika vrata. Razgovarali smo o mnogim stvarima, ali uglavnom škole stvari. Kao što smo uvučeni & W, rekao sam joj to je bila moja

prvi pravi datum, i bio sam nervozan (prestrašen do smrti bio je više sviđa).

Ann nasmijala i skliznula preko da sjedi blizu mene. Kada sam dobio automobil parkiran u drive-in uporno zaglavljuje na & W, ona je moja desna ruka i to draped preko desnog ramena. Ona je potom nagne i poljubi mi obraz.

WOW! Poljubi je djevojka!

Auto-hop je došao i uzeo naše narudžbe za Trojanski Burgers, luk prstenje, i korijen piva. Trojan Burger je značajka tog & W. To je bio imenovan za lokalnu školu sportskog

momčadi. Preko naslijedivši 35 godina, nisam nikada bio u mogućnosti pronaći hamburger koji ne okusi prilično dobri, ili su toliko nered.

Nakon završetka našeg hamburgere, a drugi korijen pivo, to je dobro nakon tamno. Ann i sam počeo tarifni natrag u svoj dom. Ona je predložila da se različite rute. Put koji nas je preko županijske ceste leđima.

Oko pola puta do svoje mjesto, Ann ukazala na osamljenoj turn-off i rekao, "Pull in ima."

Turn-off rana oko 100 metara na nekim šumama. Ako ona hadnâ € ™ t znati da je tamo, mi nikad ne bi vidio.

Bio sam toliko naivan! JA je nijedan ideja zašto je htjela zaustaviti. Ann je o to pokazati mi zašto.

Kad sam imao parkiranih automobila, a lijevo na radiju i igranje 60s rock-n-roll, Ann okrenuo i dao mi je firma jezik-u-lice (joj jezik u mom obrazu) poljubac. Ona je tada uvijena oko dok je ležao cradled u mojoj lijevoj ruci. Ona je moja desna ruka drži čvrsto da joj lijevoj dojci.

Sam se preselio sjedište svi put leđa joj dati koliko soba moguće. JA svibanj imati bio za neiskusne i naivan, ali bio sam ne glupa. Počela sam gnječenje joj grudi kroz njenu odjeću.Osjećao sam joj bradavice početi stvrdnuti.

Ann tiho je rekao, "moj otkopčati bluzu."

Kao što sam otvorio joj bluzu, je pala daleko ostavljajući samo grudnjak pokriva joj tits.

"To je previše!" rekla je, i odvali na desnoj strani i zagrlila moj vrat.

Postizanje iza nje, sam fumbled sa kopča joj grudnjak. Sam konačno dobio je otvoren, a, s Ann pomoć, ukloniti ga i bacio na stražnjem sjedalu.

Njezina tvrtka mladi tits su bili nešto više nego dobra ruka puna, a bradavice su bili vrlo teško.Ja lagano gumiran, stisnutu, a stegnut joj tits nipples.

Ann uskoro je oplakivanje i ljulja u krilu. Nakon kratkog vremena, uze mi ruku iz njezine grudi i da joj je vođena prepone. Kao što sam joj prepone gumiran, počela je podizanje njezine kukove u susret moje ruke.

Postati hrabriji, ja otkopčan joj traperice i

spušten joj zatvarač. Postizanje unutar joj hlače, našao sam i počeo trljajući joj grmu kroz gaćice. Ann gurnuo ruku prema dolje dalje dok sam trljajući joj maca's razrez. Joj gaćice bile mokro usisavanje. Pushing ih na stranu, ja i dalje povlačiti gore i dolje joj razrez.

Pri vrhu jedne od mojih poteza, moram imati hit nešto tender jer Ann naglo tensed. Osjećao sam se kao što se činilo malo, tvrdo, šljunčana iznad njezina ljubav rupu. Kada sam ga caressed, Ann uhvatio moje ruke, gurnuo ga je malo teže na hard spot. Ona gasped, "Oh yes! Right there!"

Nakon kratkog vremena lagano trljanje da se malo šljunčana, Ann joj je nasilno zabadanje kukova do ruku. Ne znajući što drugo da radim samo nastavio trljati da se malo šljunak.

Ann ubrzo su počeli da se opustite, i, s dubokim uzdahom, spušten joj kukovi. Ona je tada valjani na desnoj strani i skliznula leđa from moj trbuh malo. Ona je počeo trljanje moj kurac kroz moje hlače. Nije trebalo dugo da joj popustiti moj remen, otkopčati moje hlače i unzip, povući moje gaćice dolje, i uzeti moj kurac u ruci. To sam skoro got me off. Ona je bila prva osoba koja je ikada dodir moj kurac osim mene, barem jer sam bila beba.

Ann je bila povlačiti gore i dolje moj kurac sa svojom lijevom rukom, dok je ona poljubila i lizali njegove glave. Bio sam uskoro spremna za oko sperma.

Kada sam rekao Ann moje predstojeće erupcija, ona je pojačao svoje držanje i šped joj milovati.

Kad sam izbio, stalno pumpanje dok sam bila suha. Ona je tada sjedila gore, obrisala joj ruku na tkiva iz svoje kese, i dao mi je vrlo strastveni poljubac.

Mi reassembled našu odjeću, i, držeći se međusobno čvrsto, polako odvezli u svoj dom.

Kad mi je dobio na svoje mjesto, ja sam imao taj pivo sa svojim ocem. On je kao da uživaju moje društvo i ja uživao. Većina Ann's obitelj zamjerala joj fatherâ € ™ s teškog opijanja. Ann je objasnio mi zašto je pio toliko. Ubrzo sam došao razumjeti svoje piće. On je bio jako bolestan, a on se pivo za ublažavanje boli. On je bolovao od raka i preminuo je nekoliko mjeseci kasnije.

Nisam piti jako često, pa sam othrani Jedno pivo za gotovo sat vremena. Do tog vremena, bilo je dobivanje kasno, tako da, rekao sam zbogom Ann's oca. Ann me pratila kao što sam na čelu u moj auto. Na putu prema vratima, Ann's otac joj je rekla da bi bili sigurni da će mi dati lijep poljubac. Gotovo sam osjećala loše znajući što smo već učinili. Skoro!

Ann i ja napravio određeni datum da vidite film na lokalni disk-u je u subotu navečer. Kao što sam otvorio mi vrata automobila da napuste, ona ne samo poljubi me goodnight, ali čvrsto počeškala prepone prije nego što je otišao unutra.

Oko 6:30 subotu navečer, JA ubran gore Ann u svom domu. Njezina majka otišla na posao.Njezin otac je pitao gdje smo bili ide. Rekao sam mu da bih se uzimajući hamburgere i ide na film. Nisam mu reći film je bio u drive-in. Rekao nam je da imaju dobar provod i prinese kao što smo izvući iz pogona.

Čim smo pogodak ceste, Ann klizila blizu mene i poljubi mi obraz. Ja draped sam ruku oko ramena. Kada je swivelled malo na desnoj, moje ruke, naravno, smjestio na desnoj joj grudi. Ja lagano gumiran joj grudi kroz joj bluzu i grudnjak. Dospio sam na vrhu joj bluzu i stisnuo joj ostavio preko sisa joj grudnjak.

Ann tada izlagali neki čovjek od gume sposobnosti i ukloniti njezin grudnjak bez ometanja tipke joj bluzu. Sam tada imao puno lakši pristup joj tits.

Otvorenje je bluzu prva dva gumba, a klizna moje ruke u jaz, počeo sam lagano trljanje i stiskanje joj tits. BRADAVICE ubrzo su teško malo čvorova guranje protiv nje bluzu.

Ann nije zamijeniti joj grudnjak kad moramo & W. Ona je samo jedna od njenih pričvrsti bluzu gumbe. Njezina tvrtka tits hard nipples dalje pokušava pobjeći od nje bluzu svih vremena bili smo na & W.

Nakon jela, otišli smo na drive-u. Sam našao mjesto u stražnje linije u parku, kupio nam nešto za piće, i smjestio se u gledati dvostruko lice.

Ann položi svoju glavu na moje rame. Moja desna ruka je bila oko ramena, ruke moje na nju lijevom tit. Njezina lijeva ruka je bila trljanje unutar moje desne noge. Bilo je očito da ne bi bilo vidjeti puno od filma. Sam to saznali zašto su se zvale drive-in kina strast jamama.

Kao i puno svjetla zatamnjene, a zaslon je došao to život, ja otkopčan vrhu četiri od šest Ann bluzu gumbe. Joj tits su bili u potpunosti izloženi u moje ruke i oči. Njezina otvrdnu bradavice su se oko veličine osnovne škole olovka brisač. Oni skoro gledao mjesta na njenom petite tits.Gentle štipanje tih bradavice donio jecaje i brzo disanje iz Ann.

Film jedva je započelo kad Ann stavi glavu u moje krilo prema gore. Nastavio sam trljanje i stiskanje joj tits s mojom desnom rukom dok stroking joj kosu sa moje lijeve strane. Ona je prije bila cooing i oplakivanje gotovo kao mače predenje. Počela sam se kreće moje ruke dolje joj trbuh. Kratka stanka za otvaranje gumb i zatvarač njezine traperice, a imao sam jednostavan pristup joj panty pokrivena maca. Joj gaćice već bila vlažna. Nakon što sam joj stroked šlic za kratko vrijeme, joj gaćice bile natopljene sokovima joj maca. Ann joj podigne kukove i gurnuo joj traperice i gaćice dolje joj gležanj. Uz nekoliko malo slatkiš joj noge, Ann su joj cipele, čarape, traperice, gaćice i polaganjem automobila floorboard. Ona je pala lijeve noge do poda široko otvara joj prepone za moje ruke.

I stroked gore i dolje Anna € ™ s šlic i polako širiti njezine pussyâ € ™ s usta otvoriti. Kao što sam joj nježno utrljava mala šljunčana, Ann počela je podizanje kukova isključiti auto sjedalo.

"Oh yes! Tu desno! More!" Ann izdisaj.

Kao što je brzo zabode joj kukova do ruku, ja shoved prst u njezinu ljubav rupu. To je ubrzo pridružio i drugi prst. Ann postignut i održan niz moje ruke čvrsto joj maca. Ona lučni leđima, a održan je maca visoko u zrak. "Oh, oh, oooooh!" Ona gasped kroz brze disanje.

Sam mogao osjetiti mišiće unutar joj maca oko moje trzanje prstima. Joj slobodno teče sokovi od nje maca, drenched moju ruku i ostavio mokro mjesto na mom cara € ™ s mjesto.

Kao što je Ann polako naseljavaju dolje, ona valjane na desnoj strani i počeo milovati moju hard rock kurac kroz moje hlače. Lice joj je bilo samo nekoliko centimetara od mojih zatvarač.

Gotovo prije nego što sam ga znam, ona je otvorila mi pojas, unsnapped i unzipped moje hlače, i imao je moj kurac u ruci. Ona nježno stroked pune dužine moj kurac nekoliko puta prije nego što počnete ljubiti i lizati donjoj ga.

Zatim, bez upozorenja, Ann sjeo, okrenuo joj tijelo mi lice, i ležeran. Ona je postavljena joj glavu na ruke putnika vrata, podigao je lijevu nogu preko mene, i postavi protiv automobila sjedala.Njezina desna noga je bio zamotan off sjedište za vozača u kat. Neko vrijeme tokom procesa, Ann je završio otvaranja joj bluzu. Ona leži zgužvane uz joj strane.

Kao što sam pregledan tijelo prije mene, bio sam u strahopoštovanje. Ann je bila prva gola žena koje sam vidio. Bila je tako lijepa. Njezin mali tits su dobro proporcionalan joj petite tijelo. Trbuh joj je glatka, ravna i mekana. Nije bilo unca masti koji se nalazi na njoj mladi tijelo. Mala mrlja tamne kovrčave kose pokrivene joj stidne mound.

Mora da sam je gledao u nju za vrijeme. Ona me odvede natrag u stvarnom vremenu držeći joj ruke da me od njih, govoreći: "Dođi ovamo!"

Ja upletena u sjedištu, položen između nogu, i poljubi mi put joj trup joj usta. Moje noge, pognut u koljenima, odmarao na vozačevoj vrata. Moj kurac je bio samo palac od Ann's maca. Preselio sam se u moj kurac, gdje jedva dira joj maca.

"Hajde dušo, ljubav meni, sada." Ona je rekla, pomalo nestrpljivo. Razmišljate ona je djevica kao što sam bio, ja jako polako gurnuo u njezinu rupu. Kad sam imala oko tri inča u Ann's vagina, ona joj omotan noge oko mog magarca i mene izvukao sve način rezervirati upoznao sam otpor. Ona mi je zadržao ima za kratko vrijeme. Zatim, opuštanje nogu, ona neka mi se djelomično izvući prije mene vuče natrag i. Ann koristila svoje noge kako bi postavili tempo našeg milovati. Ona je prije mene u zakucavanje i iz nje vruće, tender, 15-year-old pussy.

U ono što se činilo kao nema vremena, bili smo oboje oko sići.

"Ja sam o da sperma" Ja gasped.

Ona je podigao joj koljena joj grudi, čvrsto me zagrlio, i rekao, "Me too."

Udario sam duboko u njoj, a ona mi je zaključan s njom noge. Održao sam duboko u vagina kao što sam bačena moj teret. Njezina pička mišiće kao da se mužnje posljednju kap cum moj kurac.

Kako naš orgazme subsided, Ann spušten joj noge. Mi ležala zajedno sve dok moj kurac ublažene, pa sam izvadio.

Kao što smo došli dolje, i naše disanje vratio u normalu, pitao sam: "To nije bio prvi put da je to?"

"Ne!" rekla je sa smiješkom. Ona je bez daljnjeg odgovora, a ja nisam pitao bilo više pitanja.

Mi obučen i cuddled kroz ostatak dvostruko lice.

Ubrzo sam bio idući stalan s Ann. Mi datiran kroz srednju školu i oženio se u rujnu sljedeće moje diplomiranje. Naš brak je trajao samo nekoliko godina, ali oni su zabave godina ispunjena seksom.

Ann volio jebati. Nažalost, jedan čovjek je očito nije dovoljno za nju. Ona je jedna kuja uspaljen da ispostavilo da bude kurva. To nije dugo prije nego što je dijeljenje joj pogoduje s nekim drugim, kao i mi.

Ona je bila velika ipak zajebavati, i meni dobro servisirati tijekom našeg kratkog braka. Ann me naučio mnogo toga što mi je potrebno znati o tome kako zadovoljstvo žene. Jer da, ja sam još uvijek zahvalan.

Нема коментара:

Постави коментар