Servis za upoznavanje

недеља, 28. фебруар 2010.

voajer

hris preselio pažljivo i tiho kroz mrak, oko ruba Dune ograde koja odvaja malom bungalovu od plaže kući u kojoj je bio šerif sa svojim prijateljima. To je bio veliki odmor uz obalu, a sada da mu prijatelji otišli su da je osjećaj nemirna. Ljeto je navijanje dolje, i imao je nekoliko dana do sebe, sama. Žurka bila gotova, a on je uspaljen ...

On je uočio dvije djevojke, kada su se preselili na mjesec prije - slatka, vitka brineta sa kovrčavom kosom, a plavuša. Oni su oboje prilično, ali ona je bila plavuša, koji su napali njegove misli i seksualne mastarije za posljednjih mjesec dana. Bila je nevjerojatno lepa i uzbudljiva - duge noge, bokovi puni, i velike tvrtke dojkama koje je napravio svoje prste flex nehotice kad ju je on vidio, kako je on zamislio i miluje ih cijeđenje. Ona je duboko plave oči i pune, senzualna usana koji je uvijek činilo se da uvijen u podrugljiv osmijeh. On je samo govorio da je jednom ili dvaput na plaži, samo na ono što je kazano halo, ali svaki put kad ga je napustila slaba i bez daha. Oči su joj bile piercinga i ironična, oni su ušle i uze svoj mjera, oni su zaronili i postaviti njegove požude i promeškolji.

On je bio iza kuće sada, u potpunom mraku spremiti za svjetlost koja je pala s prozora na pijesak i šikara travu. Kao što je pogađate, prozor u sredini je kupatilo. Njegovo srce skočio kad je čuo zvuk tekuće vode - netko je tuširanje. On crouched požurile prema naprijed i dolje ispod prozora. To je bio otvoren, a hladovina bio je samo do pola. Oprezno, ustane i usudio zaviriti kroz ekran ...

On nije bio samo jedan primijetiti dvije djevojke. Oni nisu bili na plaži vrlo često, ali kada su je primijetio da su uvijek muškarci hodanja po svojim ručnicima, muškarci s očite erekcije izbočen u kupaće gaće. Pa nije ni čudo! Obje djevojke su nosile najviše tantalizing bikinije koji jedva pokriva grudi i njihove prilijepiti revealingly između njihovih nogu, i uvijek se činilo na rubu otpadanje. Oni su često uključuje širenje losion na jednu drugu, svaka djevojka leži na njoj želudac s njom vrh poništiti, dok joj prijateljica polako caressed leđima s lotion'd rukama. Kada plavuša leži na ovaj način, dovoljno joj grudi popeo na strane, i njena prijateljica su sigurni da ih uključiti u svoje ruke prošao niz njeno tijelo od ramena do gležnjeva, zaostaje za milovati joj flawless stražnjice.Milovanje straznjice Kada bi ona sjesti gore, ona je održan bikini top cupped joj grudi, kao i njena prijateljica je refastened iza leđa. Chris je maddened tim zafrkavati erotske scene, te postao konzumira uz silan želju da vidi je potpuno gol.

Sada, sa svojim prijateljima, nestalo mu je potrebno da biste vidjeli plavokosa zavodnica pokraj vrata gol je neodoljiva. Dakle večeras, nakon jednog piva previše, odlučio je popustiti napasti i igrati peeping tom.

Kupaonica je mala, a tuš je tek oko četiri metara od prozora. To je polu-prozirna klizna staklena vrata koja vrsta dozvoljeno da prođe kroz svjetlo, ali je iskrivljen pogled, tako da ste mogli gotovo, ali ne sasvim, vidjeti što je na drugoj strani. No, ono što Chris vidio je bilo dovoljno da bi njegov penis proljeća do pozornost - to je bila plavuša, koji je bio u tuš, boja kose joj je nedvojben, a mogao je vidjeti njene nejasne obrise pohotan lika kroz iskrivljeno staklo kao i onapodiže ruke i okrenuo leđa i naprijed pod tušem, pranje kose. Ponekad je došla vrlo blizu proziran vrata, a on je u mogućnosti da se veličina i oblik njezina usta zalijevanje grudi, tako visoko, tako pun, bradavice joj nije dosta primjetan kroz jako uzbudljiv iskrivljenost vrata. Kada se okrenula na stranu je mogao vidjeti u profilu prijedlog veličanstvene magarca da je drooled više toliko puta na plaži. Više je pratio više tantalized i frustriran je on postao. On gura svoje gaćice i počeo da udara svoje uzbuđen penis u očekivanju videći je korak od tuš. Ohhhh, to mu je bilo potrebno toliko!

Inside, djevojka isključen pipa i stisnut vode iz kosa joj za nekoliko trenutaka. Ona je pogledala dolje u sebe i caressed joj grudi, ponosna tijela ona je tako dobru njegu, i koja je znala toliko uzbuđeni muškarci. Smiješila se, razmišljajući o dosadan je i Lara su podvrgnuti ljudi na plaži.Ona je uživala događaj taj, ona je uživao puno. Klizna tuš vrata sa strane, ona se zgazi i postignut za ručnik.

Kada Chris čuo voda zaustavi, on je brzo dobio bliže prozoru, njegov penis u ruci. On je gledao kradom u stranu, kako bi bili sigurni nitko ga nije primjetio na stražnjem dijelu kuće, peeking kroz prozor. Kada je pogledao natrag, našao se gleda ravno u oči kao ona stajala plavuša drži ručnik ispred nje.

"Kurvin sin ti kopile!" ona vrisnula na njega, kao što je on pao na tlo i scurried uz rub kuće, a onda natrag u dine, u mrak.

"O, sranje!" on promrmlja u sebi. "Ne jebeno vjerovati! Uhvaćen, dobio sam majka-jebote uhvati! What the fuck ću sada napraviti?"

On je sakrio u dinama, pokušava shvatiti što treba učiniti sljedeće. On je slušao znakove komocija, za vrištanje ili deranja. On nije znao što bih učiniti ako je čuo ili vidio blijesak sirene policije svjetla!

Nakon nekog vremena on je gmizati natrag u svoju kuću. Sve je bilo mirno. "Ha!" on promrmlja naglas. "Da li ona samo ga otpuhati? Bože, nadam se na taj način! Ona prob'ly nije prepoznao mene bilo kako, ona nije mogla vidjeti tko je bio preko ekrana. To je bilo blizu. Sranje!"

On je imao drugi pivo da se smiri, i ode u krevet. Za dugo vremena je ležao masturbira na viziju malo je bio u mogućnosti vidjeti i dosadan slike od plaže. "Ohhhh moj bog, oni tits ..."

Нема коментара:

Постави коментар