Servis za upoznavanje

четвртак, 25. фебруар 2010.

napaljena

Nagli trzaj od željezničke čupanje stanice probuđenim Gwen od nje prolazan mačka nap. Dok su polako podigla brzina ona je gledala u tišini kao grad pretvorio u predgrađima koje je pak postao područjima bujne zelene kukuruza i soje, pomiješane sa povremenim patch za zlatno smeđe pšenice. Blagi gibanje automobila i jedva primjetan clickety-klopot od čeličnih naplataka su bili vrlo smirujuća.Lizanje stopala, Ona je bila upravo o to zadrijemati opet kada ženski glas upitao tiho: "Da li smeta ako ja sjedim preko puta vas, većina drugih mjesta su poduzete?" Gwen brzo pogledala u nju i kimnula inkvizitor za stranca koji je sve u redu s njom. Žena jednostavno bacio joj vreća za stvari u pretinac iznad glave i skliznula napora na sjedalo nasuprot Gwen's. Ona nije bila lijepa, baš, više zdrav s glatkim roza obrazima i kratki šok plava kosa koja joj je izgleda mlađe nego što je vjerojatno bila. Iako je teško reći točno, plavuša Čini se da je viši od prosjeka u prsima koji je bio skoro dominantan! Gwen nije stvarno spreman za razgovor, ali plavokosa ubrzo proširena joj ruku i ona sama uvodi govoreći: "Zdravo, moje ime je Steffi Grand!" "Uh, moje ime je Gwen", rekla mumbled, dok mahanje ženine ruke, "Gwen Porter. "" Nice to ya susret, Gwen, "odgovorio je Steffi, dok treperi blistava osmijeh. "Where're ste na čelu, idem u New Orleans?" "Me, too," Gwen je odgovorio, a zagrijavanje za razgovor: "Ja sam iz Chicaga." Sex sa trudnicom,Gwen saznala da su oboje iz Big Windy i stvarno je dosta toga zajedničkog. Oni trgovati informacije o sebi sve dok nije bilo vrijeme za večeru kad su mirovinu do vagon-restoran da se ugristi za jesti.

Za sljedećih četrdeset pet minuta da se napravi mali razgovor o radu i sve ostale stvari koje nova poznanstva govoriti o tome. Kao što je nosio na večer i bocu vina dva od njih su podijeljena je bio gotovo prazan Steffi usput pitao: "Imate li pretinac za večer?" "Uh, ne," Gwen je odgovorio: "to je bio preskup, ja 'm gonna samo vreća vanjska strana gdje je sjedio sam. "Steffi je uzeo zadnji gutljaj vina i ponudio joj tiho:" Ne koristiti događaj taj, imam odjeljak s puno prostora za oba od nas! "Gwen je bila oko na prosvjed koji ona će biti sve u redu u automobilu trener, ali prije nego što je ona mogla odgovoriti Steffi ju uzeti za ruku te joj je bio vodeći u spavač auto!"Evo nas," rekao je dok je otključavanje Steffi klizna vrata i klizne unutra, "svi udobnost doma!" Jednom unutar Gwen pogledao okolo i morao priznati da bi to bilo sasvim malo udobnije nego u sjedište trener.|Grupni seks, "Dobro", odgovori Steffi brzo ", to je sve riješiti onda, ići dobiti svoje stvari, a mi ćemo se nastanio u!"

Pet minuta kasnije Gwen odvodom lagano na vratima i čekala, ali samo sekundu prije nego Steffi klizila je otvoren i neka joj leđa unutra. Ona je bila malo iznenađen, međutim, jer Steffi je uklonjen joj bluzu i stajao tamo u svojoj traperice i grudnjak! "Samo stavite stvari tamo u kutu," velika plavuša naredio: "Ja æu uzeti tuš, ako je sve u redu s tobom?" "Uh, da," Gwen mucao dok je pokušavao da ne bulje u Steffi je masivan poprsje , "idite ravno naprijed, samo ću staviti moje stvari daleko!" Gwen se brzo okrenuo joj pažnju da raspakirate joj odgovara slučaju, ali iz kuta njenog oka ona je gledala u zapanjen tišina kao Steffi neusiljeno slid off joj gaćice i traperice s jednom pomjeriti, ostavljajući joj Stark gola u sredini sobe! Ona brzo averted oči od plavuša Amazon, ali dodirnite po ramenu gotovo ju je učinila onesvijestiti mrtav daleko! "Nisam mogao a da ne primijetiti," Steffi je rekao: "Imam jednu samo tako!" "L-kao što?" Gwen je odgovorio neujednačeno, a imajući joj oči na podu. "Jedan od tih", odgovorio je Steffi a dopire i drži bijelu bez rukava t-shirt, majica baš kao što je ovaj jedan! "" Oh, "Gwen slabo je odgovorio," da je lijepo. "" Da li smeta ako ja probati na tvoj ? Steffi pitao. "Naravno, idite ravno naprijed," Cipkasti grudnak,Gwen odgovori dok se okreće na lice ljepuškast plavuša. Steffi brzo skliznula patuljast majica joj preko ramena i tugged dolje nad njom goleme grudi! To jedva dosegla je dijafragma, dok joj ogroman ružičaste bradavice poked kroz naprezanje materijala kao dva ogroman thimbles.Gwen lice je do sada pretvorila šest nijanse crvene kao nordijsko div je u dubok dah koja je prijetila da pukotina tanke pamučne materijale u dva. "Whataya misliti?" Steffi pitao s cerekanje."Malo na uskoj strani, zar ne?!?" "Samo malo," Gwen uspio odgovoriti. "Evo, neka mi probati ovih dana, previše", rekao je Steffi dok grabbing par Gwen's bikini gaćice najlon i njih povlačenjem nad njom velika bedara. Prednji jedva pokriva Steffi je ogroman dlakav trokut, dok leđa nestao u duboki procjep između njenih masivan obraze. "Ja izgledati kao pravi drolja, ne ja!?!" Steffi snickered kao vinom je njen um. Gwen još pokušavaju da ne zuriti kad odjednom Steffi hrapavo pitao: "Želite da se osjećaju zar ne, ovaj!?!"

Gwen se um vrti kao top i iako je znao da je u redu da ne pružaju otpor kad Steffi uze joj ruke i stavio na nju ogromne grudi, a drugi o njoj ispupčen mound! Gwen je bila smrznuta kao jelen u glavu svjetla polu, ali niske stenjati bježale Steffi grlu ostavio malo sumnje o tijeku događaja bili su sada uzimanje. S obje svoje disanje raste više plitki, Steffi spretno izvukao uske majice do iznad njezine grudi, dopuštajući im da ljuljačka slobodan samo palac od Gwen zurenje u usta!"Znaš što učiniti", rekao je hrapavo Steffi: "Molim Vas, požurite!" Gwen gledao gore u led plave oči svog novog prijatelja, a nakon što ih je vidio gori sa željom ona smanjila joj usta da tvrde bradavice i gladno je usisan u je željan usta! "Oh, Bože," Steffi gasped, "S-to teže sisati, sisati Mama's Big Fat bradavice!" Za narednih pet minuta Gwen usta bila kao usisivač dok je isisan lizali i velike bradavice i milo kao da nema sutra ! Steffi je brzo se prevoze preko poslovičan ruba, ali baš kao što je bijes u njoj maca prijetio da će ona biti ushićen izdvajali daleko od zapanjio Gwen i izdvajali otvoriti donji rođenja i grču natrag pokriva!

"Što radiš za to", upitao vrlo nervozan Gwen. Ignoriranje pitanje u potpunosti, Steffi skliznula gaćice i t-shirt off joj pohotan tijela i naredio: "Dobro, dušo, i sa svoje stvari, mama želi sisati neki pussy!" "Oh, nisam mogao," Gwen je odgovorio, dok kreće nazad prema zidu. Sa strana upozorenje Steffi uselio i počeo povlačenjem Gwen's off stvari sa snažnim nemar koji je bio gotovo zastrašujući! Kada je Gwen golog ona stade natrag na trenutak da se dive trese žene petite tijela prije nego što joj uzimanje za ruku i vodi ju na to bed. "Ne, ne," Gwen protestirali polako, to je u redu, mi se ne bi trebao biti događaj ovaj! "" Doing what? "Steffi upitao tiho, uzimajući joj mjesto između Gwen's trim bedrima. "Y-znate što mislim," Gwen mucao. "Misliš ovo?" Steffi odgovorio, dok pritiskom na usta protiv uplašen žene ispupčen mons dok ostavljajući joj jezik istrage sada slinjenje razrez. "Ohhhhhhhhhh, zajebavati da je lijepo," Gwen gasped guranje, dok joj maca teško u Steffi je gladna usta. "Želiš li me to zaustaviti?" Steffi pitao između Licks. "Da, mislim ne, ohhhhhhhhhhhh bog ne znam što želim", rekla panted dok orgazam brutalnog dimenzija provrta dolje na nju maca kao val! Kada je napokon udario joj je bila tako zapanjujuća da ona misli da je vlasništvo srčani udar! Preko i iznad valova strasti coursed iz svog klitoris joj kroz tijelo trese dok joj je bio gotovo bez svijesti i školjaka šokirani svojim nogama splayed široko razmaknute i Steffi lice odmara protiv nje jako zadovoljna maca!"M-moj bog," ona je konačno uspjela stenjanje koje je nevjerojatno! Steffi chuckled nježno joj pod dah i klizila gore uzduž njezin novi ljubavnik i šapnuo joj na uho: "I zapamtite, to je još uvijek cijeli dan 'to ćemo doći do New Orleansa!" Gwen uvijen se s jednim od Steffi je bradavica u ustima i cooed, "Mmmmmm da, još uvijek daleko dan

Нема коментара:

Постави коментар