Servis za upoznavanje

субота, 22. мај 2010.

grupni seks

Što slavno dan. Bio sam hodanje niz plažu dvadesetak metara iza tri raskošnih komadi. Brian, Dave i ja bio sljedeći premijer primjercima ženstvenosti za više od sat vremena. Mi čuva naše udaljenosti. Uskoro ćemo uhvatiti korak s njima, ali bili smo previše vlasništvo zabava promatranje njihov lepršav pušaka postavite kuka. Znam da zvuči čudno, ali ako je vidio sve one vratove snapping ti bi bio uvjeren da je udica obavljanje posla.

"Mamac" pitati. Kako o plavuša, brineta i crvenokosa. Svaki od njih sa tijelom koje će probuditi mrtav čovjek. Plavuša je na crveno dva komada odijelo. Ona je imala guzicu da samo screams, "Squeeze me." Njen oblik mjerene 34C-21-34 i ona je bila najviša od tri.

Crnka imala strašan set tits. Bikini vrhu da nosi hrabro borili da bi ih pokrivene ne hvala joj izrečene šepiriti. Crnka's bijelom odijelu bio lakši najprovokativnijih odgovarati na plaži ili možda je to samo nevjerojatno 34D-22-33 tijelo koje je pokriveno.

Konačno je riđokos, ili točnije jagode plavuša, strutted joj fantastično-38d 24-36 imovine u sjajnom srebrno plava boja dva komada odijelo. Kunem izgledalo je kao njezina svjetla were kromirana.

Moji druženje i ja chuckled svi put dolje plaže kao čovjek i dječak podjednako craned postoji vratove to provjeriti komadi. U dva navrata, bio bi prosci pokušao zemljišta jednu ili više od ovih dama, samo da se pristojno odbio. Pa, igra je zabavna ali to je bio topla i prekida je u redu. Bilo je vrijeme da se obratite. Ja gestured naprijed, a mi skinula u kasu da uhvati do tri žene.

JA ran iza riđokos i njezin uhvatio oko struka. "Kako sam mogao biti tako hrabar?" Pitati. Jednostavno. Redhead beba bila moja žena Mindy. Brian hodao između plavuša i brineta te Potapšao ih oboje na kundak. "Pohlepan!" Vas. Ne baš. Plavuša je Brian sestra Terry i crnka je njegova žena Cheryl. Dave pala pored Terry i stavi svoju ruku oko nje. Imali su gledajući jedni druge za neko vrijeme sada.

Malo pozadini je u redu. Naš vikend odmor je bio planiran za neko vrijeme. Upoznala sam Cheryl prvi na Net i ona me upoznao s Brianom, Terry i Dave. Znala sam od početka da je Cheryl je slatka dama i da je bilo prije nego sam legao oči na njoj. Čovjek, što lisica. Terry je sama ljepota i Brian i Dave were svega dve žene htio u čovjeku. Oba su trim i dobro sculpted i ostale imovine je da su dvije seksi žene su ludi za. Mindy bez one druge imovine, kao i skrivaju iza njihovih formi dolikuje plivati gaće. Znam da joj znatiželja je vrhunac.

Mi ugovoriti za sobe u istom hotelu i susreo se u petak navečer. Mindy, a ja živim u drugom gradu tako da je večer prije bio naša prva šansa da se susret dvaju parova u osobi. Naravno da slagati se predivno jer smo imali večeru zajedno nakon naseljavanju u. JA je tvrdo vrijeme vođenja moje oči off dvije prekrasne žene koje su lako deset godina mlađi od Mindy i ja sam je uhvaćen moju lijepu ženu koja ima isti problem vođenja oči off zgodan bližnjima. Kako Mindy's kreditnu oni očito poštovati gledajući ju kao dobro. Znao sam u tom trenutku da je vikend bio bi nevjerojatan i bila sam u pravu.

Bili smo svi umorni nakon našeg putovanja pa smo odlučili okrenuti početkom. Sljedećeg jutra smo se rano. Mi smo uživali doručak i zatim kliknite na plaži. Mi smo imali loptu kupanje, igranje igara i sunčanje, a uzduž prema Poslijepodne sam predložio da igramo rubbernecking igru. Mindy i imao sam usavršio igru kod kuće u centrima. Ona bi se oblačili u seksi odjeću, a zatim šetnja trgovačkog centra. Ja bi hodati iza sebe i gledati sve ljude njezine provjeriti. Ja je dobio velik udarac iz nje i Mindy razvijene više povjerenja u svoju sposobnost za privlačenje muškaraca. To je bio poticaj za ego oba od nas.

Naš novi prijatelji su bili intrigirani igri pa smo dali ga probati. Po ovom trenutku plaže su gužve. Moram reći da je za igrati ovu igru je bitno imati atraktivna žena. Ova činjenica sam siguran sam da je očito da većina ljudi. Naravno, Brian, Dave i ja se dogodilo da su tri primjerka pretjerano kvalificirani da igraju ovu igru sa. Bio je to najbolji put sam ikada imao igrajući rubbernecking igru. Dame su ogromne u svojim bikinijima štedljiv.

U početku smo imali namjeru igrati za samo desetak minuta ili tako, ali očito su se dame imaju loptu i nas dečki su bili vrlo ponosni, pomalo zabavlja pa okrenut na temelju po svim reakcijama dame su dobivanje. Deset minuta pretvorio u više od jednog sata jer smo ponovno pridružio dame.

"Kako ste lijepo dame radiš?" Upitao sam.

"Hot", bio je njihov odgovor u blizini unisono.

"Ooohh, okretanje na sve te momački rožnat je napravio te, a? Sam se vratio.

Svaka dama Pogledao me kao da sam prljavi stari čovjek, što sam ja.

"Znaš što mislim, Mikea, njegova je dobio biti blizu sto ovdje", rekao je Mindy.

"U redu, dame, dozvoljava dobiti piće, a zatim glavu natrag u hotel", predložio Brian.

Ever pohotljivac, rekao sam: "Sada znam vas tri dame uživao parading dolje plaže i prikazuje sve ono što dečki ženske se trebala izgledati."

"Ne baš", Cheryl zadirkivali.

"To nije ono što sam čuo," tattled Terry. "Trebali ste čuli joj u razgovoru s onim seksi mladih ljudi", dodala je.

"Da, Brian, tvoja žena pozvala dvije od njih da joj ugurati u krevet večeras", rekao je Mindy.

"Da, pravo", rekao je Cheryl kao ona mjesta gdje curi voda Mindy u ruku.

"Jao, poviče Mindy.

"Hmmm, zvuči kao dobra ideja za mene", rekao je Terry.

"Da, dođi da mislim o tome, to se zvuk dobar", rekao je Mindy.

"Pa, što mislite da Miško, da li vi ištanje to korak na stranu i pustiti par mladih stipsa bi Mindy udoban za krevet", zapitao Cheryl.

Svatko namršti i pogledao me. Trebao sam znati bolje nego započeti razgovor kao što je ovaj. Ja ne mogu neka to vratiti u mene ipak, pa sam rekao: "Ja bih rado pomoći. Mislim da nas troje mogli napraviti Mindy vodonepropusna. "

Brian i Dave prsnuti u smijeh, ali djevojke jednostavno buljila u mene.

"Što je to trebalo značiti?" Upitao Mindy.

"Oh, to zaboravi, rekao sam kako smo šetali do bezalkoholno piće štanda. Mi smo ugasiti našu žeđa i krenuo u auto. Mindy zadržala me uznemirava o moj komentar, ali sam joj slegne off. Bio sam za žaljenje ovaj tretman mojih lijepih žena.

Mi nagomilan u moje kombi i krenuli za hotel. Uz put sam primijetio znak za lokalnu strip klub u kojem je pisalo večeras je amaterski noć. Nisam mogao proći gore priliku da zafrkavati dame, "Hej djevojke, oni će biti čekivanje za vas večeras."

Na moje iznenađenje Mindy je rekao: "Hej, ja sam spreman, lets go." Pomislio sam joj bio pravedan uzimajući joj osvetu za moje primjedbe na plaži.

"Me too", dodao je Cheryl. Pogledao sam na Mindy i Cheryl i primijetio da su oboje zapravo izgledao ozbiljno.

"U koliko sati počinje?" Upita Terry.

"Ne znam, ali možemo nazvati kad dođemo u hotel", rekao je Mindy.

"Vi niste ozbiljni o oduzeće se Terryja?" Upita Dave.

"Ako Cheryl, a Mindy to učiniti tako ću i ja", rekao je Terry.

"To je duh", rekao je Cheryl.

"Ovo će biti zabavno", dodao je Mindy.

"Ne mogu vjerovati," rekao sam. Pogledao sam natrag i primijetila da Brian je glup na licu. "Izgledaš kao mačka koja proguta kanarinca, Brian, ono što daje?" Dodao sam.

"Mislim da je odlična ideja. Volim gledati Cheryl traku. Zašto nije njezin udio sa nekim drugim dečki ", odgovorio Brian.

"Što mislite, Dave?", Upitao sam.

"Ja ću ići zajedno s Terry ono što želi učiniti", rekao je Dave.

Pogledao sam na moje smiješi Mindy i znao da smo idući u klub večeras, "na taj način želite pokazati svoje stvari u sobi punoj ljudi?"

"Naravno, zašto ne? Možda su čak i pomoći će mi vodonepropusna ", rekao je Mindy.

Ja izdvajali u hotelsko parkiralište i rekao: "Mi smo u nevolji sada."

Mindy samo namršti na mene.

Deset minuta kasnije Mindy sišli telefon i reče: "tri od nas su ušli. Natjecanje počinje u deset. To nam daje vrijeme za jesti, a zatim krenuti za klub. "Mindy prošli riječ Cheryl i Terryja. Mi je proveo narednih dva sata čišćenje i zatim uzimanje nap. Bio sam nakon bushed poslijepodne na plaži. Tako je Mindy.

Sam ustao prvi i odjeveni. Rekao sam Mindy da bih joj u susret u predvorju. Htio sam saznati nešto više o ovom klubu pa sam na čelu za hotelski bar. Bartender mi je rekao da je strip klub i mali odjeću i da bih trebao imati dobro vrijeme tamo. JA je pitao o amaterskim natjecanjima i on je rekao da su djevojke koje su plesale bile mješavina college girls, lokalnih profesionalnih striptizete i nekoliko turista. Ja tipped kolege i zaputio se u predvorju u susret Mindy. Stigao sam na vrijeme za susret Terry i Dave.

"Wow", rekao sam što sam uzeo u Terry's odijelo. Nasmiješila se i blushed na jednom od koje sam joj dao. Terry je nosio uske crvene mini haljinu koja otkriva puno nogu i dekoltea. "Vrlo seksi," dodao sam.

"Je li ona?", Rekao je Dave. On je svoje ruke oko struka Terry je malen i bio je očito vrlo ponosan da se s njom. Terry zagrlio Dave vratiti pritiskom na nju u krugu prsa njegovoj strani.

"Ona je i više", potvrdio sam. Nakon što je još jedan spor gledati Terry sam dodao, "Ako Cheryl, a Mindy izgledaju kao dobri, Dave, mi ćemo završiti kao ima tjelohranitelja."

"Ne smeta čuvanje tijelo kao seksi kao ovo," komentirao je Dave. Morao sam se složiti.

"Terry, izgledaš sjajno", rekao je Cheryl kao ona i Brian nam se pridružio. Brian je tražio preko Terry kao što sam učinio nekoliko trenutaka prije. Dave i okrenuo sam to provjeriti Cheryl u ovom trenutku.

"Vi ste u potrazi prilično vruće sebi, rekao sam. Cheryl je nosio bijelu suknja koja se širi. Bijeli čipkasti materijal je dovoljno kratko da izložene vrhova njezina bedra visoke bijele čarape. Ona je nosila bijelu čipku grudnjak koji je jedva pokriven čipkasti prsluk koji odgovara joj suknju.

"Hvala Mike, gdje je vaše bolje polovice?" Upita Cheryl.

"Holy shit, tu je ona," gestured Brian. Okrenuo sam se gledati moju nevjerojatnu ženu šepiriti njezino tijelo preko poda. Ona je očito uživao je svoju ulogu kao zavodnica. Izgledala je kao biciklist san. Koža od glave do pete. Ona je nosio kožne čizme visokih peta koja je došla do polovice bedara. Njezina koža suknja nastavio o inča viša za čvrsto pokriva joj dupe. Ona je nosio kožni grudnjak i kožne prsluka koji nije ništa sakriti joj grudnjak. Ona je čak sported par kožne rukavice bez prstiju. Prilično vruće za predškolski učitelj.

"Hi klinac", rekao je Mindy mi kao ona slomiti joj velike grudi na mojoj strani. "Vidjeti što želite?" Pitala je. Na trenutak sam bio bez riječi. "Što je bilo, nikada nije vidio dama u potrazi za dobiti sretan", nastavio Mindy.

"Sonofabitch," je sve što sam mogao reći. Naši prijatelji su bili kod mene grinning očiti gubitak pribranost. Mindy stvarno su mi otpuhan.

Sve dame su zadirkivali svoje kose. Miris tri različite parfeme borio za mame bilo muškog i nosilac. Osjećao sam se kao da sam bio na visoke klase Hooker je konvenciji. Svaka dama izgledao kao da je imao samo jednu misiju, da otvrdne što više cocks moguće.

Kad sam dovoljno oporavio, Brian, Dave i ja otpratili odgovarajućim žensko društvo na večeru. Dame su hit gdje god išli. Mi smo uživali u našem obroka, a zatim krenuo u striptiz klubu. Stigli smo oko pola sata ranije i postaviti stol. U mjestu je bio prometan i činilo se da je dobivanje više grupni seks gužve kako je vrijeme prolazilo. Na pozornici vrlo atraktivna plavuša je davanje mnoštvu obilazak njezine fantastične tijela. Desetak minuta prije natjecanja započela, najava je je napravio sve tražeći natjecatelja vratiti pozornici. Ženska nam je ostavio i bili pratnjom kroz vrata obilježen "privatni".

Natječaj je započeo prvi od dvadeset natjecatelja. Prvi natjecatelj nije bila tako atraktivna ili polirani kao pro plesači koji je prethodio natječaj. Pomislio sam da je ona turističkog temelji na njoj neiskustvu i nešto starije dobi. Mislio sam mog supruga koji je poput velike sise mene bio je stariji od mnogih mladih ljudi u klubu. Sam počeo brinuti malo o tome, ali brzo se prisjetio kako je bila obučena. Gledala je barem deset godina mlađi od njezine godine i bio je jako vruće izgleda.

Nakon petog plesač uzorak počeo rađati. Čini se da tko god je pokrenut natječaj je prejudged natjecatelja je postaviti i red plesa sa manje dotjerana i manje atraktivne dame prvi. Kao osmom i devetom dama plesalo sam bio uvjeren. Dame su dobivanje bolje izgleda i oni činiti se za ples s više stila.

Moj ponos siročadi kao natjecatelj nakon što natjecatelj plesala i naša tri djevojke nisu došli. Očito upravljanja su priznale kako topla i lijepa moja supruga i prijatelji su. Konačno najavljivač uveo Mindy kao petnaesti natjecatelja. Ona strutted na pusenje pozornici s tonu povjerenja. Bio sam zadivljen da moj relativno stidljiv i konzervativna supruga bila wiggling svoje tijelo u zavodljiv način kao profesionalac.

Mindy hodao okolo ruba kontakta oka s pozornice izradu svakog zaštitnika. Ona swiveled bokovima u ritmu glazbe i seksi. Nakon uvođenja sama do blizu navijački gužva je skinula svoju prsluk. Zviždaljke povećana kao i svatko je dobio dobar pogled na nju tits štrči u kožarskoj grudnjak. Dalje, ona unzipped i ukloniti joj zbijeno kožna suknja, otkriva kožu g-string. Bio sam zadivljen ovom odijelo. Ja nikada nije vidio prije. To nije bila tipična za stvari Mindy nosio. Pitala sam se što je posjedovao joj kupiti nešto tako seksi. Nisam bio gunđanje ipak.

Mindy ušetao oko pozornice zaustavljajući se povremeno da prihvate savjet u njoj vrlo oskudno t-back g-string. Nekoliko ruku uspio slučajno dodirni joj obrija maca, ali Mindy nije, čini se um. Ona je svaki pridonositelj poljubac na obrazu. Grupa bučan mladića s jedne strane pozornice kao da se uzeti s Mindy's pohotan lik. Većina prethodnih natjecatelji morali srednje i male tits. Jedna gospođa imala veće grudi, ali joj se dogodilo da se veći sve više. Mindy je prvi ples koji se mogu smatrati prsata još trim. Pomislio sam, "Pričekajte dok su ti dečki dobiti opterećenje Cheryl."

Mindy dozvoljeno jedna od onih slatka mladi dečki se otkačiti joj grudnjak. Za njegov trud se okrenula i dala mu primjetna mokri poljubac na usnama. Znao sam tada da je jako vruće. Plesala natrag u centar pozornice pred povlačenjem off joj grudnjak i izlaganja velikom krugu njezina tits. Bure i zvizdaljkama povećao broj i volumen. Minute kasnije Mindy uklonjena iz svoje račune G-string onda ga izdvajali od razotkrivajući slatka mala smeđa srce preko joj maca usne. Nekoliko jecaje se moglo čuti tijekom zviždaljke i deranja. Mindy je radio gužve na groznicu. Ona je bila i sama radi u groznicu. Svatko mogao vidjeti svoje sokove dobovanje dolje joj bedra i na tajice svoje čizme.

Mindy 'finale je bio da lagano utrljati joj maca i onda puhati gužve poljubac. Ona je hodio s pozornice i inteligentan pljesak noći. Sljedeća dva natjecatelja su bili dobri ali ne kao dobar kao Mindy. Osamnaesti natjecatelj je Cheryl. Ona je hodio kao jedina stvar varanje na umu je njezina spola. Publika je znala od početka da je bila vruća. Također su znali da su u za gozba. Cheryl je Playboyeva zečica materijal o da biste dobili gol. Izgledala je kao da ga je htio dobiti na svakog čovjeka u gužvi.

Cheryl plesali polako oko pozornice, zabadanje bokovima na dečke sa svakim tući od glazbe. Ona cupped njezina ogromna tits kako bi jebacina bili sigurni da su primijetili. Ja nikad ne prestaje biti zaprepašteni da takva mala djevojka sa taj sićuušni struka može imati tako veliki tits. Obično, žene sa svojim oblikom imali grudi implantata. Nije Cheryl. Ona se stopostotno čista, razred, izbor žensko tijelo s osmišljen kako bi ljudima teško. Ona je bila događaj koji upravo sada. Nije penis u mjestu je mekana. Svatko je zamišljati što bi mogli učiniti da Cheryl tijelo, ako im se dadne prigoda.

Cheryl skinula prsluka i ubrzo nakon njezine suknje je nestalo. Seksi čipke grudnjak i G-string su ostali. Za oko pet minuta Cheryl prikupio oko dvadeset pet savjeta, mnoge od iste grupe mladih ljudi koji je prikupio od Mindy. Ona je dao čast uklanjanja joj grudnjak jednom od bližnjih. Ona je čak i dopustio mu da uklonite ogrtač puštanja krvi i cijeđenje joj tits. Cheryl moaned kao okrznuo mladi čovjek joj bradavice kako je maknuti grudnjak. Publika je divlje.

Cheryl's disanje je značajno grubo. Na trenutak sam pomislio da bi mogla biti Cumming. Ona je nastavila kleknuti ispred dečki dajući im izgledaju kao što je htjela svoju cocks loše. Polako i bez uzimanja oči off jedan mladi čovjek bi došla dolje između njezine noge i uhvatio trokut materijala koji pokrivaju joj maca i nasilno ripped g-string iz njenog tijela. U mjestu je bio u pobuni. Ja sumnjate da ako je natjecanje završilo onda taj Cheryl će biti pobjednik, ali smo još uvijek imao Terry i jedna druga djevojka da ide.

Cheryl zaokružena pozornici gola po posljednji put daje svaki čovjek osobno "Fuck me" izgled i nestala s pozornice na razočaranje svima. Sljedeći natjecatelj bio je riđa odlaska Terryja za kraj. Riđokos učinio veliki posao, ali je izgledao gotovo previše savršen. Pomislio sam da je ona i njen poljski pro bio sjajan, ali je nedostajalo da Mindy iskrenosti i Cheryl pokazao. Bilo je očito da ih je uključen po dečki koji su cijenjeni svojim nastupima. Riđokos izgledao kao ona bi radije bili negdje drugdje.

Terry je došao na pozornicu zadnja. Pomislio sam da će kolege prikazivati stvari moraju stvarno volio Terryja. Ona je nakon svih mlade i vrlo lijepe. Terry je imao klasični model lika i lica. Ona je vjerojatno najljepša žena u natjecanju. Mogla bi ples previše. Ona nije uobičajeni obilazak pozornici. Dečki su malo quieter nego prije, ali to nije bilo zbog nedostatka interesa. Su hipnotiziran po Terry je ljepota.

Miran nije dugo trajalo. Nakon Terry's turneje ona zaustavila na središnjoj pozornici s njom natrag u gužvi i širiti njezine noge. Polako je pognut i izdvajali joj suknju. Publika je dobio vrlo glasni kada se Terry je pogodno magarac je bio izložen. Nakon što je svatko matorke besplatno gledanje dobar izgled se okrenula i njezina tits cupped. Terry's cijepanje zgrcene kao ona gurnula njezina tits zajedno. Dečki nisu znali da li to pogledati joj savršeno magarca i njezine savršeno tits. Terry je imao sve.

Brzo Terry prolio joj haljina otkriva podudaranje crveno čipke grudnjak i panty set. Ona je očito bio u clued strane Mindy i Cheryl o slatka dečki na strane pozornice. Završila je prikupljanje joj savjete na njihovoj strani i ne ustuknuti kad su hrabro osjetili svoje tijelo. Izgled na njezinu licu pokazuju da je htjela ih je učiniti više, ali je imala posla. Drugi u skupini mladih ljudi je dobio čast uklanjanje članka Terry's odjeće. Okrenula je leđa za mladog čovjeka i kleknuo zabadanje joj savršeno magarca u svom smjeru. Terry je odlučio da izgubi svoju G-string je tip prvi ostavljajući usporavanja povući štedljiv stvar nad njom magarca. On je napravio siguran da provući joj savršeno zaokružuje dupe guzovi nekoliko puta dok je g-string je napravio svoj put off. Kada je u potpunosti uklonjena, Gvido hrabro vodio svoju ruku između nogu i Terry je gumiran joj šlic. Ona moaned glasno i nije potez. Još jedan mladić gumiran nju i Terry shuddered. Publika je počela pomakom prema strane pozornice, gdje je Terry pa je dobio gore prije nego što stvari je dobio vanjska strana od ruku.

Sele u centar pozornice, Terry skinula grudnjak. Ona je sada bio gol, osim za nju cipele. Publika je bila postala nepokorna. Terry brzo napustio pozornicu prije nego ona uzrokovana nemira. Emcee vratio na pozornicu i nakon nekoliko trenutaka, a zove se natjecatelja. Jedan po jedan napustili dame u majicu sa klubovima imenom. Osim majica su o svemu što su završili u ples, koji je obično samo jedan par cipela i eventualno čarapa.

Kao i svaki Gospa ukazala i maknuti košulju emcee pitao za pljesak. Gužva je dao dama svaki respektabilan iznos pljesak. Kako se kasnije pojavili natjecatelji pljesak rastao. Da bi moje uho Cheryl i Terry je dobio najviše pljeska s Mindy se vrlo blizu iza. Na kraju emcee je dao nagradu na Cheryl. Ona je rado uzeo dvjesto dolara ček. Brian, Dave i ja vrištala naše poštovanje naše tri lijepe dame. Ako se moji prijatelji su poput mene, oni su sada zabrinuti da bi dobili dom i pariti s odgovarajućim ženki. To nije točno da izadju na taj način.

"Pitam se gdje su djevojke", rekao je Brian nakon natječaja je preko petnaest minuta.

"Da", rekao je Dave.

"Ja ću ići vidjeti ako Ja mogu pronaći ih," ja volontirala. Sam ustao i pogledao okolo za nekoga koji je izgledao kao menadžer. Mjesto je još uvijek prilično prometan. JA je pitao barmena gdje je bio menadžer i on je ukazao na čovjeka na drugom kraju kluba. Krenuo sam svojim putem. Prije nego što sam do njega stigao, čuo sam poznate smijati. Okrenula sam se i vidio Cheryl je sjeo s jednim od mladića koji je bio vrlo zahvalan njezin ples. Kad sam pogledao bliže, primijetio sam moju ženu i Terry za istim stolom razgovor s druga dva momci. Svi su bili obučeni ponovno u seksi outfits.

Hodao sam iza Mindy i prošapta: "Druženju?"

Začudilo, Mindy se okrenuo i rekao: "Oh, hi cutie, želim vas na susret Ivana."

I pogodio je Ivana za ruku i zatim još dva drugova čija imena su Jim i Ted. Svi su gledali u mene kao potencijalnog suparnika. Bili su uljudni, ali sam mogao reći da su se nadali Ja bih uskoro nestati. JA mogao vidjeti zašto dame su uzeti sa tri mladića. Oni Čini se da je koledž dobi i bili su vrlo kvalitetno izgrađen i zgodan. Ironično, svi imali plavu kosu i plave oči i izgledao vaš tipični surfer dudes.

Ja čestitao Cheryl na njoj pobijediti i Terry i Mindy koji su bili bliski trkača gore. JA je pitao ako sam mogao Mindy razgovarati s njom i ona je stajala puno za Ivana nezadovoljstvo. Sam je izvukao na stranu i pitao: "Mi smo se pitali što se dogodilo da vam tri?"

Mindy blushed i reče: "Pa, see ya, dok sam plesati da me je zamolio da dođu svojim stolom nakon natječaju za piće. Bili su tako lijepo i slatko da nisam mogao odoljeti. Ispada da oni, također, zatražio Cheryl i Terry da se zaustavi previše, tako da smo ovdje. Žao mi je nisam da znaš, ali sam mislio da bi bila samo minutu. "

Sam klimnuo, ne pokazuje ljutnju i pitao: "Da li ovi momci znaju da vam tri već su poduzete?"

Mindy je počeo nešto reći onda pogledao prema dolje, kao da pokušava pronaći riječi. Konačno je rekao: "Pa, nismo baš im reći da smo bili s kim. Bili su tako lijepo da nas na pozornici i oni su tako slatko. "

"Da, primijetio sam poljubiti te je dao jedan od njih, rekao sam kako Mindy blushed dublje. "Čini mi se kao vi cure pokušavate dobiti sretan s ove tri dečki," Ja pridržavati.

Mindy pogledao me s one velike smeđe oči i vrsta kimnula na način koji je izgledao kao da je oslon za moj gnjev.

Njezin cringes okrenuo veliki osmijeh kad sam joj iznenadio rekavši: "Go for it." Zagrlila me čvrsto. I dodao: "Jedino pravilo je da ih dovedu u hotelsku sobu i objasniti da Brian, Dave i ja ću vam se ubrzo pridružio. Ja ću ići reći Brian i Dave sada. Siguran sam da će se želite razgovarati s Cheryl i Terry prije odlaska sa te momački. "

I krenuli natrag u naš stol i ispunjen Brian i Dave u o situaciji. Poput mene nisu bili previše uzrujao dame koje žele malo čudno penis. Oni su plaćeni djevojke posjet i sve je bio postavljen.

Mi smo čekali do djevojke ostavili svoje ulov. Ona osjećala malo čudno da gledaju moje žene izlaze iz kluba ispod ruke drugog čovjeka, ali ja je volim jako puno i da će učiniti sve kako bi joj drago, pa makar to značilo joj dijeljenje s drugim kolegama.

Nas troje slijedi iza zatvoriti. Mi smo uspjeli povući u hotel puno kao dame ušao u hotel sa svojim novim prijateljima. Mi se gomilali i ušao u hotel samo nekoliko sekundi kasnije. Imali smo rezervirali sobe na istom katu i našu sobu i Brianova i Cheryl 'soba dotiču. Dave i Cheryl su upravo preko dvoranu. Umjesto u teglenica, odlučio sam da kucam. Mindy je otvorio vrata kao Cheryl otvorio njezin. Dave dobio nijedan odgovor. Razlog je bio da je Terry bio u Cheryl je soba sa svojim novim prijateljem. Mindy je otvorio susjedni vrata tako da je scena postavljena za orgiju.

Bilo je već u tijeku. Jim i Terry su se na krevet i Jim nije profućkan bilo koje vrijeme ukopavat mu jezik u mokro joj maca. Terry je bio zauzet davanja Jim je veliki penis i neuredan popušiti. Kao što je velika kao što je bio je uspio uzeti cijelu stvar dolje joj grlo. Jim zadirkivali Terry je klitoris, a zatim zabode svoje duge jezik duboko u njezina slatka rupu. Oni su još uvijek bili odjeveni, ali Terry je nedostajao joj gaćice. Svi smo se okupili da gledaju Jim i Terry rad na svaki ostali.

"Ive 'je dobio da zajebavati ove božice", rekao je Jim nakon nekoliko minuta od šezdeset devet. Prizor je prekrasan Terry tijela i stručnih poslova bila je događaj na njegov alat je previše. Jim iskopčan iz Terry je usta i preden okolo za uključivanje u joj vlažne rupice.

"O, da beba, stavio svoj veliki hard penis u mom maca," molio Terry. Jim počeo funta Terry s tvrdom thrusts i nije neka gore. "Uhn uhn uhn ... DA! DO ME! DO MENE HARD! ", Moaned Terry. On nije dugo trajalo. Bio je mlad i vjerojatno je bio jebeni najljepša žena koju je ikada bio sa. Njegov zadnji potisak bio najteži i Terry nabasao glavu na tablu. Ona nije bila smeta, međutim, kao i tijek sperme ušao njezine utrobe pokreće vlastiti orgazam. Trenutak kasnije Jim je dobio od Terry i mi gledali kao njegov debeli bijeli cum pulsirajuće iz Terry je treperenje maca na krevet. "Bog, koji je bio velik, beba", rekao je Terry. Stvari Čini se da su sada u punom zamahu. Bilo je teško koncentrirati se na jednu osobu.

Dahnu izazvao me okrenuti glavu. Mindy je sjedio na stolici s Johnom stoji ispred nje. Ona je otkopčan njegove hlače i uklonjen njegov penis. Njezin gasp je rezultat budući da je veliki njegov penis. Mindy je otišao raditi na Ivana alat kao Cheryl i Ted počeo strastveno ljube na drugom krevetu. Trenutak kasnije primijetio sam da je Ted je kleknuo na Cheryl glavi i ugrađenih poveliki cijev od mesa u usta. JA je napravio to imati na umu Cheryl i Terry Mindy naučiti kako da proguta penis kao što su mogli. Ted's penis izgledao previše velik to napadaj, ali Cheryl je mast čudovište svi put dolje joj grlo. Sam mogao vidjeti izbočine u svom grlu i ja divili joj tehniku. Primijetio sam da nitko nije bio dovesti na Cheryl je donja polovica kao ona leže na krevetu. To mi je dao ideju.

Mjesecima sam maštala o Cheryl's vagina. Od njezine opise sam znao da će biti vrlo osjetljivo s velikim usnama i velikim klitoris. Sad je bila moja prilika za upoznavanje Cheryl blago izbliza i osobno. Sam smanjila na krevet, oprezni da ne remeti neredu popušiti ona je davanje Ted. JA ran ruke joj čarape pokrivene noge, a zatim u između njenih bedara. Cheryl pomaže širenje njezine noge tako da sam mogao doći do svoje privatne dijelove. Nastavio sam stroking joj bedra dok sam je uspjela pomaknuti ruku pod suknju joj lacy. Voljela sam izgled suknje pa sam odlučio pustiti da ga držati na. Sam podigao suknju i samo buljila u svojim vrućim potrazi maca. Bilo je jako vlažna i mesnati izgleda. Morao sam ga imati.

Ja sam jedan brzi gibanje pokopam lice u taj lijepi Treasure Chest. On kušati i mirisala prekrasno. Znala sam da je netko bi me maknite ovu prekrasna stvorenja, jer sam bio tamo ostati. Ja lizali i isisan i izvukao na Cheryl je veliki klitoris sa mojim usnama dok joj maca gurnula natrag na moje lice. Jaukati pobjegao od nje penis popunjena grlu. Znao sam da sam imala svoju pozornost. Cheryl uklonjena Ted's penis iz njezina grla i reče: "Oooh Mike, možete to učiniti tako dobro. You're making me sve gnjecav i sklizak. Ja ću vam dati dvije godine da se zaustavi ono što radite. "

Bio sam inspiriran udvostručiti moj trud. Ja slurped joj šlic za još nekoliko minuta. Cheryl upravlja jedan veliki orgazma i nekoliko manjih prije Ted konačno mi izdvajali off. Moje je lice bilo pokriveno s njom ukusna krema i mislio sam na trenutak o probijanje Ted za mene prekida. Sam došao u moje osjetila brzo i shvatio da nisam mogao ovo lijepo dama sve za sebe. To je šteta, ipak.

"Cheryl, koja usta tvoja je previše dobro, ali želim provjeriti ostatak od vas prije nego vam dajem svoj teret", rekao je Ted. Znala sam da je htio jebati ovog kalibra Playboyeva zečica žensko. Ja stvarno ga nije kriv. Znala sam da bi joj prije nisu noć bio vani.

"Ted, ja bih to ljubav ako ste stavili veliki penis u mom gladna maca. Miško me sve sočne za vas ", cooed Cheryl. Ted zadirkivali joj malo po stroking njegov penis u blizini njezina prekrasna maca. Cheryl's zdjelice je projekt zaživio krevetu kao da je lov nešto da ga ispune. Cheryl činilo gotovo nesvjesni ove prisilne radnje kao svetkovina na oči nabrekle crvene glavu njegov veliki penis. "Molim vas, bebe, puna mi stvari. Trebam je tako loše ", molila.

Ted montirana Cheryl i oni su počeli s usporenim ritmom, na neko vrijeme. Uskoro Ted je povećao tempo. "Bog, Cheryl, ti si jedan seksi i lijepa žena", panted Ted. Cheryl namršti s ponosom i dok se gleda u oči Ted skinula vrhu. Oba Ted i ja moaned kao Cheryl je ogromna tits prolivene na prsima. Sve JA mogao misliti na što je kako sam bio sretan da bude u blizini žena kao slatka i lijepa kao Cheryl.

Ted i Cheryl jebeno teško za vrijeme i onda se prebacio s Cheryl pozicije na vrhu. Ona bounced gore i dolje na Ted i uz svaki udarac joj dupe ošamario protiv njegova bedra, a njegov penis probed njezine dubine. Cheryl's big prekrasnim sisama zamahnuo oko nesmotreno odskočiti kao ona. Bio sam hipnotiziran po tim jak mammaries. Bili su tako lijepe, velike i čvrste. Slatka pjege u svom dekoltea me dugo da ih poljubi. Cheryl bez mog interesa, a iako je radila Ted stvarne teško je usporen i reče: "Molim, dodirivati ih Mike. Želim se osjećati prste i usne na njima. "

Brzo sam dužan. Oni su bili nevjerojatno, vrlo čvrst ali mekana na dodir. Ljubio sam slatka pjegav doline između Cheryl's tits onda poljubi moj put kroz jednu dojku, a onda drugi prije njega na jedan od njezina nipples. Ja lagano stroked joj druge dojke i izvukao na svoj bradavicu s vremena na vrijeme. Srećom za mene, Ted nije smetala da sam bio trom njegov napredak prema dolje. Cheryl je počeo glasno stenjati moj jezik tickled joj bradavicu i Ted's penis probed duboko u svojoj utrobi. Bila je tako vruće da još jedan orgazam ju je preuzelo. Ja grickaju na jednoj bradavici nekoliko minuta, a zatim je dao drugi isti tretman. Ova dama je san. Konačno, sam podigao glavu i pogledao duboko u oči Cheryl tiho komuniciranja moj strah od njezine ljepote i milosti. Kako upasti moje osjećaje sam nježno doveo mojim usnama njezinima i poljubi je dugo i strastveno. Bilo je još jedan od njezinih brojnih orgazama razbiti prekrasan poljubac.

Uvjerilo da Cheryl je bio u dobrim rukama sa Ted, sam okrenuo leđa i vidjela da je Ivan draped moja supruga preko stolica, a bio je davanje to joj psić stilu. Ubrzo je bio osjećaj svoju prvu orgazma. Bilo je vrijeme za mene da biste pronašli ženske s upražnjeno maca. Jedina žena koja nije imala penis unutar njezina je Terry. Kao što sam se preselila prema njoj otkrio sam da sam bio jedan korak iza Dave.

"Žao mi je, stari čovjek, ona je tvoja djevojka:" Ja sam priznala.

"Nema problema, Mike, omogućuje udio", kazao je ponudio.

Terry je još uvijek ležao na krevetu gledajući akciju i opuštanje nakon prvog zajebavati. Ona je rekla: "Oh snaša, više kurac za moje vruće tijelo." Dave gol i čep in "Uhnnn," moaned Terry kao Dave's debeli penis limom out unutar joj maca.

Sam prišao Terry je glavu i rekla breathlessly, "Put your penis u usta, baby." Sam položio glavu na moje veliko alat na njoj ispruženih jeziku. Brzo, njezin sočan crvene usne omotan oko glave moje vratila kao svoje vitke ruke pomagao penetracije. Kako Dave joj maca jebeno, jebeno sam joj usta. Nakon nekoliko trenutaka Dave utrljava mješavina sperme i Terry i sokovi u njezine lijepe ruže sa njegov penis glavu. Polako je prisutan njegov meso joj zbijeno u rektum. Terry počeo stenjati glasno okolo moj penis. Boga, ona osjeća dobro. Dave ušao Terry's magarca potpuno i sada je jebeni joj teška. Nakon nekoliko minuta sam predložio da mi DP Dave Terry. On je klimnuo, ona je klimnula glavom i ja izvukao iz svoje divno usta pop.

Sam legao na krevet i Terry dobio i mene straddled. Ona je potonuo mokro joj maca dolje na moje rock hard penis. Ona moaned kao što sam uzeo u ljepotu svoga lica i tijela. Dave onda skliznuo njegov penis natrag u magarca, a ona je poludio. Nakon što smo osnovali ritmu Dave i ja u Pomilovala Terry sa sporim stalan tempo. Svaki živac u području zdjelice Terry je počeo Slow Burn. Kao što smo jebeno Nisam uspio uhvatiti svjetlucanje Mindy, John i Jim jebeni. Ivan je još uvijek plugging daleko na nju maca i Jim ju je hranio svoje meso. Ona je isisan kao lud žene kao John ju stimulirana od iza.

Ja pogledala na Cheryl, a ona je uzimajući ga u dupe od Ted. Ona je bila na trbuhu i magarca je zabada se visoko u zrak. Ted se vrlo atletski stajao nad Cheryl pritiskom na njegov penis dolje u njoj rektum i milovanje njezina velika tits u isto vrijeme. Cheryl je oplakivanje sa svakim potiskom. Gledam sa zadovoljstvom jer je pogodio s još jednim orgazma.

Sam okrenuo leđa gledati na prekrasnim Terry. Ona je imala oči zatvorene, a lice joj je pokazao veliku koncentraciju. Njezina cute little whimpers mi upaljene i počeo sam gurnut u njoj maca sa većom snagom. Dave prepoznati ono što sam bio događaj i pridružio u. Mi počeli funta govno iz ove izuzetne stvorenje. Čovjek, ne postoji ništa kao jebeni pravu ljepotu i gledajući joj u previjati zadovoljstvo.

Terry počeo ježiti kroz vrlo bučno orgazma. Jim primijetio i izvući iz Mindy usta staviti zaustaviti buku Terry bio stvaranje. Brian zamijeniti Jim hranidbe njegov alat u proždrljiv Mindy. Jim hodio putem i vođena Terry je glavu na njegov penis. Imali smo uspjeli napraviti Terry prvi vodonepropusnim žena noći. Bio sam siguran da ona ne bi bila samo jedna.

Gledao sam kako je Terry pleasured sva tri od nas. Intenziteta na njezinu licu je ukupno. Znao sam da je ona bila u seksualnom nebu. Njezina vagina i mišića throbbed titrale oko moje penis i to je sve što sam to sakriti Cumming. Svaki trenutak koji je prošao čisto zadovoljstvo za mene kao ona muzu moj penis. Gledao sam ju vješti usta rad preko Jim's penis. Pitala sam se osjećao kako Dave oranja joj dupe. Siguran sam da to mora biti velik. Ovaj fantastičan žena je događaj broj na sva tri od nas. To nije čudo da smo svi ušli u završnoj fazi neposredno prije orgazma u isto vrijeme. Zadnje što sam čuo što sam počeo da se sperma je, "joj crijeva prema dolje."

Dave podigao Terry od mene kao moj sperma počela špricati. On je izvukao van i oboje smo pokrila lupanje rupe s užetom nakon konop bijele ljepljive goo. Neki od nje ostao Terry i neki ga dripped na moj pijetao i loptice. Također sam osjetio nešto mokro na mojim grudima i pogleda da vidi Jim puše njegova opterećenja cijelog Terry lice. Ono što nije dobro čuo u ustima dripped dolje joj brada i na moje grudi. Kad Jim je učinjeno, Terry pogledala dolje u mene sa smiješkom i drooled ostatak Jim's hrabrost iz njezina usta i na mojim prsima. Ona je tada utrljava kremu na moje grudi sa svojim lijepim tits. Terry pogledao me s lusty glup i mene ljubila strastveno. Bio sam tako da je okrenut na moj penis u lurched montaža i gnjecav Probodeni joj maca. Za nekoliko trenutaka, dok mi poljubi, Ja u luxuriated dojam Terry je lupanje maca oko moje hard penis. Osjećao sam se kao da daje joj opet teško, ali je bilo i drugih žena u sobi i drugih ljudi koji jako htjela komad Terry.

Razbili smo poljubac i nasmiješio se jedni na druge. Terry sama podiže od mene i lewdly ran joj jezikom po mojim grudima prikupljanja nekoliko razredi Jim's izlaz na njezin jezik. Ona se proguta s velikom uživati. Terry pogledala dolje u mom neredu penis i pouted, "Je li Vaš veliki stari penis dobiti sve gnjecav?" Ona je dodala: "Neka vam Terry pospremiti malo." Sa slurped da je svaki zadnji kap sluzave cum iz moje pijetao i loptice. Čovjek, što jak dama. Terry sjede, onda mi se nasmiješio gledao za Dave. Ona je rekla: "Hej pastuh, nisam završio s tobom." Dave odšetao preko i Terry zgrabio njegov penis i punjena u usta njezina. Kad je bila dovršena je bio čist kao sam bio.

Nakon promatranje Terry je gadno djeluje JA je uzeo pogledati okolo. Bilo je dosta scena. Većina okupljenih oko akcije Cheryl. Mislim da je Ivana stvarno je stvar za moju ženu Mindy. On je još uvijek bio za bušenje joj maca i ona nije gunđanje. Oni su samo radili sporo karanje stvar i savoring svake minute senzaciju su se osjećali dok su dira jedni druge.

Cheryl je sada imao dva cocks u svom tijelu. Bila je jašući Brian i Ted je još uvijek za bušenje joj dupe. Mislio sam da bi moglo biti lijepo da Cheryl vodonepropusna pa sam ustao i stajao uz Cheryl. Ona je vidjela moje slinjenje penis i mi počašćeni tako da se u usta. Izgledala je sjajno što nas troje joj napuni penis. Bilo je očito da Cheryl je vrlo strastvena dama i samo volio da se napuni penis. Njezina je radost bila zarazna. Našla sam zahvalan za život i ljepotu žene.

Opet, igrao sam se s ogromnim tits je Cheryl dok je ona mene isisan znalački. Teško je opisati zadovoljstvo što je svoju duboku penis isisan i Cheryl je profesionalac. Brian je osjećaj ne boli, bilo. Cheryl's maca masira njegov penis i znao sam od tretmana sam ranije imao stečen od Terry da Brian se bori da puše njegova opterećenja. U međuvremenu, Ted je bio bombardovanje Cheryl's magarca za neko vrijeme i bilo je očito da je bio oko otišao. Nekoliko trenutaka kasnije on je napuni Cheryl je magarca sa svojim kremom. Nakon što mu je potpuna depozita borio off noćenje i sjede na podu za odmor.

Cheryl sebe podigao u sjedeći položaj na Brian's penis i počeo slam njezino tijelo prema dolje tvrdo na njoj čovjek uzrok njegov penis tonuti duboko u njeno tijelo. Ona je gledala mene udara moj penis dok je radio na bombardovanje Brian. Sam bio uzimajući blizu.

"Hej Cheryl, jeste li spremni da me vidjeti sperma?" Upitao sam.

"O, da draga, znaš kako sam ljubav cum, odgovori ona sa zavodljivim smiješkom. Dodala je, "Želim to sve preko mene." Cheryl je živahan izgled je sve što ga je uzeo. Počela sam prvi špricati na lice i nakon što se preselio voden pored pošprica joj prekrasni tits i konačno sam pumped moj zadnji metak na nju klitoris što je Brian's penis čuvali u njezinu. Topla cum na nju klitoris nanijeti njoj to na cjedilu orgazam i pred svim sperma kaplje off joj i na Brian su mu da ide preko ruba. On je podigao Cheryl off njegov penis i počeo pucati gejzirima svježeg bijelog goo diljem Cheryl. Ja nikada nije vidio čovjeka dođe koliko je Brian. Cheryl ljubio ga. Radost na njezinu licu bila je dijete propinjući oko na kiši. Brian je dodao svoju spermu za minski pokrivaju svoje lice, tits, trbuh i slatka mala trim grma. Ona mi je dala prekrasan mokri poljubac i tada oslanjao dolje poljubiti Brian zamazivanje naše cum između njih dvoje.

Otišao sam Cheryl i Brian se nakon zajebavati pomaziti i sjeo u praznu stolicu da se odmori. Trebalo bi mi nekoliko minuta da se oporavi nakon doživljava čarima Terry i Cheryl. Gledam naprijed za maženje sa svojom ženom, ali sada ona je bitak je napravio vodonepropusna John, Dave i Jim. Jim je bio prilično dečko. On nikada činiti se umoriti. Pogledao sam preko i bio amused vidjeti Terry leži na podu clenching Teda glavu među njezine duge lijepe noge. On je bio idući u grad na nju skroz mokar maca i ona je tiho jadikovanje.

Sam okrenuo da vidi Mindy glasno stenjati kao još jedan orgazam ju je preuzelo. Dave je ležao na leđima na krevetu. Mindy je sjedio na Dave s njom natrag u njega i njegov penis je pokopan u magarca. Ivan je klečeći pred njom pistoning njegov penis u nju jako crveno i jako mokro maca. Jim je pumpanje usta sa svojim pijetao. Svaka pohodu na Mindy zbog njezina velika tits da bacite oko na prsima. Volim gledati one raskošnih tits njezin odskakanje okolo. Bio sam u nadi da će Jim cijev one lijepe bebe dolje. Lucky za mene je on moraju pročitati moj um. Jim se povukla iz Mindy's usta i polio joj tits sa njegov treći opterećenja noći. To je jednako bogat kao prvi. Oh, da mladi ponovno.

Minute kasnije John i Dave je dao jedan zadnji potisak, au isto vrijeme smetište njihova opterećenja na moju suprugu. Mindy shuddered s drugom orgazma. Nakon što su pumped svemu što su u Mindy, a ona je siđe s visoke, ona je legao leđa na Dave i odmorni.

Ivana se povukla iz Mindy i hodao okolo i strastveno poljubio. Konačno probio poljubac i reče: "Vi ste jedan vrući jebati, Mindy. Hvala za najbolju noć u mom životu. "

Mindy coyly nasmijala i rekla: "Zašto hvala ti Ivana. JA pravedan hatar taj veliki debeli penis od tvoje. Mislim da moje maca ide to jako nedostajati. "

Ivana pronašao stolicu, sjeo za odmor i reče: "Baby, rado ću ga popuniti kad god želite. Sve što trebate učiniti je pitati. "

Dave valjane Mindy na bok, tako da je mogu li je poljubiti. Oni zbližili su za nekoliko minuta u večer rumenilo spola.

Stvari su se zagrijava na drugoj strani sobe na katu. Terry i Ted su ružna ružna i da je davanje međusobno prilično teško. Očima doveo Ivana da pozornost opet i on je odlučio da se pridruže u. tri od njih preselio u krevet da Mindy i Dave je upražnjeno, a uskoro je lijep ritam ide. John Terry je bio u dupe i Ted je ispunjavanje prilično joj maca.

Ja pogledala preko da vidim što radiš i Cheryl je bila šokirana da vidi moja supruga radi na Mindy joj maca kao Cheryl uzvraćena. Ja nikada nije poznat djevojke izraziti zanimanje za djevojke / djevojčice aktivnosti, ali mislim da afekata ih je inspirirala da ga probati. Oni Čini se da jako uživaju u ovom trenutku jer su radili za čišćenje međusobno gore. Oni su imali svaki je prekrivena cum i oni radili grozničavo ukloniti svaku Ostatak koji su mogli naći. S vremena na vrijeme, jedan od njih bi se naći vruća točka, a ostali će stenjati s oduševljenjem.

Ja skrasio da gledaju moje prilično supruga rad na Cheryl je sladak rupu i Brian i Dave gledao Cheryl rad na Mindy's cute rupa. Nakon doživljava Cheryl je prekrasna maca i ima životno iskustvo sa svojom ženom je prilično maca, znao sam da su obje bile dame uživaju. Bio je to stvar ljepote. Djevojke su slurping zvuči i više nego često ne se cvileći zvuci kao osjetljive malo mesa je stimulirana. Nakon otprilike petnaest minuta, djevojke su bez muškog sjemena. Sam rekao: "Vidim da ste čistili dva međusobno se lijepo. Bojim se da ću samo da rade na dobivanje sve prljave opet. "

"Mislim da je odlična ideja", rekao je Cheryl. Mindy kimnula u dogovoru.

Brian i ja gore na upareni Mindy i Dave i Jim upareni se na Cheryl. John i Ted su već izradu Terry stenjati. Ostali smo na taj način za oko deset minuta, a zatim se prebacio. JA je dobio moj najprije priliku da zajebavati Cheryl je maca kao Brian je radio usta njezina. John naletio Mindy's magarca dok Ted popunjena usta njezina. Dave dobio lakoćom u svoje Terry je lijepim magarca, a ona je isisan Jim's penis. Cheryl zatražio da sve bude cum pucao po cijelom tijelu. Mindy i Terry htjela istu stvar. Jedan po jedan smo završili s potapanjem naše opterećenja na dama koja smo bili s. Nakon što je završen svaki djevojke dobio i dobio zajedno lizati grumen i mrljica od svaki ostali 'tijelo. Wow, to je bilo vruće. Svako stvorenje je osjetljivo i nježno nježno lizanje i grickanje međusobno čiste.

Nakon girl's show, Ivan, Ted i Jim zahvalio djevojke s poljupcem i lijevo. Svaka se složili da je bio doživljaj života. Morao sam se složiti. Ljepota je da je jedan od dame je bio moj lijepih žena i ja bi bio u stanju da joj svaki dan. Siguran sam da Brian i Dave osjećao na isti način. Šest od nas govorio za vrijeme i odmorni. Mislim da smo svi bili iscrpljeni. Konačno smo na čelu off u krevet. Kao što je umoran kao i ja bili Mindy, prva stvar koju sam učinio nakon što smo imali ispostavilo se svjetlo na pomaziti protiv mog dragog supruga i još jedan tobogan teško na nju na dobro koristiti maca od iza. Ona moaned s odobravanjem. Mi smo zajedno zaspi tako.

Sat kasnije sam osjetila drmanje kreveta i pogleda da vidi Mindy u razgovoru s Cheryl. Ne bih znao što ona govori, ali Mindy ubrzo je dobio vanjska strana od krevet i indeksirao Cheryl u. Očito je dogovoreno da se djevojke malo mate zamjene. Cheryl zbližili su protiv mene i rekao: "Bok baby, znam da ste vjerojatno dotrajale, ali sam mislio da bi moglo biti zabavno pomaziti s vama neko vrijeme. Rekao sam Mindy da ide i priviti sa Brian. Znam da su obje će uživati u tome. "

Cheryl je bio u pravu o meni umora. Bila sam umorna, ali ne i da je umoran. Ja valjanog na vrhu moje lijepe prijatelj i potisnut hard penis duboko u nju. Mi smo jebeno dok svjetlost jarka obasja kroz prozor. To je bio dug i spor i pun ljubavi. Nitko od nas orgasmed ali mi jednostavno uživali spor stimulacije. Volim moja žena i ja potpuno je narasla jako draga Cheryl. Cheryl nikada ne bi zamijenio moje žene, ali to je bio zabavan se pomaziti sa različitim žena. Osjećati njezin malen malen tijelo uz moje. Za uživanje pritisak njezine velike grudi protiv moje grudi. Osjetiti dodir njezinih usta protiv mina i njezina mirisa i okusa njoj. Bila je prekrasna.

Kao tanki vratila svjetla iz između zavjesa borili da osvjetljavaju sobu počeo sam povećati moj thrusts na Cheryl. Ona je pogledala duboko u oči. Jedini zvuk ona je bila niska zapinjati u svom grlu koja je kulminirala sa svakim potiskom sam napravio. Mislio sam da naše prekrasno vrijeme zajedno. Ja zagledao u njeno lijepo lice. Naša strast povećao dok smo oboje klimaks u isto vrijeme. Održali smo jedni druge u smrt zaključavanje. Cheryl's usta bila otvorena, a oči su široke. Nakon mog orgazma brijeg sam počeo moj puls sjeme u Cheryl's vagina. Uz svaki eksploziji oči proširena. Bilo je nevjerojatno gledati njen osjećaj moj ejakulacije. Kad je posljednji od mog soka ispuni svojoj utrobi, oči brimmed preko malo sa suzama što pokazuje da sam imao ispunjena njom.

Nadao sam se da je Brian bio s jednako prekrasno vrijeme s mog dragog dama. Podsjetio sam sebi da mu zahvaliti za čime mi doživjeti svoje dragocjeno dame na takav intimni način. Kao što je pokazalo, a ja sam tako i učinio.

Нема коментара:

Постави коментар