Servis za upoznavanje

уторак, 25. мај 2010.

sisate matorke

Tko može reći za siguran kako perverzije razvija. Granice gdje su naši razlozi fakultetima u skladu s našim libido umotan u vječnu tamu. Što otkrića putnike tog područja bi se često rezultat slučajnost i rijetko ikada od dizajna.

I ona ne može reći za neke što je genezu njezine želje. Dok ona uvijek zabavljati fascinaciju čin, ona je iskreno ne mogu reći hoće li ili ne svoj novi pronađena sklonost je uvijek tu, latentne sklonosti iz djetinjstva koji je bio neaktivan jednostavno sve ove godine. Skladnost formirana u svojoj mladosti, ali onaj koji je donedavno nedostajala oduška ili pobjeći na površinu njezine psihe.

Ili, radije, to je stečena okus? Nešto joj je potrebno da prvo biti upoznati prije nego što je snažno mogli doživjeti gađenjem ili atrakcija. To je aktivnost koja provodi udruga s njom. Nije bilo da je osporavanje. Doista, ona sumnja to je li on nešto ona bi pristupile je on to predložio. Ne, ona bi vjerojatno odbio ga je on to predložio prije, ali, prije posljednje vrijeme zajedno. Smijala se sama sebi. Bila je drago da nije pitao ju dozvolu unaprijed. Ona je bila sretna on je djelovao bez da najprije primiti klimanje od nje da biste nastavili. Ne, ona je bila oduševljena njegovim uzimanje inicirati da joj to zadovoljstvo predstaviti. U prošlosti, ona bi smatrao osip čin. Čin koji bi potaknuli svoje, ne, joj ponukan, na pitanje njezina privlačnost prema njemu. Nema više. No, nakon što je zadovoljstvo, nakon što su uvedena u radosti, ona sada ne bi mogli zamisliti svoju ljubav za nju bez svoje indulging u ovaj čin. Iako misli da su uključene u ono što su uvijek iznova dijele svoje oduševljeni,sisate ona na nekoj razini i uplašen nju. Ona je zapitao, ako vođenje ljubavi mu mogao ikada biti ista kao što je bio prije. Sa svojim pristankom na svoj prvi slap preko njezina guza je ona prešla Rubikon vrsta u njihovu intimu.

Ona nije mogao pomoći drugi nagađanje svoje osjećaje. U dijelu,domace devojke ona je znao ovaj usta od nje nedostatka samopoštovanja. Ona nije sama osjećam kao posebno atraktivno. Ona nije imala iluzija. Nije bio njezin sat-staklo lik. No ona je bila u obliku zrela kruška. Pa, kruške s nogu - kao sudionik u 4H kostimiranih inscenacija kao što neki lokalne proizvode. Je htjela je mogla osjetiti ako samo na dan - Nema ni sat vremena - top teška. Umjesto da se osamari s izgovara stražnjici, mislila, ona mora biti prekrasno žensko da se ljepuškast, obdarena grudima koje čine ljudi sliniti na misao gledajući ih položeno goli!

No, umjesto četrdeset inča poprsje ona je proklet četrdeset inča skup kukova. Sudbina je neljubazan! Ne, okrutan, čak i brutalno,domace jebacice za prebacivanje što žene želju za ono što su mržnja!

Ali on nije, čini se um. Naprotiv on je čini se naći veliki užitak u njoj postoji talent. Od kada su se prvi put poljubio strastveno, duboko, on je o namjeri miluje i groping njezina stražnjice. Ona pamti kako su je stajala na nju prstima do njegovih usana, da se bliže njemu, kako ju je povukao prema njemu,mlade devojke oduzimanje donjoj svoje stražnjice sa svojim jakim rukama i podizanje njezine veće!

Zatim tu je bio zadnji put da se napravi ljubavlju.

senzacija proizvedena, protresti da joj živčanog sustava, kada je prvi osjetio dlan svoje ruke cmok protiv svoje stražnjice je ugraviran trajno kao uspomenu na nju. Njegov Slap Her uznemiri, gutljaj iz svoje maštanje je bila i. Boga,obrijane picke bio je tako teško! I, tako debela! Sjedeći jašući njega, njegov penis pokopan u svom seksa, on je pumpanje dublje od bokova kao ona pala dolje na vrhu njega, njezina živčanog sustava je već frazzled pokušava nositi s poplavom osjećaja!
Tada mu slap! Senzacija joj pazite, svoje buđenje iz sanjarenja omotački ugodnijim njezina uma, kao što joj čula magla na vruće, vlažne ljetne večeri. Što je to o? Onda još jedan! Pa, još jedan! Uz treći šamar da joj dupe lijevo obraz ona pao natrag u svoje sanjarenje! Uz treći šamar on je počeo da ga osjeća u sasvim drugačiji način! Osjetila je njegovu muževnost sudaraju svoje vaginalne zidove! Snagu njegove slap gurnula bedeme svoje seksa protiv njega! Od kez na licu joj mogao reći da su neki od te energije,kucke da je dio odjeka, je dala do snop živčanih završetaka koji je bio na čelu njegov penis!

Njegove ruke onda zaplijenila donjoj njezine stražnjice,jebacine savjete svoje prste kopanje u mekan, sočan meso joj dupe guzovi! Kao što je ona gyrated bokovima kreće prema gore i prema dolje u tom procesu, ona je bila svjesna njegovih ruku podizanje njezine veće i onda guraju leđima na njegov alat! Kao bokovima pala dolje na bokova je osjetila njegov alat, njegov penis, sila svoj put nazad duboko u svojoj utrobi! Njegove ruke pomogli ubrzati tempo! I, kao i njihov tempo oživi joj osjećaj ga je,amaterke njegova osjećaja, njegove fizičke veze s njom, rastao oštriji, intenzivnije, sve dok ona nije više bio svjestan sebe kao pojedinca ili kao ga je kao posebna osoba!

Kao što su stigli točka vrhunca, ona je podsjetio kako je on gurnuo ju stražnjice, bedra prema dolje na njegov seks sa svim sila i moć da bi mogao prozivka! Uživala je da zaoštravanje biti bliže i bliže i dalje, tako da kada su oboje došli to bi bilo kao jedna, ne dvije! Njegove ruke cijeđenje, prešanje, guranje, groping joj dupe su joj spol osjeća tighter, više ograničena, tako da se ona osjeća kao da joj je seks potpuno obavijen njegov alat kako bi se naglasio zadovoljstvo!

Kada je prvi podrhtava njegova vrhunca započeo je mogla osjetiti porijekla na samom vrhu njegov penis! A, kad ejaculated, osjećala kao što je učinio prisilno valjanje greben svoje mišiće prije objavljivanja njegova dobrota! Ona nikada nije osjetio čovjek sasvim na taj način prije. Ona je mogla reći zašto ovaj put je doživio njega i njegovu užitke na takav drugačiji način. Sve je mogla misliti je bio njegov predaji Caprices kako bi ona mogla ponovno postati dio njega!Domino dame

Tako je u tjedan dana od posljednjeg susreta, njezin um je bio riot misli i seksualne fantazije da joj borili - bez uspjeha - za shvaćanje . Na poslu nije mogla koncentrirati. Ona je pao u fantaziji da mu je već velik i opsežan rukama je narasla veća još. Toliko velika da je njegov dlan je sada veličine jastuka joj okretne stolice! S jedne strane je mogao svoju podršku! Mislio je da se osjeća tako osjetljivo, tako maleni! Tjelesne kvalitete ona nikada nije ikada povezane s sebi!

A to čežnja da bude u obliku bespomoćne pred njim svoje fantazije jasnije. Ona je pitali što bi bilo kao da se spanked ga kao neka lutalica dijete. Ona ga je zamislio ju vuče preko njegova krila i povlačenjem njezine hlače i gaćice niže, tako bijela mesa njezina stražnjice bio izložen kako bi mogao upravljati joj pravednu kaznu! Ova fantazija nikada nije uspjela pobuditi joj! Čak i prije nego što je zamislio prvi pad u dlanu svoje ruke protiv nje mekana mesa, njezina spola postala mokra i boli za olakšanje!

Ponekad čak ga je zamislio pomoću remen, pojas kožni, za administraciju joj kaznu. Ova fantazija previše pobudila je! Ako je ona imala prednost od dva scenarija, ona je obično korist misao leži jašući njegov krug i njegov golom rukom smacking svoje tijelo! Tvrdi i brzo dok joj guza zasja crven od otisak njegova dlana!
Tada je bilo vrijeme i sama slika s rukama pritisnut uza zid, noge širiti apart, njezine suknju i gaćice leži na podu omotana oko njenog gležnja ! Ponekad je zamislio ga je groping joj dupe, manhandling joj grubo, tako da će biti više osjetljivi kada trepavica njegova pojasa udario stražnjici! Ona je zamislio Žalac je koža biti još jedan oblik blaženstva, drugu vrstu zadovoljstva, okus koji je morao biti prvi nabavljeni prije nego što bi to moglo biti u potpunosti uživati!

Kroz njezine mašte je živjela i re-tih živio fantazije, različitih sastojaka i elemente sve dok nije pronašao savršenu mješavinu. Ona skloni da ostane na tim postavkama, gdje je i sama zamisliti bitak discipliniran za neki prekršaj. Oh! Kako je urotili se nevaljao u nju maštarijama, sarkastičan ga svojim ponašanjem za postavljanje leđa na ravne i uske strane administriranje puno zaslužila batine!
Ovaj element otkupljenja pozivali na nju. Došla je vidjeti rituala kao izraz ljubavi! Zašto bi on joj kazni ako ne da joj reformu! Na koji način nije mogla reći. Ali osjećala duboko u svom srcu određeni utjehu iz udruge!

I, tako, otkrila je svoju sklonost za put manje putovao muškarci i žene u potrazi za njihovim međusobnim zadovoljstvo!

Нема коментара:

Постави коментар