Servis za upoznavanje

уторак, 9. март 2010.

fetis stopala

Jesmo li doista će to učiniti? "Upitan Nicholas Simon.

Dobro plaćeni dvadeset jedna godina star mladić s kratkom crnom kosom i smeđe oči.

"Da, ali ako ne žuri i zaustavi mene pita, ja samo mogu predomisliti." Odgovorio mu dama poznanstvo.

Oba pristao odrasli stane na ulazna vrata stana. Dvorani su stajali u prilično prazan i bilo koje duše. Bilo je nekoliko minuta je ponoć, u subotu navečer. Zuji fluorescentnu rasvjetu iznad preko zasjenjen od strane zvuk zveckanje ključeva.

"Ti si okrutna djevojka li znali da Val?" Nicholas nastavio.

"Da znam." Val odgovorio cerenje, joj meka nježni ružičasti usne razdjeljak i izlažu joj savršeno Pearl White zubi.

Bilo je metalik kliknite iz stana vrata otključati i oba muškarca i žene Nastavio iznutra.

Oni su ušli tamne i uski hodnik. Nicholas zatvorena vrata stana iza njega kao Val je uspio uključiti svjetla. Bilo je i klik stan svjetla uključena. Oni showered sve svijetle fluorescentno svjetlo. Nikola je još uvijek bio u blizini ulaza u apartman, hipnotizirani od strane pogled je na ženu koju je s. Njezina hips swayed zavodljivo s jedne strane na drugu i tamo je bila ritmička uzorak od svoje pete, udarajući katu. On motriteljica njoj hodio prošlosti dnevni boravak i dolje hodati u drugu dvoranu.

"Nick Hej, želite dobiti pravo na to ili što?" Pitala stajala u blizini ulaza u drugom vrata na desnom.

"Oh, right." Nick uspio odgovoriti.

On je brzo napravio njegov put u dnevni boravak. Škripa koraka ga je uzeo na drveni pod ulazu, tiho na dnevni boravak pod tepih. On je prošao smeđi stol za kavu na svojoj lijevoj strani, prošao TV na svoje pravo i dosegla vrata Val je već prošao. On je šutke stajao ispred ulaza u spavaću sobu. Žućkast svjetla već uključena iznutra, Val već čeka. On je bio uzbuđen, ali nervozna. Zaprljati on sam uživati u raskošnim sa ženom, smanjujući ga na slinjenje dječaka iznutra. On je duboko disanje, postignut za zlatni gumb na bijelim oslikanim vrata i nastavio iznutra.

On još uvijek nije mogao vjerovati što je upravo to dogoditi. To je bio čin on je bio lusting nakon dosta za neko vrijeme. On nije to jurnu, čekao strpljivo i scouted pravom trenutku pitati. Zauzvrat za njegovu pravilnu provedbu, Nick je o to REEP sjeme svojih plodova. On je čuo priče o tome, kako divan osjetio je i kako je velikom većinom ugodno iskustvo bilo. Odobren, to nije nešto u području norma, ali to je to još više uzbudljivo za Nicholas. Bilo bi previše prljav čin da razgovaraju o to momački at uredu. Naravno, on nikada nije stvarno uzeti mjesto pored jednog od dečki u uredu uz šalicu kave u ruci i nastavio pričati o svom seksualnom životu. Ali nakon što će se održati ove noći, sve veći dio njega htio previše.

Nikola željno sjedio na donji rub postelji svojoj. Njegova soba se koristi jednostavna izgleda. Kupaona je bila smještena desno od njega i dugo pravokutne prozore s bijele zavjese su bile postavljene na svoje lijevo. Pod je bio sag sag sa bijelim u sredini prostorije bio je uredno napravljen krevet. Krevet je znao da će začas postati prilično neuredan. Na kraju, tu je crna na TV-smeđe TV stoje pred njim. Ali upravo sada njegov pogled na TV je opstruirala od pohotan žena pred njim. Beba je napravio nabbed i njegova djevojka, Valerie Woods.

Valerie je stajao na tepihu na podu bulji zavodljivo Nick. Njena tamno-zelene oči pune divlje avanturistički odbljesak i lubricious želju. Nick znao to pogledati. To je izgleda mirno i nevina žena s neukroćena strana vreba neposredno ispod površine. Gledao natrag na Valerie gleefully grinning. On nije doživio takav sirov uzbuđenje budući da mu prvi put. Valerie je nosio vrlo skupo svileni crna haljina. Haljini koja je pokazala sa svoje tijelo u zavojima i dovoljno samo njezina busty cleavage to zadirkivati bilo koji čovjek ili žena. Ona je imala blistavu i besprijekornu breskve tonirana koža. Njena duga plava kosa nježno klempav ispod njezine krhke ramena i nad njom anđeoskog lica. Down namamljen iz njezine bokove, par duge sexy glatke noge rastegnut na zemlju. I to obaviti sve gore, noge su joj savršeno pršnjak lijepo unutar par udobnih gležanj crni remen pete.

"Ja još uvijek ne mogu vjerovati da zaista uvjeren mi to učiniti." Valerie govorio, rukama dosežu iza leđa za unzip njezina haljina.

"Ne, čekaj!" Nick deklarirane u u trenutku.

"Što je to?" Val odgovorio mješavinu iznenađenje i radoznalosti.

"You don't have to polijetanja. Možemo to učiniti samo način na koji jesu. "

"Wow, ti si govorim žena ne da biste dobili gol ispred vas. To je prvo. Mislim da zaista morate to želite ha? "

"Jesam li ti rekao koliko volim vas Val?"

"Pravedan sjećati se, te primiti se to, ali sam branje što radimo sljedeći put. I ne očekivati previše od mene. Ovo je moj prvi put događaj ovaj. "

"Yeah, all right." Nick je duboko progutati.

Nick je poznat Valerie dosta za neko vrijeme sada. U stvari oni su bili dating za nešto više od godinu dana. Prisjetio prvi put su se sastali kod svog prijatelja's party. Ona je nosio ekstravagantan bijeloj haljini sa prorez prikazuje off joj duge noge. Nick je primijetio ju odmah. Ona je tip djevojke koji ga bijaše nervozu, osjećaj potpuno hipnotiziran njezina ljepota. Djevojka mu ne bi prišao, čak i ako je poznata ona reciprocated svoje osjećaje. Srećom za njega, on nije 'tinejdžera u srednjoj školi više. Nikola je bio relativno miran, radin i lijep momak. I nakon upoznavanja Valerie, znao je bila avanturistički, iskrena i prekrasna gal. No, možda je to razlog zašto su se tako dobro slagali. Kada Nikole oko Valerie, oni će uvijek završiti radiš nešto spontano i uzbudljivo. On je uvijek slijedio Valerie na njezine avanture bez obzira na to da je on nešto što normalno ne bi učinio. Ipak, on je potpuno uživao. Baš kao i Valerie povlačenjem uživali uz Nicka. Oni oba zadržao otvorenog uma i Nick znao da je to bilo u dijelu razlog zašto Valerie će ići zajedno s onim što je htio učiniti.

Nick gledao Valerie savijati prema dolje. Njeno srce u obliku magarca pritiskom čvrsto protiv crne svile haljinu. Tu je bio intenzivan tjeskoba šutnje koji je došao kraj kada se tihi zveket metalne zvučala. Valerie je stajao ravno gore i Nick motriteljica njoj doći dolje opet. Obje svoje ruke fidgeting prije drugog onesvijestiti metalik jingle zvučala.

Valerie je ustao i još jednom pustiti uzdah.

"Mi ne treba guma za to činimo?"

"Naravno da ne."

"Lucky nas, što je lubrikant?"

"Ne treba da oba."

"U redu, samo nemojte biti previše teško."

"Ok, spremna?"

"Uh huh."

S obzirom redu, Valerie nastavio skliznuti u krevetu s njom više nego zahvalan dečka. Bilo je nekoliko sekundi kretanja i zvuk krevet plahte i madraca kreće se moglo čuti.

"Čekaj, moram skinuti hlače moj prvi."

Zvuk unbuckling pojas je uslijedio tup udarac slab na bijelom podu sag.

"Čekajte!" Valerie proglašen ovaj put.

"I like it s košulju i kravatu." Ona namršti.

Nick brzo posluša naredbu i ukloniti svoje ruke iz njegova košulja. Zvuk krevet plahte i madraca pokret nastavio.

"Ne, nije tako." Nick protestirali.

"Yeah hold on, I'm not ugodno u tom položaju." Val odgovorio.

Nakon nekoliko sekundi kretanja, sve je pao na svoje mjesto.

"Kao što je ovaj desno?" Val pitao.

"Da, kao što je to."

"Hej, to izgleda mnogo veći nego obično."

Nick je bio postavljen u blizini uzglavlje kreveta. Njegove noge malo ispružiti na njihove strane. Bio je potpuno gola od struka prema dolje. Valerie našla na suprotnoj strani kreveta. Ona je bila u podnožju kreveta. Ipak u potpunosti odjevena, duge glatke noge pruži prema Nick.

"Hoćemo li početi prljavi dječak?" Valerie teasingly pitao.

Nick je jednostavno kimanje.

Djelo je počeo. On je gledao Valerie početi da se obje njezine noge. Njezina topla mekana stopala koja su se odmaraju na Nick's bedrima koje je pokrenuo zatvaranje u na njegov uspravan i ispupčen pijetao. Stajao je ravno gore, kožu povučen i ružičasto obojene glave potpuno izloženi. Peckati vodio kroz Nick's kralježnice i njegovu kožu pricked. Valerie je desna noga lagano klizila prema Nick's lopte. Seli nogu prema gore i dolje kao da je vaganje svoje loptice s ispred svoje prste. Njene noge, bili su da je božica, potpuno savršeno. Oni su bili samo pravu veličinu, čist i mekan. Razlog zašto Nick htjela to toliko. Drugi peckati trčao do svoje kralježnice. Njegov ispupčen penis lagano trzanje gore od Valerie je lijevo stopalo slijetanje na njegovu bazu. Ona mu je dosadan. I igle za reći, ona je bila jako dobra u tome.

Nick je već mogao osjetiti sperma na glavu svoje penisa nagomilavanja. Njegovo disanje je sporo i teško, i njegovo srce mi je snažno tuklo protiv njegova prsa. Nick's smeđe oči potpuno fixated na Valerie u stopalima i nogama gledali. Njen duge noge počeo se kretati i jedini od svoje desne noge sletio na glavu njegov penis. Valerie nogu, oni su bili nevjerojatno mekano, mekoća riječi nije mogao opisati. Nogu polako počela da se povuče natrag, trljanje glave o Nick's penis kao što je učinio. On neka se zgražavaju dok je gledao cijelom dužinom Valerie stopala utrljajte protiv glavu njegova penisa. On je mogao osjetiti sperma koji su se okupili na glavu staviti na nogu.

"Val." Nick pustiti u drugi jedva zadovoljstva.

Valerie je trčanje niz duljine njegov penis sa svojom lijevom nogom, a koristeći svoj veliki nožni prst. Bilo je gotovo previše za Nick to hvataljka. On je mogao osjetiti njegove mišiće na rubu ugovorno, potomstvo spremni rasprsnuti u potok tople bijele goo. Ali on je održana leđa. Bilo je prerano da sperma, bilo je puno više užitka sudjelovati u. On je mogao vidjeti Valerie na drugoj strani kreveta s neiskren osmijeh na licu. Njene oči uživajući u svakoj sekundi zafrkavati ona je stvaranje. Ona je legao na krevet sa svojim svilenu haljinu i još uvijek na obje ruke guraju na krevetu za podršku. Ona je ubrzo počela joj se kreće desnom nogom u kružnim pokretima, tantalizing Nick's penis čak i dalje. To je Valerie Woods. Žena koja obožava se zafrkavati i zauzvrat volio da se zadirkivali.

Nick će joj se vratiti na ovaj. Bio bih naći neki način da joj zafrkavati leđa. Pronađite nešto što je zaista željela, a ne da joj ga dati. On bi da joj treba ga umjesto da ga želite, moliti za njega. To je možda nešto drugo, što se u zajedničko. Oni su oboje voljeli zadirkivanje na drugu. No, svaki je znao koliko daleko uzeti zafrkavati. I Valerie je bio izuzetno vješti u tome. Nick gledao kretanje svoje noge, svoje gležnjeva i rad mišića. Joj lijevo stopalo došao dolje na njegov penis, a on neka još jedan izdisaj. Nick mogao osjetiti njezin palac i pokazivač toe malo rastanak između baze i njegov penis. Nedugo Valerie's prsti čvrsto gripped njegov penis u pitomoj obuhvatni kao način. Ostatkom njezina stopala delikatno odmara na svojim loptice. Bilo je vrijeme za glavno jelo. Nick gledao Valerie je palac desne noge stop daleko od njegov penis. Njeni prsti wriggled u zrak i ona je donijela luk joj stopalo iznad glave njegov penis.

"Val." Nick gasped.

Valerie samo na namršti. Ona je počeo da teče duljina joj luk iznad glave njegov penis. Pleasure Nick's early kroz cijelo tijelo. To je bio iznenađujuće, nevjerojatan, ogroman. On je gledao Valerie je gležanj stožer, nogu pomaknuti naprijed-nazad, a glava njegova penisa trenje protiv luk njezina stopala. Sve dok su oni dragocjeni Prsti joj danged u zraku. Njegov penis je zadržao in mjesto mimo Valerie je lijevo stopalo. Joj prsti još uvijek drži penis zatvorenik u svojoj požudan hvat. Ecstacy nastavio naravno kroz Nick's vene. Mekoću Valerie nogu toliko iznenađujuće, je upravo to joj reći u tom trenutku. Nije se moglo čekati.

"Val .." Nick groaned.

Valerie stopala nastavio trljati protiv glavu njegov penis.

"Val, noge .."

"Tvoja su stopala tako meka Val .."

Nick pustiti drugu uzdisati. Valerie stopala je prespajanje pozicije. Cijelom dužinom njezina jedina sišao nad Nick's penis. Njezina peta postizanja njegove loptice i njenog prstima prolazi iznad glave u njegov penis. Valerie je nije gubio vrijeme i počeo pomicati nogu gore i dolje, stroking Nick's ispupčen štap. Njezina topla mekana stopala mogu osjetiti jak topline zrači Nick's privatni prostor. Ona je mogla osjetiti njegov penis u trzanje između njenih prstiju koji se održava u bazu. Sticky goo glistened off isključivo desnog stopala i Nick je imao savršen pogled na to. Cum koji su se okupili na čelu njegov penis polako dripped down Val preko stopala, djelujući kao prirodni lubrikant. Nick panted teško, Valerie stopala stroked njegov penis od samog početka njezina peta. Ona je od early nogu sve na putu prema dolje njegov penis dok je dostigao joj nožni palac. Njezina stopala potezima i dalje, gore i dolje, gore i dolje. Miris seksa bio u zraku. Miris Nick penis želi vrhunac.

Udarce nogom prestala. Nick je otvorio oči da vidi Valerie noge i stopala hard at work, prespajanje pozicije. Ona je to učinio opet. Ona je nekako uspio zaustaviti u pravom trenutku, u pravo vrijeme, prije nego Nick stigao do točke bez povratka. Valerie je desnom nogom smjestio na vrhu Nick's lopti. Guska bumps vodio kroz svoje tijelo od pukog dodira njene noge. Nick mogao osjetiti njezin rastanak prsti opet daleko. Ovaj put joj desna noga održan njegov penis u njoj između palac i nožni prst pokazivača. Joj lijevo stopalo proširena je sve izlaz i prstima joj uvijen oko njegova vrha penisa, drži čvrsto držanje. Val pustiti osmijeh i počela je njegov penis udara još jednom. Nick pustiti grunts i jecaje zadovoljstva kao Valerie Prsti nastavio vučenje na njegov penis, to povlačiti gore i dolje. A za nekoga tko nikad nije učinio to prije, Valerie je bio izuzetno dobar u davanju stopala posao. Nick je oduvijek pripisuje svoje kreativnosti kako bi joj otvoreni um.
Cum dripped polako na Valerie je nožni palac. Sperma koja nikada nije prestala akumuliraju na čelu Nick's penis seeped pod Valerie stopalu. Bio je to što ga čini mnogo lakše, mnogo toplija, jer joj uvijen prstima izdvajali kože na njegov penis. Njoj ostali prsti još uvijek drži štap lupanje na mjestu. Ona je nastavila pažljivo udarac njegov penis. Njezina dangling boobs pred nju i njezine bradavice pritiskom čvrsto protiv svilenu haljinu koju je nosila. Valerie noge samo se kreće od pokreta njezina stopala. Sa svojim bokova i bedara stacionarni, bilo je prilično izazov. Onda opet, Valerie volio izazov. Ona je gledala na na Zarez na drugoj strani kreveta. Njegove oči su bile zatvorene i usta jaz, prepuštajući se ugodno moans. On je imao na bijeli ovratnik košulje i crne kravate ona mu je rekao da se ne skinu. I sa nogama malo proširila, njegova uspravno penis nastavio dobivanje stroked. Njegov penis u blistavim sperma, baš kao i tabanima Valerie joj je noge i lukovima, glistened sa istim svi prirodni lubrikant.

Je primarni ecstacy, čarobni ugođaj inducirane Valerie je nevjerojatno mekana stopala zaustavljen. Nick je otvorio oči da vidi joj prebacivanje pozicije opet. Ovaj put je bila događaj nešto potpuno drugačije i novo. Obje noge zajedno i došao joj noge proširena prema van, ali su došli zajedno. Bilo je pokret iz madrac i krevet plahte, a Valerie je podigla noge u zrak. Njene noge dangled preko Nick je još uvijek vrlo krut i pulsiranje član. On je gledao joj noge dolaze bliže i bliže sve dok glava njegova penisa iščašenje između obje noge. Bilo je pokret iz njegove pijetao i tvrdoglav još više. On nije zatvoriti oči jer je želio uživati u onome što je vidio. Valerie noge zajedno i pravo u njoj između lukova, njegov kurac uspravno. Noge joj se počeo kretati gore-dolje duljini njegov penis, i uvijek izlaska na glavu samo da bi skliznuti natrag dolje. Lukove Valerie noge četkanja protiv glavu svoje osovine kao i oni izašao i skliznuti nazad. Nick je započela noge jebeni Valerie.

"Val". "Nick moaned ...

"It feels sooo dobro ...."

Valerie je nastavio kretati joj noge i stopala prema dolje i prema gore, prema dolje i prema gore. Uvijek pazeći pritom da bi joj obje noge i noge zajedno. Ona je teško disanje s njom srce lupa protiv njezine grudi. Stopala posao je dosta vježbe, ali ipak noge jebeni sjednici će se nastaviti. Valerie je lukova pod uvjetom da izravne stimulacije Nick's penis. On moaned i moaned. Nikad ne uzimajući njegove oči što se događa pred njim. Gledanje njegov penis fuck Valeria je prekrasna stopala u njoj između lukova. Njegov pijetao nikada nije prestala lupanje, nikad nije prestala akumuliraju sperma u glavu. A on je bio siguran, on je polako ali sigurno približava točke bez povratka. Oba Valerie nogu i došao na odmor na Nick's lopte. On je gledao u radoznalost i Valerie noge počeo pedala njegov penis. Jedan je ostao tiskanice na njegov loptice, dok drugi putovali na duljinu njegova osovina i vratila dolje. Jednom nogom vratio nazad dolje, ona će ostati pribora i ostalih stopala bi putovati gore i nazad dolje. Ogromna euforija stvorili su i dalje zasuti Nick

"Val,. Im 'idući u .."

Valerie je znao što dolazi. Ona ne treba da se javi. Teško disanje, ona brzo prebacili pozicije. Prestala nogu pedaline i dobio bliže Nick. Koljena savijena prema unutra, a svaka njezina stopala su na strani Nick's penis. Ona je donijela joj noge zajedno primjenom pritiska i potpuno obavijen Nick's penis .. Sa obje noge zajedno prikopčan na njegov penis, ona je počela da zabode ih gore i dolje, stroking Nick's penis. Stroking krenula u off at normalnim tempom, ali je ubrzo dobio brzinu. Nick gledao njegov penis jebu Valerie nogu, gledajući joj na drugoj strani kreveta potpuno usredotočen na stvaranje mu sperma. Stroking joj je postao brži i brži. Njezina boobs odskočiti gore i dolje .. Ona je mogla osjetiti njegov vruće staviti meso pulsira kao da joj se sperma klizila niz podmazivati noge. Njezina nogama uvijek četkanja glavu njegov penis na putu prema dolje, a njezin pete dodiruju svoje loptice.

Loud pokret sada se moglo čuti na madrac. Nick's zadnjica počeo da polako, ali hitno potisak s ritmom u Val noge. On je mogao osjetiti to duboko u njemu, mokro goo skupa, njegove mišiće na rubu ugovaranja. Valerie noge podigla brži ritam. Su počeli povlačiti gore i gore i dolje brzo. Nick's penis klizanje s lakoćom gore i dolje. I Nick sebe nikada nije želio taj osjećaj za kraj. On je htio da to traje zauvijek, ali on je htio doživjeti još veći užitak. Nick neka od njih prilično veliki stenjanje u reljefu. Njegovi mišići počeli brzo ugovora. Valerie mogla osjetiti njegov penis trzanje, pulsiranje u njoj između nogu, ali ona ne prestaju. Ona je nastavila hod. Mokro goo pucati ravno u zrak, dok drugi dio bijelog potoka hit Valerie's nogama šalje ih na noge.

Topla topla mirisna sjeme bogato izli na Valerie noge. White goo seeping u prostore između njenih prstiju i nastavila kapati niz duljine nogu. Down joj lukovima i đonova. Joj sperma pokrivene noge glistened u sobi je žuta svjetla. Ona je prestala povlačiti, ali ona još uvijek može vidjeti vruće goo lije van Nick. Ona je promatrala kao tekućine globs spasio glavu njegov penis i pala preko noge i na bijelom krevetu plahte. Vodopad je sperma i dalje izliti njegov penis. Ona je još uvijek mogla osjetiti njegov penis lupanje, nevoljno kretanje od Nick imali snažan orgazam.

"Kako je bilo?" Valerie pitao nasmijana na teško disanje Nick.

"Wonderful." On je jednostavno odgovorio.

Nick gledao kao oba Valerie nogu su uklonjena sa njegov penis. Njegov penis je već sama počinje gubiti svoje krutosti i postaje flacidan. Bilo je pokret na krevet i gledao Nick Valerie uspon off.


1 tjedan kasnije

"Bože!"

"Da! Da! Brže! "Valerie vrisnula u ecstacy.

Nick's grunts nastavio kao i njegov penis plowed u Val baršunast maca. Krevet koji se kreće silovito, a njihova gola tijela znojav od brušenog jedni protiv drugih i bijeli krevet plahte. Nick je bio na vrhu, Valerie na leđima s nogama proširila na stranu. To je točno preko tjedna od Nick i Valerie su sudjelovali u bilo koje seksualne aktivnosti. Tjedan koji je dokazano da se izuzetno stresan, naporan i dugotrajan za dvije odrasle osobe seksualno driven. Uz cijeli vikend za sebe, oni sretno je dogovoreno da ga provesti zajedno rade najviše stresa razrješenje stvar koju su mogli zamisliti. Sex.

Sa Nick's bokova i struka guranje naprijed i natrag, njegov kurac ušao i izašao / la Valerie mladi zbijeno maca. Gledao u svoje zelene oči, oči ispunjen sa ništa ali užitak i požuda. Ona je bila ljubav svaki trenutak toga. Njezina moans i izdisaj i dalje, ovo je bila divlja strana Valerie, kada je ona bila u krevetu, ona nije bojala držati ništa nazad. Nick's brzo thrusts odjednom usporio. On glided njegov penis iz nje maca bolno sporo, te je ušao s velikim ovan, što Valerie pustiti cika zadovoljstva. Krevet su bili na creaked i preselili malo naprijed od snage. Nick nastavila uzimanje njegov slatki vremena, gledanje Valerie go wild. Njegov penis u ramming i čupanje polako. Otmica bila je prolazio kroz na rubu transcendentnog bića. Njena pička je bila kaplje mokri i molio za Nick's penis.

"Brže!" Ona upita.

Nick platio ni pažnju i nastavili zadirkivati Valerie. On je pokazali u svoj penis sa jake sile. Valerie neka se prijaviti kako joj grudi bobbed ispred nje. Njena mekana ružičaste bradavice koje su bile lizali i ugriza prije nego ruku, uspravno. Nick o je izvaditi kad je osjetio kako je Valerie's glatke noge omotaju oko njegova struka.

"Do mene." Govorila bulji ravno gore kod Nicka.

Nick znao što učiniti. On je mogao osjetiti Valerie's pussy bijesno mljevenje protiv njegov penis. Nick stavljen obje ruke na Valerie struka i počeo podići brzinu. Njegov pijetao brzo ušao joj usta, što joj vrisak i njezin luk leđa. Valerie noge čvrsto gripped Nick na svoje mjesto, ne dopuštajući joj ga zadirkivati više.

"Do mene! Do mene! Da li me! "Ona je vrištala.

Nick energično plowed unutra i van. Krevet škripa toliko se činilo da će razbiti svakog trenutka.

"Da! Da! "Valerie vrisnula kao ona i dalje dobiti jebeno.

Nick's jecaje i grunts se moglo čuti, oba partnera su bili na rubu climaxing. I s jednim zadnji potisak, Valerie pustiti da glasno i Nick glasno uzdisati. Njihova planirane aktivnosti subota je dovršen.

Nick i Valerie legao na krevet, i uzdah i dahtanje ....

"Tako smo radili ovaj sutra previše ili što?" Nick pitao Valerie s velikim osmijehom na licu.

"Mi ćemo sam mislio nešto drugo ..."

"Nešto drugo?"

"Ono što smo učinili prošle prije tjedan dana biti točno."

Nick otkucaj srca preskočena beat.

"Vi se svidio taj?"

"I loved it." Valerie odgovorio. pomagala za seks

"Osjećaj da je to drip cijele moje noge i kao da vas vidim ... To je tako uključiti ... I ima 'puno mekši zbog vas sada."

"Jesam li ti rekao koliko volim vas Val?"

"Ovaj put sve radi svoj posao." Valerie namršti.

"Nema problema ..." Nick je odgovorio i poljubi Valerie.

Nije bilo nikakve sumnje u njegovu umu, sutra je idući u biti veliki dan ....

Нема коментара:

Постави коментар