Servis za upoznavanje

уторак, 16. март 2010.

velike sise

Jill je znao da je ona bila u nevolji trenutku čula je oštar glas za Miss Sjever naredio joj da zaustaviti! To je bio način prošlosti policijski sat i ovdje je bila u dvorani pokušava prikrasti natrag u svoju sobu. "Hold it right there, Miss Penice!" Glava škola sigurnosti zalajao. "Znate li što je sati?" "Uh, da gospođo", odgovorio je sa Jill potonuo srca. "Zašto si, gdje ne bi trebao biti?" Petra Sjever intoned ravnomjerno. "Pa uh, vidite to je ovako", Jill mucao. "Kao što? Petra ljutito pitao. "Ovo je treći put ove semestar ste slomljena policijski sat," Petra Norton je otišao na ", posljednji put kada ste obećali da neće dopustiti to dogoditi opet!" Jill je stajao tamo sa svojom glavom visio mali, želi za cijeli svijet bila je bilo gdje, ali upravo ovdje. Ovaj put to će biti drugačiji,vvelike sise, "Petra, rekao je čvrsto. "Sada, slijedi me u moj ured, we're gonna get ravnanje svih strana!"

Kao što su rana svoj put kroz labirint hodnika Jill pokušala posljednji put da s razlogom Petra Sjever.Lizanje u guzu, "Ne može mi samo čekati do sutra, Miss Norton, I-to je tako kasno?" "Mislim da bi trebali imati misao o tome prije nego flaunting pravila," Petra, rekao je hladno kao što su prilazi joj uredu. "Sada sjesti i šuti dok ja pokušati odgonetati što učiniti s tobom!" Miss Sjever je ured bio je spartanski reći najmanje, s kosti bijeli zid,kurcina, sitni metalni stol, a nekoliko ravno natrag stolice za posjetitelje! Ako je dizajniran kako bi se osoba osjeća da je nemio događaj dobar posao od njega, cuz Jill je bio dreading svaka minuta je bila tamo! Petra Sjever plopped dolje u svojoj stolici i isprepletene prste i drže ih iza glave, dok bulji u mladu ženu s druge strane stola. Jill shivered kao starija žena pogledala desno po njoj,nabio kurac, ali ni ona nije mogla ni zamisliti što je o to dogoditi sljedeći!

Za nekoliko minuta je bio miran kao crkva miš,jebem tako ispucati Petra Sjever glasa Jill gotovo prestrašen do smrti! "Ja sam došao do odluke," Petra, rekao je stvar factly. "Dođite oko na ovu stranu stola," Petra naredio ", jebala a čine ga živahan! Jill shuddered za tren, ali znajući da je neupotrebljiv za prosvjed, slinked oko dok je ona stajala točno ispred Petra Sjever. "Kad je posljednji put you were spanked?" Petra upitao tiho. "S-spanked?" Jill upita plašljivo. "Ima li nešto nije u redu s tvoje uši?" Petra pucao leđa. "Kad je bio zadnji put ste bili spanked!?!" "II ne znam točno," Jill whined. "Pa, nakon što je večeras ćete biti u mogućnosti reći tko pita točno sat i minute te ste dobili mast iza opaljen pickica, tako da skinu svoje hlače i laž preko mog koljena!"

"P-molim vas, nemojte me pljuska!" Jill se izjasnio. "Obećajem nikada biti kasno opet, ja stvarno ne!" "Naravno da ne," Petra odgovorio glatko ", a nakon što sam učinio s tobom, mogu biti sigurni u to!" Kada Jill Zar još uvijek ' t napraviti potez ukloniti njezine traperice, Petra je metak iz ruke, i uz moćni trzaj izvukao vrećicu hlače do oko zapanjen vam žene gležanj! "To je bolje," Petra Norton, rekao je tiho: "sada, preko mojih koljena s vama!" Sa joj cijelo tijelo trese, Jill polako sama spušta prema dolje sve dok je ona za polaganje direktno preko Petra je firma bedra! Njezina panty pokriva guzicu je sada odmarao na savršen kut za sigurnost časnik započeti s njom batine! Petra je desnoj ruci i nježno caressed Jill veliki dnu kroz nju bijele pamučne gaćice i komentirao, "Vi ste vrlo pliš magarac, to je sramota da to otpada na takav utilitaristički par donje rublje! "II Ne znam što znači", i neugodno Jill mucao kao ruka dira joj dno rastao sve više i više intiman.

"Bojim se da ove gaćice imaju ići," Petra, rekao je tiho. "W-whataya znači po tome?" Jill upita nervozno. "Ne brini, draga," Petra odgovori nježno dok na dostizanje ladica za škarama, "ti nikad ni ćete ih propustiti." Jill je bio oko postaviti drugo pitanje, ali je vlak razmišljanja je prekinuo šum joj gaćice snipped se u osamu, oštre škare. "Što radiš za mene?" Siromašan djevojka wailed. "I'm doing vas milost", starija žena odgovorila lugubriously kao što je ona počela miluje uplašen djevojčice rodila mast dno. "Te mlade djevojke imaju tako slatko magaraca," Petra uzdahne, dok preko savijanja i ljubi svaki obraz nježno ", a imate takve dlakave maca za tako mladu ženu." S zle žene prstima nježno četkanje ikada tako nad njom izložena usne, Jill gritted joj zubi i pokušao očajnički staviti svoje misli negdje drugdje, ali na kraju to je bio beznadan kao pička joj polako, ali sigurno postaje tučeno u bjesnilo! Tada samo kad je mislila da je orgazam bio o to iščašenje kroz joj maca, ona je zapanjen protresti oštra bol kao Petra Nortonov rodi ruke pala dolje tvrdo na njoj bezazlen dnu! "Yeeeeeeeeoweeeeeeee!" Jill vrisnula kao Petra ruke kišilo teško slaps na njoj mliječno bijele magarca. "Y-you to ne može učiniti za mene!" Ona groaned kao osjećaj topline rasprostranjene joj gori obraze. "Oh stvarno?" Petra upitao tiho. "A tko će me zaustaviti?!?"

U sljedeća dva ili tri minute Petra dao siromašnima girl spanking svog života! Jill umoran uzalud da slajd daleko od začarani puše, ali kuja je bila toliko stara da snažan za nju, sve dok konačno prestala bore i uze joj kaznu kako je najbolje mogla! Onda kao brzo kao što su započeli, soba rastao mirno, osim što je za Jill meke sobs da odjekivale jezivo oko malog ureda. "Tu, tu," Petra, rekao je soothingly dok nježno miluje dva spaljivanje Globusa crvenog mesa ", to je sve gotovo, samo se opustite i da će biti sve bolje uskoro." Konačno, nakon još nekoliko minuta bol zapravo postao numbing, i opet Jill počeo se opustiti samo da se još jednom po zapanjen i neočekivanim napadom! Opet Petra je siromašan djevojka iznenadila kad je otprilike shoved Nine Inch dugo dildo kugle duboko u njeno slinjenje pussy! Iako se osjećala puno boli od masivnog uljez, u manje od dva ili tri poteza je bila žure prema orgazam epskih razmjera!

Nikada u svom kratkom osamnaest godina života je Jill je povrijeđeno na takav brutalan način! Naravno ona se svijeće i takva da masturbira s, ali oni su uglavnom tanak i sužava, što omogućava lak ulazak u njoj zbijeno teenage pussy! Sada, međutim, njena je siromašan malo vagina bude potpuno opustošenom pijetao koji bi doslovno davio konj! Nevjerojatno kao Internet svibanj činiti, Jill ubrzo sastanak svaki udarac kao ona pokazali joj dupe unatrag, nadajući se da će dobiti maksimalan učinak iz svake uronite u njoj rastaljeno pussy! Osjećajući da je mlada žena je bliži njoj vrhunac Petra rammed pljačkaški u kurac i van malo maca s takvom silom da je bio siguran da će siromašni stvar će uskoro biti prosjačenje za milost! Samo kad ne mislim da bi mogla potrajati još jedan moždani udar, Jill maca srušila oko ubilački hardon, gripozan to nategnuti i nategnuti kako spasmed potpuno izvan kontrole, a orgazam za drobljenje bijes joj odnese na oblak vrhovnog zadovoljstvo!

Kada je bilo više od Jill ležao na Petra krilu.Dominacija s masnoće pijetao i dalje visi od nje dlakav zajebavati rupu, a dok joj srce mi je snažno tuklo kao to je bio idući na pop kroz svoje grudi! Dok je stara kuja lagano gumiran joj gori dnu ona ponudila tiho, "Sada, vidjeti što se događa kada se prekrši pravila?" Mali osmijeh raštrkani Jill lice kao što je ona odgovorila: "Mislim da ću morati napraviti bolje u budućnosti , neće ja? "Petra chuckled malo i odgovorila:" Da, mislim da ćete! "

Нема коментара:

Постави коментар