Servis za upoznavanje

петак, 5. март 2010.

pomagala za seks

Laura preskočila korak ili dva nakon što je skakanje s autobusom samo blok iz svog stana, nakon dugog dana na poslu. Ako joj se činilo malo prošetati jauntier nego normalno tamo je bila vrlo dobar razlog za to, nakon što je sve to bilo u srijedu. Srijeda, apsolutno najbolji dan u tjednu! Bilo je brijanje dan, dan ona i njezine sobni drug, Bobbi, proveo večer brijanje intomne zone! Bilo je nevjerojatno erotičan sjesti na rub kade, a što je svoju ljubavnik pažljivo sapunica i brijanje svoje najintimnije područje i onda jednako prirodno kao što molim vas sisanje na zapanjujući i potpuni orgazam! Laura nehotice prešli i neprekrižen joj noge dok vožnje liftom do dvadeset sedmom katu. Ona sišli u nju stati i fumbled sa svojim ključnim prije ulaska svijetle i zračan stan koji je dijelila s Bobbi. "Anybody home?" Ona povika joj roomie. "Ja sam ovdje", došao odgovor iz spavaće sobe, "come on in, imam nešto da vam pokazati!

Laura pao je kratak slučaj na stolicu pored stola i tiho otvorio vrata spavaće sobe. Kada joj oči prilagođene fume uvjetima oni gotovo popped out of glavi, jer im je na krevetu potpuno gol je bio lijep Bobbi stojeći u sredini sobe je uređaj koji doslovno uzela dah! "Sretan rođendan", rekao je Bobbi uz cerekanje. "To nije moj rođendan do idućeg mjeseca", odgovorio je Laura, dok se u zavojima na to smiješno izgleda izum. "A što u svijetu je to?" Bobbi mindlessly fingered joj tamne kose ugrabiti i odgovorila: "I kao što izgleda!?!" Laura neka joj ruku pregaziti tamna koža objekt odgovoriti dok tiho, "Izgleda prilično poput neke srednjovjekovne mučenje uređaj, gdje se na zemlji si ga dobiti? "" Ja ga naručio iz kataloga ", Bobbi rekao je s uzdahom. "Like it?!?" Sa svojim disanje postaje sve plitko, Laura je uspjela odgovoriti ", II'm niste sigurni, to je tako ogroman!" "To je trebao biti ogroman", uzvratio Bobbie dok joj prsti radio svoj put unutra i van joj mastan zgrabiti ", sada požurite i dobiti svoju odjeću i neka mi objasniti vam kako točno to djeluje!"

Laura osmjeh wanly kod svog ljubavnika, ali je poslušao naredbu i brzo skliznuo iz nje stvari.Ona je model tijelo, visok i vitak sa plavom kosom, malo bezobrazan grudi, duge noge i, naravno, savršen magarac koji je izgledao dobro u ništa od kostim za par thong underwear. Ona je dala čudna jedan posljednji pogled i indeksirao na krevet i snuggled do Bobbi's masivnim grudima i počeo sisa kao zadovoljna beba. "Dakle," Bobbi cooed, "ti se sviđa ili ne, nikad mi odgovori?!?" Mmmmm, mislim da je tako ", odgovorio je Laura tiho. "Mislite li da će boljeti?" Bobbi chuckled tiho za trenutak, i odgovorio: "Hurt, I think it's gonna osjećam divno!" Kao Laura's sisa pojačane, Bobbi zagledao preko na objekt koji sada dominira sredinom njihove spavaće sobe i zatvorene oči dok ih zamišljajući ga koristiti zajedno. Izgledalo je skoro kao gimnastičar je oglavlje konj, ali to je bio kraći od strane stopala. Pravi razliku, međutim, bio je da umjesto dvije ručne barovi, ovaj "konj" sported dva osam inča dugo tvrde gume Dildos koji je stajao ponosan i debeo samo čekaju da se montirati dvije ženke spremni! Bijes polako klizi izvan kontrole u Bobbi je mlada maca tako s promukli šapat ona croaked, "Let's popuštanje Internet probati!"

Na vrlo klimavim nogama i dvadeset dvije godine starosti dobio na noge i natenane napravio njihov put preko sobe dok su stajali pored impozantan objekt. "H-kako da to činimo?" Laura upita nervozno kao ona otrča joj ruku gore i dolje jedan hard peckers. "Ja ću vam pomoći na početku," Bobbi je najavio self sigurno dok je vodilja Laura nogu prema gore i iznad "konj", sve dok joj zbijeno maca malo ćelav je smješten direktno na jednom od monster cocks. "U redu", kazala je naredio ", sada ga iznevjeriti stvaran trom, lako, jednostavno, uzeti svoje vrijeme!" Laura glavu valjane sa strane na stranu na ramenima kao svaki palac nestala unutar svoje nevjerojatno uske vagine. Gotovo odmah joj pička počeo trzati izvan kontrole kao val, nakon vala užitka coursed kroz njezino tijelo! "M-moj jebeni bog, ona gasped," I'm cumming sve više mjesto! "Željni da se pridruže svog ljubavnika, Bobbi brzo pozicioniran svoj pička nad preostalim pijetao i smjestio joj plump butt dolje sve dok nije bila potpuno zabio je začarani osvajač!

"I-To je divno, zar ne?" Laura moaned. Bobbi je bio sasvim nemoćan da odgovori, ali uz mnogo poteškoća uspjela da klimanje glavom kao vrhunac udario u njeno stvaranje pička joj ogromne boobs shake odskočiti crazily s jedne strane na drugu dok joj je cijelo tijelo shivered od uzbuđenja! Sa dvije žene sada okrenuti jedan prema drugom, oni lako mogu nagnula prema naprijed dok im se grudi bile squished zajedno među njima. Budući da je Butch više od dva, Bobbi je uzeo olovo i poljubio Laura tvrdo na usta, dok sondiranje pobudila plavuša usta s njom tijekom aktivnog jezik! Gotovo kao da na napomena njih dvojica počela polako vraćaju gore i dolje u tijesnoj su se jebeno u apsolutnu bjesnilo s divovskim gumenim cocks zakrčen duboko u svoje ispruži pussies!

"II ljubav, ti," Laura gasped dok joj malo ružičaste bradavice pritisne na Bobbi's ogroman nubs, "ohhhhhhhh myyyyyyyy, osjećam se tako pun hard dick, ona se osjeća tako jebeni goooooood!" "I love you too," Bobbi mucao, " JA pravedan hatar dobar jebeni teško, zar ne? "" Oh da, "Laura je odgovorio, dok joj zbijeno magarca malo odskočiti gore i dolje kao izlet čekić," e-pogotovo kad sam jebu sa vama! "" Oh yes, yes, yes, yes, "Bobbi uspjela odgovoriti", cocks, oni su tako velike, samo ih ripati osim vas! "MMMMMMMM, tako širok i debeo," Laura uzdahnu, "vi ispuniti do vrha, što vam jebeni hard penis voli kurva! "Oh da," Bobbi gasped, "uvrni moje bradavice teško, sam tako blizu sada, na desnom rubu, molimo da ih okretati za mene! "Bobbi naslonila leđima i ponudila joj veličanstvene grudi za Laurin upotrebu, ali umjesto njih uvijanje prstima upitala je tiho, ne želim da uviti ih!" "Zašto ne ?!?!" Bobbi gasped. Budući da bih radije to! ", Odgovori ona, a sklonost prema dolje da se na hard od nips u usta te ga oštar grubo."Ohhhhhhhhhhhhhh jebati," Bobbi groaned, "Oh yessssssss, baš kao da, to je teže sisati, oh yeah, ugristi ga, učiniti ga boli!"

Laura je uvijek bio zadivljen koliko zloupotreba Bobbi's bradavica mogla potrajati! Svoju nips su hiper osjetljive, ali nikada ne bi mogao imati prihvatili vrstu torturous Bobbi kaznu koju se činilo da slast! Dok je ona nastavila sisati i gristi Bobbi's bradavice, obje žene su sada sami ramming bezumno čudovište s peckers da je stajala čvrsto na leđa i put oglavlje konj! O Bože, mi smo jahanje te masti i dobivanje dicks jebeni naših života ", Bobbi moaned," II'm gonna cum, oh Krista u nebu I'm gonna sperma! "Samo ročište za ljubavnika na granici orgazam bi obično bilo dovoljno, ali zajedno s debelim šiljak zaglavljeni duboko u njoj zbijeno malo twat, dobro to je više nego što je mogla poduzeti! Trenutak kasnije obojica pustiti s rikati, a njihova je loše bespomoćan pussies su desetkovana je nemilosrdan bombardovanje od ogromne gume dicks!

Kao i sve snage ebbed od njih, oni su propali zajedno, a njihova je pussies twitched i flitted oko još uvijek nabijena na kolac čudovišta! "D-da li vi imati bilo koji drugi iznenađenja za mene?" Laura je pitao s uzdah. "Ne večeras," Bobbi je odgovorio s mig ", ali nikad ne znate, samo nikad ne znate!

Нема коментара:

Постави коментар