Servis za upoznavanje

понедељак, 22. март 2010.

ohola gospodarica

Bio sam još uvijek u potpunosti odjevena. . . Sir ali upravo je završio svoje uklanjanje zadnjih nekoliko članaka odjeće, bacanje stvari tu i tamo. Gledajući ga u veliko ogledalo prije mene, pitao sam se što je imao u vidu i, iako me s leđa ga je, on je gledao u moje oči na takav način da sam osjetio momentalan studen naravno moju kralježnicu. Majstor me je obavijestio da je on mene pozajmljivanje prijatelju za večeri i on me uputio u vezi onoga što sam trebala nositi. On mi je rekao da ga ponosni na mene tako da mu dobar rob. . da će to biti moj prvi okus sex dominacija bez ograničenja uporabe. Sam namjeravao poslušati njegove želje da se u pismu. Bio sam nosio Plain White satenskih bluza nad mojim golim grudima, graciozan materijal iznevjeriti moju uzbuđenje. Sam nosio dugu, plavu nabrane suknje od satena istog materijala kao i moju bluzu i duljina to me osjetiti nešto pretjerano skroman jer je dosegla gotovo do poda. Gledajući dolje u ogledalu sam samo mogao vidjeti savjeta moje crne lakirane pete peeking out, četiri-inčni šiljaka mi lifting gotovo Sir visini. Sam nosio bijeli saten gaćice ispod suknje baš kao što je htio, i dugo, klempav naušnice završio moju odjeću.

Samo preko mog ramena, sam mogao vidjeti Sir stoji nekoliko metara iza mene i iako nisam mogao vidjeti po cijelom tijelu, kretanje njegova desna ruka naznačeno je da je milovati penis. Htjela sam jako loše, da biste mogli vidjeti što je radio, ali on je napravio je jasno da nisam bio u pomaknuti. . Bio sam ostati stoji pred ogledalom s mojim rukama zavjesu na moje strane.

Nakon nekoliko minuta okrenuo se i otišao do mjesta gdje je bacio njegove hlače i za trenutak njegov položaj je bio takav da sam uhvatio pogled svoje krute muževnost obscenely strši iz tamne kovrčave slama njegove prepone. Ja gasped nevoljno i nadao da nije čuo, ali bio sam šokiran i izvan sebe u isto vrijeme kada nevjerojatne veličine njegov penis registrirani u mom mozgu. Master Ne dao mi je bilo indicija o tome što je bio njegov prijatelj kao. . . ili ono što je volio, ali sir je muškost čini se da je patuljak majstora. . ne toliko u debljini kao u dužini! Čini se da se polovina opet tako dugo, što je što. .. gotovo dvanaest palac?

Gledao sam ga nagnuti se nad podići svoje hlače, njegova leđa da me onda. On je postignut u džep i izvadio malu škarama, padaju hlače još jednom i okreće se prema meni. Njegove oči brzo ponovno uspostavio kontakt sa mojim posjedovati kao što je on hodao polako se prema meni i ja nadao da moj izraz nije pokazao mi raste tjeskoba. U mojoj periferni vid sam mogao vidjeti njegov penis swinging nježno s jedne strane na drugu, ali budući da je ukazao općenito se prema meni dojam dužina nije bio toliko upečatljiv.

Kao što je prilazio bliže sam mogao vidjeti sve manje i manje njegova tijela sve dok konačno je stajao u neposrednoj blizini iza mene i ja mogao vidjeti samo svoje lice i vrha desnog ramena. Sam mogao osjetiti njegovu toplinu čak i kroz moju bluzu. Naše oči su uvijek zaključana i morao sam se koncentrirati vrlo marljivo averting čuvati od mina. Sam mogao osjetiti samo najmanji dodir u malom mojih leđa i nisam je potrebno više od jedne pogodak za shvatiti što se desilo da me dira tamo.

"Pogledajte što vam se sviđa, beba", upita on, samo nagovještaj usiljen osmijeh ili u svom izrazu.

"Da, gospodine", odgovorio sam, uvjeren da sam uspio da ne dozvoli mi glas drhtati.

"Vidjet ćemo. .. ", Kazao je tada, a on je zapravo učinio osmjeh samo malo.

Kada mu je napokon nestala licem prema dolje iza mene ja zatvorene oči i neka se dugo, ali pod kontrolom daha. Iako nisam ga mogla vidjeti, mogla sam ga osjetiti podizanje leđa moje duge suknje. Hladan zrak osjećala umirujuće na nogama nego zbog mene to jeza samo malo, vjerojatno više od nervoze nego studen. On je usmjeren materijal gore i pritisne protiv mog donjeg dijela leđa, naložio mi je da ga držati. Dospio sam natrag s obje ruke i prihvatio balled gore suknja. Prednji porub i dalje gotovo pokriven moje noge i otkrio sam da je zanimljivo da se u pleating suknja omogućit će stražnja biti je uzletio tako visoko bez izazvalo ispred.

Osjećala sam njegove prste mumljajući između mojih bedara i kad on mi je rekao da "širenje 'em malo" sam poslušno učini tako kreće moja stopala apart. Njegovi prsti se pritisne na moje pukotine između stražnjice i stegnut mali zalogaj od satena, ona vuče prema van. Osjećao sam se strukom bend srušiti samo malo kao što je on navodno poked točka škare kroz materijal i mogao čuti tužibaba Kratak komad. Ja pozdravio svjež zrak, kada je počeo rezanje. On je rez prorez u prepone i, u jednom trenutku, osjetio sam dodir hladnog čelika moje vruće kožu tamo dolje. Mislim da sam skočio malo prije mog uma koji odražava ranije sam imao uvid uhvaćen od škare im pokazao da su zaobljeni bodova. On je završio u samo nekoliko sekundi i on je dosegao do pojas da ih povući gore snugly između moje obraze. Osjećala sam njegov prst kao on onda provjerava prorez, pronalaženje moj anus, a zatim crtanje linija prema naprijed skliznuti u vlažne doline između mojih usana. To osjećao lijepo. . i JA koji je potreban sve moje će se moći držati od guranja prema dolje na njegov topli prst.

Dok je bio tamo dolje iza mene ja bio bulji u moje vlastite oči u ogledalu, moje srce prati njegov svaki potez i pitajući se što naravno, njegove želje na kraju bi se. . . . Čuo sam škripanje pera od škare na pod kako ih je pokupio i otišao polako natrag na njegove hlače, ponovno tretirane na zadirkivanje svjetlucanje njegova još uvijek kruto penis dok je okrenuo na stranu. Gledao sam ga vratiti škare u džep i popravljanje ipak nešto drugo od drugog. Ne bih mogao reći što je to sve dok se vratio u meni, smiješi na moj odraz preko mog ramena.

"Mi svibanj potreba to u kratko vrijeme", rekao je on. "Ja ću ga objesiti upravo ovdje. .. "

Pokušao sam da se ne pojavljuju previše znatiželjan, ali znam moje oči su se kreće brzo kao što je podigao ruke i prošao petlju mekani pamučni konopac iznad moje glave. Prolazan trenutak koji je došao na pregled i onda opet nestala iza mene je bio sve što je potrebno. Sam je prepoznata kao velika cijev KY žele suspendiran od dna petlje. . . Markacija je nedvojben i ja počeo da se formira slika u mom umu ono što je vjerojatno u trgovini za mene.

Čudno, ali poznata kombinacija emocija gripped me kao što sam se vratio njegov zuriti kao neosjetljivo moguće. Bio sam uzbuđen je obećanje što ga je u meni, ali u isto vrijeme sam bio svjestan Užasno majstora očekivanja. Bio sam ponosan da ga od mene. . nešto što sam htio više od svega. . . ali sam se dostaviti bez korist od umjetnih ograničenja. Bojala sam se da možda je on očekuje više nego što sam mogao upravljati ovom trenutku.

Težina mog "ogrlicu" je bila vrlo mala, ali sam mogao osjetiti da visi tamo, bumping lagano protiv mojih leđa kao Sir prilagođen uže. Ja još uvijek držao moju suknju gore za njega, moje prste stisnuo čvrsto u hrpa materijala iza mene.

"Možete ispustiti svoju suknju sada", kazao je, nasmijana, a ja sam tako. . ostavljajući kap i povratka moje ruke u moje strane. On se nasmijao svoje polovine osmijeh opet okrene i još jednom napraviti još jedan izlet u njegove hlače. Opet sam pokušao ne biti očito kao što sam predvidjeti trenutak kad mu divno penis će spaziti. . Znao sam da ne mogu me vidjeti s leđima okrenut, ali osjetio sam da mi potrebni za kontrolu moje discipline potpuno. . Majstor na taj način bi biti ponosan.

Sir se vratio sa škarama i iza mene je stajao u neposrednoj blizini kao i prije. Osjećao sam ruke pritisnuti uz moje stražnjice, svoje prste tucking materijala između njih i dolaze na odmor čvrsto na moj šupak. Opet upoznat stezati jer je izvukao plavi saten besplatno. . i ja čuo jasan zvuk škare jer je napravio nekoliko škare dolje. Ovaj put, umjesto da ih ispustite na svoje noge, on se okrenu i partway tossed škare za zemlju s mekom pasti na njegove hlače.

Njegova ruka je bio vrlo nježan kao što je stigao polako u prorez i cupped svoje prste u moje pička. Moje noge su se ipak rastali kao što je ranije naredio mene i opet sam se morao boriti kako bi se spriječilo mojim bokovima od koji se kreće prema dolje protiv njegove dodir. Njegov prst glatko klizila u rez u moje gaćice i smještena između mojih usana. . . on je napravio nijedan napor da mi je ući, umjesto toga pritiskom na duljinu je gore da nose čvrsto preko ulaza u moju vaginu. Ne znam za sigurno, ali sam imao dojam da mu s druge strane je bio zauzet drugdje dok je buljila i nasmijala me u oči.

"You're mokro za mene, zar ne", upita on, kreće još jedan prst do snugly ležati pokraj prve.

"Da, gospodine", odgovorio sam automatski, malo iznenađeni na postojanost u mom glasu. . nešto mi jednostavno nije bio osjećaj. Njegovi prsti polako klizila daleko, ruku vuče mi suknju leđa samo malo kako on povukao. Kako je doveo svoje mokre ruke oko pred moje lice je slučajno skliznuo je dugo pijetao kroz prorez u moje suknje. On flexed ga prema gore kliziti duž protiv moja pička kao što je preselio svoje kukove prema naprijed. Njegov pak odmarao na moj trbuh samo pojas ispod mog suknja za moć, prisiljavajući moja stražnjica čvrsto protiv njegove prepone. Ja mu je omogućila da mi je potez kao što je želio i gledao svojim očima kao što je doveo svoje mokre prste u usta. Otvorena sam za njega i sladili moje uzbuđenje raste kako ih je održan tu za mene da na sisanje.

"Zatvori svoje noge, beba", kazao je u moje uho. "Hug it real tight. . "

JA prebačen moje noge da mu se pokoravaju, zatvaranje moje bedro i njima Stiskanje čvrsto zajedno. Osjetio je vrlo gusta i tvrda i htio sam ga držati tamo. On je polako izvukao prste iz mojih usta i ruku pridružio na druge ispred mog trbuha, leđa mi je crtanje nategnuti protiv njega i naprezanje na njegovu humku moje stražnjice. Njegov hips počeo kretati ikada-na taj način-malo, još uvijek suhu kožu mojih bedara drži njegov penis u mjestu. Sam mogao osjetiti tvrdoća pod svoju kožu kretanje unutar meko obložiti kao on se preselio natrag naprijed i polako. Naše oči su uvijek zaključana i sam mogao osjetiti moju vlažnost početi kaput gornjoj strani njegove osovine kao i malo-po-malo moje bedro napustati svoje prianjanje na njega. "Pogledajte dolje u sebe", rekao je on.

Pogledao sam prema dolje kao što je on uputi, fokusirajući se na pred mojim suknja, gdje je stajao iz mog tijela. Graciozan saten materijal quivered od pokreta njegov penis i osjetio sam bedra gube grip u potpunosti, sada samo ga miluje wetly kako je stroked tamo-amo između njih. Oticati u ispred moje suknju pojavila i nestala u tijesnoj suradnji sa svojim pokretom i očima je služila samo da mi Excite dalje. Ako sam bio na slobodi, da djeluju na svoje ja bi imati koristi moje ruke da ga držati lagano kroz moje suknje, tvore svojevrstan tunel za njega preseliti u i izvan. Bio sam jako mokra. .. i ja sam htjela tako loše da kuta moje kukove prema dolje samo malo kako bi njegov penis u slozi moj klitoris. . ali sam odupirao napast. Učitelj bi biti ponosan!

"You want it, don't you baby", rekao je, održavajući svoje glatke pokrete.

"Da, gospodine", odgovorio sam, neki od samokontrole naglo nestale iz moga glasa.

"Vi to želite u vašem tijelu. . . Vi želite sve to. . . "

"Da, gospodine."

". . i da li vi to želite u svom toplom malo maca ", upita on, njegove ruke me čvrsto sada protiv pritiskom na trbuh kao njegov kukova nastavio okretati se, ili da li vi to želite svoj zbijeno, parenje magarca?" sam instinktivno znao što htjela reći, drugo mu ne bi ponudili kao izbor. .. i dio mene htio to reći. Iako sam se bojao, mislio sam da je moj Gospodar i ja pogledala polako natrag gore u oči u ogledalu.

"Želim te u moj magarac, gospodine", rekao sam što sam mogao i postojano. . i osjetio sam određenu smirenost koji je rekao da naglas.

"Say it all, baby", rekao je on. "Reci mi kako vi to želite. Make me believe it! "

"Oh yessssss", ja groaned, bulji u njegove oči. "Želim svoje duge guste muževnost gore moj magarac! YESSSSSSS! Želim da me jebati u dupe! "Ja shvatio sam vikanje puno glasnije nego što sam imao namjeru da i to iznenada dogodilo mi se da sam uistinu mu želim tamo. . Bio sam jako uzbuđen i sam mogao osjetiti moju vlažnost trčanje dolje unutar moje desno bedro kao Sir nastavila hod polako.

"That's what I like", rekao je sa smiješkom. I "kao žena koja će govoriti njen um i neka dečko zna što ona zapravo želi od njega. . . "On se nasmijao i izvukao se bez moje mokre bedara, usporava se zaustaviti u glavu prođe moje unutarnje usne. Opet sam se morao boriti sa sebe da bi iz guraju dolje na njega. Sam u potpunosti shvatio da moj posao nije da djeluju na moju vlastitu inicijativu, nego da podnesu samo želje moje Master. .. ništa više i ništa manje! U ovom trenutku, želje moje Master se dogodilo da se želje ove tanke čovjeka. ..

"Otvori se opet, babe", kazao je coarsely. "Let's get to show na cesti!"

Sam pomaknuo neke moje težine na moje lijevo stopalo tako da sam mogao otvoriti moja bedra za njega i bio je početak mimo njegove brzine napada! Prije nego što sam je podmetnuo čak i moje noge udobno je pogrbljeno dolje iza mene dovoljno daleko da je njegov cilj usmjeriti prema gore, zabadanje se na moje mokro, ali nespreman pička. . nije jako daleko, hvala Bogu, samo nekoliko centimetara, ali dovoljno da me glasno uzdisati. Sam se nadao da će možda zvuk mog šiljcima za struganje peta na podu ga je pokriven, ali moj nepravodobno greška nije išao

nezapaženo. . "Ako je bilo koji uzdisaje što treba učiniti", rekao je, "ja ću biti ona to radiš."

On je preselio dublje onda, ravnanje mu noge i polako vozeći se na mene. Njegove ruke bile kreće previše, klizna gore preko mog želuca i dolazi na odmor na moje grudi. Gledao sam svoje prste u ogledalo jer se činilo da se presele u slow motion. On je napravio očiti show s obje ruke, stezanje moje bradavice između mu palce na rukama i prstima. "Je li to jasno", upita on iznenada cijeđenje vrlo zbijeno sa svojim prstima i uvijanje moje bradavice grubo.

"Da, gospodine", odgovorio sam, njegov kurac okupatorskim zaboravljen u tom trenutku. Sve JA mogao misliti na što je bio gori bol u moje bradavice kao što sam se borio za sebe kontrolirati. .. molim, Master daj mi snage. ..

Sir polako izlazi njegov željezni stisak na moje lupanje bradavice, ali je zadržao ruke na grudima, cijeđenje ih ikada toliko nježno i formira ih u oštro je ukazao da kukova napete protiv moju bluzu. Također je nastavio svoju drugu djelatnost, a ja se koncentrirala na držeći moje oči na svom u ogledalo dok moje srce slijedio put njegov penis.

"Znao sam da si shvatio da je, beba", kazao je nježno uz moje uho. "Tvoj Gospodar hvalio vas."

Osjećao sam se tako zahvalan za sve one riječi koje sam mogla plakala onda ako to nije za činjenicu da je glava njegov penis je došao na press drsko protiv mog vrata maternice. JA koji je potreban sve moje kontrole onda kao što sam pokušao opustiti unutra, pripremajući se za sebe i ponekad neugodno bolan osjećaj da dolazi kada se pritisne utrobe tvoje gore u području gdje ne pripadaju. . Majstor nekada me kažnjava na taj način. Njegov penis je palac ili dva duže nego što sam udobno može upravljati i on mi je dao najbrutalnijih jebeni sam ikada doživjeti, lupanje njegova rigidness na mene za ono što se činilo kao vječnost. Modrice sam patio od iznutra toj sjednici izazvao me boli nekoliko dana poslije. Ima je drugi puta da kad mu je bilo više natječaja i voli, mi ulazak u potpunosti. .. polako ali dovoljno za mene da se nosi. JA nađi prema taj nježni guranje od moja vrata maternice je vrlo lijep i senzualan kada je učinjeno na lijep način.

No to je bio majstor, i to je bio Sir. . . i ja imala zablude o bitak u mogućnosti to primiti ako mu je bilo okrenuti nasilan. Moj um je bio nalet misli i osjećao sam se na rubu panike kada je njegov glas me odvede natrag.

"Vi ćete morati ponovno pokrenuti disanja, Babe", rekao je on.

"Mi smo daleko od toga da bude učinjeno i ne želim da zaspeš na mene."

Dok je on govorio sam mogao osjetiti ga izvlačenje riječi polako i shvatio sam da sam bio holding moj dah.

"Da, gospodine", rekao sam.

On je bio kreće i izlaziti polako i onda ga osjećala tako nebeski da sam ga htio zadržati taj događaj zauvijek. .. i sudeći prema njegovu poziciju iza mene bilo je očito bio samo pomoću dio svoje "sposobnosti". Bio sam nevjerojatno mokar do tada i ja bi zapravo mogao čuti zvuk squishing njegov penis kao da je premještena u i od mene. Htjela sam tako loše da pritisnete prstima protiv ispred moje suknje. .. samo za nekoliko trenutaka. . moj klitoris je lupanje i ja sam znao da sperma mogla tako lako.

"Vrlo ste mokro", rekao je tiho. "Možda mi neće trebati pomoć iz KY nakon svih."

To je bilo kada je on sam nacrtao potpuno besplatna moje pička. .. Sam mogao osjetiti na koljena pored moje vlastite crouched niska kao što je iza mene i smanjila skliski glavu nazad samo malo. On je preselio svoje ruke na moje bokove, mene drži na mjestu i ja mogao vidjeti samo očima iznad mog ramena kao što je počeo lagano gura prema gore. On je preselio u malim nudges, nježno ali čvrsto "kuca na moja vrata", te sam pokušao da biste dobili moj um u skladu s onim što je on pokušava to ostvariti.

I'm not nov-došljak na leđa vrata spol. Majstor me je dobro uvježban. .. i znao sam što sam morao učiniti. .. Sir samo ako bi se pacijent dovoljno. On je kao da se, nježni nagovor njegov penis glave dodajući kako bi moje zadovoljstvo i daljnje podizanje moje predosjećanje. Imao sam bio učio da najudobniji način da omogući ulaz moj partner je bio zaista nositi dolje kao da zatezanje sa stolice, tako labavljenje mišića sfinktera.

To je ono što sam učinio sa Sir, i gotovo je odmah nagrađeni, ali nagli bezbolni osjećaj rastezanje otvorene kao što je otišao u mene. .. Ne pravi duboka ali samo dovoljno za početak. On je bio dovoljno milostiv pauzirati pravo ima za nekoliko trenutaka, trenutaka trebao sam da mi pomogne kontrolu moje pribranost. Pogledala sam na moj odraz i je drago vidjeti sliku pasivne mirno, moje ruke još uvijek vješanje šepati na moje strane. Samo indicija da se nešto loše je ružičasti sjaj moje obraze. .. nitko ne bi sumnja da sam stranac u penis gore moj magarac i fin novost kinkiness situacije dodani to moj unutarnji uzbuđenje.

Sir počeo kreće prema gore i dolje vrlo polako, ne zapravo kreće u ili izvan mene, nego samo se kreće zbijeno bend mog anusa i izlaziti nešto gdje sam ga zavladala. Sam mogao osjetiti njegovu glavu samo unutar kreće prema gore i dolje i malo sam bio iznenađen pronaći sebe nestrpljiv za više. .. Sir je bio stvaranje zvukova iza mene, miran zvukovi u grlu koji je govorio o svojim uživanje u trenutku i mislim da sam ga voljela pravo zatim za bitak na taj način nježan i strpljiv kada on nije stvarno potrebno. Bilo je teško postaje za mene to stajati nepomično dok Sir me zadirkivali i ja uzeo priliku raditi na nešto pozitivno. Stisnuo sam zajedno sa mojim obrazima malo i osjećala ih pribiti strane njegov penis. .. i otkrio da je on već bio suh. Sve moje dragocjene sokove je isparila iz njegove gladak jednom osovinom. On je to osjećao previše, siguran sam, jer je izvukao sebe bez moje dupe i ustala ravno. Taking pol korak natrag, on se otkopčan od prorezati u moje suknje, a zatim se popela blizu opet, cijeđenje moje grudi i povlačiti svoj dug penis prema gore i dolje od mog donjeg dijela leđa, gdje ga je spojen u sendvič između nas.

"You've got veliki magarac, rob", rekao je, formiranje moje grudi u oštro je ukazao kukova opet sa svojim rukama.

"Hvala vam, gospodine", sam ponudio, ne stvarno siguran ako je odgovor bio zajamčen ili ne. Ja polovine očekuje ga pokušati uvijanje moje bradavice off ponovno, ali on je naizgled nije uvrijedio.

"Proveo sam previše vremena igranje okolo ipak. .. "

Oslobađanje moje grudi, došao je do za uže oko mog vrata i podigla ga prema gore i iznad moje glave. On je stajao leđa malo i ja mogao reći da je vjerojatno bio unscrewing kapicu, oči istaknuo dolje iza mene. Od ramena bila premještena onda je izgledao kao da je sebe povlačiti. .. i on se nasmiješio mi se preko mog ramena.

". . pa ću samo mrlja sve gore stvaran dobar i vratiti se na posao. .. zvuk OK za vas, babe? "

Nisam mogao vjerovati bih čuo nešto što je zvučalo toliko kao da je pita da li je sve u redu sa mnom! Ja se usudila stidljiv "Da, gospodine", i vidio ga opet osmijeh.

Njegova ruka preselio dolje duž doline između mojih stražnjica, ili sam barem mislio da je njegovu ruku dok sam osjetila hladan dodir metalik kroz prorez. On se koristi prst da biste pronašli pravo mjesto, a zatim gurnula kraj cijevi u mene. .. Ne cijeli kraj cijevi, ali samo s navojem kraj, i osjetio je grubo. Kada je stisnutu, osjetila sam odjednom hladan kao što žele je bila prisiljena u moj rektum. On mora imati ispraznio cijelu cijev se na mene jer sam ga osjetio mumljajući s njom i činilo kao da je to ravnanje sa svojim prstima.

On je povukao cijev prazna leđa od moje suknje i gledao sam ga i to bacanje užeta iznad u blizini njegove hlače. Osjećao sam se puna. .. osjećaj da je cool masa nešto u moj magarac doveo na gotovo neodoljiv poriv da ga silom natrag van. .. iako sam znao da će to biti pogreška.

Sir nije mi dugo da ipak razmisli, jer gledao sam ga pljunuo u ruke i sam mogao reći je i sam bio opet milovati. .. a kad je crouched dolje iza mene ja zatvorene oči i čekao expectantly za njega. Kombinacija KY i pljuvačke stvara vrlo skliskom stanju i, što je raskliman nešto samo minutu ili dvije ranije nisam treba nikakve posebne vještine kako bi ga mi unijeli. Osjećao sam ga tražiti trenutak i pustiti moj dah se polako kao što mi ušle duboko. S jednim duge i glatke pokrete on lučni svoje kukove uvis protiv moje dno, a ja slijeđen njegov penis u moj um jer on mi je ispunjen doslovno na preko-teče.

Jelly da nije gurnula zajedno ispred zgnječi se oko rubova moje drhti anusa i ja podigoh nehotice na moj prstima kao što sam osjetio neki ga napuštati duž leđa mojih bedara. Zakašnjenjem shvatio sam da sam cvileći tiho, a ne iz bilo kojeg osjećaja boli, ali više od osjećaja panike. .. Bojala sam bih se povrijediti. .. JA je uzeo pune dužine Master gore u moju guzicu mnogo puta, ali je uvijek vjerovao da je postignut vrlo ograničenje da sam sigurno mogla smjestiti. .. i ja imao nikakve sumnje da sam uskoro biti snimljen i to izvan granica!

Osjećao sam ruke na grudima, prstima cijeđenje čvrsto. .. i popucali mi oči otvorene vidjeti ga bulji u mene preko mog ramena. On je kao da se stoji potpuno uspravno onda, njegov kruti kurac osjećaj kao koplje, i znao sam da ako sam se nastanio na moj peta "kao dobar rob" Ja ne bi mogla podnijeti bol. .. da se nešto u meni bi se suza. ..

"Možete to učiniti, baby", on je rekao. "Pretend kao da ste uzimanje govno."

Mali dio mog uma pobunili na razmatranju takve grubo jezik. .. I dok se odrazilo i na ono što sam radiš. .. što se radi za mene. .. te riječi nekako ne izgledaju tako uvredljiv. Pokušao sam se koncentrirati na svoje upute i napravio jadni pokušaj ležaj prema dolje, iako sam znao da bih uspjeti. Ali osjećao sam se nešto kreće kao moje mišiće ga je pokušao istisnuti. .. i on mi je klizila gore u još dublji! On je bio moj ravnanje upletena iznutrica i ritam moje mišiće pokušava istjerati ga je zapravo mu pomagali u još dublje prodiru. ..

Činilo se tada na neko vrijeme kao da sam bila negdje drugdje. .. Ne znam gdje, samo neki pospan mjestu gdje sam doplutao naprijed-nazad između područja užitka i boli. Moje cijelo biće će biti koncentrirana na čudesni osjećaj ispunjenja, skoro bolji od orgazma. .. znajući samo da sam bio ispunjen do kapaciteta sa živo biće koje je htio dirati moje gori jezgri. Ali onda bih osjetiti da je ideja klizi iz moje ruke, samo da bude zamijenjen jednim od nevjerojatne patnje. . strašna bol duboko u meni koja je prijetila mi jako razum! Negdje u moje polu-svjesni misli ipak, shvatio sam da je Sir polako me impaling sa svojim inhumanly krute maleness. .. dublje nego što sam ikada sanjao moguće. .. Bojala sam se i za svoje blagostanje.

Izmješan sa ta dva dijametralno suprotan senzacije je povremeno probadanje boli u grudima. .. vrsta boli koje nije uvijek boli, ali ponekad graniči na zadovoljstvo. Bez obzira što ga nosili boje, to je mene ištanje to vikati. .. u boli ili u gluhim ekstazi, to nije stvarno stvar. Prije svega u mom umu je uvijek bila primjedba da moram napraviti Majstor ponosni na mene. .. da ne bih mogla prikazati ništa, ali pasivno podnošenje koji je bio toliko nježno obučeno u moje make-up.

Pa kad se dogodilo mi se da Sir povlači iz mene je to bilo s mješovitim osjećaj razočaranja i reljefa. Sam otvorila oči i buljila u kolac odraz moga lica, nije uopće iznenadila potočići znoja koja krasi moje obraze i vrat. Moj dah je uhvaćen u moje grlo kao njegova meka kruna iščašenje bez mog anusa bezosjećajan i ideja da je završio sa mnom je bio tek početak za sudoper, kada je govorio u neposrednoj blizini uz moje uho. ..

"Gotovo je imao sve, baby", rekao je, štipanje moje bradavice sa svojim grubim rukama. Osjećala sam moju suknju kreće kako je i sam izvukao bez prorez i preselio svoje ruke na moju ramena da me zaokret prema njemu. "Ali trebate ga dobiti wetter za mene. .. "

"Da, gospodine", rekao sam automatski kao što sam osjetio ruku dolje pritiskom na mojim ramenima. Ja sam neka bude savijen u struku, pokret stvaranje mene osjećam jako prazan iznutra kao malu količinu žele oozed i ran vanjska strana dio putu niz moje bedro. Moje su oči zalijepljen blistavim dugme za njegov penis i sam podnio ostavku na činjenicu da sam bio na korištenje usta na "dobiti Internet vlažnija" za njega. Neodlučno sam neka mala količina ražnja pada iz moje usne na sebi dodati već gladak izgleda presvlačenje žele. To squarely sletio na glavu i ran uselessly od strane i nestajanja ispod.

"Sada", on upozorava surovo ", znate to nije ono što trebam, dušo. .. stavite ga na usta i dobiti ga dobro i mokro! "

Osjetio sam ruku na leđa moje glave, vodilja mi je niže kao što sam završila oči i ja sam za readied odvratno što sam to učiniti. Ideja da ga u usta nakon što je bio tako duboko se moj magarac bi obično su se pretvorile moj želudac. Ali sam to učinio. .. Sam otvorio široko za njega i divili na meka i baršunasta tekstura mu glavić. Bio sam pomalo iznenađen da nema neugodan miris, očito žele odbacuje bilo kojem pitanju koje bi obično se priklanjamo osvajač. Lagani slani okus nije bio neugodan i ja kavane i moje usne i jezik wetly oko glave i gornjeg osovina, polaganje koliko sline moguće.

Sir brzo me izvukao natrag do stati pred njega i imala sam osjećaj da je on opasan je o to kiss me. . ali on nije. On me je obavijestio da će mirno potreba neki pomoć mene. "Mi ne želimo izgubiti bilo koji od velike ražnju, baby. .. pa kad ti se okrene želim pronaći prorezati u vašem suknja s prstima i držite ga otvoriti za mene tako da se materijal ne trljati o moj kurac. .. razumijete? "

"Da, gospodine", rekao sam, naglašavajući riječi s malim klimanje kao on nasmiješio i okrenuo mi se suočiti s velikim ogledalom ponovno.

Sam buljila u svoje lice dok sam se prorez između dva nabora i, savijanje prema naprijed malo, ja pažljivo izvukao satena stranu. Dok provjeravanje da bude siguran da sam imao sve to zabit, ja nevino skliznuo prsta u moju sočan magarac. .. Bio sam zapanjen na način osjetio! Nije bilo apsolutno nikakva otpora na sve. .. on se osjećao kao da sam imao moj prst uronjen u zdjelu tople puding. "To je to", rekao je on. "Bend više samo malo dok sam ga dobiti u. .. onda možete ustati ravno opet. "

Osjećao sam se vruća masa skliski trenje protiv leđa moje zglobove jer ga je uveo ponovno u moje dobro namašćenom dno. Postojao je samo najmanji osjećaj rastezanja kao što je potisak u glatko, brzo radi duge osovine do koliko je bio ranije. Bio je to dobar osjećaj. .. prekrasan osjećaj pune, ali bez boli. Ekstra podmazivanje iz mojih usta je napravio sve razlike u svijetu!

Kao što je stigao oko ispred mene s jedne strane na pehar moje grudi, on mi izvukao se ponovno dok se gura samo malo sa svojim kukovima. Ja shuddered iznutra kao što sam osjetio njegov penis potez dublje. .. ovaj put samo trunke boli. .. i uz put sam imao ravnanje gore sasvim sam dočekan prvi put od pritiska njegovih koščat nasip protiv drhti moja guza! I nesvjesno se podiže na moj prsti opet kao obrana protiv strašnu bol sam znao da će doći. .. ali sam bio u redu!

I blago smanjila moja težina leđa dolje na moje pete kao što je pritisnuta se na mene i čvrsto sam imao dojam vješanje na velikim i opscene kuka nekih vrsta. .. njegove ruke su bile na mojim grudima opet, mekan miješenje meso i uvijanje moje bradavice nježno među prstima. U mom umu, nisam mogla utvrditi točan položaj svojih velikih tipku gdje je bila podnesena je duboko u mom utroba. Bilo je gotovo neposredno iza moj pupak i sam mogao osjetiti ga je savijanja, čineći ga tvrđi i krući. ..

"Slip one shoes off now, baby", rekao je tiho, cijeđenje moje grudi i pozivajući se mali djelić inča dalje na mene. Ja sam kao što je on uputio, koristeći palac jednom nogom gurnuti prema drugim peta i ubrzo ih oboje van. Back up na moj prstima opet, tamo sam visio u ruke, na svoju udicu, ne usuđujući se popustiti stisak sam se na njega sa mojim stisnutom stražnjice. ..

"Opustite se, dijete", rekao je on. "Otpustite one buns gore i uzeti sve. .. možete to učiniti. "

Njegove riječi su način od mene opuštajuće, što mi ga je povjerenje, a ja sam kao on uputama. Počeo sam popustiti s mojim obrazima i osjećala sam čak i dalje klizi prema dolje na njega i kad oštar ubod boli došla sam pokušao očajnički pokušava sebe iscijediti gore opet, bez uspjeha! Pokušao sam mu ranije prijedlog "praviti se kao da ste uzimanje govno" i činilo da pomogne malo.Fetis stopala U roku od nekoliko trenutaka sam imao potpuno raskliman moj "buns" i bila je zaista visi tamo, vrlo mala težina na mojim drhtavim prstima. .. on kao da se mi potporu svojim kruti penis, njegove ruke služe samo da mi je stanje tamo gdje su moje grudi čvrsto stisnutu,seksualno zadovoljstvo.

Mi smo samo stajala tamo dugo vremena, Sir's hips kreće ritmički i nježno, da mi liječenja najviše nebeskog vrijeme! Njegov pokret je bila vrlo mala, vjerojatno ne više od palac ili možda čak i manje-in i out, ali ona je fin, u smislu užitka! On mi je pomogao kroz faze kada sam bio siguran, ako stvaran nije bio povrijeđen, mi ili ne. .. Nije trebalo predugo. .. i pravo na područje iskren-to-Bog zadovoljstvo. Bio sam uvijek živo svjestan kretanja njegova ručica put tamo. .. taj 'gdje se osjećao tako dobro, mislim, jer to je nešto što nikad prije iskusan, znaš, pravi život, to-the-ass-fucking balčaka kao nitko drugi nije me ikada učinio. .

Kroz sve to iako sam bio u mogućnosti to održavati moj fasada od dosade, moje ruke vješanje šantavo na moje strane. Jedina stvar koja bi mi dao daleko je svjetlucanje u očima mojim. Počela sam se pitati nakon nekog vremena je prošlo, možda deset ili petnaest minuta (nije laž) kontinuiranog crpnih gospodine, ako ikad bio idući sperma. ..

Нема коментара:

Постави коментар