Servis za upoznavanje

четвртак, 25. март 2010.

Napaljene devojke

Veronica valjane ramena u uzaludnom pokušaju da jednostavnost neki bol široke naramenice grudnjaka koje su rezanje u njezinu kožu, ali bez obzira koliko teško je pokušao, bol je uvijek bio ustrajan i sveobuhvatnost, osobito na kraju dugog napornog dana! Većina žena bi dali svoje oči zube da imaju grudi poput Veronica's, ali čak i da većina muškaraca i žena da će razmotriti to konačan u ženstvenost, Roni je imao daleko drugačiji pogled na stvar! Da, bila je drago je bila dobro obdarena, i ne, nikad ne bi htjeli biti "normalne" veličine, ali većina žena nikada nije imao proći kroz ono što prsata žena prolazi kroz svaki dan svog života, a neke to je bio stvarnost darling! Roni tajnica izostavljen u njezin ured neposredno prije prestanka vrijeme i žrtva ", mislim da je to za danas, šefa, osjećaj sve u redu, da pogledamo malo bushed!?!" "Ja sam bushed, Jenny", Roni je odgovorio: "i moja ramena i leđa te me ubija! "Želite li da vam masažu", mladi tajnik tiho upita: "Ja sam mogu ostati kasno, ako me želite!?!" "Oh ne, dragi," Veronica odgovorio: "Hvala svejedno, ali ja imam svoj žena susret večeras, mislim da mogu čekati da dugo!" Jenny je Roni znajući osmijeh, i sa valom ruci, ona je iz ureda u flash! Veronica pogledala na sat na zidu i odlučili staviti u još jedan sat papirologije prije odlaska za nju sastanak!

Kasnije te večeri u velikom ljetnikovac u daleko zapadnom predgrađu Chicaga, Veronica uručio joj kaput i torbicu s djevojkom šešir provjeriti i povukao u svlačionicu gdje ju je pozdravio Kim, polaznik svlačionica sa "Dobra večer, Gđa Thorpe, bi Vam je stalo da imaju neki pomoć sa odjećom!?! "" Da, molim vas, da bi se upravo ono što je liječnik naredio: "Roni odgovorio s uzdahom," Ja sam tako umoran ja ne mislim Ja mogu uzeti još jedan korak! "" Želite Joanne zadovoljiti oralno Vaše odobrenje, "Kim pitao!?! "Fino", Roni je odgovorio: "Mislim da sam ju koristiti prije ako me pamćenje služi meni ispravno!" Kim zove Joanne iz polaznik čekaonici i naredio: "Molim vas voditi brigu o gđa Thorpe, i napraviti dobar posao, ona je imala vrlo dug dan! "" Da, gospođo ", Joanne je odgovorio na njen šef prije nego skrene joj pozornost na Veronica," slijedi me molim vas, imam privatnu svlačionicu postaviti i gotovs to ići!

Jednom unutar bogato imenovan svlačionicu, Joanne brzo otišao na posao uklanjanja Veronica's odjeće, zaustavljajući se samo kada je do nje grudnjak i gaćice! "Vi imate vrlo velike grudi, gospođo", komentirao je Joanne tiho dok ostavljajući svoje ruke pokretati gore-dolje starije žensko tijelo, jeste li spremni za mene to maknuti svoje donje rublje!?! "" O, da, dragi, Roni uzdahnuo: "Ive 'bio obličje naprijed to ovaj trenutak cijeli dan!" "Drago mi je", rekao je tiho, a Joanne unhooking pet spone drži Roni's grudnjak industrijske snage na mjestu, "Oh My, ramena moraju biti u strašno boli , svoje vezice su stvarno izrezati na svojoj koži! "" Ohhhhhh, tha osjeća tako lijepo uzimajući to brutalne off čudna moja ramena i prsa, "Roni moaned tiho," pa da, to je prilično bolno! "" Imam ideju, " Joanne šapne na uho Roni, "zašto ne bismo dobili u vrućim kadica i mogu sestra na tvoj debeli bradavice, ja stvarno mislim da bi vas opustiti!" "Uz nisku meka jaukanje gurgling se oblik joj grlo, Veronica dahnu, "Y-da, to je prekrasna ideja!

Nakon što se u umirujuće toplom vodom spa, Joanne je uzeo krpu i polako okupana svaki kvadratni centimetar Roni's bujne cijelog tijela, te obratite posebnu pozornost na starije žene grudi i vaginu! "Moje, grudi su jednostavno ogroman", rekao je dok je Joanne puštanja krvi i meko uvijanje njoj hard bradavice ", koju veličinu grudnjaka da li vi nosite!?!" "Ohhhhhhhhh, moj," Veronica moaned, "II nositi grudnjak 42DD šalice, ali JA misliti JA moć morati ići u DDD šalice, moj stari grudnjaci izgledaju pomalo zbijeno! "" Želim moje grudi su tako lijepo kao tvoje, "Joanne ponudio", kada nastavite da se miluju starija žena je nevjerojatno puni grudi! "Yours su samo lijepe, dijete," Veronica šapnuo slatka mlada žena, "ja ću kladiti svoje bradavice su vrlo osjetljive, zar ne!?!" S malim osmjehom izbiti preko lica, Joanne je odgovorio: "Moj bradavice su vrlo osjetljive, ja još mogu doživjeti orgazam samo od uzimajući ih na sisao! "" Stvarno ", odgovorio je Roni promuklim glasom," svibanj sam ih dirati!?! "" Naravno da svibanj ", Joanne je odgovorio:" ali samo ako li mi obećati da mogu sisati na vaš previše! "Dok vuku mlade žene držak nipples joj topla usta, Roni rekao je s uzdahom," To je posao! "

Roni zatvorene usnice na mlade žene bradavice, i baš kao što je predvidio, u roku od nekoliko samo nekoliko minuta, Joanne je writhing od strane na stranu kao hard orgazma obavijen njezinu vaginu! Moj Bože, "rekao je Vernica tiho," da je bio nevjerojatan, a da mislim da nismo ni dodir tvoj vagina! "Dovoljno je pogledati ga sada", Joanne uzdahnuo dok pluta na površini vode! "II ne vjerujem u to", Roni mucao dok bulji u Joanne's ispupčen orgulje, "ona mora biti dva puta je normalne veličine, ne napumpati ovako svaki put kad se pobudio!?!" "Da", Joanne je odgovorio tiho, " moja majka kaže da sve žene u obitelji imaju vaginama koje su izuzetno splasnuti i masnoća, i da kad smo se okrenut na i dalje gotovo dići u zrak kao balon, Vam se sviđa!?! "" Oh, Bože, volim ga, "Veronica šapnuo promuklim glasom,erotika dok njuškanje mlade žene dijafragma," svibanj sam sisanje na to za vas, to izgleda vrlo potrebnima!?! "" O, molim vas, "Joanne moaned," mi sisati, molim da me sisanje off! " Roni jednostavno klizila između mlade žene noge, te nakon što glatko obrijane stidnici jedan posljednji pogled, ona je pala joj usta da mokro šlic i počela tiho tonguing trese mlada dama u drugi snažan sperma!

Nakon što silazi parovi s njezina seksualna visoka, Joanne u neugodno glasom ispričao: "Ja sam trebala biti uzimanje briga za vas i ovdje si me je doveo do vrhunca dva puta, ja ne mislim da je upravo ono što Kim značilo kada ona mi je rekla voditi brigu o vama! "Veronica baš giggled i odgovorio:" Vjeruj mi, bio sam više nego sretni da to učiniti, čini mi osjećati sisanče off devetnaest godina stara djevojčica! "" Pa, sada je na meni red ", Joanne je odgovorio tiho dok je pomagao Veronica samo seks iz spa i ležaljka u salon pored kade ", mislim da je vrijeme da obrijane vagine, mislim da ćete ga pronaći osjeća puno seksi s golom vulve!" Kao drhtaj želje i iščekivanje swept preko njenog tijela, Veronica mucao, "D-da li vi stvarno mislite da je tako, Ive 'nikada je to prije obrijane, moj suprug uvijek kasnim kao da dlakav!?!" "Naravno da ne", odgovorio Joanne tvari od factly, "sada neka mi masaže u ovom ulju, pomoći će omekšati svoj grm!" Veronica ležala leđa sa zatvorenih očiju, luxuriating u senzacije osjećala u svojoj natečene vagine, dok je Joanne's meke ruke lagano umijesi toplim uljem svih na zatim bolan prepone! "Nikad nisam shvatio kako ima onih erotskih obrijane vagine može biti", Roni moaned tiho, "II'm na vatru! "Pa naravno ti si, gospođo", rekao je tiho kao Joanne prstima lijeno pratiti duž Roni je dijafragma, "a ako nisam u zabludi, tvoj klitoris je poking svoju malu glavu iz svoje usne!"

"Slatki Isus na nebu",amaterke Roni moaned dok arching leđa i zabadanje joj maca naprijed ", mislim da sam gonna cum" "Mmmmmm, to je lijepo", Joanne prošaptao ", ali ne još, draga, neka je odlagati malo duže ", dok je počela pažljivo brijanje Veronica je nevjerojatno nadima usana! "Ona se osjeća tako hladno," Veronica dahnu kao njoj je Bush se obrija daleko, "H-kako to izgleda!?!" "Mmmmmm, ona izgleda fantastično", Joanne je odgovorio tiho, nastavljajući svoje Barbering, "i ja æu izraditi te još jedan obećanje! "" Što je to, "Veronica dahnu, dok je skliznuo bliže i bliže seksualne deliriju," reci mi, što ćete učiniti? "Wellllll", Joanne, rekao je izazovno ", neposredno nakon što je vagina sve glatko, "ne, imam bolju ideju, li mi reći što da radimo!" "II ne znaju," Veronica moaned glasno, "Ja jednostavno ne znam!" "Hmmmm", Joanne hummed, "Ja znaju da ako sam nekoga samo imao obrija moju maca i je pitao mene što sam im htjela i kako dalje, siguran sam znam što bih rekao! "Sada zadihan i zabadanje vagine kao dva dolara kurva, Roni je uspio promucati:" C -Možete li sisanje moje vagine za mene, to je ono što ja želim!? "Kao što je ona obrisala posljednje. Incest tragove ulja i dlaka iz starije žene prepone i okupana u svježem dječje ulje, Joanne je odgovorio tiho:" Misliš poput to ", dok su nagnuti nad i davanje Roni je vaginu veliki mokri poljubac!

Нема коментара:

Постави коментар