Servis za upoznavanje

среда, 24. март 2010.

erotske price

Ona je sve udarce i puno više, a iako je bilo samo osamnaest, druga na pros International Women's Professional Tennis Tour izjavila je kako je "ne mogu propustiti"! Otkad je ona pokupila reket u dobi od tri bilo je jasno svakome tko ju je gledao kako Raye Anne Malloy je Phenom! I ne samo da je ona posebna tenisač, ona je također imala plavuša dobar izgled koji joj lice pijan diljem teeny Bopper i ženske sportske časopise! To je dobro poznata činjenica u oglašavanju krugova koji Raye Anne Malloy naslovnici značilo najmanje trideset posto naletjeti na kiosk prodaje, što naravno prevedene amaterski seks na povećani prihod od oglašavanja! Uz posao sedam lik cipela i svoju osobnu liniju parfema, Raye Anne Malloy je o da se na najbolji na svijetu u njihovoj igri! Na svoju je na osamnaest zastrašujuće prospekt, ali Raye Anne relished prospekt natječu protiv igrača imala idolized cijeli svoj život! Ona hopped iz kabine ispred,analni seks kluba kuću Banock Creek Country Club i pitao polaznik joj direktno svlačionici! Ona je slijedila svoje,jebacina upute za trojnik i ubrzo je stajala ispred vrata, nervozno misleći da kad je otvorena, ona će se sastanak njoj heroje za prvi put!


"Hej," Linda Johns povikaše: "izgled koji je ovdje,erotske price budućnost našeg sporta, ili barem to je ono što Tenis magazina kaže!" Ostale igrače ju dočekali s nekoliko catcalls i zvizdaljkama, ali srećom, Corey Indigo, srednji nivo igrača, došao preko i sama uvela, "Ne obraćajte pažnju na njih, oni to učiniti za sve nove igrače, za mnom, a ja ću dobiti te ormar!" "gdje stanuješ, "Corey je pitao, dok su se preselili kroz crowed svlačionicu!?! "Uh, na Anchor Inn," Raye Anne odgovorio! "Lijepo mjesto," Corey je odgovorio: "Mnogi od nas boravka tamo, oni su posluga u sobu i dobre kabelske TV paket!" "Ah, tu smo," ona ponudila, "tik uz mene, samo staviti svoje stvari se ovdje! "Hvala", rekao je Anne Raye zahvalno, "Uh, gdje da mijenjamo!?!" "Babe", odgovorio Corey uz smijeh, "to je velikim ligama, mijenjamo upravo ovdje, ovo Ain 't kući u Michiganu naviknuti na to, ali ne brinite, no novinari su dozvoljeni, oni su za korištenje press sobu! "Pokušavam joj najbolje da djeluje nonšalantno, Raye Anne polako počela stripping off joj odjeću, a biti potpuno svjesni da je dvadeset pari oči bile su lijepe na svoje tijelo! Kao što joj grudnjak pao na pod, opet je soba bila ispunjena hor zviždaljke i bure, što naravno zbog svoje lice u zacrvenjeti sramota! "Ne brinite," Corey prošaptao, "kad ste se ignoriraju kad moraš brinuti, kao čeznuti kao tvoj 'prijetnju da ih oni gonna ya vožnja!"

Kao što je tiho izvukao na njoj kratke hlače, od kuta oka joj je uhvaćen pogled na dvije žene zaključane u romantičnom zagrljaju! Dok je pokušavao da ne bude očito, ona je krišom pogledala u njihovom smjeru, pokušavajući otkriti tko dvoje vole ptice bile, i još mnogo joj šok i užas, ispostavilo se da se Lu Bracken i Winnie Owens, ocijenjeno broj jedan u parovima reprezentacija u svijetu! Raye Anne Corey poked u rebra i šapnuo: "Pogledaj tamo, II ne vjerujem u to, i nitko ne izgleda kao da ni primjetiti!" "Honey", odgovorio Corey pitanje factly ", većina nas su lezbijke , ne svi, ali većina, tako da je to neobično kad ima nije grupa nas ljubav! "Raye Anne nastavio buljiti, i mnogo joj žalost, Lu Bracken širiti njezine noge i glasno uzdahnuo Winnie Owens pokopana njezina usta u njezinu glatko obrijan prepone! Raye Anne je, naravno, čuli glasine o seksualnom proclivities ženskog tenisa profesionalce, ali ona je zapanjen pronaći ga tako opsežni. i ona je još više zaprepastila kad Corey je sjeo na stolicu i počeo joj smireno masturbira dok gledate Lu uzimajući usisan isključiti Winnie! "Sjedni," Corey šapnuo glasno da Raye Anne ", a samo ne ono što mi je činiti!" "O, ne," Raye Anne je odgovorio: "II jednostavno ne može!" Do sada je Corey pička je bila krajnje mljacav i ona je naredio: "Vi možda i dobiti s njim, med, ako æeš uspjeti u ovom životu te hafta dobili zajedno!" II've nikada nije učinio ništa slično ovom prije, "whispered Raye Anne, ponižen na čudan razvoj događaja! "Nikad nisam masturbirao," Corey je pitao što je njeno disanje postaje otežano više!?! "Uh, ne, naravno da ne," Raye Anne odgovorio, "Ja sam samo znači da sam nikada, znate, to učinio sa ženom!" Požuri se i sjesti, "Corey izjasnio", samo pogledajte u Lu, ona je uzimajući joj pička jede pravo pred svima, a ona je jebeno pun ljubavi Internet! "Raye Anne osvrnuo se na preko dvije lezbijke, a po prvi put, ona bi mogla osjetiti ubod želje koja je kolala iako joj maca, tako da s njom otpora označavanje, ona je pala na svoju stolicu, zaglaviti svoju ruku u njezinu gaćice, i našao njezin klitoris!

Kao što je ona i dalje s Corey masturbirao dok je gledao Lu i Winnie, Raye Anne nije ni primijetila kada je Kemal Howell stala ispred nje i otvoreno pokazali joj maca naprijed i reče: "Ti si novi hot shit malo drolja koje ona misli zna to sve, ha, dobro da ne znate nothin 'dok ste jeli Mariah's vagina! "S očima od srebra veličine dolara, Raye Anne nudi malo ili nikakav otpor kao i stari pro ju zgrabila leđa na vratu i izvukao ju Raye Anne u usta da joj zurenje pička! "Iako ona nikada nije okusio drugom ženom, Anne Raye je zapanjen kako jednostavan je i sama dozvoljeno koristiti za osobni užitak od tih starijih žena! "Da li tvoj klitoris i jesti moju maca, ti mali kučko", Mariah Howell upita: "Vi mislite da ste kao vruće govno, kad sve što se je pička preklapanje mala kurva!" Isuse, što se događa s njom , "ona pomisli u sebi", rekla je početak to je ljubav, Bože moj, je ona luda! "bijesno je frigged joj klitoris, dok joj jezikom slithered cijelom Mariah Howell's širokim otvorenim vaginu, i nevjerojatno, kako je Lu Bracken moaned glasno i koliko joj orgazma swept preko nje, Corey, Mariah, i naravno Raye Ane, sve je pička trese doživljava vrhunac svojih, ostavivši polovica žena u sobi zadihan iz iskustva! Kao što je ona pala je protiv nje spremište Raye Anne upitao Corey, "D-mi ikad imati vremena za igrati tenis!?!" I Corey i Mariah provalili u smijeh kao Corey je odgovorio: "Naravno da ne, između svih sisanče i jebanje , to je! "Fucking", Raye Anne upitao dvojbe, "drago mi jebati, ja iako vam je potrebno čovjeku za to!?!" Opet sobi pokvario u smijehu, ali ovaj put je primirio je brže Đumbir Wilcox odgovori tiho: "Baš kao što je ovaj, Raye Anne", kako je stajala pasivno u kutu dok se nosi deset inčni crni remen na dildo! Kao i đumbir polako hodao prema njoj s debelim gumenim penis odskakanje menacingly pred njom, Raye Anne nije mogla pomoći jer joj pička je bila preplavljena potop maca sok, a predviđa sigurno jebeni taj je o to dogoditi se! !

Đumbir Wilcox stajao mirno ispred trese mlade djevojke i upitao tiho, "Jeste li još uvijek devica, dušo!?!" S usta suha, a glas joj kolebljivog Raye Anne jedva uspio šaptati, "Y-da, ja sam, ja-da je loš?!? "širokim osmijehom proširila velikim nasipima lice i ona je odgovorila:" Naprotiv, ja samo ljubav Poppin trešanja svih malo pussies koje dolaze na turneju, i vjerujte mi, ja sam gonna love iskakanje tvoje! "Kao što je bila blizu da se u transu, Raye Anne nije ni primijetila kada je Corey i Mariah pomogao joj da joj noge i tugged off joj gaćice i gaćice, ostavljajući joj potpuno gola, a na raspolaganju napada koji je bio siguran da slijedite! Vodeća omamljeno djevojku da obuku stol, Corey i Mariah joj pomogli gore na stol za masažu, ostavljajući joj noge visi nad prednjim rubom i joj maca na savršeno mjesto koje treba poduzeti stoji Ginger! U vrlo miran glas, a kako je stao između zapanjen djevojke bedrima, rekla je da joj drugovi: "Držite svoje, ne želim joj da se presele!" Po prvi put pravi strah vozili po njoj dok je osjetio njene ruke su prikopčane na jastučićima tablicu kao Ginger preselio bliže joj slinjenje vaginu, dok joj vitlajući brutalnim alat! "OK, baby," Ginger cooed, "Mama's gonna pop svoje trešnje, jeste li spremni?!?" "Oh, Bože," Raye Anne moaned, "I-svoj 'gonna ozlijeđen loše, zar ne!?!" " Sada, sada, "Ginger tiho odgovorio:" Ne brinite o stvar, u trenutku kada sam završio æeš se mene prosi da se ne zaustavi! "Raye Anne stisnuo zube i šakama, dok čekamo Ginger da je odvede, ali umjesto začarani napad, đumbir se koristi samo glava joj kurac masturbirati dužine joj maca, a baš kao stari nasip je predvidjeti, mlada djevojka opušteno, zaboravlja ono što je o to dogoditi se za nju! !

"Oh, Ginger," Raye Anne moaned, "T-da se osjeća prekrasno, ohhhhhhhhhhhhh, boga, moja klitoris, da, samo tako!" Mmmmmm, kako vam se sviđa da učiniti ", Ginger je pitao tiho uz nastavak učiniti dijete 'klitoris, "pa kako vam se sviđa ova!?!" cijela soba je bila ispunjena Banshee poput krika koji su izbili iz Raye Anne's grlo kao guste crne batina udario u punoj dužini u njoj zbijeno djevičanskom maca i nastavio ramming u i se kao Ginger zlobno jebeno vruće pucao iz Michigan! Njen vrisak traje još minutu ili tako, ali uskoro su se vrišti mjestimice jecaje zadovoljstva kao klipa poput poteza vozio prema njoj pizda svoju prvu pijetao potiču orgazma njezina mladog života! Kao što je sada očito, Raye Anne je ne samo dobivanje na groove stvari, ona je vraća svaki potisak s pritiskom vlastite, što naravno odvezli Đumbir se zabode još teže! Od oko sobi, masturbira tenis profesionalce nude, "Fuck joj đumbir, malo bi da je kuja Vaše jebena kurva, oh yeah, djevojke, fuck shit živi izvan nje, da joj cum kao mali pička je ona!" U povratak svog uma Raye Anne jedva mogla sjetiti što Đumbir je predvidjeti, ali nevjerojatno je izlaskom biti istina, ona ga je volio više da bi se mogla ikada znati, a sada je ne samo da je lezbijka maca je bila penis gladan kurva koji nisu mogli dobiti dovoljno!

To je kao vulkan koji je o to izbiti, s pritiskom zgrade i zgrada do ništa na ovoj planeti bi mogao sadržavati, a to je upravo ono što Raye Anne's vagina je prolazio kroz upravo sada, kao Ginger je jebeni put krivudavim njoj pizda tighter i tighter dok se kao brana pucanja, dopuštajući joj orgazma teći od nje maca kao rijeka bijesan izvan kontrole! "Oh, moj jebeni bog, ona dahnu," II'm cumming tako teško, ahhhhhhhhhhhhhh, goddddddddd, pomozi mi, oh molim vas, dobili mi jebeni offfffffffffffffffffff! "Cijela svlačionica pretvorila u haremu užitka s po najmanje deset ili jedanaest žena frigging njihove pussies unisono na vrijeme Đumbir je metronom poput jebanje, koji zajedno sa zvukom deset žena climaxing istodobno bila je dovoljna za gotovo podići krov svlačionici!

Kao što je izvukao debeli gumeni kurac od Raye Ane isjeckan maca đumbir,Druzenje sa napaljenim zenama, rekao je tiho, "Tu sada, ti si jedan od nas, kako se osjećate!?" Blijed smiješak razbio preko Raye Anne u lice, a ona je odgovorila: "Koga briga o tenisu?!? "

Нема коментара:

Постави коментар